Pregled skrijMyAss – posodobljeno 2020

HideMyAss Pregled

Storitev z največjo mrežo na trgu, HideMyAss, ima odličen vmesnik in dostojne cene. Vendar pa, kot lahko preberete v našem celotnem pregledu HMA, to ni tako dobro delo, da dejansko skrivate rit, saj vodi dnevnike.


najboljši VPN-pregledi

HideMyAss se je za nekaj časa izognil našemu najboljšemu seznamu VPN, saj je pokazal težave pri cenah, uporabnosti in zasebnosti. Čeprav so nekatere od teh težav še vedno prisotne, je zdaj bolj kot kdaj koli prej vrh. Prenovljeni vmesnik poudarja dostopnost, podvig, ki je še toliko bolj impresiven z dolgim ​​seznamom funkcij.

V tem pregledu HideMyAss si bomo ogledali novo zasnovano peto različico in govorili o novih funkcijah, ki jih prinaša, kot tudi o celotni zasnovi posodobljenega vmesnika. Ob poti bomo preverjali tudi varnost, zasebnost, pretakanje zmogljivosti, hitrost in lokacije strežnika, še preden bomo izrekli razsodbo. 

Storitev je veliko izboljšana, toda tudi takrat jo je težko prodati po izklicni ceni. Zasebnost še vedno ni močna ponudba HMA, čeprav je politika zasebnosti lažje prebavljiva kot prej. Prav tako so cene visoke, kljub dejstvu, da ob prijavi prejmete velikodušen popust.

hidemyass-drsnik1

hidemyass-drsnik2

hidemyass-drsnik3

hidemyass-drsnik4

hidemyass-drsnik5

Prejšnja

Naslednji

Skrij video pregled HideMyAss

Moči & Slabosti

Alternativa za HideMyAss

Lastnosti

HideMyAss ima dolg seznam funkcij, ki zajema vse podlage, ki jih želimo videti. Začne se s stikalom kill, ki bo prekinilo vašo internetno povezavo, če kdaj spustite z oddaljenega strežnika. Čeprav deluje privzeto v celotni povezavi, ga lahko nastavite tudi na podlagi aplikacije po aplikacija. 

Ta funkcija, ki jo običajno imenujemo “ubijanje aplikacij”, je dokaj redka, čeprav zelo uporabna. Z njim lahko na primer zagotovite, da odjemalec ne pušča osebnih podatkov, ne da bi motil vašo sejo brskanja po spletu.. 

Podobno kot ubijanje aplikacij je razdeljeno tuneliranje, ki vključuje tudi HideMyAss. Ta funkcija je prav tako redka – za primer si preberite naš pregled PureVPN – omogoča vam, da pošljete nekaj prometa skozi tunel VPN, medtem ko drugi promet ostane na vaši nezaščiteni povezavi. Še posebej koristno je za varnostno kopiranje v spletu, če želite, da je celotna pasovna širina na voljo (preberite naš Backblaze pregled, če ste na trgu za to). 

Druge funkcije vključujejo zaščito pred puščanjem DNS, WebRTC in IP, pa tudi prestavljanje IP. Ta funkcija naključno naslovi vaš IP naslov po določenem časovnem obdobju, od 10 minut do enkrat na dan. S tem bodo vsi spletni sledilci, ki ste jih zbrali z istim IP-jem, ko se bodo spremenili. 

Ko bomo vstopili v spodnji razdelek »lokacije strežnikov«, je HideMyAss v svoji ligi, ko gre za lokacije. Kljub temu je številne strežnike enostavno izbrati. HMA poleg tega, da ponuja strežnike P2P in pretakanje, ima v aplikaciji tudi hitrostni test, tako da vidite, kateri strežnik je najboljši za vas. 

hidemyass-pregled-hitrostni test

Kljub temu, da je bistveno upoštevano, HideMyAss na nekaterih področjih primanjkuje. Videli smo zaviralce oglasov in zaščito pred zlonamerno programsko opremo drugih VPN-jev – za primer preberite naš pregled Windscribe – ki ga HMA žal ne vključuje. Ne gre za sklenitev pogodbe, ampak vseeno je treba upoštevati nekaj.

