Sync.com vs MEGA: O luptă inegală

Pentru cei care se gândesc la securitate, criptarea cu zero cunoștințe este calea de urmat. În această imagine de ansamblu, vom analiza două servicii care se situează printre cele mai bune opțiuni de stocare în cloud cu cunoștințe zero disponibile astăzi: Sync.com și MEGA.


În timp ce Sync.com ocupă unul dintre cele mai bune opțiuni ale noastre de stocare în cloud an de an, MEGA primește probabil și alte mențiuni online. Acest lucru este în parte legat de legăturile sale cu Megaupload, confiscate de FBI în 2012 pentru sprijinirea pirateriei online. În mare parte, se datorează faptului că MEGA atrage utilizatorii cu un impresionant 50 GB de stocare gratuită în cloud.

La ultimul număr, MEGA a avut 50 de milioane de utilizatori înregistrați. Între timp, Sync.com susține un pic peste 250.000. Aceasta nu este tocmai povestea lui David și Goliath, care este, de exemplu, Sync.com și Dropbox, dar este totuși probabil suficient pentru a convinge observatorul ocazional că MEGA trebuie să fie un serviciu mai bun decât Sync.com.

Povestea este că nu este. Povestea lungă vine în continuare, în timp ce comparăm Sync.com și MEGA pe baza mai multor aspecte cheie ale stocării în cloud. Nu uitați să consultați și recenzia noastră separată Sync.com și recenzia MEGA, sau rezumatul nostru video al acestui articol.

Bătălia: Sync.com vs MEGA

Am decis să dărâmăm această luptă pe baza a patru criterii: stocare, sincronizare, partajare și securitate. Considerăm că acestea sunt principalele obiective ale stocării cloud și le vom descompune în patru runde.

Dacă nu sunteți sigur care este spațiul de stocare în cloud sau diferit de cel al copiilor de rezervă online, vă aruncați ochii asupra copiilor noastre de rezervă și a postului de stocare. Cu toate acestea, pe scurt, atât Sync.com cât și MEGA vă permit să vă extindeți dincolo de capacitatea de stocare a hard disk-ului computerului. Acest lucru le face ideale pentru persoanele care fac o mulțime de poze, care au o mare colecție de muzică digitală sau de filme sau care lucrează ca freelanceri, printre altele.

Sincronizarea și distribuirea sunt accesorii la acest obiectiv, chiar dacă pentru anumite persoane, acestea sunt caracteristici mai importante. Există servicii care sunt orientate mai mult către sincronizare și partajare, inclusiv unele dintre cele menționate în cel mai bun program EFSS, dar nu Sync.com și MEGA.

În timp ce stocarea, sincronizarea și distribuirea sunt destul de obișnuite, securitatea de stocare în cloud bună nu este. Sync.com și MEGA, cu toate acestea, ambele oferă criptare cu cunoștințe zero, ceea ce le plasează într-o companie rară și creează ceea ce sperăm că va fi o comparație convingătoare.

1

Depozitare

Vom începe cu doi factori foarte importanți în prima etapă: gigabytes și dolari. Depunerea gratuită, costurile abonamentului și stocarea totală sunt toate pe masă.    

Sync.com

Puteți obține o memorie de stocare gratuită de 5 GB destul de generoasă cu Sync.com. Deși nu veți avea acces la unele funcții, cum ar fi funcțiile avansate de partajare (a se vedea runda a treia) și sunt limitate la 30 de zile de versiune, acest lucru ar putea fi suficient pentru unii utilizatori.

Sync.com are, de asemenea, un program plăcut de trimitere, care vă oferă 1 GB per sesizare, fără un maxim în loc. Cel mai simplu mod de a obține mai mult spațiu de stocare este abonarea la un plan de nivel superior, dintre care Sync.com are și: 500 GB sau 2TB.

Ambele planuri sunt mai mult decât destul de convenabile. Majoritatea serviciilor principale, inclusiv Google Drive și Dropbox, vă oferă 1 TB de stocare pentru aproximativ 10 dolari pe lună. Sync.com vă oferă de două ori mai mult decât cu 2 $ mai puțin.

Adăugarea unui plan de 500 GB este plăcut de văzut, de asemenea, deoarece multe servicii de stocare în cloud nu oferă mai puțin de 1 TB, forțând oamenii să plătească posibil pentru ceea ce nu au nevoie. Despre singura noastră plângere este că trebuie să plătiți anual. Nu există opțiune de la lună la lună.

