Pregled SecureVPN.pro – posodobljeno 2020

Pregled SecureVPN.pro

SecureVPN.pro (ne smemo ga zamenjati s SecureVPN.com) je ena najpočasnejših storitev, kar smo jih kdaj pregledali, in se mora ujemati z grozno politiko zasebnosti. Ne priporočamo ga nikomur, kot lahko preberete v tem celotnem pregledu SecureVPN.pro.


najboljši VPN-pregledi

SecureVPN.pro deluje iz Hongkonga od ustanovitve leta 2014. Nima ugleda, vendar se zdi, da ga vzpostavlja – na boljše ali slabše. Upoštevajte, da je ta pregled za SecureVPN.pro, ne za SecureVPN.com.

V tem pregledu SecureVPN.pro boste našli informacije, ki jih potrebujete za sprejemanje informirane odločitve o ponudniku. Podali vam bomo prednosti in slabosti ter poudarili funkcije, ki so vam pomembne kot uporabnik. Prav tako boste našli podrobnosti o cenah, hitrosti, enostavnosti uporabe, varnosti, zasebnosti in še več.

Pravilnik o zasebnosti tega zasebnega omrežja dviguje rdeče zastave. Praviloma Cloudwards.net ne priporoča izmenjave informacij z VPN-ji, ki vodijo dnevnike. Ker SecureVPN.pro beleži notranje podatke in jih deli s tretjimi prodajalci, boste morda želeli pogledati naše najboljše ponudnike VPN, če iščete zasebnost in varnost. Druga možnost je, da gremo naravnost na naš pregled ExpressVPN, storitev, ki jo ocenjujemo zelo visoko.

Nadomestni za SecureVPN.pro

Moči & Slabosti

Lastnosti

Najbolj frustrirajoče lastnosti SecureVPN.pro niso same funkcije, ampak kako so predstavljene, o čemer bomo več govorili v razdelku »enostavna uporaba«.

Začeli bomo z možnostjo SecureDNS. DNS je v bistvu sistem za prepoznavanje in določanje povezav. SecureDNS poveže uporabnika z DNS strežnika VPN, zaradi česar je uporabnik anonimen. Vedno ga boste radi imeli. Večina VPN-jev vam ne daje možnosti, da bi ga izklopili, ker bi to verjetno razkrilo spletna mesta, ki jih obiščete pri ponudniku internetnih storitev.

OpenVPN over TCP omogoča TCP protokol za obhod požarnih zidov. Če je vklopljena, bo vaša povezava bolj zanesljiva, a potencialno počasnejša.

Storitev ima tudi funkcionalne funkcije. Če mu to sporočite, se bo aplikacija samodejno povezala, ko se odpre in ponovno vzpostavi povezavo, če izgubite strežnik VPN. Aplikacijo lahko zaženete tudi kot ikono sistemske vrstice in preverite posodobitve ob zagonu aplikacije.

Obstajajo možnosti za preprečevanje načina mirovanja, ko je priključen VPN, in za izključitev VPN, ko preidete v stanje spanja. Aplikacijo lahko zaženete tudi ob zagonu Windows in se ob zagonu aplikacije povežete s strežnikom. Aktiviranje obeh funkcij omogoča vzpostavitev povezave s strežnikom VPN ob zagonu sistema Windows.

V meniju z nastavitvami lahko počistite predpomnilnik DNS, da v računalniku izbrišete začasne datoteke, pa tudi nastavite posredovanje vrat za uporabo naprav na daljavo prek interneta. Prav tako lahko onemogočite IPv6.

Lahko tudi aktivirate killswitch, ki ščiti vašo identiteto, če izgubite povezavo s strežnikom VPN. Če se to zgodi, vas bo ubojna stikala prekinila tudi iz interneta, tako da ne boste povezani s spletnimi mesti, ko je vaša zasebnost ogrožena..

SecureVPN.pro nima razdeljenih tunelov. Funkcija vam omogoča, da del prometa zaženete prek VPN-ja, medtem ko se drugi promet nadaljuje po lokalnem omrežju. To vam omogoča, da zaščitite svoje podatke brez izgube funkcionalnosti. Če je to glavna zahteva za vas, si oglejte naš StrongVPN pregled.