Brezplačni proxy HideMyAss

HideMyAss ima na voljo tudi brezplačni proxy, ki ga lahko uporabljate v svojem brskalniku. Omejen je na en zavihek – vnesete URL, ki ga želite obiskati -, vendar je še vedno najboljši brezplačni proxy. Kljub temu priporočamo, da ga ne uporabljate. Teoretično proxyji opravljajo podobno funkcijo kot VPN, vendar v praksi ostajate nezavarovani. 

Več o tem ste prebrali v našem priročniku VPN vs. proxy vs. Tor, skratka, proxy ne šifrira vaše povezave, kot to počne VPN. V večini primerov so pooblaščenci pooblaščeni strežniki, ki prenesejo šifriranje, ki ga morda že imate v povezavi. Čeprav bo nadomestil vaš IP naslov, niste varnejši od brskanja po standardni povezavi.

Pregled funkcij HideMyAss

HideMyAss Logotipwww.hidemyass.com

Začne se od 429 dolarjev mesečno Vsi načrti

Splošno

Načini plačila
PayPal, kreditna kartica

Sprejema kripto valute

Hkratne povezave
5

Podpira razcepljene predore

Neomejena pasovna širina

Na voljo je brezplačna preizkusna različica

Obdobje vračila
30 dni

Količina strežnika po vsem svetu
1.000+ na 290 lokacijah

Namizna okna
Windows, MacOS, Linux

Mobilni operacijski sistemi
Android, iOS

Razširitve brskalnika

Lahko se namesti na usmerjevalnike

Pretakanje

Dostop do Netflix US

Dostop do BBC iPlayerja

Dostop do Hulu

Dostop do Amazon Prime Video

Varnost

Vrste šifriranja
256-AES

Na voljo so protokoli VPN
OpenVPN, PPTP, L2TP

Omogočeno ob zagonu naprave

Omogoča hudourništvo

Pravilnik brez beleženja

Opravljen test puščanja DNS

Na voljo Killswitch

Vključena je zlonamerna programska oprema / zaviralec oglasov

Podpora

Klepet v živo
24/7

Podpora po e-pošti
24/7

Telefonska podpora

Uporabniški forum

Baza znanja

Cenitev

HideMyAss ima cene zalog, in čeprav to ni samo po sebi slabo, pomanjkanje mesečne naročnine je želo. Ob prijavi in ​​še več pri obnovi boste morali plačati najmanj 80 USD, kar bo ceno HideMyAss bolj prilagodilo storitvi, kot je Astrill, dolgoročno (preberite naš pregled Astrill).

Za razliko od storitev, ki vzpostavijo osnovno mesečno ceno, kot je ExpressVPN – kot lahko vidite v našem pregledu ExpressVPN – se HideMyAss začne pri enem letu. HideMyAss z mesečno znižanjem stopnje obnavljanja zaračuna 11,99 USD na mesec. Vendar se ta cena ne spremeni glede na trajanje, ki ga kupujete. 

Pri začetnem roku boste prihranili denar, saj HideMyAss ponuja 42-, 50- in 64-odstotni popust za svoje 12-, 24- in 36-mesečne načrte. Ko pa pride čas za obnovo, boste plačevali 11,99 USD na mesec za poljubno trajanje. 

To je podaljšalo ceno obnovitve triletne naročnine na 431,64 dolarja, čeprav je ob nakupu z začetnimi 64-odstotnim popustom stala 154,39 dolarja. 

HideMyAss ni samo v ponudbi popustov na večletne naročnine, kot lahko preberete v našem pregledu NordVPN. Vendar HideMyAss za razliko od NordVPN dvigne ceno po obnovi. NordVPN še naprej zaračunava vse, kar ste plačali ob prijavi. 