MEGA

Majoritatea utilizatorilor MEGA, probabil, nu plătesc niciodată vreun ban. Acest lucru se datorează faptului că MEGA vă oferă gratuit 50 GB spațiu de stocare, ceea ce este departe și cel mai mult pe care îl veți primi gratuit fără a ridica un deget. MEGA nu are un program de recomandare, așa că, dacă aveți nevoie de mai multe, va trebui să vă uitați la un abonament.

MEGA oferă de fapt patru abonamente diferite „Pro” din care să alegeți, începând cu un plan de 200 GB și ajungând la un impresionant 8TB de stocare.

Planul MEGA 1TB costă în jur de acea marcă de 10 USD pe care am menționat mai devreme că Google, Dropbox și câțiva alți furnizori de stocare percep. Deși acest lucru nu este foarte mare, MEGA are un plan de 4TB la un preț foarte competitiv de aproximativ 20 USD pe lună..

MEGA vă permite, de asemenea, să plătiți lunar sau anual. Plătește un an întreg și primești o ușoară reducere. Citiți și piesa noastră Dropbox vs. MEGA.

Gânduri rotunde

Sync.com are unul dintre cele mai bune programe de recomandare disponibile. Deși MEGA nu are deloc un program de trimitere, 50 GB spațiu de stocare gratuit în cloud nu este nimic de strălucit. Atât Sync.com cât și MEGA se numără printre cele mai bune alegeri de stocare cloud gratuite.

Când vine vorba de planuri de abonament, majoritatea oamenilor vor găsi probabil valoare mai mare cu Sync.com. Ambii furnizori au opțiuni low-cost. Cu toate acestea, cu Sync.com care are 500 GB de stocare pentru 4 dolari pe lună, în timp ce cu MEGA puteți obține 200 GB de stocare pentru 5 dolari pe lună.

Planul 2TB al Sync.com este, de asemenea, mai ieftin decât planul 1TB al MEGA. Sync.com nu are planuri de peste 2 TB, așa cum face MEGA cu opțiunile sale de 4TB și 8TB. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu au nevoie de atât de mult.

50 GB stocare gratuită sunt suficiente pentru a face MEGA intrigant (cel puțin la suprafață) și a rotunji unul. Acestea fiind spuse, planul 2TB al Sync.com se situează printre cele mai bune oferte în spațiul de stocare în cloud, asociat doar cu planul 2TB pCloud la același preț.

Runda: punct de stocare pentru Sync.com

Sigla Sync.com
Logo MEGA

2

Sincronizare

Scurt pentru sincronizarea dispozitivului, sincronizarea este o caracteristică care vă permite să accesați același fișier pe diferite dispozitive, fără a fi necesar să îl mutați singur. Majoritatea serviciilor de stocare în cloud sincronizează astăzi fișierele, inclusiv Sync.com și MEGA.

Sync.com

Când instalați clientul Sync.com pe computer, în sistemul dvs. de fișiere este creat un folder de sincronizare. Orice fișiere pe care le introduceți sunt stocate atât pe hard disk-ul computerului, cât și în cloud.

Când efectuați modificări la orice fișier deja din folderul respectiv, fișierul corespunzător este actualizat în cloud, iar aceste modificări sunt trimise la orice alte dispozitive sincronizate dacă sunt online. Abordarea nu este nimic nou; cam orice serviciu de stocare în cloud o face în acest fel. Ceea ce este cheie este cât de eficient este finalizat.

Pentru a afla rapid Sync.com mută fișierele, am efectuat câteva teste de încărcare și descărcare de fișiere folosind un folder de 1 GB format din diferite tipuri de fișiere. Aceste teste au fost efectuate printr-o rețea WiFi din SE Asia care avea viteze de încărcare de 10 Mbps și viteze de descărcare de 22 Mbps. Rezultatele testelor noastre sunt înregistrate în tabelul de mai jos.

Prima încercare: a doua încercare: medie:
Timp de încărcare:16 minute, 32 secunde14 minute, 03 secunde15 minute, 29 de secunde
Timpul de descărcare:6 minute, 56 secunde6 minute, 42 secunde6 minute, 49 secunde

Șaisprezece minute poate părea mult timp să aștepți să se încarce un fișier, dar sperăm că nu veți lucra adesea cu încărcări la fel de mari decât cele testate. Aceste rezultate sunt în conformitate cu alte opțiuni de stocare în cloud de top, în orice caz.

