KeepSolid VPN Lite Pregled – Posodobljeno 2020

KeepSolid VPN Lite Pregled

KeepSolid VPN Lite je manjši brat VPN Unlimited in ima nekaj enakih težav kot njegov brat. Če bi na svojem pametnem telefonu želeli brezplačen brezplačni VPN, bi lahko naredili veliko slabše. Oglejte si, ali lahko naredite bolje, tako da si oglejte celoten pregled KeepSolid VPN Lite.


najboljši VPN-pregledi

KeepSolid ni nov v virtualnih zasebnih omrežjih. Pregledali smo še enega od drugih izdelkov podjetja – VPN Unlimited (preberite naš pregled VPN Unlimited). KeepSolid VPN Lite je otroški brat VPN Unlimited, brezplačen VPN z enim klikom za vaš pametni telefon, za katerega se vam ni treba registrirati. Brezplačni VPN-ji so redki, zato je KeepSolid VPN Lite tako zanimiv.

Če ga bomo želeli pregledati, si bomo ogledali, kako uspešen je. Pred razsodbo bomo preučili hitrost strežnika, uspešnost pretoka, funkcije, storitve za stranke, varnost in politiko zasebnosti.

Čeprav bo ta pregled KeepSolid VPN Lite zajemal vse to, dejstvo, da je storitev brezplačna, in težave, ki so s tem, otežujejo vključitev v naš najboljši vodnik po VPN.

KeepSolid VPN Lite je, kot že ime pove, “lite” VPN, ki nima veliko funkcij. Če iščete brezplačen in preprost VPN za svoj pametni telefon, bi lahko naredili veliko slabše, kot če ga preizkusite. Če se ne odločite za plačilo, boste našli boljše vrednosti od konkurenta, kot je ExpressVPN (preberite naš pregled ExpressVPN).

VPNLite-Website-Splash

VPNLite-Cene s spletnimi stranmi

Lastnosti spletnega mesta VPNLite

VPNLite-Menu-Support

VPNLite-Menu-About

Prejšnja

Naslednji

Moči & Slabosti

Alternativa za KeepSolid VPN Lite

Lastnosti

Ne prenašajte KeepSolid VPN Lite in pričakujte bogat nabor funkcij, ker boste v tem primeru razočarani. No, luč je v funkcijah, prilagajanje po meri in skoraj vse ostalo.

Namenjena je uporabi v mobilnih napravah, zato lahko aplikacijo naložite v Android in iOS, vendar za Linux ni podpore. Vendar obstaja odjemalec macOS in eden za Windows.

VPNLite-Free-Server

Odjemalec Android je verjetno najpreprostejši in najpreprostejši, kar smo jih kdaj videli. Enostavno izberete strežnik in kliknete velik gumb “start”, da se povežete. Za uporabo KeepSolid VPN Lite vam ni treba registrirati. Brezplačna storitev vam bo poskušala prodati plačane pakete KeepSolid, vendar jih ne boste prisiljeni kupovati in to ni težko prodati.

Če se ne odločite za plačilo za KeepSolid VPN Lite, boste za povezave omejeni na 128-bitno šifriranje AES in protokol IKEv2. Povezali se boste lahko le z enim strežnikom in ima sedež v Kaliforniji, v nasprotju z več kot 400, če nadgradite na paket Turbo.

Turbo vam omogoča tudi dostop do posebnih strežnikov prijaznih strežnikov. Paket Turbo Stream vam nudi te, pa tudi strežnike za pretakanje BBC iPlayerja, Netflixa in drugih večjih pretočnih platform.

Spletno mesto predlaga, da plačani uporabniki dobijo protokol KeepSolid Wise, da pomagajo obiti omejena omrežja, kar bi lahko koristilo ljudem, ki želijo zaobiti internetno cenzuro v državah, kot je Kitajska.

Edina težava je, da odjemalec nima prilagajanja, zato ni jasno, kako lahko uporabite to možnost. Glede na to bi bil VPN, kot je NordVPN (preberite naš NordVPN pregled), boljši, če iščete najboljše storitve VPN za Kitajsko.

Tako je tudi za KeepSolid VPN Lite. Ni ubijalskih stikal, razcepljenega tuneliranja ali drugih funkcij, ki bi jih videli v VPN storitvi z največjo polico, in čeprav se zdi, da je to zasnovano, boste morda želeli poiskati naš arhiv VPN, če ne najdete drugih možnosti..

