Pregled BoxPN – posodobljeno 2020

Pregled BoxPN

BoxPN je obetavna storitev VPN, ki je popolnoma ne uspe, ko gre za hitrost. Čeprav je njegova enostavna uporaba impresivna, čas preklopa strežnika je odličen in ima veliko ceno, žogo spusti na preveč vitalnih področij, da bi jih bilo priporočljivo. Za podrobnosti preberite naš celoten pregled BoxPN.


najboljši VPN-pregledi

BoxPN je navidezno zasebno omrežje s sedežem na zasebnih Sejšelih, otočju v Indijskem oceanu, in ponuja dobro zasnovan, čist vmesnik, odlične cene in brez dvoma najhujše hitrosti, s katerimi smo se srečali med pisanjem naših VPN mnenj . Tudi pri povezovanju s Kalifornijo s Floride se je zmanjšala hitrost za 86 odstotkov, kar je res nesprejemljiv padec.

Medtem ko nas navzgor želi priporočati BoxPN, so njegove pomanjkljivosti preprosto preveč, bralci pa veliko bolje preverjajo NordVPN, ExpressVPN ali CyberGhost, našo prvo prvo mesto v izbiri najboljših ponudnikov VPN. Škoda, saj je v tem “VPN-ju v škatli” veliko obljub.

Ne pozabite prebrati celotnega pregleda BoxPN in seznama možnih rezultatov.

Hkratna povezava

Namestitev3

Setup2

BoxPN-glavna slika

Prejšnja

Naslednji

Nadomestni za BoxPN

Moči & Slabosti

Lastnosti

BoxPN je eleganten v svoji zasnovi in ​​preprost za uporabo. Všeč so nam čiste črte in velika pisava, z velikimi gumbi je jasno, kam iti znotraj vmesnika.

BoxPN-glavna slika

Box se oglašuje kot prijazen P2P, vendar njegova manj kot zvezdna hitrost – več o tem kasneje – onemogoča hudourništvo. Zaradi tega ga ne moremo šteti za enega najboljših VPN za hudournike.

Podjetje na svoji spletni strani navaja tudi, da ne ustavlja hitrosti ali omejuje pasovne širine. To je teoretično super, toda s sistemom, ki je počasen kot BoxPN, to ne prinaša veliko razlike.

Pred kratkim je BoxPN predstavil killswitch, ki je bistveno orodje VPN, ki izboljšuje splošno varnost. Če je vaša povezava s strežnikom VPN prekinjena, killswitch prekine internetno povezavo, tako da vaš IP ne bo izpostavljen. Čeprav ga ne bodo potrebovali vsi, bodo ljudje, ki gredo tako kot tudi tisti, ki živijo v državah z internetno cenzuro, kot je Kitajska, z veseljem vedeli, da so varni.

Uporabniki operacijskega sistema Windows so edini, ki imajo dostop do killswitch. Oddelek za stranke za mobilne naprave macOS in mobilne aplikacije ga še nimajo, navaja služba za pomoč strankam BoxPN. Nekaj ​​pregleda, po našem mnenju.

Učinkovitost pretoka BoxPN

Netflix uporablja napreden sistem za blokiranje VPN, ki ustavi večino poskusov pretakanja in vrne strašno napako proxy Netflix proxy, kar pomeni, da ne boste gledali Stranger Things, če ne izklopite VPN.

Netflix

Kljub temu je veliko storitev premagalo prepoved VPN Netflix, BoxPN pa je ena izmed njih, čeprav le v nekaj primerih. V omrežju BoxPN smo se povezali z 10 strežniki, eden od njih pa je sodeloval z Netflixom. To je bil ameriški strežnik v Kaliforniji. En od desetih ni velika uspešnost, vendar je boljši od večine.

Poskusili smo VPN z drugimi priljubljenimi storitvami pretakanja, vključno z Amazon Prime Video, Hulu in BBC iPlayer. Amazon in Hulu sta izstopala z vsakim strežnikom.

Hulu

BBC-jev iPlayer je na voljo samo uporabnikom v Veliki Britaniji. BoxPN ima namenski strežnik za storitev, ki je označena kot »iPlayer«, vendar ko smo se povezali z njo, nismo mogli dostopati do video vsebine. Če želite gledati britanske novice, si oglejte naš najboljši VPN za izbiro iPlayerja.