Na voljo je aplikacija za zgodnji dostop do Android, ki je še v razvoju. Na spletnem mestu SecureVPN.pro piše, da podpira iOS, vendar v App Store ni aplikacije.

Pregled funkcij SecureVPN.pro

Logotip SecureVPN.prowww.securevpn.pro

Začne se od 790 dolarjev mesečno vsi načrti

Splošno

Načini plačila
PayPal, kreditna kartica

Sprejema kripto valute

Hkratne povezave
5

Podpira razcepljene predore

Neomejena pasovna širina

Na voljo je brezplačna preizkusna različica

Obdobje vračila
7 dni

Količina strežnika po vsem svetu
34 strežnikov v 26 državah

Namizna okna
Windows, MacOS, Linux

Mobilni operacijski sistemi
Android

Razširitve brskalnika

Lahko se namesti na usmerjevalnike

Pretakanje

Dostop do Netflix US

Dostop do BBC iPlayerja

Dostop do Hulu

Dostop do Amazon Prime Video

Varnost

Vrste šifriranja
256-AES

Na voljo so protokoli VPN
OpenVPN, PPTP, L2TP

Omogočeno ob zagonu naprave

Omogoča hudourništvo

Pravilnik brez beleženja

Opravljen test puščanja DNS

Na voljo Killswitch

Vključena je zlonamerna programska oprema / zaviralec oglasov

Podpora

Klepet v živo
uradne ure

Podpora po e-pošti
24/7

Telefonska podpora

Uporabniški forum

Baza znanja

Cenitev

SecureVPN.pro ima več možnosti oblikovanja cen. Obstajajo tri cenovne točke: Basic, Advanced in Pro. Obstaja tudi brezplačna možnost, ki vam nudi en dan osnovne storitve. Lahko kupite od dneva do enega leta storitve naenkrat. Program Pro ni na voljo za enodnevne naročnine.

Cene v zgornji tabeli veljajo za nakupe v letu dni vnaprej, kar vam omogoča najhitrejši popust. Preden se lotimo podrobnosti, moramo opozoriti na nekaj stvari: Pro naročnine so edine, ki imajo dostop do strežnikov DoubleVPN, brezplačne naročnine pa so preprosto 24-urna preizkušanja.

Cene lahko nekatere uporabnike odklopijo od te storitve, ker zaračunavajo več za primerljive načrte kot vodilni v panogi, kot je NordVPN. Na primer, SecureVPN.pro zaračuna približno 5 USD na mesec več kot NordVPN za celoletni načrt (preberite naš pregled NordVPN).

Radi bi videli dve in triletne načrte SecureVPN.pro, ki bi predlagali dolgoročno zanesljivost, hkrati pa prihranili denar strankam. Za takšne načrte si oglejte naš pregled CyberGhost. SecureVPN.pro ima sedemdnevno garancijo za vračilo denarja, tako da če do tega trenutka ne boste zadovoljni, boste lahko prejeli vračilo.

Obstajajo dodatki, ki jih lahko kupite tudi ob odjavi. Vsi načrti so s posredovanjem pristanišč tri mesece, vendar jih boste morali po tem plačati. Prav tako lahko kupite namenski IP naslov ali namenski strežnik VPN za 2 USD oziroma 10 USD na mesec.

Plačujete lahko z Mastercard, Visa, American Express, bitcoin, PayPal in številnimi drugimi plačilnimi storitvami drugih proizvajalcev. Naenkrat boste lahko povezali med dvema in petimi napravami, odvisno od načrta, ki ga izberete.

Enostavnost uporabe

Ustvarjanje računa je preprosto. Samo vnesite svoje podatke in način plačila. Od tam boste prejeli e-poštno sporočilo z uporabniškim imenom in geslom ter povezavo za prenos aplikacije v storitvi.

Upoštevajte, da je to e-poštno sporočilo edino mesto za prenos aplikacije. V e-poštnem sporočilu smo jo spregledali in obiskali spletno mesto, le 15 minut sem iskali povezavo, ki je ni obstajala.

