Kako do kanadskega naslova IP leta 2020: povezovanje nazaj domov, kaj?

Vaš IP naslov v osnovi določa, kaj si lahko ogledate na spletu. Morda ga vidite kot množico številk, vendar spletna mesta in spletne storitve povejo vašo lokacijo, kar lahko privede do onemogočanja dostopa do želene vsebine. To je eden od mnogih razlogov, da dobite IP naslov z druge lokacije. V tem članku vam bomo pokazali, kako do naslova IP v Kanadi.


Morda ste zunaj države in si želite ogledati svojo najljubšo oddajo na spletnem mestu CraveTV ali lokalnem informativnem kanalu. Če se prikaže sporočilo o napaki, je to zaradi geblokiranja. Zaradi licenčnih pogodb lahko številna kanadska spletna mesta pretakajo le v Kanadi.

Morda vas kliče tudi kanadska različica Netflixa. Netflix je v določenih državah omejen na prikazovanje določenih oddaj, zato boste morda ugotovili, da vaš tedenski popravek ni na voljo tam, kjer ste. Naš del o prepovedi Netflix pojasnjuje to podrobneje. Preberite naš najboljši vodnik za VPN za Netflix in si oglejte, kako lahko presežete te omejitve.

Morda imate drug razlog, da želite kanadski IP naslov. Če želite preveriti sredstva na svojem kanadskem bančnem računu, lahko ugotovite, da do njega ne morete dostopati z naslovom IP zunaj države. Če želite igrati na srečo, boste morda želeli dostopati do spletnih igralnic, ki jih vodi kanadska vlada.

Poleg tega je Quebec francosko govoreča provinca in po zakonu zahteva, da so nekatera spletna mesta privzeta kot francoska. Če se lastnik spletnega mesta ne drži, lahko od države prejme opozorilo in lahko dobi denarno kazen. Nekateri so se odločili, da bodo prebivalce Quebeca blokirali, ne da bi plačevali prevajanje, zato boste morda želeli, da se vaš naslov odpravi od tam, vendar še vedno dostopate do druge kanadske vsebine.

Kako pridobiti kanadski IP naslov

Kanadski IP naslov lahko dobite z nekaj načini. Najlažji način je uporaba proxyja – predloge najdete v našem najboljšem brezplačnem vodniku po proxyju, vendar to ni najboljši način. Proksidi so lahko nezanesljivi.

Poleg tega ne zagotavljajo varnosti, zato se prepuščate številnim spletnim nevarnostim, kot so kibernetska kriminaliteta in možnost izpostavljenosti resničnemu IP-ju. Naš članek o VPN v primerjavi s proxyjem proti Toru ima več o tej temi.

Najboljša metoda je uporaba virtualnega zasebnega omrežja. Z uporabo VPN ne boste mogli dobiti samo kanadskega naslova IP, temveč boste lahko tudi zavarovali svojo povezavo in ostali anonimni. Lahko izberete ponudnika s našega seznama najboljših VPN-jev, vendar se želite prepričati, da je to najboljša izbira za Kanado.

Če je del vašega razloga za dostop do kanadskega Netflix-a, boste morali poskrbeti, da bo lahko prešel svoj sistem zaznavanja VPN. Obstaja le peščica, ki potrebuje, da to stori. Za več informacij preberite naš Netflix proxy error error.

NordVPN

NordVPN je odličen ponudnik, ki ima vrhunsko varnost in ne vodi dnevnikov, zato veste, da zasebnost jemlje resno. Ima neomejeno pasovno širino in dobre hitrosti, čeprav lahko na dolge razdalje pridejo počasi. To vas bo spodbudilo k pretočnim storitvam, kot je Netflix, in prejel je prvo mesto v našem najboljšem VPN-ju za vodnike hudournikov..

Prejšnja

Naslednji

Ima več kot 5000 strežnikov po vsem svetu, od tega 364 v Kanadi, zato ne bi smeli imeti težav z iskanjem primernega. Namestite ga lahko v najbolj priljubljenih operacijskih sistemih in stranke so enostavne za uporabo. Obstaja tudi 30-dnevni pravilnik vračila, kar pomeni, da se lahko prepričate, da vam je všeč, preden ga začnete. Preberite naš NordVPN pregled za več.