Pomanjkanje mesečnega načrta je torej smiselno, glede na nekoliko varljive cene HideMyAss-a. V triletni načrt je preprosto znebiti se – saj navsezadnje ponuja največjo vrednost – le, ko vam čas porabi več kot 400 USD. HideMyAss tudi pravi, da bo zaračunaval ne glede na stopnjo obnavljanja ob obnovi, ki bo po treh letih verjetno višja.

Brezplačna preskusna različica HideMyAss

Na srečo HideMyAss ponuja sedemdnevno brezplačno preskusno različico in ne na enak način kot TorGuard (več o tem preberite v našem pregledu TorGuard). Kljub temu je brezplačno preskušanje težko najti. Na strani »o nas« smo našli povezavo, vendar brezplačna preskusna različica ni omenjena drugače. Tako kot večina preskusov vam bo tudi HideMyAss samodejno začel obračunavati, ko bo končan.  

Če zamudite brezplačno preskusno različico – za to bi vam bili odpuščeni – ima HideMyAss 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Čeprav je to standard za večino VPN-jev, bi bilo smiselno ponuditi daljše okno vračila, saj boste prisiljeni k vsaj enoletni naročnini. CyberGhost na primer ponuja 45 dni (preberite naš pregled CyberGhost).

Uporabniku prijaznost

Začeti s HideMyAss je kot začeti s katerim koli drugim VPN-jem. Ko na domači strani kliknete gumb »zasluži zdaj«, izberete načrt, nato vnesete podatke o plačilu in računu. Po potrditvi plačila vas bo HideMyAss prosil, da ustvarite račun, vendar prehod ni tako brezhiben, kot bi želeli. 

hidemyass-pregled-odjava

HideMyAss je odprl majhno okno za ustvarjanje našega računa, ki je bil očitno tretji korak v postopku štirih korakov odjave. HMA ne vključuje vseh štirih korakov na eni strani, ne glede na to, ali kupite načrt takoj ali uporabljate brezplačno preskusno različico. Ni težko premagati ovire, vendar je kljub temu nenavadno. 

Končno boste morali preveriti svojo e-pošto. HideMyAss vam ob prijavi pošlje dve e-poštni sporočili, od katerih ena zahteva, da preverite, druga pa vsebuje vašo številko naročila in licenčni ključ. 

Pomembno je upoštevati, da nobeno od teh e-poštnih sporočil ne vsebuje podatkov o prenosu. Po ustvarjanju računa – to je četrti korak – HMA vas bo preusmeril na stran za prenos, vendar smo glede na drobno pojavno okno preskočili mimo. 

Iskanje strani za prenose je več težav, kot je vredno. Tudi ko ste prijavljeni na spletnem mestu, vas bo s klikom na zavihek »prenesi« na stran izdelka. HideMyAss je celo neznan, če vpraša, ali želite kupiti naročnino, ko se aplikacija zažene, vendar pa ne omogoča, da so prenosi na voljo vsem. 

hidemyass-pregled-začetek

Smiselno bi bilo, da stran »prenosi« vodi k prenosom. Namesto tega HideMyAss rezervira namestitvene datoteke za stran vašega računa. Za prijavo se boste morali prijaviti, klikniti »moj račun« in nato klikniti uporabniško ime. Čeprav je enostaven za iskanje, je stran za prenose enostavno zamuditi. 

hidemyass-review-account-nadzorna plošča

Skrij prijavo

Ko prenesete aplikacijo, vas bo HideMyAss prosil, da se prijavite, vendar le prvič. Kot poudarja aplikacija, se vam ne bo treba prijaviti vsakič, ko želite uporabljati aplikacijo. Na novo zasnovana peta različica vam bo v veselje, saj prikazuje vaš izvirni naslov IP, lokacijo “lightning connect” in stikalo za vklop / izklop.

hidemyass-review-windows

Pred povezovanjem boste želeli narediti nekaj stvari, kar je najpomembneje, da vklopite stikalo kill. Nastavitve stikala za ustavljanje, nastavitev ubijanja aplikacij in samodejno povezovanje najdete na kartici “več” v zgornjem desnem kotu. To razširjeno območje bo prikazalo vaše nastavitve za te tri nastavitve in s klikom na eno se odpre ustrezni zaslon v nastavitvah. 

