Neomejen pregled VPN – posodobljeno 2020

VPN Neomejen pregled

VPN Unlimited je storitev z dobro varnostjo, vendar nima dovolj funkcij. Naš splošni vtis je bil izgubljen potencial, zlasti v oddelku za hitrost. Vendar so njeni življenjski načrti vabljivi. Preberite naš celoten pregled VPN Neomejeno za vse podrobnosti.


VPN-Neomejeno-drsnik-slika- # 1

VPN-Neomejeno-drsnik-slika- # 2

VPN-Neomejeno-drsnik-slika- # 3

VPN-Neomejeno-drsnik-slika- # 4

Prejšnja

Naslednji

VPN Unlimited je virtualno zasebno omrežje, ki smo si ga želeli všeč. V lasti družbe KeepSolid Inc, podjetja s sedežem v Združenih državah Amerike in Ukrajini, je del raznovrstnih skrilavcev izdelkov. VPN ima nekaj odličnih funkcij, zlasti strežnikov, namenjenih pretakanju (čeprav ni sam s tem – preberite naš pregled Windscribe za drug VPN, ki naredi nekaj podobnega).

Čeprav je nekaj stvari všeč, KeepSolid VPN Unlimited stori osupljivih številk nepotrebnih napak. Na primer, lahko zaobide geoblokiranje in se izogne ​​prepovedi Netflix VPN, toda mednarodne hitrosti prenosov se močno zmanjšajo, da po tem, ko ste tam, morda ne boste mogli storiti ničesar..

V tem pregledu VPN Unlimited bomo poskušali obravnavati številna nasprotja. Preden bomo prišli do zaključka, ali je vreden vašega denarja, bomo preučili njegove značilnosti, cene, uporabniški vmesnik, varnost, storitve za stranke in druge točke. Če iščete druge možnosti, smo sestavili tudi seznam najboljših ponudnikov VPN.

Moči & Slabosti

Alternativa za VPN Neomejeno

Lastnosti

VPN Unlimited naredi tisto, kar bi moral. Dobi nekaj točk za požarni zid, možnosti protokola in peščico dobrih idej, ki odlikujejo seznam strežnikov, vendar je še nekaj dragocenega, kar bi ga ločilo od polnega polja VPN. Če želite storitev, ki ponuja racionaliziran nabor funkcij, ne da bi pri tem žrtvovali funkcionalnost, poskusite namesto tega naš pregled ExpressVPN.

VPN Unlimited lahko prenesete s svojega spletnega mesta. Na voljo je v računalnikih macOS, Windows in Linux, pa tudi v mobilnih napravah iOS in Android. Lahko ga uporabite tudi kot razširitev brskalnika za Chrome, Firefox ali Opera.

Najpomembnejša naloga VPN Unlimited je, da vas poveže z različnimi strežniki in ponuja vam nekaj različnih načinov za to. Aplikacijo lahko omogočite, da se samodejno poveže z najboljšim strežnikom, ki je na voljo, ali pa izbirate med stalnim seznamom strežnikov, vključno z nekaterimi, optimiziranimi za skupno rabo datotek P2P in drugimi, usmerjenimi v določene storitve pretakanja.

VPN-Neomejeno-povezovanje

Številni VPN-ji imajo ta seznam v določeni obliki, vendar seznam VPN Unlimited izstopa na dva načina. Aplikacija vam pove približno trenutno prometno obremenitev, ki jo vsak strežnik trenutno obravnava, in vam daje možnost, da hkrati na celotnem seznamu izvedete ping test. Samodejno se lahko povežete tudi z najboljšim strežnikom za pretakanje ali hudourništvo.

Napredne funkcije

Zunaj same povezave vam VPN Unlimited omogoča upravljanje računa in preklapljanje med protokoli znotraj aplikacije. Vključuje požarni zid DNS, ki preprečuje, da bi ogrožena spletna mesta ukradla vaše podatke ali prenesla zlonamerno programsko opremo.

VPN-Neomejeno-moj račun

Odločite se lahko, ali se VPN zažene ob zagonu naprave, izberite, ali želite pošiljati poročila o napakah v KeepSolid in v aplikaciji doseči podporo za stranke..