Pregled funkcij

Logotip KeepSolid VPN Litevpnlite.net

Začne se od 208 dolarjev mesečno Vsi načrti

Splošno

Načini plačila
PayPal, kreditna kartica, krediti za Google Play, SMS

Sprejema kripto valute

Hkratne povezave
1

Podpira razcepljene predore

Neomejena pasovna širina

Na voljo je brezplačna preizkusna različica
3 dni

Obdobje vračila
3 dni

Količina strežnika po vsem svetu
400+ strežnikov na več kot 70 lokacijah

Namizna okna
Windows, MacOS

Mobilni operacijski sistemi
Android, iOS

Razširitve brskalnika

Lahko se namesti na usmerjevalnike

Pretakanje

Dostop do Netflix US

Dostop do BBC iPlayerja

Dostop do Hulu

Dostop do Amazon Prime Video

Varnost

Vrste šifriranja
128-AES, 256-AES

Na voljo so protokoli VPN
IKEv2

Omogočeno ob zagonu naprave

Omogoča hudourništvo

Pravilnik brez beleženja

Opravljen test puščanja DNS

Na voljo Killswitch

Vključena je zlonamerna programska oprema / zaviralec oglasov

Podpora

Klepet v živo

Podpora po e-pošti
24/7

Telefonska podpora

Uporabniški forum

Baza znanja

Cenitev

KeepSolid VPN Lite ima tri vrste paketov in tri dolžine plačil. Glede na omejen nabor funkcij je dobro, da so njegovi premium paketi dobro ceno, z eno najcenejših povprečnih mesečnih cen, ki jih boste našli na našem seznamu pregledov VPN.

KeepSolid VPN Lite lahko zgrabite v tedenskih, mesečnih ali letnih paketih. Mesečne in letne naročnine prihajajo s sedemdnevno politiko vračila, sedemdnevni paket pa s tridnevnim okna vračila.

Na voljo imate tudi tri vrste paketov. Brezplačno očitno ne stane nič, je pa omejeno. Kot že omenjeno, se lahko povežete samo z enim ameriškim strežnikom.

Druga dva paketa sta bolj zanimiva. Turbo ima več strežnikov, vključno z nekaterimi, ki so navedeni kot “torrent strežniki.” VPN Lite KeepSolid-a se ne bo uvrstil med najboljši VPN za ožji izbor hudournikov, vendar je dobro videti, da ima posebne strežnike.

Če nadgradite na Turbo Stream, dobite funkcije Turbo ter dostop do “strežniških strežnikov” za Netflix, BBC iPlayer, Hulu in druge pretočne platforme. Kasneje jih bomo pregledali v tem pregledu. Turbo Stream lahko plačujete samo mesečno in to stane 6,99 dolarja na mesec.

Kot je bilo omenjeno, KeepSolid VPN Lite ceni dobro, vendar lahko omejen nabor funkcij igra pri tem. Paketi so cenejši od njegovega velikega brata VPN Unlimited, vendar ima KeepSolid VPN Lite veliko manj funkcij.

Če plačujete letno 4,99 USD na mesec ali 2,08 USD na mesec, je KeepSolid VPN Lite konkurenčen na finančni ravni z večjimi imeni, kot je CyberGhost (preberite naš pregled CyberGhost).

Ker letni znesek za Turbo znaša 24,99 USD na leto, je VPN ukraden, če iščete mobilni VPN, ki lahko hrepeni. Mogoče bodo tokatorji ugotovili, da dobijo boljšo storitev, če se naročijo na večje ime, kot je ExpressVPN.

Za KeepSolid VPN Lite ni posebnih možnosti plačila. Če se odločite za nakup naročnine, lahko to storite v svoji trgovini z aplikacijami in s plačilnimi podatki, priloženimi temu računu. Na primer, lahko plačujete z debetno kartico, priloženo vašemu računu v Trgovini Google Play.

Enostavnost uporabe

Vse o KeepSolid VPN Lite je bilo zasnovano za preprostost in storitev čim enostavnejšo za uporabo. To je morda najpreprostejša aplikacija VPN, ki smo jo pregledali.

Namestitev je enostavna. Pojdite v svojo izbrano trgovino z aplikacijami, poiščite »VPN lite« in jo prenesite. Ko ga prvič odprete, vas bo vprašal, za kaj ga želite uporabiti, in vam predstavil štiri možnosti.