Meni nastavitev je osnovni, saj vam omogoča nadzor nad stikalom ubijanja, ubijanjem aplikacij in premeščanjem IP. Čeprav uživamo v poenostavljenem pristopu – preberite naš AirVPN pregled, nasprotno od tega – bi bilo še nekaj nastavitev. Na primer, v aplikaciji ne morete nastaviti prilagojenega DNS ali posredovanja vrat. 

hidemyass-review-settings

Kljub temu vam ne bi smeli preveč vnašati v nastavitve. Lokacije je enostavno najti, segmentirati po regijah in iskati, svoj IP pa lahko krožite na glavnem zaslonu. HideMyAss je tekoč, ko ga prenesete. Želeli bi si, da bi bilo treba še nekaj gumbov. 

Hitrost

HideMyAss je bil glede na hitrostne rezultate nekoliko sporadičen, vendar to še ne pomeni, da je bil počasen. Čeprav je na našem najhitrejšem seznamu najhitrejših VPN-jev le malo, je dosegel nekaj izjemnih rezultatov. V bližini doma smo zadržali večino naše nezaščitene hitrosti prenosa in s priporočene lokacije padli za približno 30 odstotkov.

Lokacija: Ping (ms) Prenos (Mbps) Nalaganje (Mbps)
Nezaščiten (St. Louis)772,7520.8
Lightning Connect (Chicago)1747.217.96
Brazilija15558,9116.5
Združeno kraljestvo12215.0411.14
Združeno kraljestvo prek New Yorka10367,8421,71
Japonska15840,6818.63

Vse naše testiranje smo izvedli z uporabo OpenVPN z UDP, kar je, kot lahko vidite pri razčlenitvi protokola VPN, največji dejavnik hitrosti. Poleg tega smo vse fizične preizkuse opravili na fizičnih strežnikih, z izjemo. Do tega bomo prišli čez minuto. 

“Priključek strele” ali priporočena možnost je bil presenetljivo počasen v primerjavi z nekaterimi drugimi možnostmi. Brazilija je bila na primer za približno 10 Mbps hitrejša, Japonska pa le za nekaj megabitov počasnejšo. Čeprav je HMA dosleden na teh treh lokacijah, se je v Veliki Britaniji potočil, tako da je hitrost prenosa upadla na samo 15 Mbps. 

Težava je bila tudi zamuda. Čeprav je pri tuneliranju na daljnih razdaljah ostal nizek, je bil skok med predori v bližini našega mesta testiranja na tuneliranje v tujini močan. Uporabna je, zlasti za običajna spletna opravila. Če iščete intenzivne naloge, kot je igranje iger, priporočamo, da izberete možnosti iz našega najboljšega VPN-ja za vodnik za igre. 

Združeno kraljestvo je bilo daleč najslabše mesto, vendar smo ga preizkusili tudi v New Yorku. Ko bomo vstopili v spodnji razdelek »Lokacija strežnikov«, ima HideMyAss fizične in virtualne strežnike. Virtualni strežniki so z vidika varnosti pomanjkljivi, vendar hitrosti naraščajo. V bistvu smo uspeli pridobiti IP naslov UK brez povezave s strežnikom v Veliki Britaniji. 

Namesto tega smo se povezali s strežnikom v New Yorku, ki se je praktično zdel, kot da je v Veliki Britaniji. S tem lahko dobite hitrosti predorov blizu doma, hkrati pa še vedno dobivate IP naslov, ki ga potrebujete.