Sync.com vă permite să dezactivați sincronizarea pentru anumite dosare. Este bine, pentru că nu ați economisi spațiu pe hard disk din cauza faptului că fișierele sincronizate sunt stocate atât în ​​cloud cât și pe hard disk. Această caracteristică se numește sincronizare selectivă.  

Singura problemă pe care o avem cu abordarea Sync.com în ceea ce privește sincronizarea selectivă este aceea că clientul este un pic simplu și numele de folder sunt împinse între ele prea strâns pe verticală, ceea ce este un pic greu de citit (puteți redimensiona fereastra, dar nu face asta) nu remediați problema).  

Nu am observat nicio problemă de performanță în timpul testării sincronizării noastre, dar dacă aceasta devine o problemă, puteți accelera viteza de sincronizare pentru a face Sync.com mai gestionabil. Puteți alege un capac dur de 1Mbps sau puteți alege „automat”, opțiunea implicită.

Nu există nicio opțiune pentru utilizarea nelimitată a lățimii de bandă, ceea ce înseamnă că există întotdeauna șansa de a încetini sincronizarea, indiferent dacă ai un set de capac. Multe alte instrumente de stocare în cloud includ o „opțiune nelimitată” și Sync.com ar trebui, de asemenea.

La fel ca și controalele de sincronizare selective, opțiunile de accelerație sunt puțin greu de citit. O schimbare a clientului desktop ar fi mult apreciată.

Totuși, în general, Sync.com mută fișierele eficient. Nu am întâmpinat niciodată probleme cu acesta, în ciuda faptului că am testat serviciul deseori în ultimii ani.

MEGA

Nu este o surpriză, MEGA urmărește aceeași abordare ca Sync.com în utilizarea unui folder de sincronizare pentru a stoca fișiere atât pe hard disk cât și în cloud. Dosarul se numește „MEGA”.

Am pus MEGA la teste identice precum am folosit cu Sync.com, cronometrând cât a durat să încărcăm și descărcăm același folder de 1 GB pe aceeași rețea WiFi. Iată ce avem:

Prima încercare: a doua încercare: medie:
Timp de încărcare:32 minute39 de minute35,5 minute
Timpul de descărcare:10 minute8 minute9 minute

Vitezele au fost destul de mai mici decât cele postate de Sync.com. Rezultatul este poate oarecum surprinzător, deoarece MEGA are centre de date în întreaga lume, în timp ce Sync.com este doar în Canada. În timp ce lucram cu un set de fișiere destul de mare, ne așteptam mai bine.

Alți utilizatori MEGA au raportat viteze lente. Am auzit, de asemenea, rapoarte despre fișiere care nu se pot încărca, dar nu am întâmpinat această problemă.  

MEGA are o sincronizare selectivă, dar este aplicată în mod ciudat. Când v-ați conectat prima dată la clientul desktop, veți avea posibilitatea să alegeți sincronizarea completă sau selectivă. În mod ciudat, nu pare să existe o modalitate de a seta sincronizarea selectivă mai târziu dacă mergeți cu o sincronizare completă.

Există o opțiune pentru a accelera viteza de sincronizare, pe care o găsiți în fila lățime de bandă a ferestrei de setări.

Ca și Sync.com, MEGA vă permite să accelerați viteza de sincronizare. Spre deosebire de Sync.com, puteți spune MEGA să nu limiteze deloc viteza de sincronizare, deși implicit este acceleratia automată pentru încărcarea fișierelor. Sau puteți seta orice șapcă dorită.  

Rundă Două Gânduri

Rezultatele testelor noastre de viteză de sincronizare au favorizat Sync.com destul de puțin. Mai mult, Sync.com nu pare să atragă același calibru de reclamații de fiabilitate pe care le face MEGA.

În timp ce clientul desktop MEGA arată mai frumos decât ceea ce au pus la punct dezvoltatorii Sync.com, configurarea unei sincronizări selective cu MEGA este un proces mult mai confuz. Problema principală pe care o avem cu Sync.com este că nu îi puteți spune să nu limiteze lățimea de bandă. Adăugați rezultatele, iar victoriul acestei runde este clar. 