VPNLite-Splash-Options

Tri od štirih možnosti – “pretakanje”, “hudourništvo” in “zasebnost” & varnost – razširjen seznam strežnikov ”- vas bo preusmeril na prodajni zaslon, ki razlaga prednosti plačanih paketov. Lahko “greste turbo” in plačate naročnino ali kliknete nazaj in izberete “zasebnost & varnost “za uporabo brezplačne storitve.

Registracija ni potrebna. Pojdite naravnost na zaslon za izbiro strežnika, kjer boste videli zemljevid sveta s svojo lokacijo, lokacijo izbranega strežnika, spustni meni s strežniki in velik gumb za zaustavitev ali zagon.

VPNLite-brez strežnikov

Na vrhu bo prikazan vaš IP naslov, ki se bo spremenil, ko se povežete s strežnikom. Ni nastavitev za prilagajanje, razen izbire strežnika in naročniškega načrta.

Naročnino lahko preprosto spremenite ali prekličete. Preprosto pritisnite tipko za meni, ki je v zgornjem levem kotu odjemalca Android, in izberite »VPN načrti«.

Videli boste možnosti plačila za različne naročnine, skupaj s trenutnimi cenami in funkcijami. Videli boste tudi določila in pogoje ter povezave do pravilnika o zasebnosti in “predpisov o uporabi podatkov”, ki opisujejo, kako bo KeepSolid uporabljal vaše podatke.

VPNLite-Menu

V razdelku z menijami so na voljo tudi možnosti za ocenjevanje aplikacije, oglejte si druge aplikacije KeepSolid in vzpostavite stik s podporo za stranke prek vgrajenega sistema sporočanja. Trdi, da ima enourni čas obratovanja za vprašanja o podpori strankam, ki jih bomo preizkusili pozneje v tem pregledu.

KeepSolid VPN Lite ni zasnovan tako težko. Usmerjen je na začetni trg VPN kot način za ustvarjanje zanimanja za druge aplikacije podjetja in je enostavnejši za uporabo od drugih mobilnih usmerjenih VPN-jev, ki smo jih preizkusili, kot je Speedify (preberite našo revizijo Speedify).

Hitrost

Hitrosti KeepSolid VPN Lite smo postavili na test in primerjali hitrosti prenosa in nalaganja ter zakasnitve z našo nezaščiteno povezavo v Veliki Britaniji..

KeepSolid VPN Lite ni ena najhitrejših storitev VPN, ki smo jo preizkusili, vendar se dobro drži pred svojimi konkurenti. Slaba stran je, da boste morali plačati, če želite doseči primerno hitrost, kot kažejo naši rezultati spodaj.

Lokacije: Ping (ms) Prenos (Mbps) Nalaganje (Mbps)
Nezaščiteno (UK)1421.675.94
Bruselj2620,955.72
Dunaj4016.695.21
Johannesburg20113.635.31
Kuala Lumpur, Malezija1894,585.01
Kalifornija (Brezplačni strežnik)1601,835.17
Kalifornija (plačljiv strežnik)1585.505.30

Ker se KeepSolid VPN Lite trži kot brezplačen VPN, smo brezplačni kalifornijski strežnik preizkusili proti plačljivemu strežniku na isti lokaciji. Preizkusili smo tudi izbor drugih plačljivih strežnikov po vsem svetu.

Evropski strežniki so pokazali dobre hitrosti in le majhen porast zamude. Johannesburg strežnik je imel slabe zamude, kar je razumljivo glede na lokacijo in razdaljo, vendar dobro hitrost prenosa in prenosa.

Najslabši strežniki so bili ameriški strežniki. Glede na razdaljo med Združenim kraljestvom in Kalifornijo je pričakovati nižje hitrosti prenosa, prav tako višje zamude. Jasno je, da boste morali za najboljše hitrosti plačati za dostop do širšega omrežja.

Ne vemo, koliko brezplačnih uporabnikov ima KeepSolid VPN Lite. Če en strežnik služi celotni aplikaciji, je verjetno, da podjetje omeji hitrosti za upravljanje prometa ali pa ga preveč uporabnikov uporablja.

Kljub temu je brezplačna, zato jo bomo zmanjšali. Poleg tega, ker storitev ponuja neomejeno pasovno širino, je boljša od nekaterih drugih najboljših brezplačnih VPN-jev, kot je Windscribe (preberite naš pregled Windscribe).

Varnost

Večinoma nimamo pritožb, ko gre za varnost KeepSolid VPN Lite. Brezplačni paket se poveže z 128-bitnim šifriranjem AES, medtem ko paketa Turbo in Turbo Stream omogočata 256-bitni AES ali vsaj tako pravi storitev.

