Cum să urmăriți Zona Amurg în 2020 în 2020

Zona Amurg se întoarce și mai bine ca niciodată. Spectacolul clasic de sci-fi / horror a reînfășurat cu Jordan Peele de la Get Out la cârmă. Deși povestea bântuitoare a lui Rod Serling este atemporală, zona amurgului a evoluat într-un spectacol modern, cu camera de operațiune și acționând întotdeauna meritat..


În acest ghid despre cum să urmărești Zona Amurg, vom descrie în detaliu toate modalitățile de a te supune poveștilor ciudate și ciudate pe care le învârte. Vom începe prin a acoperi modul oficial de difuzare a acestuia, care este singurul mod de a-l urmări, înainte de a trece la modalități prin care poți primi episoade gratuit. Cu toate acestea, primul episod este transmis pe YouTube, așa că verificați asta.

Urmăriți online zona amurgului

Zona Crepusculă este produsă de CBS, așa că, în mod surprinzător, CBS este cea care o transmite. Totuși, nu este la TV. În ceea ce pare a fi o apăsare clară a marketingului, CBS arată doar The Twilight Zone pe platforma sa de streaming CBS All Access, care, până în acest moment, a avut câteva spectacole decente, dar nimic care merită prețul de admitere.

the-twilight-zone-bănci centrale

Acestea fiind spuse, CBS All Access, în mod ironic, nu oferă acces tuturor. Este disponibil numai în S.U.A., ceea ce înseamnă că dacă locuiești oriunde altundeva, nu ai noroc fără o rețea privată virtuală. VPN-urile despre care vom vorbi multe despre acest ghid te pot face să pară ca și cum ai fi într-o altă locație practic.

Pe scurt, VPN-urile vă conectează la un alt server înainte de a vă trimite la internet deschis, înlocuind în mod eficient informațiile despre locație care ar fi putut veni cu conexiunea dvs. Acest lucru se datorează faptului că, prin utilizarea protocoalelor VPN, conexiunea dvs. este criptată, blocând pe oricine din lumea exterioară să vadă ce faceți (citiți descrierea noastră de criptare).

După ce ați terminat, veți părea că ați fi în SUA la CBS All Access când, în realitate, ați putea fi oriunde în lume. Puteți citi cel mai bun VPN pentru noi în SUA pentru recomandări, dar vă recomandăm ExpressVPN în majoritatea situațiilor (citiți recenzia noastră ExpressVPN).

Urmăriți Zona Amurg gratuit

CBS All Access necesită un abonament și este costisitor. Planul standard, cu reclame, este de 6 dolari, iar planul fără reclame este de 10 USD. Având în vedere cât de desfrânată este platforma în afara zonei amurgului, poate fi o idee mai bună să găsiți un flux online gratuit.

Căutând în jur, am descoperit că Couchtuner are primele două episoade, care, la momentul scrierii, sunt singurele două care au fost lansate. Acestea fiind spuse, o VPN este la fel de importantă aici. Nu faceți nicio greșeală, aceste site-uri de streaming participă la încălcarea drepturilor de autor, iar acest lucru vă poate fi legat.

Nu spunem că poliția o să-ți bage ușa, dar este o idee bună să îți ascunzi traficul de furnizorii de servicii de internet și de amatorii de guvern.

Cel mai bun VPN pentru ghidul nostru de streaming explică de ce ați dori un VPN în acest scop și oferă și cele mai bune cinci recomandări ale noastre. Deși ExpressVPN este excelent pentru streaming, serverele de streaming dedicate ale CyberGhost o fac o alegere excelentă (de asemenea, citiți recenzia noastră CyberGhost).

Ar trebui să consultați și cel mai bun ghid al nostru pentru software antivirus, deoarece aceste fluxuri neplăcute sunt bunuri imobiliare pentru malware. Topdefenderul nostru, Bitdefender, vă protejează în timp real împotriva infracțiunilor informatice, protejându-vă chiar și de cele mai nefaste scheme online (citiți recenzia noastră Antivirus Bitdefender).