To je približno to. VPN Unlimited je ena izmed bolj pomanjkljivih funkcij, ki smo jo videli v zadnjem času. Včasih je imel stikalo za ubijanje, vendar se zdi, da je bila ta funkcija odstranjena zaradi slabe učinkovitosti. Zdelo se je, da se je zgodilo z razdelitvijo tunelov (če je to za vas ponudnik, StrongVPN ponuja odlično funkcijo razdelitve tunelov brezplačno).

Plačani dodatki

V enem od zavihkov VPN Unlimited boste našli meni dodatnih funkcij za premijsko brskanje. V Ameriki, Evropi in Aziji lahko kupite svoj zasebni strežnik v povprečju za 25 dolarjev na mesec ali osebni IP za 15 dolarjev. Upoštevajte, da imajo zasebni strežniki omejitev podatkov od 1TB do 3TB.

Pregled neomejenih funkcij VPN

Logotip VPN Neomejenowww.vpnunlimitedapp.com

Začne se od 278 dolarjev mesečno Vsi načrti

Splošno

Načini plačila
PayPal, kreditna kartica, Amazon Pay, Mint, WebMoney, Yandex.Money, Alipay, Qiwi Wallet

Sprejema kripto valute

Hkratne povezave
10

Podpira razcepljene predore

Neomejena pasovna širina

Na voljo je brezplačna preizkusna različica
7 dni

Obdobje vračila
7 dni

Količina strežnika po vsem svetu
400+ strežnikov v 56 državah

Namizna okna
Windows, MacOS, Linux

Mobilni operacijski sistemi
Android, iOS

Razširitve brskalnika
Chrome, Firefox, Opera

Lahko se namesti na usmerjevalnike

Pretakanje

Dostop do Netflix US

Dostop do BBC iPlayerja

Dostop do Hulu

Dostop do Amazon Prime Video

Varnost

Vrste šifriranja
256-AES

Na voljo so protokoli VPN
IPSec, OpenVPN, L2TP, IKEv2, KeepSolid Wise, WireGuard

Omogočeno ob zagonu naprave

Omogoča hudourništvo

Pravilnik brez beleženja

Opravljen test puščanja DNS

Na voljo Killswitch

Vključena je zlonamerna programska oprema / zaviralec oglasov
DNS požarni zid

Podpora

Klepet v živo
24/7

Podpora po e-pošti
24/7

Telefonska podpora

Uporabniški forum

Baza znanja

Cenitev

Brezplačnega načrta za VPN Unlimited ni, vendar lahko brezplačno preskusite sedem dni. Če želite to narediti, vam ni treba klikniti povezave; samo prenesite aplikacijo in začnite, ne da bi vnesli način plačila. Po sedmih dneh boste morali preklicati ali plačati.

Cene za KeepSolid VPN Unlimited so blizu povprečja v panogi. Vsaka naročnina vam ponuja vse funkcije, ki so na voljo, skupaj z neomejeno pasovno širino. V načrtu so veliki popusti za enoletne in triletne nakupe. Edini preobrat je, da ima vsaka dolžina načrta ločene cene za različne številne naprave, kot je podrobno opisano v spodnji tabeli.

Pogodba o dosmrtnem življenju je ena izmed najbolj dobrodošlih ugodnosti VPN Unlimited, a če začnete s stranjo s cenami na njenem spletnem mestu, lahko pogodbo v celoti zamudite. 

Če si želite ogledati življenjsko dobo v svojem brskalniku, boste morali obiskati stran s cenami v oknu brez beleženja zgodovine – tudi če ste trenutno povezani z VPN Unlimited, kar je naravnost nenavadno. Vendar je to jasno vidno v sami aplikaciji. Večina drugih VPN-jev se za življenjsko dobo omeji na zlahka uporabljiva okna, zato tukaj še vedno izstopa VPN Unlimited.