Možnosti prilagajanja ni, zato raven šifriranja ni nekaj, kar lahko uporabnik izbere. Čeprav KeepSolid predlaga, da lahko v plačljivih paketih uporabljate njegov lastniški protokol KeepSolid Wise VPN, ni možnosti za to.

Standardne povezave uporabljajo IKEv2, kar je, kar se tiče varnosti VPN, dobra možnost za varnost. Preizkusili smo, ali obstajajo puščanja IP in DNS, medtem ko smo bili povezani z brezplačnim strežnikom in plačanim strežnikom, oba pa sta bila brez puščanja.

KeepSolid VPN Lite je zasnovan tako, da je preprost, in kot vse ostalo, se zdi, da tudi njegova varnost sledi tej filozofiji. Primerno je, vendar če ste zaskrbljeni in želite imeti dostop do bolj varnih protokolov, kot je OpenVPN ali potrebujete funkcije, kot je killswitch, boste morali poiskati alternativo z našega najbolj varnega seznama VPN.

Zasebnost

Tu smo previdni kupci na Cloudwards.net, kar pomeni, da ponudnik VPN pravi, da ne beleži podatkov o svojih uporabnikih, izvedemo raziskavo, da ugotovimo, ali trditev stoji pod nadzorom..

VPNLite-zasebnost spletnega mesta

Skrbi glede politike zasebnosti KeepSolid smo omenili v svojem pregledu VPN Unlimited. Naši pomisleki in povratne informacije so enaki za KeepSolid VPN Lite, ker je pravilnik enak.

Zanimivo je, da KeepSolid VPN Lite vsebuje tudi povezavo do predpisov o uporabi podatkov, ki pojasnjujejo, kako uporablja podatke. Na primer, potrjuje, da so podatki v vaši napravi, IP naslov in lokacija “obdelani.”

Podrobnejši pogled na politiko zasebnosti kaže, da se podatki beležijo in shranjujejo, vključno s podatki o tem, kdaj se povežete s strežnikom in koliko prometa porabite. V pravilniku piše, da nekateri podatki, na primer vaš IP naslov, informacije o napravi in ​​vrsta povezave, niso shranjeni, čeprav so zabeleženi. Razlikovanje je dovolj nejasno, da je zaskrbljujoče.

V pravilniku o zasebnosti je jasno, da KeepSolid z veseljem deli vaše podatke, če jih “zakonito zahteva” vlada ali zasebni subjekti.

Preveč negotovosti je, da bi KeepSolid VPN Lite priporočil kot dobro možnost za uporabnike v omejevalnih državah, tako da ne bo v prihodnje naša izbira za, recimo, najboljši VPN za Iran v bližnjem času.

KeepSolid Inc. ima sedež v ZDA, zato bi morali vsi, ki jih skrbi ameriška nacionalna varnostna agencija in vladni nadzor, najverjetneje podati tudi VPN Lite..

Zmogljivost pretakanja

KeepSolid VPN Lite je morda zelo osredotočen na funkcije, toda eno redkih področij, ki ga poslužuje, je priložnostni pretakalnik, ki se morda sprašuje, kako gledati Black Mirror in druge ekskluzivne pretakanje. Želeli smo preizkusiti svoje strežne strežnike, tako da smo to videli tako, da smo videli, kako delujejo pri uporabi storitev, kot sta Netflix in BBC iPlayer.

Hiter opomnik: pretočni strežniki so na voljo samo v plačljivem paketu Turbo Stream. Preizkusili smo brezplačni strežnik in dobili napako proxyja, zato brezplačni uporabniki tukaj nimajo sreče.

Turbo Stream ima strežnike za Hulu, BBC iPlayer, Netflix, ESPN + in HBO Zdaj, tako da boste imeli veliko izbire, če želite pretakati vsebino iz ZDA Preberite naš najboljši vodnik VPN za HBO Now, če želite ‘ zanima te platforme.

Po zemljevidu je dobro deloval strežnik Netflix, ki temelji na zahodni obali ZDA. Vsebina, ki smo jo preizkusili, je bila naložena fino, kakovostna in brez pufranja. Poskusili smo ne-pretočne strežnike, vendar so vrnili napako, tako kot je to storil brezplačni strežnik.

Ker ima tako malo možnosti in se osredotoča na ZDA, KeepSolid VPN Lite morda ne bo najboljši VPN za Netflix seznam, vendar deluje, zato ga ne moremo napakovati.