Varnost

Ko gre za varnost VPN, se HideMyAss drži statusa quo. Vaša povezava je zavarovana z AES-256 – o katerem lahko izveste v našem opisu šifriranja – z OpenVPN. OpenVPN privzeto uporablja UDP, kar je v večini primerov v redu. Če pa želite potrditev paketa, lahko preklopite tudi na TCP. 

Preklopnik kill in ubijanje aplikacij prav tako pomagata pri varnosti, saj zmanjšujete internet, če izgubite povezavo z oddaljenim strežnikom. HideMyAss ima tudi nastavitve za samodejno povezovanje v javnih omrežjih, vendar tega še nismo videli.. 

Nekaj, kar redko vidimo, je IP kolesarjenje. HideMyAss vam omogoča nenehno spreminjanje IP naslova. Lahko ga nastavite tako, da se samodejno zgodi v nastavitvah, ali pa to storite ročno s pritiskom na pravi gumb na glavnem zaslonu. Čeprav gre predvsem za način dostopa do spletnih mest, ki imajo črni seznam IP-jev, je za varnost koristno tudi kolesarjenje z IP-jem.

Tako vam je težje slediti po spletnih mestih, poleg šifrirane povezave AES-256. Ko kolesarite s svojim IP-jem, tudi spletna mesta ne morejo prepovedati uporabe VPN-ja. 

Vse to bi moralo biti odmerjeno glede na uporabo virtualnih strežnikov. Navidezni strežniki imajo težave z varnostjo, vendar vas HideMyAss ne prisili, da jih uporabljate. V aplikaciji je zabeležena vsaka navidezna lokacija, tako da, če le udobno uporabljate fizične lokacije, lahko to storite. 

HideMyAss Torrenting

Eden največjih razlogov za uporabo VPN je hudourništvo, saj je hudourništvo v večini držav nezakonito. K sreči gre za pošteno igro s HideMyAss. Pripravljen je za uporabo nabor strežnikov enakovrednih po vsem svetu. Poleg tega s stikalom za ubijanje in ubijanjem aplikacij ne boste izpostavljeni, če vaša povezava odpade. 

Da bi zagotovili varno hudourništvo, smo izvedli preizkuse tesnosti DNS, pa tudi preizkuse tesnosti IP in WebRTC in HideMyAss je prišel čisto.

Zasebnost

HideMyAss na strani funkcij jasno pove, da “ne beleži vašega IP naslova”, in čeprav je to res, je ta razdelek nekoliko bolj zapleten od tega. Začnimo z brezplačnim proxyjem. Če uporabljate spletni proxy ali razširitev brskalnika HMA, se shrani vaš IP naslov, zgodovina brskanja in prenosi. Skratka, ne uporabljajte proxyja. 

Kar zadeva VPN, se nekateri podatki zbirajo, čeprav ni tako slab kot vaš IP naslov in naslovi, ki ste jih obiskali. HideMyAss med uporabo VPN zbira časovne žige vaše povezave, podomrežje vašega prvotnega naslova IP (ki ga ni mogoče prepoznati), IP naslov strežnika, ki ga uporabljate, in količino prenesenih podatkov. 

V vakuumu je shranjevanje teh informacij v redu, tudi če ni idealno. Vendar bi lahko bilo v kombinaciji z informacijami, s katerimi se prijavljate, nevarno. Pri ustvarjanju računa boste morali vnesti uporabniško ime, geslo in e-poštni naslov. Za razliko od Mullvada, ki vam daje uporabniški ključ, je vaš e-poštni naslov vezan na vaše uporabniško ime (preberite naš pregled Mullvad).  

Če predpostavimo, da HideMyAss uporablja FreeRadius, kar je razumna predpostavka, to pomeni, da je vaše uporabniško ime vezano na podatke, ki jih HideMyAss zbira, nato pa jih lahko povežete z vašimi osebnimi podatki v datoteki. Strežniki so konfigurirani tako, da izbrišejo vaše uporabniško ime takoj po koncu seje, vsaj v skladu s politiko zasebnosti HMA. 