Veseli smo, da vidimo veliko različnih plačilnih načinov, ki jih VPN Unlimited sprejema, kar je prvak pred povprečno storitvijo VPN. Skupaj s kreditnimi karticami in PayPalom lahko uporabite bitcoin, Amazon Pay, Mint, WebMoney, Yandex.Money, Alipay ali Qiwi Wallet.

Na strani z dejanskimi cenami so vse te navedbe opredeljene kot “druge metode”, zato je težko natančno povedati, koliko načinov lahko plačate. Ta različna plačilna sredstva so še ena velika prodajna točka in nismo prepričani, zakaj jo skriva VPN Unlimited.

Enostavnost uporabe

Storitev VPN brez številnih funkcij ni vedno slaba stvar. Nimamo nič proti, da se VPN Unlimited ne odvrne od svojih glavnih funkcij z nepotrebnimi dodatki. Vendar pomanjkanje nadzora v kombinaciji z neizogibnim nadzorom narašča. 

Za VPN storitve, ki jih je zabavno uporabljati in prodajne točke zmanjšati na minimum, si oglejte naš pregled TunnelBear ali Hide.me pregled.

Prenos VPN Unlimited je bil neverjetno hiter. Po potrditvi plačila na spletnem mestu smo stranko prenesli in ustvarili ID uporabnika. Odpiranje aplikacije je spodbudilo pomočno orodje za prenos, vendar se je to zgodilo tudi zelo hitro.

VPN-Neomejeno-prenos

Po glavni nadzorni plošči in seznamu strežnikov VPN Unlimited je enostavno krmariti. Lahko se pomikate po seznamu, ga iščete ali se preprosto povežete z optimalnim strežnikom. Seznam prikazuje delovno obremenitev vsakega strežnika, ki bo rumene, če je več kot 50 odstotkov, in rdeča, če je več kot 80 odstotkov.

VPN-Neomejen seznam strežnikov

Vsak strežnik je mogoče ugoditi z enim klikom. Strežniki, specifični za pretakanje, vključujejo še en gumb, ki vas bo usmeril neposredno na domačo stran te storitve pretakanja. Teoretično se lahko povežete s strežnikom Disney +, nato pa skočite na spletno mesto Disney + in začnete gledati Moano le 30 sekund po odprtju plošče VPN Unlimited (glejte naš članek o tem, kako gledati Disney +, če želite izvedeti več).

Na glavnem uporabniškem vmesniku je nekaj pomanjkljivosti, tako da zemljevid ne naredi ničesar. Pričakovali smo, da bo to še en način izbire strežnika, vendar je to le priložnost, da se VPN pohvali, koliko strežnikov ima. Prav tako želimo, da prostor s pasicami na vrhu okna ni bil namenjen nadgradnji.

Nastavitve

Vse ostalo je v oknu s nastavitvami v zgornjem desnem kotu glavne nadzorne plošče. Prvi meni “moj račun” vam omogoča nadzor nad računom, ne da bi odprli okno brskalnika. Lahko se prijavite in odjavite, spremenite geslo in se odločite, ali bo aplikacija VPN zahtevala geslo, ko se odpre.

Nakupate lahko tudi. V naročnino VPN Unlimited iz aplikacije lahko dodate dodaten čas; Če želite kupiti druge izdelke KeepSolid, ki jih ta stran oglašuje, boste morali iti v brskalnik. Nekateri od njih – na primer zasebni brskalnik, SmartDNS in znak KeepSolid – imajo smisel, vendar organizatorji ciljev in opravkov sploh ne ustrezajo varnostni temi..

Zavihek VPN-Neomejene nastavitve

Na zavihku »nastavitve« lahko ročno spremenite svoj protokol ali VPN Unlimited izberete najboljšega za vaš trenutni položaj. Prav tako lahko vklopite ali izklopite požarni zid DNS, izberete, ali želite poslati poročila o napakah, nastavite VPN, da se zažene ob zagonu sistema ali odstranite VPN Neomejeno.

Kartica »Informacije« vam omogoča, da povratne informacije pošljete v KeepSolid, vendar vam to odpre vaša poštna aplikacija, kar je lahko moteče, če uporabljate brskalniško pošto. Ta zavihek vam tudi pove, katero različico VPN Neomejeno uporabljate in vam omogoča preverjanje posodobitev.