SecureVPN-Email-Download-Image

Osnovne funkcije aplikacije in storitve SecureVPN.pro so preproste za uporabo. Domači zaslon aplikacije vam omogoča enostavno povezovanje in spreminjanje strežnikov. Povezava traja približno 15 do 20 sekund.

SecureVPN App-slika-domača stran-slika

Če pa želite, da se v nastavitvah pokukate naokoli, boste morda imeli težave. Številne vključene funkcije in nastavitve lahko ostanejo neopažene ali celo pomotoma zlorabljene.

SecureVPN-App-Settings-Slika

Na primer, možnost »poveži se ob zagonu« lahko nekatere uporabnike verjame, da se bo njihova povezava začela ob zagonu Windows, ko bi se dejansko začela ob zagonu aplikacije. Podobno lahko premalo pojasnjene tehnične in interne oznake, kot so „SecureDNS“, „OpenVPN prek TCP“ in „StealthVPN“, uporabnike pustijo napačno obveščene.

Aplikacija ima tudi čudne funkcije, ki omejujejo enostavnost uporabe. Če na primer kliknete ikono aplikacije na opravilni vrstici, se ta zapre v sistemsko vrstico. To se vam bo zdelo še posebej nadležno med nastavitvami nastavitve, ker boste verjetno morali v aplikacijo za testiranje vstaviti in izstopiti iz nje, da morate rutinsko znova zagnati program.

Preberite naš zasebni pregled dostopa do interneta pri drugem ponudniku s to težavo.  

Ko pa nastavite, je program najprimernejši za uporabo iz sistemske vrstice. S katerega koli zaslona lahko kadar koli prilagodite rutinske konfiguracije, na primer povezavo, izbiro dohodnega in odhodnega strežnika, killswitch in IP naslov. Če ga zaprete, ga odstranite iz sistemske vrstice.

Spreminjanje protokolov je prav tako enostavno in se lahko izvede na domači strani aplikacije, vendar morate pred tem klikniti stikalo v zgornjem desnem kotu domače strani. Stikalo aktivira način “Pro”, ki omogoča več možnosti. Aktiviranje načina Pro vam omogoča tudi preklapljanje med dvema naslovoma IP.

Protokoli so tam, kjer se aplikacija zasuti. Zdi se, da jih spreminjanje razširi na več nastavitev. Med možnostmi SSH, SSL in TCP se zdi, da bi v spustnem meniju protokola tipa VPN lahko naredili veliko več..

Če želite izbrati SSL ali SSH, se povežite s protokolom StealthVPN in pojdite na nastavitve. S klikom na tip “StealthVPN” lahko izberete, kateri protokol se uporablja, ko je aktiven protokol StealthVPN. Če želite omogočiti TCP, izberite protokol OpenVPN. Pojdite na nastavitve in kliknite na zavihek. To je četrta možnost navzdol.

TCP-SecureVPN-slika

SecureVPN.pro je enostaven za uporabo in zmogljiv, kar zadeva funkcije. Dejstvo, da lahko preklapljate med načinoma Simple in Pro, pomaga ohranjati ravnovesje. Prav tako je lepo, da je večina funkcij dostopna iz sistemske vrstice.

Kljub temu se zdi, da bi lahko SecureVPN.pro v aplikaciji imel boljši nered.

Hitrost

Hitrosti SecureVPN.pro so bile razočarajoče, zato se ne bomo dotaknili našega najhitrejšega vodiča VPN. Najbližji razpoložljivi strežniki so močno omejili hitrosti prenosa. Čeprav so ti strežniki morda še vedno spodobni za pretakanje, bi upočasnili nalaganje video iger in drugih velikih datotek.

Te hitrostne preizkuse smo izvedli iz Lewistona v Idahu. Hitri testi strežnikov po Severni Ameriki so pokazali hitrosti, podobne Los Angelesu, tako da je to morda najboljša regija za storitev.