Tu pištola za kajenje ni v tem, da HideMyAss zbira te podatke, temveč da jih hrani 30 dni. 

Zbiranje časovnih žigov in podomreži izvirnega naslova IP je običajno, vendar se ti podatki običajno zbirajo v pomnilniku strežnika, kjer se zavržejo takoj po prekinitvi povezave. HideMyAss te podatke beleži po vseh računih, tudi če traja le 30 dni. 

Če so informacije shranjene, je naslednji korak ugotovitev, kje so shranjene. Za HideMyAss je odgovor nered. Čeprav HMA ima sedež iz Velike Britanije, njegovo matično podjetje Avast ima sedež iz Češke. Češka ima boljše zakone o zasebnosti kot Združeno kraljestvo – o pravilih Združenega kraljestva lahko preberete v našem vodniku za pornografske izpuste v Veliki Britaniji – vendar noben od njih ni idealen.

Kot lahko vidite v našem obsežnem vodiču cenzure, Velika Britanija in Češka sodelujeta pri spletnem nadzoru. Čeprav obseg in vsiljivost morda nista tako ekstremna kot recimo ZDA, je še vedno prisotna. 

HideMyAss ne laže, ko trdi, da ne beleži vašega IP-ja, vendar je pomembno vedeti, da so nekatere informacije zabeležene. Njegova preglednost v politiki zasebnosti je lepo videti, zato ne verjamemo, da se za zamikom dogaja zlonamerno zbiranje podatkov. Kljub temu je mogoče, da se zbrano vrne na vas.

Zmogljivost pretakanja

Čeprav smo imeli veliko upanja za HideMyAss v smislu pretočnega delovanja, smo bili opuščeni. Lahko se je prebil na Netflix, in čeprav bi si lahko prislužil mesto v našem najboljšem VPN-ju za vodnik Netflix-a, ne bo uvrstil na seznam najboljših VPN-jev za pretakanje. Blokirala sta ga Hulu in Amazon Prime Video, ne glede na lokacije, ki smo jih preizkusili. 

Prav tako smo ga pošteno poskušali, pri čemer smo preizkusili več lokacij in približno 10-krat obkrožili IP naslov. Kljub temu smo se srečali s proxy napako v Hulu in Amazon Prime Video. Če so vam te platforme pomembne, si preberite najboljše VPN za Hulu in najboljše VPN za Amazon Prime Video vodiče. 

Poleg Netflixa je delal BBC iPlayer, toda glede na to, da ima HideMyAss kolesarjenje z IP in več lokacij za pretakanje, smo pričakovali več.

Lokacije strežnika

Če obstaja katero koli območje, na katerem je HideMyAss odličen, je to lokacija strežnika. Obstaja osupljivih 290 lokacij po 190 državah. Vendar mreža ni tako velika. Več kot 1.000 strežnikov se nič ne trese, druge storitve, kot je NordVPN, pa imajo tri do štirikrat večje število strežnikov. 

HideMyAss lahko z navideznimi lokacijami doseže toliko točk prisotnosti z malo relativnimi strežniki. V bistvu virtualne lokacije zagotavljajo IP naslov navedene lokacije, medtem ko na tem mestu nima fizičnega strežnika. Na primer, morda se povezujete s ameriškim strežnikom, vendar se vam zdi, da imate, recimo, ciprski IP naslov. 

Pri virtualnih strežnikih obstajajo prednosti in slabosti. Po eni strani so odlični za hitrost, saj omogočajo, da vaša povezava prevozi kratko fizično razdaljo, hkrati pa še vedno dobi IP naslov na želeni lokaciji. Po drugi strani je težko vedeti, kje se nahaja fizični strežnik in kako deluje, kar predstavlja nekaj varnostnih tveganj.