Kartica »Podpora« vam omogoča, da preklopite, ali želite, da VPN zaprosi za povratne informacije o vaši povezavi; Super je, da lahko pošljete te informacije, vendar se z njimi vedno ne želite ukvarjati. Od tu lahko v aplikaciji predložite potrdilo za podporo ali v privzetem brskalniku poiščete Pogosta vprašanja.

Hitrost

VPN Unlimited smo preizkusili tako, da smo se povezali z vrsto vse bolj oddaljenih strežnikov in s pomočjo speedtest.net preverili hitrosti prenosa in nalaganja in pinga za vsakega. Naši rezultati niso bili odlični. Ti testi so bili opravljeni iz IP v ZDA.

Lokacija strežnika: Ping (ms) Prenos (Mbps) Nalaganje (Mbps)
Združene države (nezaščiteno)2514.012,23
ZDA (zaščiteno)2812.402,24
Kanada1735.112.20
Mehika1614.332.19
Čile3680,270,35
Ciper4242,382,25
Južna Koreja3000,431,27

Naši rezultati za povsod zunaj Združenih držav Amerike so bili tako slabi, da smo pomislili, da je težava verjetno že na koncu. Nekaj ​​sekundnih mnenj je pokazalo mešane rezultate, saj so nekateri ocenjevalci dosegli dobro hitrost, drugi pa enake upočasnitve kot smo jih opazili.

Notranji ping test je pokazal boljše hitrosti, kot smo jih dobili, saj je VPN Unlimited povečal zamudo za približno 80 do 400 odstotkov, kar v primerjavi s celotnim poljem VPN pravzaprav ni grozno. Pomembno je tudi opozoriti, da so bile hitrosti v Združenih državah Amerike izjemne, saj je bila ena najmanjših omejitev hitrosti prenosa, kar smo jih kdaj videli.

Preizkusili smo tudi nekaj strežnikov P2P. Kot lahko vidite v tabeli, so nam dali skoraj enake rezultate kot splošni strežniki, s spodobno do veliko hitrostjo v ZDA in strmimi zmogljivostmi upadajo povsod drugje.

P2P strežnik: Ping (ms) Prenos (Mbps) Nalaganje (Mbps)
Združene države (nezaščiteno)2514.012,23
Združene države (P2P)549,792,22
Kanada1605.452.11
Francija3430,340,14
Romunija4172.062,23

Končno smo preizkusili nekatere strežniške strežnike KeepSolid VPN Unlimited. To so bili tisti, ki so najbolj potrebovali velike hitrosti prenosa in, na srečo, so jih dostavili. Netflix priporoča najmanj 5 Mbps za pretakanje in vse to piha, ki omejuje iz vode.

Strežni strežnik: Ping (ms) Prenos (Mbps) Nalaganje (Mbps)
Združene države (nezaščiteno)2514.012,23
Netflix6311.342.14
Hulu569.662.00
Disney+6110.162.08

Previdno smo označevali VPN Unlimited za hitrost, ker obstaja toliko zunanjih dejavnikov, ki lahko vplivajo na povezave. Preprosto bomo rekli, da je odličen VPN za ponarejanje strežnikov v vaši državi, a slaba izbira za mednarodno delo.

Če je vaša največja prioriteta hitrost, priporočamo, da na svojem seznamu najhitrejših VPN-jev izberete varno.

Varnost

KeepSolid VPN Unlimited varuje podatke uporabnikov s šifriranjem AES-256, za kar vztraja pri pozivanju “vojaški razred.” Spletno mesto je pravilno, da to šifriranje uporablja ameriška vlada za varovanje državnih skrivnosti, vendar ga trenutno uporabljajo skoraj vsi drugi. AES-256 je v bistvu nedosegljiv, zato ne moremo kriviti VPN Neomejeno, da se zanese nanj.