Lokacija: Hitrost PingUp SpeedDown
Nezaščiten483.10112.01
Los Angeles712.6715.56
München2181,354.05
Hanoj, Vietnam3351,374.02
Viña del Mar, Čile3931,691,03
Hong Kong1861,936.00

Glede na čase pinga bi bilo tudi s spletnimi igrami težko zaščititi SecureVPN.pro. Navedeno je, da se naš ping zdi visok, vendar bi zaradi številnih rezultatov spletno igranje onemogočilo. Hitrost prenosa pomeni tudi, da traja nekaj ur, da prenesete večino iger s trojko A. Če vas to skrbi, si preberite naš najboljši VPN vodič za igre.

Varnost

SecureVPN.pro uporablja protokole OpenVPN, PPTP, L2TP in StealthVPN VPN. Čeprav na svoji spletni strani piše, da podpira IKEv2, ne. Ta neorganiziranost ne pomeni dobrega za njeno zanesljivost.

IKEv2-Support-Not-Supported-on-Website-App-Image

OpenVPN lahko uporabite tudi skupaj z drugimi omrežnimi protokoli, vključno s SSL, SSH in TCP, za boljšo navigacijo po požarnih zidovih in šifriranje podatkov.

SSH overja s pari javnih ključev za šifriranje podatkov. SSL uporablja kriptografijo za zagotavljanje enake stopnje varnosti, ne da bi morali vnesti gesla.

Na začetnem zaslonu lahko izberete ločene dohodne in odhodne strežnike. SecureVPN.pro se na to nanaša kot dvojni VPN ali dvo verižni VPN. Poveča vašo varnost.

Za šifrirno šifro in dolžino ključa obstaja samo ena možnost: 256-bitni AES. Skupaj z AES pogosto obstajata še dve možnosti, ki zagotavljata manj varnosti in večjo hitrost, vendar SecureVPN.pro ne omogoča spreminjanja nastavitve.

SecureVPN.pro je opravil vse preizkuse tesnosti. V aplikaciji je tudi možnost onemogočanja IPv6. To dodaja plast varnosti za tiste, ki nezaupanje protokolu navajajo, ker je nagnjen k puščanju.

SecureVPN.pro ponuja tudi možnost, da spremenite svoj IP naslov kot redne intervale. Vklopite ga lahko na dodatnem zavihku v meniju z nastavitvami in ga nastavite na čase od vsakih 10 minut do tri ure.

Na enak način lahko samodejno spremenite tudi strežnik. V praksi pa menjava strežnikov, ki stvari pogosto upočasnijo. V vsakem intervalu morate počakati približno 35 sekund. Poleg tega se lahko hitrost strežnika tako zelo spreminja, da lahko funkcijo izklopite.

Zasebnost

Pravilnik o zasebnosti SecureVPN.pro dviguje rdeče zastave. Podatke deli s tretjimi prodajalci in nekatere svoje identifikacijske podatke hrani v svojih sistemih.

Nekatere težave so povezane s sledenjem geografskih podatkov in naslovov IP na spletnem mestu. Spletno mesto za udobje in hitrost prikazuje vašo trenutno lokacijo in IP naslov na vrhu zaslona. SecureVPN.pro trdi, da te informacije ne hrani, vendar ne bi sprejeli nobene VPN besede.

Uporablja dve storitvi, ki imata tudi dostop do informacij: MaxMind Company in GeoIP. Podatke usklajuje tudi z Google Analytics in Yandex.Metrika za ustvarjanje poročil o navadah uporabnikov.

Politika zasebnosti MaxMind omogoča beleženje strani, do katerih dostopate v njeni storitvi, sklicevanje na URL-je, vrsto brskalnika, vaš operacijski sistem ter datum in čas vašega obiska. Prav tako zbira podatke o “vaši napravi in ​​o tem, kako naprava vpliva na [njeno] storitev.”

Ne vemo, ali je MaxMind do teh podatkov dostopen prek SecureVPN.pro, vendar ničesar v njihovih pravilnikih o zasebnosti ne bi smelo uporabnikom verjeti, da so do njih še posebej strogi.