Runda: punct de sincronizare pentru Sync.com

Sigla Sync.com
Logo MEGA

3

Partajarea

Atât Sync.com cât și MEGA vă permit să partajați fișiere cu alții, o extensie evidentă a stocării în cloud. Amândouă abordarea este de a genera link-uri care să le permită altora descărcarea fișierelor dvs. sau accesarea folderelor. Cu toate acestea, așa cum vom vedea în runda a treia, există mult mai mult decât asta.

Sync.com   

Sync.com vă permite să creați un link pentru a partaja fișierele direct din sistemul dvs. de fișiere făcând clic dreapta pe orice fișier și selectând „creați un link”. Dacă faceți acest lucru, veți copia linkul în clipboard.

Există, de asemenea, o opțiune pentru „gestiona legătura” odată creată, dar aceasta vă va duce doar online la interfața web Sync.com. Pentru a fi sincer, împărtășirea linkurilor de pe site-ul web este mult mai ușoară.

Fiecare folder și fișier are atașat un buton de partajare.  

Faceți clic pe acest buton pentru a partaja conținutul dvs. și se va deschide o fereastră cu câteva opțiuni. În partea de sus, veți vedea un link unic. Acest link permite altor persoane să descarce fișiere pe care le-ați stocat în cloud.

Puteți copia linkul pentru a partaja sau puteți adăuga adrese de e-mail pentru destinatari. Există, de asemenea, o opțiune sub linkul de fișier pentru a schimba setările legăturii.

Sync.com primește această parte corect, permițându-vă să setați atât parolele linkului, cât și datele de expirare. Procedând astfel ajută la prevenirea utilizării neautorizate a legăturilor. Cu toate că astfel de precauții pot părea fără probleme, multe servicii de stocare în cloud nu deranjează și unele, cum ar fi Dropbox, costă suplimentar (consultați recenzia noastră despre Dropbox pentru mai multe detalii).

Puteți, de asemenea, să setați limite de descărcare pentru link-uri și să primiți notificări privind activitatea link-urilor. Sync.com este, de asemenea, unul dintre puținele servicii de cunoaștere zero pe care le cunoaștem, care extinde această securitate la fișierele partajate, pe care le numește „securitate sporită”. Vom vorbi mai multe despre criptare în următoarea rundă.

Cu ajutorul folderelor, puteți genera un link sau puteți selecta o opțiune numită „colaborați cu alții”. Colaborarea vă permite să invitați alții să acceseze folderele și să le acorde permisiuni de acces.

Când partajați un folder prin link cu Sync.com, cei cu care l-ați împărtășit pot descărca fișiere individuale din acesta sau toate simultan sub formă de fișier zip. Adăugarea fișierului .zip este o caracteristică nouă și este foarte apreciată.   

Sync.com vă permite, de asemenea, să solicitați fișiere generând un link de încărcare pentru un folder specificat.

În cele din urmă, filele browser-ului pentru „link-uri” și „partajări” vă permit să auditați rapid ce conținut partajați, să schimbați setările de legături și linkurile dezactivate.

MEGA

Abordarea de bază a partajării fișierelor cu MEGA rulează la fel ca Sync.com.

În folderul de sincronizare MEGA, puteți face clic dreapta pe orice fișier și selectați „Obțineți linkul MEGA” pentru a genera un link salvat în clipboard. Sau puteți să vă autentificați în interfața web MEGA și puteți face același lucru.

Dacă faceți acest lucru din browser vă oferă mai multe opțiuni, astfel încât este probabil cea mai bună modalitate de a face acest lucru. Acestea includ abilitățile de a genera o legătură cu sau fără o cheie de criptare încorporată în ea. 

Trimiterea unui link cu cheia atașată înseamnă că oricine are legătura dvs. vă poate accesa fișierul. Trimiterea cheii fără linkul atașat vă permite să distribuiți cheia separat, în mod ideal, într-un canal securizat. În acest fel, cheia este ca o parolă.

Dacă sunteți abonat, puteți adăuga, de asemenea, parole și date de expirare la link-uri. Din nou, aceștia sunt pași pe care serviciile de stocare în cloud nu-i fac, așa că vă uitați la MEGA aici. Și mai bine, schimbul de fișiere cu MEGA păstrează criptarea cunoștințelor zero. După cum am menționat, intrați în ceea ce înseamnă asta în runda noastră de securitate.