Pregled funkcij BoxPN

Logotip BoxPNboxpn.com

Začne od 666 dolarjev mesečno Vsi načrti

Splošno

Načini plačila
PayPal, kreditna kartica

Sprejema kripto valute

Hkratne povezave

Podpira razcepljene predore

Neomejena pasovna širina

Na voljo je brezplačna preizkusna različica

Obdobje vračila
7 dni

Količina strežnika po vsem svetu
45

Namizna okna
Windows

Mobilni operacijski sistemi
Android, iOS

Razširitve brskalnika

Lahko se namesti na usmerjevalnike

Pretakanje

Dostop do Netflix US

Dostop do BBC iPlayerja

Dostop do Hulu

Dostop do Amazon Prime Video

Varnost

Vrste šifriranja
256-AES

Na voljo so protokoli VPN
OpenVPN

Omogočeno ob zagonu naprave

Omogoča hudourništvo

Pravilnik brez beleženja

Opravljen test puščanja DNS

Na voljo Killswitch
Samo namizje

Vključena je zlonamerna programska oprema / zaviralec oglasov

Podpora

Klepet v živo
uradne ure

Podpora po e-pošti
uradne ure

Telefonska podpora

Uporabniški forum

Baza znanja

Cenitev

BoxPN prihaja po odlični ceni. Je precej cenejši od konkurentov, kot je ExpressVPN, ki ima enega najvišjih mesečnih stroškov katerega koli VPN-ja, kot lahko preberete v našem pregledu ExpressVPN.

Izbira načrta BoxPN se omeji na to, kako dolgo se želite zavezati k uporabi storitve. Z enim načrtom nimate več funkcij kot z drugim.

Mesečna obrestna mera za enoletni načrt pade že na 2,99 USD, zaradi česar je BoxPN eden najbolj dostopnih VPN-jev, ki smo jih videli.

Kljub temu je razočaranje, če se obdobja zavezanosti omejijo na eno leto. Drugi VPN ponujajo daljše načrte. Zasebni dostop do interneta ima na primer dveletni načrt, ki znaša manj kot 3 USD na mesec (preberite naš pregled PIA), medtem ko VPN Unlimited ponuja celo življenjske načrte (preberite naš pregled VPN Unlimited).

BoxPN omogoča tudi plačevanje s kripto valutami, kot je bitcoin, kar pomeni, da ste lahko popolnoma anonimni, če želite. Več o tem, kako bitcoin deluje, najdete v našem priročniku o bitcoinu. Druge možnosti plačila vključujejo kreditno kartico, PayPal, Perfect Money in globalna plačila.

Enostavnost uporabe

BoxPN je zelo uporabniku prijazen in je bil dobro zasnovan. Na splošno je uporaba le-tega lahka, od ustvarjanja računa do izbire in menjave strežnikov. Prijetnost se začne takoj s spletne strani, ki je jasno postavljena.

Setup1

Ko kupite naročnino, vas prosi, da ustvarite uporabniško ime in geslo.

Setup2

Zaslon za nastavitev je preprost. Vnesite svoj e-poštni naslov, izberite uporabniško ime in nastavite geslo – ali ustvarite geslo z našimi najboljšimi skrbniki gesel. Nikjer ne zahteva identifikacije podatkov, kot so vaše pravo ime, naslov ali telefonska številka. Še vedno boste morali vnesti e-poštno sporočilo, vendar ga lahko uporabite.

Namestitev3

Preden pridete do nadzorne plošče uporabnika, boste morali potrditi svoj e-poštni naslov. Od tam lahko izberete svojo platformo, naj bo to Windows, macOS, Android ali iOS. Če želite ročno konfigurirati VPN, lahko to storite tudi vi. Za ta pregled smo uporabili odjemalca v sistemu Windows 10.

Setup4

Na nadzorni plošči je odsek v zgornjem desnem kotu, kjer lahko spremljate količino podatkov, ki jih uporabljate iz meseca v mesec. BoxPN ne omejuje pasovne širine, zato se sprašujemo, zakaj bi kdo želel slediti.

Nastavitev6

Ko odprete odjemalca na namizju, se boste morali prijaviti z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju ustvarili prej. Ko smo vstopili v svoje poverilnice, se je takoj začela in brez zaostanka.

Namestitev7

Uporabniški vmesnik je čist in preprost. Izberite strežnik, ki ga želite uporabiti, in kliknite gumb »connect« zraven. Med testiranjem smo se povezali v manj kot 20 sekundah na več kot 20 strežnikih. Prehod med strežniki je bil enako hiter, kar je velik plus za BoxPN.