Pravilnik o zasebnosti SecureVPN.pro pravi:

  • E-poštni naslovi
  • Nastavitve uporabniškega računa
  • Prijava in gesla
  • Stanja sredstev
  • Datumi in časi transakcij
  • Identifikatorji transakcij
  • Transakcijski zneski

Velik del tega ne izhaja iz uporabe VPN-ja, temveč iz nezaščitenih obiskov spletnega mesta. Kljub temu se zdi, da je nekaj, kot so uporabniške nastavitve in e-poštni naslovi, zabeleženo iz aplikacije in storitve – kar je kardinalni greh za VPN.

Morda vas bo zanimala tudi ta funkcija, opisana v pogojih storitve: “Uporabnik soglaša, da bo od uprave prejel promocijske masaže v zvezi s storitvijo.” Torej začnite olje, uporabnik.

Vse šale na stran, radi bi videli, da je SecureVPN.pro vložil več pozornosti, časa in razmišljanja v svojo politiko zasebnosti in pogoje storitve. Opazili smo več takšnih napak in kažejo na nedadaističen odnos. Nekatere napačne napake pravzaprav precej težko povedo, kaj pravi politika o zasebnosti.

Zdi se, da bi morali biti pozorni, če razmišljate o SecureVPN.pro. Pozorni boste na to, kakšno stopnjo informacij dovolite na napravah, do katerih imajo dostop.

Zmogljivost pretakanja

Netflix, Amazon Prime Video in Hulu so blokirali pretakanje prek vseh preizkušenih strežnikov. BBC-jev iPlayer je bil blokiran tudi na vseh poskusnih strežnikih, vključno s tistim s sedežem v Londonu.

Razmislite o enem izmed naših najboljših VPN-jev za Netflix, če je to pravi dogovor za vas.

Morda boste našli tudi naša navodila za prepoved prepovedi Netflix VPN in zakrili napako proxy Netflix proxy.

Lokacije strežnika

SecureVPN.pro ima 34 strežnikov v 26 državah. Poleg tega se lahko povežete na ločene dohodne in odhodne strežnike.

Ta VPN odlično pokriva Zahod, vendar se nekatere regije zdijo premalo. Po Aziji in na Bližnjem vzhodu je šest strežnikov. V Mehiki, Srednji in Južni Ameriki je samo en strežnik. 

Storitev za stranke

Storitev za stranke SecureVPN.pro je bila dosegljiva in usposobljena. Ima funkcijo klepetanja v živo, vendar so njene ure lahko opazne in težko ali nemogoče napovedati. Predstavniki so se na naše podporne vozovnice odzvali v enem dnevu z informacijami, ki bi rešile predlagano vprašanje.

Telefonska številka, navedena na spletnem mestu SecureVPN.pro, ni bila v uporabi, zato je ne boste mogli doseči na tak način. Ne vemo, kaj piše o storitvi glede organizacije, zanesljivosti in financiranja.

Na spletnem mestu SecureVPN.pro je tudi veliko člankov in informacij, ki bi jih lahko koristili posameznikom različnih izkušenj. Obstaja tudi blog. Med temi in členi boste morda lahko izpolnili večino potreb po službi za stranke, ne da bi se morali obrniti na podjetje.

Razsodba

Pretočno predvajanje in igranje s SecureVPN.pro je nemogoče. Čeprav so hitrosti prenosa lahko dovolj hitre za pretakanje, so številna najbolj priljubljena, zakonita spletna mesta za pretakanje blokirala preizkušene strežnike.

Pingi na večini strežnikov bi onemogočili spletno igranje. Tudi ko je ping povezave tehnično predvajan, boste zelo prikrajšani.

Tudi vaša zasebnost ni varna s SecureVPN.pro. Luknje v svoji politiki zasebnosti puščajo možnost ogrožanja informacij. Ni pritožb zaradi zasebnosti ali poročil proti SecureVPN.pro, vendar je to majhno podjetje, tako da to ne pomeni veliko.

Ko je vse skupaj, se veliko bolje znajdete pri drugem ponudniku. Za ogled najljubših si oglejte naš seznam VPN mnenj.

Če imate izkušnje z SecureVPN.pro ali podobnimi storitvami, lahko pustite komentar spodaj ali delite svoje misli na družbenih medijih. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me