În aceeași linie, sunt cele mai bune blocante pop-up, precum și articolul nostru despre 99 de instrumente gratuite pentru a vă proteja confidențialitatea, așa că verificați și acestea..

Urmăriți zona amurgului de pe Kodi

De asemenea, puteți viziona The Twilight Zone pe Kodi, sau mai bine zis, prin Kodi. După cum am explicat în ghidul nostru complet Kodi, este o interfață front-end pentru serverele media, utilizată în mod tradițional ca mod de acces la filme, muzică și emisiuni TV de pe un hard disk de pe canapea. Totuși, Kodi poate fi mult mai mult prin utilizarea de suplimente.

Cel mai bun ghid pentru suplimentele noastre Kodi arată adăugările noastre oficiale și neoficiale preferate, însă pentru a urmări The Twilight Zone, va trebui să rămâneți la secțiunea neoficială. Pentru streaming, cele mai bune alegeri sunt Exodus și Covenant (citiți cum se instalează ghidul Covenant). Dacă tot ceea ce pare copleșitor, citiți cum să folosiți ghidul Kodi pentru a înțelege platforma.

În esență, aceste suplimente îndeplinesc aceeași sarcină ca Couchtuner sau orice altă platformă de streaming. Cu toate acestea, în loc să găzduiască fluxuri, suplimentul privește internetul și le servește prin Kodi.

Încă o dată, există probleme aici, multe dintre acestea fiind explicate în ghidul nostru legal Kodi. Veți avea nevoie de VPN și nici un antivirus nu va face rău. Cel mai bun ghid VPN pentru Kodi este un loc minunat, dar puteți utiliza o opțiune de top din recenziile noastre VPN.

Urmăriți The Twilight Zone Torrent

În cele din urmă, dacă doriți să evitați streamingul, puteți cădea înapoi la torrenting. Aruncând o privire rapidă în jurul site-urilor web populare de torrenting, am găsit mai multe opțiuni pentru primele două episoade și putem presupune doar că noi episoade vor fi încărcate odată cu lansarea. Văzând că este un show exclusiv în streaming, ne imaginăm că vor fi încărcate rapid și ele.

the-twilight-zone-torrent

Din nou, o VPN este vitală atunci când te chinui. Deschideți o conexiune între mașina dvs. și mai multe altele, așa că, dacă va reveni direct la dvs., puteți avea probleme. Vezi cele mai bune VPN-uri pentru ghidul de torrenting pentru recomandări Pentru ao strica, totuși, NordVPN se află pe primul loc (citiți recenzia noastră NordVPN).

Există, de asemenea, problema legală, care este prea complexă pentru acest ghid. Puteți citi piesele noastre ilegale este torenting pentru specificul de pe.

Un antivirus este important și aici, deoarece nu există nicio modalitate de a fi sigur de ceea ce există în fiecare fișier până când nu este pe mașina dvs. Bitdefender funcționează excelent, dar pentru protecție, ar trebui să citiți cel mai sigur ghid pentru software antivirus. Bitdefender încă câștigă acolo, dar F-Secure nu este prea în urmă (citiți recenzia noastră pentru Antivirus F-Secure).

Gânduri finale

Acestea sunt modalitățile prin care poți urmări Zona Amurg. CBS All Access nu este o platformă proastă, dar Zona Amurg este primul exclusiv care îl vinde cu adevărat. Dacă sunteți sceptici ca noi, puteți utiliza una dintre metodele alternative pentru a vedea dacă vă place mai întâi emisiunea. Doar asigurați-vă că utilizați un VPN și un antivirus în acest proces.

Presupunând că sunteți un fan de streaming, ar trebui să consultați arhiva noastră de streaming. Acolo, veți găsi ghiduri ca acesta pentru vizionarea celor mai recente filme și emisiuni TV, precum și câteva ghiduri generale pentru a rămâne protejat. În ceea ce privește momentul scrierii, am publicat recent cel mai bun VPN pentru HBO Now și cum să urmărim The Big Bang Theory, așa că verificați-le.

Cum urmărești Zona Amurg? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me