VPN vam omogoča izbiro več protokolov. Kljub temu me ni ločljivo razlikovati. OpenVPN in IKEv2 sta opisana kot „visoko zmogljiva & varstvo podatkov “in mehurčki pod menijem jih ne pomagajo razlikovati (oglejte si razčlenitev protokola VPN, če želite vedeti več).

Lahko greste tudi z lastnimi protokoli UDP ali TCP KeepSolid ali uporabite WireGuard, nov protokol odprtega koda, ki je še vedno v različici beta. Kljub temu ne priporočamo uporabe WireGuarda. Njeno glavno prodajno mesto je, da ima manjšo kodno bazo kot OpenVPN, in majhne, ​​obvladljive zbirke kod ne ponavadi trajajo dolgo v odprtokodnih projektih z več tisoč prispevki.

VPN-Neomejen test tesnjenja

Uporabili smo ipleak.net za testiranje na puščanja IP, DNS in WebRTC in nismo našli ranljivosti. VPN Unlimited dobi visoke ocene za dobro šifriranje in protokole, vendar izgubi točke zaradi pomanjkanja jasnih informacij v aplikaciji o tem, kaj ti protokoli pomenijo. Ni sprejemljivo, če izbira »optimalnega« ne pove, kateri protokol je izbral VPN.

Za VPN z varnostjo, o katerih smo bolj prepričani, si oglejte pregled NordVPN ali naš CyberGhost pregled.

Zasebnost

Pravilnik o zasebnosti za VPN Unlimited je enak kot pri matičnem podjetju KeepSolid. Napisana je na spletnem mestu KeepSolid na strani, ki je vsekakor obsežna, a dokaj neopazna za vsakodnevnega bralca. Prav tako ni nič takega, kot so na primer koristni povzetki razdelkov, ki jih dobite s pravilnikom o zasebnosti Surfsharka (za več podrobnosti glejte naš pregled Surfshark).

VPN-Neomejena-zasebnost-politika

KeepSolid shrani osebne podatke, ki jih po želji posredujete, na primer svoje ime in e-poštni naslov. Samodejno spremlja vaš naslov IP, državo in časovni pas, skupaj s količino spletnega prometa v določeni seji in vašimi dejanji na lastnem spletnem mestu KeepSolid. Vaše osebne podatke zbira od marketinških podjetij za oglaševanje svojih izdelkov.

Da je KeepSolid zaslug, je jasno zapisana njegova politika brez beleženja. Zaveže se, da ne boste spremljali ali shranili svojih brskalnih navad, medtem ko uporabljate VPN Unlimited. Obljublja tudi, da boste izbrisali osebne podatke, ki jih shrani med sejami, na primer vaš IP in vrsto brskalnika. Od te posodobitve KeepSolid ni objavil večjih puščanj.

Kljub temu nismo iz nekaj razlogov tukaj zelo samozavestni. Podatki, ki jih KeepSolid priznava, da jih lahko delite s tretjimi osebami – v globalnem omrežju – nič manj. Še huje pa je, da ima sedež v Združenih državah Amerike, čigar ohlapni zakoni o zasebnosti in članstvo v obveščevalni mreži Five Eyes pomenijo, da kateri koli podatki, ki jih shranijo, niso varni pred sodnimi pozivi..

Več podrobnosti o tem, zakaj je to težava, je na voljo v našem razložitelju obveščevalnih sporazumov Pet oči, devet oči in štirinajst oči..

Zmogljivost pretakanja

Pretakanje številk močno v blagovni znamki VPN Unlimited do točke, ko je to toliko storitev pretakanja kot aplikacija za zasebnost. Ker ima strežniško usmerjene strežnike, smo jih uporabili za testiranje pretočne uspešnosti. Vsak naj bi bil popoln za gledanje drugačne storitve. Obstaja tudi ena, ki je samo označena kot “pretakanje”, kar stvari nekoliko zmede.

VPN-Neomejeni strežniki strežnikov

Naši hitrostni testi so pokazali, da imajo strežniki za pretakanje na splošno velike hitrosti, ki so več kot dovolj hitre za video. Netflixov strežnik nas je prvič poskusil v Netflixu. Tudi Hulu strežnik je deloval čudovito, prav tako BBC iPlayer in Amazon Prime.