Po meniju je enostavno premikati in uporabljati. Strežniki so po abecednem vrstnem redu navedeni po državah. Če najdete hiter strežnik, ki vam je všeč, ga lahko shranite kot priljubljenega. V meniju je zavihek, na katerem so seznami vaših najljubših, zato vam ne bo treba brskati po njih, da jih ponovno najdete.

Obstaja tudi razdelek dnevnika uporabe, če želite preveriti stanje ali zgodovino povezave s BoxPN.

Namestitev8

Na vrhu vmesnika najdete spustni meni, s katerim lahko preklopite protokol za tuneliranje.

Namestitev9

Z lahkoto smo se povezali z nekaj spletnimi mesti in celo pretočili video na YouTube. Videoposnetki so bili hitro posneti in kakovost slike ni bila odlična. Ob tem je BoxPN zelo uporabna aplikacija brez večjih težav.

Podprte naprave

BoxPN je na voljo v sistemih Android, iOS, Windows in macOS. Vendar pa nagrade ne boste dobili, zlasti mobilnih aplikacij zelo primanjkuje, kar pomeni, da če je to prednostna naloga, je bolje, da preverite naš najboljši VPN za izbiro mobilnih naprav. Linux ni možnost, razen če vam je všeč varanje z datotekami OpenVPN.

Na začetku smo mislili, da BoxPN podpira le tri istočasne povezave, saj tako piše na strani »o nas«.


Hkratna povezava

Podpora strankam nam je povedala, da je dejansko dovoljeno število pet. Preprosta posodobitev spletnega mesta lahko uporabnikom prihrani nekaj zmede. Kljub temu je BoxPN daleč od našega najboljšega VPN-ja za več naprav. Pojdite na pregled NordVPN za enega najvišjih vnosov na tem seznamu.

Strežniki

Razlike v dejanskem številu strežnikov BoxPN obstajajo. Na svoji spletni strani piše, da jih je več kot 80.

Strežniki-1

Njegova omrežna stran, ki podrobno prikazuje vsak strežnik in njegov status, navaja le 45, stranka pa vam ponuja 48 možnosti za preklop med.

Strežniki-2

To je še eno vprašanje skladnosti informacij. Potrdili smo se do službe za stranke BoxPN, da smo dobili dokončen odgovor, in potrdilo je, da ima VPN samo 45.

Ne glede na to, ali gre za 45, 48 ali 80 strežnikov, je izbira še vedno premajhna. Večina ponudnikov ima na voljo več sto ali tisoč strežnikov, ki so prisotni v skoraj vseh večjih mestih na planetu. ExpressVPN in NordVPN imata množična strežniška omrežja, kar je eden od razlogov, da stojijo na vrhu sveta VPN.

Če želi BoxPN jemati resno, mora povečati število in distribucijo strežnikov; celo storitev nižje stopnje, kot je HideMyAss, ima obsežno mrežo, kot lahko preberete v našem pregledu HMA. Šele v 32 državah na petih celinah. Čeprav nihče ne pričakuje, da se bo povezal s strežnikom na Antarktiki, pa dejstvo, da v Afriki ni prisotne, ni dobro.

Hitrost

BoxPN ima grozne hitrosti. Vsak VPN bo izgubil nekaj hitrosti, ker morate to storiti za anonimnost, vendar je bil BoxPN tako počasen, da je oviral našo sposobnost uporabe. Želeli smo si, da bi namesto tega uporabljali eno najhitrejših VPN storitev na svetu, na primer TorGuard (preberite naš pregled TorGuard).

Lokacija: Ping (ms): Prenos (Mbps): Nalaganje (Mbps):
Nezaščiten16152.4723.29
UK1171,721.01
Argentina4120,430,25
Avstralija5895.451.28
ZDA (Kalifornija)21420.0512.59
Japonska22711.386.44

Edini strežniki z uporabno hitrostjo interneta za pretakanje z visoko ločljivostjo so bili v ZDA in na Japonskem. Čeprav so bile te hitrosti v redu, so še vedno znižale 86 odstotkov naše nezaščitene stopnje.

Če iščete pretakanje videa ali hudournika, vam BoxPN ne bo dal nič drugega kot razočaranje in neuspeh, kar je škoda, če bi lahko prodrli v Netflix.