Nu există nicio opțiune de a trimite link-ul către anumite adrese de e-mail, dar aceasta este mai mult un inconvenient minor, deoarece faceți doar să copiați și să inserați linkul în corpul de e-mail. Când partajați un folder, există o opțiune de „partajare”, care vă permite să introduceți adrese de e-mail. Fiecare adresă de e-mail poate fi atribuită permisiuni de folder, care includ citire, citire / scriere și acces complet.

MEGA nu vă permite să setați notificările privind activitatea de legătură sau să setați limite de descărcare. Nu există nici o filă „partajată” pentru a verifica legăturile pe care le-ați creat, toate acestea pot duce la probleme dacă nu sunteți atenți. Cu toate acestea, există o filă „partajată cu mine” pentru a accesa conținut la care alți utilizatori MEGA v-au oferit acces. 

Runda trei gânduri

MEGA face multe lucruri bune când vine vorba de partajarea fișierelor: păstrează criptarea zero-cunoștințe pe partajarea fișierelor, vă permite să setați parola și datele de expirare și să setați permisiunile pentru folder.

Pentru tot binele pe care îl face, MEGA are câteva ratări evidente, cum ar fi nicio notificare a activității legăturilor și nici o modalitate de a verifica rapid dosarele și fișierele partajate. Nu numai că Sync.com nu împărtășește aceleași eșecuri, ci are câteva alte funcții de partajare excelente, precum capacitatea de a genera link-uri de încărcare.

Runda: Punct de partajare pentru Sync.com

Sigla Sync.com
Logo MEGA

4

Securitate

Securitatea în cloud este întotdeauna un subiect de îngrijorare atunci când compară serviciile de stocare în cloud. În acest caz, este o comparație deosebit de interesantă, deoarece Sync.com și MEGA sunt două dintre cele mai populare servicii de stocare în cloud de cunoștințe zero disponibile.

Criptarea zero-cunoștințe este un mod mai comercializabil de a spune criptarea privată end-to-end. Avantajul este că ajungeți să vă țineți singur de cheile de criptare; compania de stocare în cloud nu păstrează copii. Asta înseamnă că nimeni în afară de dvs. și de cei care acordați acces nu vă pot decripta vreodată fișierele.  

Sync.com

Sync.com criptează fișierele folosind criptarea AES cu 256 biți. Fișierele în tranzit sunt protejate în continuare cu tuneluri TLS și tastele de criptare protejate folosind RSA 2048 biți. Acest lucru ajută la prevenirea atacurilor omului în mijloc și a altor tipuri de epuizare online.  

Toate acestea sunt destul de comune. Ceea ce separă Sync.com de majoritatea serviciilor de stocare în cloud principal este faptul că nu numai că fișierele sunt criptate în tranzit și în repaus, ele nu sunt decriptate niciodată din momentul în care părăsesc computerul până la accesarea lor din nou. Numai tu poți decripta fișierele.

Deși cheile de criptare sunt aproape imposibil de fisurat, nu se poate spune același lucru cu parole teribile. O cheie de criptare de 256 biți ar putea dura teoretic miliarde de ani pentru a fisura brute-force. Parolele slabe pot fi anulate în câteva ore.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a preveni acest lucru este să vă asigurați că utilizați o parolă puternică. Cu toate acestea, Sync.com ajută, de asemenea, cu o opțiune de a activa autentificarea cu doi factori (2FA).

Cu 2FA pornit, parola dvs. singură nu va fi suficientă pentru a vă accesa contul de pe un aparat pe care Sync.com nu îl recunoaște. Conectarea în astfel de condiții va necesita un cod special de securitate trimis la adresa dvs. de e-mail sau dispozitivul mobil (utilizând Google Authenticator).

Sync.com menține, de asemenea, un centru de date întărit care este certificat SOC-1. Este construit pentru a rezista la dezastre naturale și pentru a proteja atacurile fizice și online.

Datacenterul Sync.com se află, de asemenea, în Toronto, Canada. Avantajul este că, în general, Canada are legile mai favorabile confidențialității decât SUA, unde se află majoritatea altor servicii de stocare în cloud.

În cele din urmă, vom sublinia că Sync.com vă permite să reveniți la versiunile anterioare de fișiere. Deși această caracteristică ar putea fi mai frecvent utilizată pentru a reveni la modificările nedorite ale fișierelor, ea poate fi de asemenea folosită pentru a anula corupțiile cauzate de malware, inclusiv ransomware.