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta je še ena dostojna izbira z dobro varnostjo. Privzeto je nastavljeno na 128-bitno šifriranje, vendar ga lahko preprosto povečate na varnejšo 256-bitno. Njegove hitrosti so dobre, toda povečanje varnosti jih bo upočasnilo in ima neomejeno pasovno širino. Ne vodi dnevnika svojih dejavnosti.

Prejšnja

Naslednji

Globalnih strežnikov je na tisoče, na treh kanadskih lokacijah pa ima 214 strežnikov. PIA lahko uporabljate v vseh glavnih operacijskih sistemih, vključno z Linuxom (je najboljši VPN za Linux), odjemalci pa so enostavni za uporabo. Ima sedemdnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da se lahko prepričate, da je pravi za vas.

Pri PIA je treba omeniti še to, da ima sedež v ZDA, zato ga boste morda želeli preskočiti, če so vaše dejavnosti občutljive. Naš prispevek o vladnem nadzoru daje več podrobnosti o tej zadevi. Oglejte si naš pregled PIA za več informacij o podjetju.

CyberGhost

Drug dostojen ponudnik je CyberGhost, ki ima dobro varnost in strogo politiko brez zapisov. Njegove hitrosti so v redu in omejitev pasovne širine ni. Tako boste lahko prešli tudi v storitve pretakanja, kot je Netflix. Preberite naš pregled CyberGhost za več podrobnosti.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Ima več tisoč strežnikov po vsem svetu, od tega 160 v Kanadi, kar vam omogoča veliko izbire za spremembo IP naslova. Uporabljate ga lahko v operacijskem sistemu Windows, macOS, Android in iOS in je eden naših najboljših VPN-jev za več naprav, saj lahko hkrati povežete do sedem. Izkoristite sedemdnevno preizkušanje in vračilo denarja, da preverite, ali vam je všeč.

Nevarnosti uporabe kanadskega IP naslova

Uporaba kanadskega naslova IP ni resnične nevarnosti. Preprosto morate poskrbeti, da ste pri tem zaščiteni. Vendar je nekaj, kar morate vedeti.

Kanada ima invazivne zakone o zasebnosti podatkov in je razširila svoje nadzorne zmogljivosti. Informacije lahko zbirajo in delijo vladne agencije zahvaljujoč protiterorističnemu zakonu, čeprav kljub imenu zakona ni nujno, da ima kaj skupnega s terorizmom.

Poročalo se je tudi, da je organizacija za varnost komunikacij delila podatke in komunikacijske metapodatke, ki jih je hranila kanadska varnostno-obveščevalna služba, čeprav za to ni pridobila dovoljenja. Oglejte si naš najboljši VPN za Kanado za boljši pogled na državo.

Prav tako je dobro preveriti, kje ima ponudnik sedež, če so vaše dejavnosti občutljivejše, ker imajo nekatere pristojnosti strožja pravila kot druge. Preberite naš del o zakonih o zasebnosti za več o tej temi.

Poleg tega kibernetska kriminaliteta predstavlja težavo v mnogih državah in je večja nevarnost, če uporabljate javni WiFi. Povečal se je tudi v Kanadi, saj so prevare potrošnikov pogost primer. Številni Kanadčani so bili na udaru prevare, zato morate pri spremembi IP naslova poskrbeti za čim varnejšo zaščito.

Končne misli

Upajmo, da zdaj poznate najboljši način, da dobite kanadski IP naslov in prikrijete svojo pravo lokacijo. Ne glede na to, ali želite pretakati najnovejše filme ali druge spletne storitve, je uporaba VPN-ja najbolj varna rešitev.

VPN-ji so enostavni za uporabo in lahko ste prepričani, da boste zaščiteni. NordVPN je najboljši za Kanado in s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja lahko poskusite..

Če imate nasvete za pridobitev kanadskega IP naslova, nam to sporočite v komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map