Najboljše ponudbe za črni petek 2018: Shop Till You Drop

Po dolgih nerodnih urah razpravljanja o političnih razlikah med praženo ptico, komaj čakamo, da se pridružimo čredam kupcev Črnega petka. Vendar, kolikor se poteptamo za najnovejše OLED zvoke privlačne, raje opravimo vsaj malo nakupovanja v spletu.


Črni petek in cyber ponedeljek sta se pretvorila v en vikend poslov, saj se več Američanov namesto na opekarne obrne na spletne prodajalce. Čeprav je na najnovejši fizični tehnologiji nekaj prihrankov, boste našli največjo vrednost pri nakupovanju digitalnih izdelkov.

Tu smo, da vas vodimo po najboljših ponudbah Črnega petka v oblaku. Nakup v naročnino vam lahko pogosto prihrani 50 odstotkov ali več od prvotne cene, zato če potrebujete rešitev za VPN, spletno gostovanje ali oblak za shranjevanje v oblaku, je zdaj čas, da skočite.

VPN ponudbe za črni petek

Začnimo z najlažjim načinom varovanja med spletom: navidezna zasebna omrežja. Našli smo te tri odlične ponudbe.

ExpressVPN – trije brezplačni meseci

ExpressVPN je enostavno najboljši ponudnik VPN na trgu, vendar je njegova cena višja od večine konkurence. Z nakupom v tem črnem petku lahko veliko prihranite s to ceno. ExpressVPN ponuja tri brezplačne mesečne storitve s katero koli novo letno naročnino, kar vam nudi 15 mesecev storitve za ceno 12. 

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Lahko si preberete naš pregled ExpressVPN in preverite, zakaj nam je všeč, ali pa preprosto prekinite posel, preden se konča. Poteka od zdaj do 10. ure popoldne GMT v torek, 27. novembra 2018. Tudi z 30-dnevno garancijo za vračilo denarja ExpressVPN ni resničnega tveganja..

NordVPN – 75 odstotkov izklopljeno

NordVPN je blizu drugega, kot lahko vidite v naši primerjavi med ExpressVPN in NordVPN. Medtem ko so cene že nizke – za najnovejšo ceno lahko preberete naš pregled NordVPN – pri nakupu v treh letih prihranite do 75 odstotkov. Storitev je vredna več kot 400 USD za slabih 100 USD.

Prejšnja

Naslednji

Ta posel še vedno podpira 30-dnevna garancija za vračilo denarja NordVPN, tako da ni tveganja, da bi izbrali načrt in videli, kako vam je všeč. Končnega datuma še ni, zato je najbolje ukrepati hitro.

PureVPN – Pet let po 1,32 dolarja na mesec

PureVPN ni na ravni najboljših ponudnikov v prostoru VPN, kot lahko vidite v naši primerjavi PureVPN proti ExpressVPN. Kljub temu PureVPN s svojim obsežnim strežniškim omrežjem in dolgoročnimi naročninami ponuja dobro vrednost.

PureVPN na zadnji petek

Ponuja še boljše, če ga boste pobrali ta konec tedna. Petletni načrt v uradni vrsti PureVPN ni uradna možnost, ampak se prikazuje le kot pojavno okno. Ta konec tedna pa ga lahko kupite za manj, kot je prikazano v običajnih pojavnih oknih. Poleg tega se cena nadaljuje po obnovi, tako da lahko nadaljujete z odlično ponudbo.

Več o PureVPN lahko izveste v našem pregledu PureVPN, vendar je vredno kupiti načrt in preizkusiti sami z velikodušno 31-dnevno garancijo vračila denarja.