Sync.com menține de fapt versiuni nelimitate, care nu sunt tăiate în spațiul dvs. de stocare în cloud. Este unul dintre puținele servicii de stocare în cloud care nu impune limite sau șterge versiuni vechi în timp.

MEGA

MEGA este un serviciu de stocare în cloud cu cunoștințe zero, la fel ca Sync.com. După cum sa menționat, extinde acest nivel de criptare și la partajarea fișierelor.

MEGA folosește, de asemenea, protocolul AES pentru a scramba fișiere, deși nivelul real de criptare, pe 128 de biți, este mai slab decât cel utilizat de Sync.com. Cu toate acestea, nu-l lăsați să vă sileze. AES 128. Ca și AES 128, nu se știe că a fost crăpată și, de fapt, se crede că ar fi nevoie de un supercomputer miliarde de ani pentru a face acest lucru, deși calculul cuantic ar putea reduce acest număr în viitorul apropiat. AES 128 are, de asemenea, avantajul unei tulpini de procesor mai puțin decât AES 256.

Protecțiile în tranzit sunt în vigoare cu MEGA, folosind abordarea preconizată a TLS pentru conexiuni sigure.

MEGA nu are o opțiune pentru autentificarea cu doi factori, ceea ce este o problemă care anulează avantajul cunoașterii zero. Asigurați-vă că aveți o parolă bună și nu este una pe care o utilizați în altă parte dacă stocați informații confidențiale cu MEGA.  

Serverele MEGA sunt situate în Luxemburg, Germania, Franța, Olanda, Canada și Noua Zeelandă, unde are sediul companiei. Confidențialitatea este considerată un drept fundamental al omului în Noua Zeelandă, iar legile privind confidențialitatea din UE și Canada sunt, de asemenea, puternice.

MEGA nu acceptă versiunea de fișiere, ceea ce ne surprinde din nou de fiecare dată când îl învățăm. Acest lucru îl face absolut inutil împotriva corupțiilor de fișiere cauzate de atacuri online.

Rotund Patru Gânduri

Fraternitatea zero-cunoaștere este una mică cu spațiu de stocare în cloud și nu include aprecierile Dropbox, Google Drive sau OneDrive. Din această cauză, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Sync.com și MEGA se clasează în cea mai bună recenzie a noastră de stocare în cloud cu cunoștințe zero.

Cu toate acestea, dăm din cap lui Sync.com, pe baza a două considerente foarte importante: autentificarea cu doi factori și istoricul de versiune nelimitat. Nu numai că MEGA nu include 2FA, serviciul menține versiuni de fișiere vechi.  

Sync.com adoptă, de asemenea, o abordare mai sigură a schimbului de fișiere. Da, am discutat asta în runda precedentă, dar ne-am simțit brusc ca să ne descurcăm.

Runda: Punct de securitate pentru Sync.com

Sigla Sync.com
Logo MEGA

5

Verdictul

Patru runde. Patru victorii pentru Sync.com. Sync.com a mângâiat complet MEGA.

Bine, așa că au fost mai mult de câteva aspecte ale stocării în cloud în care nu am ajuns. De exemplu, nu am vorbit despre suportul platformei, care poate a mers pe calea MEGA pe baza faptului că are un client Linux și Sync.com nu. (Citiți cel mai bun articol de stocare cloud pentru Linux pentru mai multe detalii).

De asemenea, nu am vorbit de asistență, care ar fi mers la Sync.com pe baza faptului că MEGA durează adesea câteva zile pentru a răspunde la e-mailurile noastre, în timp ce Sync.com ne revine de obicei în câteva ore în zilele săptămânale..

Indiferent de modul în care o rotim, nu putem doar să imaginăm o comparație în care MEGA depășește în cele din urmă Sync.com drept un serviciu mai bun. MEGA nu este complet singur, deoarece Sync.com apare de cele mai multe ori.

Cu toate acestea, cu pCloud, Dropbox, Google Drive, OneDrive și chiar iCloud, ne putem imagina mai multe cazuri de utilizare în care unul dintre aceste servicii ar bate Sync.com. Singurul lucru pe care MEGA îl merge cu adevărat pentru Sync.com este 50 GB de stocare gratuită în cloud.  

Pe scurt, MEGA este cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru persoanele care doresc să obțină spațiu de stocare gratuit (nu că nu este ceva în neregulă cu asta) și nu altceva.

Câștigător final: Sync.com

Aveți propria părere? Sigur ca da! Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map