Disney + strežnik je šel slabše. Točno ni bilo blokirano, toda kljub močnemu preizkusu hitrosti se je spletna stran upočasnila tako daleč, da se je na glavni strani videa vzelo nekaj minut (prenehali smo po šestih). Vendar smo to pripravljeni poklicati zunaj.

Zaenkrat je VPN Unlimited videti solidna izbira za pretakanje. Kljub temu svetujemo previdnost, saj se ti strežniki nahajajo v ZDA in hitrosti lahko ob prestopu mednarodnih meja upadajo. Če želite nekaj alternativnih možnosti, bi nam lahko pomagalo iskanje najboljših VPN za Netflix in Hulu.

Lokacije strežnika

Zgoraj smo omenili, da VPN Unlimited naredi zemljevid lokacij strežnika del glavnega okna uporabniškega vmesnika. Poglejmo si to podrobneje.

VPN-Neomejene lokacije strežnika

Specifične številke ne prihajajo, vendar KeepSolid trdi, da ima VPN Unlimited več kot 400 strežnikov v 56 državah. Ta številka države preseže do 70, če vključite strežnike P2P in pretakanje.

Radi smo iskali raznolikost glede na količino. KeepSolid VPN Unlimited ima strežnike na več tipično premalo predstavljenih lokacijah: enega v Srednji Ameriki, dva v Južni Ameriki, veliko po vsej Južni Aziji in nekaj presenečenj, kot je Libija. Nenavadno je, da zemljevid prikazuje vsaj en strežnik, ki ni na seznamu, nekje v zahodni Afriki blizu Gane.

V tem trenutku na dirki z orožjem VPN je 400 strežnikov odličen začetek in nič več. Za primerjavo sta NordVPN in ExpressVPN do zdaj podrla 1.000 strežnikov. Vendar pa nam je všeč, da so vzhodna Evropa in jugovzhodna Azija temeljito pokrite.

Storitev za stranke

VPN Unlimited omogoča preprosto podporo uporabnikom iz namizne aplikacije. Na zavihku samopodjetja “podpora” se lahko v brskalniku odpravite na pogosta vprašanja ali neposredno predložite vozovnico.

VPN-Neomejena vozovnica

Na vozovnici so napolnjene pomembne informacije, kar je zelo prikladno. Poleg tega podpora obljublja, da se vam bomo vrnili v eni uri, običajno pa je to približno 20 minut, s čimer je služba za stranke ena izmed najbolj prodajnih točk VPN Unlimited. Odgovori na tehnična vprašanja in poizvedbe o obračunavanju so bili dobro premišljeni in očitno niso bili prilepljeni na kopijo.

VPN-Neomejena baza znanja

Podatkovna zbirka je jasno napisana in obsežna, zlasti oddelek za odpravljanje napak, ki odlično služi držanju uporabnikov za roke skozi znane napake. Čeprav ni uporabniškega foruma, za to kategorijo nimamo težav z visoko oceno VPN Unlimited.

Razsodba

V tem pregledu VPN Unlimited bi moralo biti jasno, da tukaj nismo našli veliko priporočiti. VPN Unlimited nikakor ni eden najhujših VPN-jev; storitev mora biti dejavno sovražna, da se uvrsti na ta seznam, ne pa samo malomarna. Ustvari spodobno pomoč za pretakanje, vendar še vedno dobiva na svoj način.

Nekatere njegove največje prodajne točke – denimo načrt življenjske dobe in ogromno različnih možnosti plačil – se zdi, da se skrivajo namerno, medtem ko druge oglaševane funkcije odkrito niso vidne (gledamo vas, preklopite na stikalo in razdelite tuneliranje). Druge, zlasti strežnike, usmerjene v pretakanje, je enostavno najti, vendar jih ne izvajajo.

Medtem ko se drugi VPN-ji učijo in rastejo, KeepSolid VPN Unlimited propada sam. Če boste brez večjega, objavljenega popravka tečaja, bolje, da ostanete proč.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map