VPNLite-Iplayer-Playback

Podoben test za BBC iPlayer je deloval dobro, brez težav, pufranja ali napak. BBC iPlayer je sodeloval tudi s strežniki v Veliki Britaniji, ki niso bili ocenjeni za pretakanje, kar je bilo lepo presenečenje.

Veseli nas, da vidimo močno uspešnost prenosa iz KeepSolid VPN Lite. Morda ne ponuja veliko, vendar glede na to, da ima paket za pretakanje, je dobro videti, da ti strežniki delujejo po načrtih.

Lokacije strežnika

Glede na spletno mesto KeepSolid VPN Lite storitev ponuja več kot 400 strežnikov na več kot 70 lokacijah. Kljub temu pa pomanjkanje podrobnosti kaže na veliko, število držav v aplikaciji pa je bilo nekaj več kot 50.

Ni jasno, ali “lokacije” pomenijo narod ali mesto. Kakor koli že, 50 držav je majhna širitev in veliko strežnikov ima sedež v Evropi ali Severni Ameriki.

Za povezavo je naštetih tudi manj kot 400 strežnikov. Mogoče je, da so nekatere skrite in vas bodo usmerili, da se povežete z lokacijo preko določenega strežnika, vendar glede na to, da imajo nekatere lokacije številke, kot sta California 1 in California 2, se zdi malo verjetno.

Če nimate sedeža v ZDA ali Evropi, si oglejte članek ExpressVPN proti NordVPN, ker oba ponudnika ponujata na tisoče strežnikov, razporejenih po več sto državah.

Storitev za stranke

KeepSolid VPN Lite ima malo funkcij, vendar je njegova storitev za stranke odlična. Na vprašanja o podpori se lahko obrnete preko e-pošte ali kontaktnega obrazca na spletnem mestu, a najlažji način je prek sistema za klepete v aplikaciji.

Področje za podporo strankam, ki ga najdete v menijskem meniju KeepSolid VPN Lite, vam omogoča, da vprašanja pošljete neposredno ekipi. KeepSolid VPN Lite pravi, da se bo odzval v eni uri, in čeprav nimamo natančnih časovnih žigov, nam je odgovoril v tem časovnem okviru..

VPNLite-Support-Message

Na naše tehnično vprašanje glede protokolov in šifriranja ni bilo takoj odgovorjeno, vendar je po nadaljnjem sporočilu služba za podporo strankam KeepSolid VPN Lite uspela rešiti težavo. Vsak odziv je bil hiter, osebno napisan in vljuden.

To je impresivno, še posebej za aplikacijo, zasnovano okoli brezplačne storitve. Če naletite na težave z uporabo KeepSolid VPN Lite, bi vam moral zagotoviti podporo, ki jo potrebujete. V nasprotnem primeru bi moral osnovni FAQ na svojem spletnem mestu zajemati več osnovnih vprašanj o podpori.

Razsodba

Ni veliko brezplačnih VPN-jev, ki ponujajo neomejeno pasovno širino in nudijo dobro podporo strankam (preberite si naš najslabši brezplačni VPN vodič, če želite videti, kako se iztrebi večina brezplačnih VPN-jev). KeepSolid VPN Lite to počne v aplikaciji, ki naredi vse, kar je lahko, in deluje.

Ne poskuša biti bliskovit, nima veliko funkcij in nima prilagajanja, razen nakupa naročnine. Zaradi takšne ravni preprostosti KeepSolid VPN Lite je močan kandidat za uvrstitev na naš seznam najboljših brezplačnih storitev VPN in ene najpreprostejših storitev VPN, ki jo lahko uporabite v obdobju.

Vendar je ta preprostost dobra in slaba stvar. Če iščete napredne funkcije ali želite prilagoditi svojo povezavo, tega ne boste mogli storiti z KeepSolid VPN Lite. Možnosti preprosto ne obstajajo.

Njeni pretočni strežniki lahko pretakajo Netflix in BBC iPlayer, toda s sprejetjem nekoliko dvoumne politike zasebnosti bi morali biti bolj previdni pri hudourniških napakah. Hitro, poceni in brezplačni strežnik lahko z lahkoto brska.

Če želite najboljši VPN za Android ali najboljši VPN za iPhone, so druge možnosti, kot je ExpressVPN, boljše, tudi če so cene višje.

Kakšna so vaša mnenja o KeepSolid VPN Lite? Sporočite nam vaše misli v oddelku za komentarje in hvala za vaš čas.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me