Zahvalni dan za shranjevanje v oblaku

Zdi se, da prostora za shranjevanje v oblaku letos zelo malo, vendar imamo za vas en dogovor.

pCloud – 75 odstotkov izklopne življenjske dobe

pCloud je eden najboljših ponudnikov za shranjevanje v oblaku, ki je na drugem mestu med najboljšimi ponudniki za shranjevanje v oblaku. Medtem ko so na voljo mesečne in letne naročnine, se na ta črni petek pCloud osredotoča na življenjske posle. Življenjsko dobo lahko kupite za 500 GB ali 2 TB za celo življenje.

pCloud Datoteke spletnega vmesnika

pCloud mapo za sinhronizacijo

pCloud Delite povezavo do datoteke

Povezave za prenos pCloud

Odjemalec pCloud Drive

Prejšnja

Naslednji

Kot eno samo plačilo si ne bi mogli zamisliti boljše vrednosti. Resnično kupuješ izdelek, ki ga lahko živiš vse življenje. Več o pCloudu lahko izveste v našem pregledu pCloud ali pa ugriznete kroglo in kupite danes dragoceno hrambo. Dogovor traja do ponedeljka, 26. novembra 2018.

Spletno gostovanje na Cyber ​​ponedeljek

Zaključili bomo z nekaj odličnimi ponudbami pri spletnem gostovanju. V ponedeljek jih bo zmanjkalo, zato bodite hitri.

Gostovanje – do 90 odstotkov izklopljeno

Hostinger je med najboljšimi graditelji spletnih strani in gosti komboje zaradi enostavnega vmesnika in nizke cene. Čeprav je sama po sebi odlična vrednost, lahko gostovanje na Črni petek kupite že za 0,80 USD na mesec. Pravzaprav so vsi izdelki Hostingerja označeni, nekateri so kar 90 odstotkov.

Hostinger Cyber ​​ponedeljek

Pustili pa bomo, da bodo tabele cen, ki jih najdete na tej povezavi, govorile same zase. Cene lahko primerjate v našem pregledu Hostinger in si ogledate vrednost. Dogovor traja do ponedeljka, 3. decembra 2018.

Prizorišče mesta – 75 odstotkov izklopljeno

Siteground je naš prvi izbor najboljšega spletnega gostovanja za WordPress. Med enostavno namestitvijo WordPressa in namestitvijo WordPress z enim klikom je idealna izbira za nove in sedanje uporabnike WP. Zdaj lahko gostite tudi za 75 odstotkov.

Prejšnja

Naslednji

Idealno izhodišče je GrowBig, ki več spletnim mestom omogoča skupno rabo 20 GB prostora za shranjevanje. Primerno je za približno 25.000 obiskov na mesec in ima preprosto integracijo WordPressa. Če želite izvedeti več, si lahko preberete naš pregled SiteGround, vendar se hitro prijavite. Ta dogovor se izteče v ponedeljek, 26. novembra 2018.

Gostovanje A2 – več ponudb

A2 je bil odličen kandidat za naš najboljši vodnik po spletnem gostovanju s svojo odlično izbiro strežnikov in optimalno varnostjo. Za Črni petek je več ponudb, s katerimi bi lahko prihranili do 67 odstotkov pri običajni naročnini.

A2 gostovanje ponudb za črni petek

Ponudbe in kode najdete spodaj. Če želite izvedeti več o A2, si preberite pregled A2 gostovanja.

  • 67 odstotkov off deljenega in upravljanega WordPress gostovanja s kodo: SAVEBIG
  • 50 odstotkov izklopljenega upravljanega in jedrnega VPS s kodo: BLKVPS
  • 40-odstotni popust pri preprodajalcu, ki gosti kodo: BLKSELL
  • 50 odstotkov izbranih SSD namenskih strežnikov s kodo: 50DEDI

Končne misli

To so najboljše ponudbe v oblaku, ki se dogajajo ta črni petek in kibernetski ponedeljek. Zdaj je čas, da izberete nekaj dodatnega prostora za shranjevanje, zaženete to novo spletno mesto in si zagotovite spletno povezavo, saj je redko kdaj cenejša. Če so vam ponudbe všeč, ne pa ponudniki, je najbolje, da si ogledate naše preglede VPN in preglede shranjevanja v oblaku, da si ogledate zemljišče.

Bodite prepričani, da nam spustite komentar o poslih s črnim petkom, ki jih izkoristite ta konec tedna. Hvala za branje in zelo vesel dan puran za vas in vaše.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me