Storitev za stranke

Na spletnem mestu HideMyAss v spodnjem desnem kotu najdete majhen rumen gumb. S tem gumbom se odpre okno za klepet v živo, ki je na voljo ves čas. Kljub temu boste morali skočiti skozi nekaj obročkov, če želite govoriti z nekom. 

Ko odprete okno za klepet, vas bo HideMyAss pozval, da opišete svojo težavo. Pred začetkom klepeta bo v svoji zbirki znanja poiskal vašo težavo. Čeprav nimamo težav s tem sistemom, HideMyAss članek odpre v oknu za klepet v živo, kar lahko naredi čudno oblikovanje. 

članek hidemyass-review-live-chat-članek

Ko pridete do klepeta v živo, stvari poiščejo gor. Reps so koristni in odzivni, čeprav lahko odgovorijo le na osnovna vprašanja. Priporočamo, da najprej preverite bazo znanja, ko naletite na težavo. HideMyAss vključuje vse od vodnikov za zagon do odpravljanja napak, ki zajemajo več različic programske opreme in različnih operacijskih sistemov. 

hidemyass-pregled-baza znanja

Forum skupnosti lahko najdete tudi na strani z bazo znanja. Ni preveč aktiven – najaktivnejša nit ima samo tri objave iz preteklega tedna v času pisanja – vendar je tam, če jo potrebujete. HideMyAss odgovarja na vprašanja v več jezikih na forumu, vendar vse skupaj pomeša, kar otežuje navigacijo. 

Čeprav nam je všeč ogled foruma, njegova kakovost vpliva na skupnost, za katero se zdi, da ji HideMyAss manjka. O večini objav ni razprave. Nasprotno, forum deluje kot način javnega postavljanja vprašanj podporne skupine. 

Če želite vprašanja zastaviti zasebno, HideMyAss nudi tudi e-poštno podporo prek kontaktnega obrazca. Vrnili smo se čez nekaj ur, vendar je klepet v živo še vedno najprimernejši način stika. Za tehnična vprašanja pa je na voljo e-poštna podpora. 

Razsodba

HideMyAss je veliko boljši kot nekoč, s prenovljenim vmesnikom, ki poudarja uporabnost in dolg seznam koristnih funkcij. Nekatera kritična področja, ki so ji prej manjkala, pa so se obtičala. Zasebnost ni odlična, uspešnost pretakanja bi morala biti boljša in cene so v nasprotju s preostalim trgom VPN. 

Kljub temu je hitrost odlična, prav tako tudi lokacije strežnikov. HideMyAss ni popoln, je pa boljši kot prej. Glede na izklicno ceno je žrtvovanje na nekaj področjih še vedno preveč. Če želite nakupovati še več, priporočamo, da si preberete druge ocene VPN. 

Kaj menite o HideMyAss? Ali nameravate izkoristiti njegovo brezplačno preizkušanje? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Pogosta vprašanja o SkrijMyAss

 • Kako uporabljati HideMyAss

  HideMyAss je preprost za uporabo. Po prijavi na račun in prenosu aplikacije je vse, kar morate storiti za povezavo, označiti stikalo “vklopljeno”. Če želite spremeniti svojo lokacijo, lahko iščete ali brskate s klikom na trenutno izbrano lokacijo.

 • Kaj je HideMyAss VPN?

  HideMyAss je navidezno zasebno omrežje v lasti češkega programskega podjetja za kibernetsko varnost Avast. Kljub temu, da ga je Avast kupil leta 2016, HideMyAss še vedno posluje zunaj svojega sedeža v Veliki Britaniji. Njegova največja prodajna točka je množično strežniško omrežje.

 • Kako varen je HideMyAss?

  HideMyAss je varen za uporabo, prikriva vaš IP naslov in zahteve DNS s šifriranjem AES-256. Vendar to ni najbolj zaseben VPN. Čeprav HideMyAss ne zbira vašega naslova IP, še vedno hrani nekaj osnovnih podatkov o povezavi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map