Cum să te uiți la Wimbledon 2020, ca și cum ai fi la Court Court

Este timpul pentru Campionatele anuale de la Wimbledon. Toți ochii vor fi pe vreme și pe jucătorii de tenis cu ochii înstelați, în timp ce vor turba peluzele perfect turbinate timp de două săptămâni de joc pe teren de iarbă. Înțelegerea modului de a urmări Wimbledon, în special dacă locuiești în afara Regatului Unit sau al SUA, poate fi dificil, totuși, am creat acest ghid.


În mod ideal, cel mai bun loc pentru a urmări turneul este în direct pe stadionul de la All England Lawn Tennis și Croquet Club. Dacă nu puteți merge, asta nu înseamnă că nu puteți viziona. Următorul loc cel mai bun ar fi un bar sportiv. Dacă nu sunteți dispus să vă petreceți zilele în interior, totuși, unele unități londoneze vă pot oferi un scaun în față cu un ecran uriaș și un scaun de punte sau două.

Dacă preferi să te uiți de acasă, poți prinde în fiecare moment pe terenurile de iarbă din Londra, alături de milioane de telespectatori cu un stream live Wimbledon. Mai multe emisiuni s-au înscris pentru Wimbledon din toate colțurile lumii, inclusiv BBC în Marea Britanie și ESPN sau Tennis Channel din S.U.A..

Există o mulțime de servicii de plată și de streaming gratuit pe care le puteți utiliza, precum și software cum ar fi Kodi. Dacă sunteți în afara S.U.A. sau Marea Britanie, o rețea privată virtuală va aduce acțiunea în direct acolo unde vă aflați.

Turneul din acest an începe la 1 iulie și trece prin 14 iulie. Va apăra campioanele Novak Djokovic și Angelique Kerber jucând pentru a-și păstra titlurile și alți jucători de top, precum Andy Murray, Rafael Nadal, Serena Williams și Maria Sharapova. În acest ghid, vă vom arăta cum să le urmăriți în direct.

Urmăriți Wimbledon online

wimbledon

Fără cablu, puteți viziona acțiunea în direct a turneului de la Wimbledon folosind servicii de streaming plătite sau pachete lipicioase care vă permit accesul la toate meciurile printr-o conexiune wireless. Acestea din urmă sunt mai fiabile decât serviciile prin cablu și au doar canalele pe care doriți să le vizionați.

DirecTV este un pachet accesibil care oferă fluxuri de cea mai înaltă calitate. Pachetul de bază include ESPN și ESPN2 pentru 35 de dolari pe lună și puteți viziona Wimbledon de oriunde, bucurați-vă de alte canale și chiar urmăriți NBA..

O altă opțiune excelentă pentru fanii tenisului american pentru a transmite acțiunea este Fubo TV. Nu trebuie decât să vizitați site-ul lor oficial și să alegeți un pachet cu un canal BBC pentru a urmări în direct evenimentul.

PlayStation Vue oferă, de asemenea, planuri plătite din care puteți transmite în direct turneul, cu un pachet care acoperă ESPN și ESPN2, cu aproximativ 29,90 USD. Puteți să îl utilizați și pe mai multe dispozitive, cum ar fi Roku, PlayStations 3 și 4, smartphone-uri și tablete Chromecast, iOS și Android, Amazon Fire Stick și multe altele.

Hulu + Live TV vă oferă acces în streaming pe ESPN și ESPN2, precum și pe biblioteca Hulu, pentru 39,99 USD pe lună. Consultați cel mai bun VPN pentru Hulu dacă intenționați să urmăriți site-ul din afara S.U.A..

Sling TV este o altă opțiune de transmisie în direct care nu necesită conexiune prin cablu. Vă oferă acces la peste 60 de canale, inclusiv la cele care afișează Wimbledon. Pentru doar 25 de dolari lunar, puteți transmite live turneul în direct. Înscrieți-vă la proba sa de șapte zile pentru a testa rularea calității de transmisie și difuzare înaintea jocului.

Urmăriți gratuit Wimbledon

wimbledon

Oricât de mult ne-ar plăcea să urmărim turneul de la curtea centrală, acesta poate reține atât de multă lume. Totuși, nu trebuie să pierdeți. Dacă doriți să captați toată acțiunea în direct din Marea Britanie, este gratuit pentru oricine să se uite prin TV, BBC iPlayer sau un player TV online.

BBC deține drepturile de gazdă și este radiodifuzorul oficial în Anglia și în alte 40 de țări. Va afișa o acoperire în direct pe tot parcursul turneului de la BBC1 și BBC2, dar îl puteți transmite în direct pe site-ul BBC iPlayer sau pe site-ul oficial al BBC. Pentru a-l accesa din afara Regatului Unit, consultați cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer.

În S.U.A., ESPN este emițătorul oficial, astfel încât să puteți să accesați ESPN sau ESPN2 pentru acoperire live sau să apelați la Tennis Channel și ESPN3 pentru streaming online. Acestea fiind spuse, pentru ESPN3, va trebui să descărcați o aplicație și să vă conectați la serviciu pentru a urmări online. 

Dacă sunteți cetățean american și veți fi în afara țării, este posibil să nu puteți accesa conținutul din cauza geoblocurilor. Cel mai bun VPN pentru ESPN vă va ajuta în acest caz, astfel încât veți putea totuși să vă înveseliți jucătorii preferați.

Wimbledon pe Kodi

Indiferent dacă vă conectați din Marea Britanie, SUA sau orice altă locație, puteți viziona Wimbledon 2019 gratuit și în direct online prin Kodi. Playerul media gratuit, legal și open-source vă permite să transmiteți fluxul de conținut fără un browser web. Poate fi instalat pe PC, macOS, Apple TV, dispozitive Android și iOS și Amazon Fire Stick.

Puteți personaliza Kodi cu multe extensii pentru streaming. Citiți ghidul nostru Kodi și piesa noastră despre cele mai bune depozite Kodi pentru mai multe opțiuni bune. Deoarece sunteți fan sport, consultați și ghidul nostru cu cele mai bune suplimente Kodi pentru sport, astfel încât să puteți viziona evenimente live sau recapitulări. 

Unele suplimente pot fi foarte bune pentru sporturile de streaming, dar vă recomandăm să le utilizați doar cu un VPN pentru a vă păstra activitățile private și informațiile personale în siguranță. Consultați cel mai bun VPN pentru selecția Kodi pentru a găsi unul care joacă frumos cu Kodi.

Gânduri finale

Wimbledon 2019 promite să fie un turneu de cracking pentru fanii tenisului din întreaga lume. Dacă vă aflați într-o locație din afara Regatului Unit și încercați să urmăriți acest eveniment clasic de tenis britanic, veți descoperi că BBC iPlayer și alte servicii de streaming vă vor bloca din cauza problemelor de licență. 

Puteți citi ghidul nostru de geoblocare pentru a vă ajuta să ocoliți blocarea regională și să accesați serviciile de streaming. Cel mai bun mod în jurul lor este să folosești un VPN, desigur, în general, recomandăm ExpressVPN pentru acest lucru. 

Vedeți Wimbledon online în fiecare an sau cunoașteți alte modalități de a viziona Wimbledon în direct? Povestește-ne despre asta în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map