Varnost

Ena izmed prvih stvari, ki jih je treba iskati pri nakupovanju VPN-ja, je pravilnik podjetja o beleženju. Ni smisla uporabljati sistema za anonimizacijo vaših podatkov, če se ponudnik, s katerim sodelujete, drži. Tudi če VPN trdi, da ne beleži vaše dejavnosti, boste v pravilniku o zasebnosti morda ugotovili, da hrani vaše ime, naslov, telefonsko številko in drugo.

Ne sme biti šok, če BoxPN pravi, da se ne prijavi. Pregledali smo njegovo politiko zasebnosti in se prepričali, ali govori resnico.

Politika zasebnosti

Izkazalo se je, da je BoxPN odkrit, vsaj iz tega, kar lahko povemo. Največji podatek, ki ga hrani, je vaš e-poštni naslov. To ni nobena grožnja, saj lahko zaradi zasebnosti ustvarite e-poštni naslov za gorilnik.

Nadzorna pristojnost je drugo področje, na katerem bi lahko bili ogroženi. Če VPN, ki ga uporabljate, ima sedež v državi, ki sodeluje v eni od največjih svetovnih zavezništev za nadzor, bo morda prisiljen razkriti svojo identiteto vladni agenciji.

BoxPN zaradi tega ni treba skrbeti, saj je to na Sejšelih, ki imajo odlične zakone o zasebnosti.

Tretja in zadnja komponenta varnega VPN je močno združevanje protokolov za tuneliranje in standardov šifriranja. BoxPN je pokril z OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec in SSTP.

OpenVPN je privzeta in najboljša izbira. Gre za odprtokodno platformo, ki ostaja na samem vrhu, saj jo vzdržuje skupnost kibernetske varnosti. Najbolje deluje, če je seznanjen z 256-bitnim šifriranjem AES, za katerega mnogi verjamejo, da ga ni mogoče razrešiti. BoxPN uporablja oboje, kar zagotavlja najboljšo varnost za platformo potrošnikov.

Storitev za stranke

Storitev za stranke BoxPN je mešana torba: v klepetu v živo ni 24/7. Dobi točke za trud, vendar je mogoče izboljšati.

CS1

Vprašali smo mu softball, ker pogosto povedo o učinkovitosti oddelka za podporo strankam. Če samo odpravi vprašanje in vam reče, da preverite spletno mesto, je napaka. Če boste prevzeli pobudo in vam dali prilagojen odziv, ki deluje, veste, da imate opravka s kakovostnim osebjem.

Klepet v živo je bil offline, ko smo poslali sporočilo. Nekaj ​​ur pozneje smo dobili odgovor po e-pošti.

CS2

Ta odgovor je odgovoril na vprašanje. To ni pretirano prijazno ali prijazno, vendar pride do bistva zadeve in zagotavlja povezave z viri. To je vse, kar lahko zahtevate od predstavnika za podporo strankam.

Čeprav jo pozdravljamo, ker imamo funkcijo klepetanja v živo, bi radi v prihodnosti razširili na 24/7, da bi bolje služil globalnemu trgu.

BoxPN ima v podpornem delu obširno bazo znanja. V njej so uporabni članki, ki razlagajo lastnosti storitve, pogosta vprašanja in navodila po korakih, ki uporabnike sprehodijo po naprednih temah, kot je ročno konfiguriranje OpenVPN. Vendar ni uporabniškega foruma.

CS3

To so odlični viri za uporabnike, vendar ne nadomeščajo praktičnosti sistema 24/7 live chat.

Razsodba

BoxPN je dober VPN z brezhibnim vmesnikom, ki ga je bilo enostavno namestiti in uporabljati. Nič ne beleži in ni pristojno, da bi moralo pošiljati vaše podatke. Protokoli in šifriranje so vrhunski, njegova služba za pomoč strankam pa je odgovorila na naša vprašanja.

Tudi če je BoxPN močan, ga ne moremo priporočiti. Njegove hitrosti so nesprejemljive.

Večina strežnikov je bila tako počasna, da so bili praktično neuporabni. Če bi BoxPN lahko dvignil to raven zmogljivosti navzgor in povečal število svojih strežnikov, bi bilo to v prihodnosti treba upoštevati. Zaenkrat lahko najdete boljše možnosti.

Kakšne misli imate o BoxPN? Ali se strinjate z našo oceno? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me