Curenti de carbonita – Soluția de sincronizare Breeziest încă?

Carbonitul este un veteran în industria de backup care servește utilizatorii de mai bine de șase ani. Carbonite Backup (Rating Editor:, stocare nelimitată pentru 59,99 $ / an) a fost primul produs care a oferit o copie de rezervă nelimitată a fișierelor online setând o tendință care a devenit mai populară ca niciodată. Acum, aventurându-se în afara bulei de rezervă, Carbonite a decis să își asume sincronizarea fișierelor.


Abordările de sincronizare a fișierelor din ultimii ani au fost orientate în mare măsură în aceeași direcție, dacă nu chiar similare.

Ieșirea din „folderul magic”

Fie Sugarsync (Rating Editor:, 100 GB pentru 74,99 $ / an) sau Cubby cu sincronizare folder în folder sau Dropbox cu un concept de folder special, sincronizarea online a fișierelor a fost un concept „Folder one synced with Folder two”..

Curentii de carbonit se străduiesc să fie diferiți și, mai important, urmărește să fie o abordare mai ușoară și mai naturală a sincronizării fișierelor, în special, a sincronizării documentelor. Curenti de carbonit este o aplicație în beta; este în curs de dezvoltare de către echipa de la Carbonite Labs. Deși în versiune beta, designul și funcționalitatea nu se simt altceva decât finisate și lustruite.

Ceea ce face în esență curentul este, ține evidența tuturor documentelor comune de pe dispozitivele tale. În loc să vă plasați documentele într-un folder special, Currents se potrivește cu un document dintr-o locație de pe un dispozitiv cu copia documentului aflat pe un alt dispozitiv. Versiunea gratuită de Currents vă permite să sincronizați documentele pe care le-ați activat în ultimele 30 de zile, vă voi explica ce înseamnă exact acest lucru puțin mai târziu.

Începând cu Currents

Curenti de carbonită pot fi descărcați gratuit pe pagina Carbonite Labs. Acesta este ecranul de introducere la prima instalare. Acesta explică toate caracteristicile acceptate de curente; Currents Carbonite încurajează un stil de lucru natural în care nu trebuie să vă schimbați obiceiurile în timp ce salvați fișiere sau documente, subliniază faptul că continuați să lucrați la documente în același mod în care ați lucrat înainte.

Trebuie să selectați folderele, care conțin documentele pe care doriți să lucrați, astfel încât Currents să le poată monitoriza și să le sincronizeze pe toate celelalte dispozitive în care aveți curente instalate.

Observați partea în care scrie „Menținem ultimele 30 de zile de muncă la zi peste tot” în imagine? Currents monitorizează toate documentele (și alte formate de fișiere acceptate) și sincronizează doar documentele pe care le-ați modificat sau accesat în ultimele 30 de zile. În loc să aibă o limită de stocare, Currents impune o limită bazată pe recența fișierelor! Nu există alte limite, puteți sincroniza atât de multe fișiere doriți, cu condiția să fie lucrate în ultima lună.


 Dacă selectați un folder cu, să zicem, sute de documente, dar la care niciunul nu a fost lucrat în ultimele 30 de zile, s-ar putea să nu aveți fișiere care să apară în lista de curente..

Când selectați un folder cu fișiere accesate recent, lista de fișiere se completează imediat și vor fi încărcate rapid pe serverele de curent carbonite, după care vor fi împinse către alte dispozitive conectate … și asta este! Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că folderele, de obicei vă păstrați documentele, sunt selectate și vor fi sincronizate cu copiile de pe orice alt dispozitiv din orice folder!

Să presupunem că aveți un laptop pe care îl utilizați la serviciu și în afara casei, un computer desktop acasă și un smartphone. Laptopul ar putea fi un laptop Windows, unde păstrezi documente care nu funcționează în folderul personal; desktopul iMac acasă ar avea fișiere împrăștiate peste tot – în folderul Documente, pe desktop sau în orice alt dosar. Când utilizați curenti de carbonită, tot ce trebuie să faceți este să selectați toate folderele care urmează să fie monitorizate de Curent și fiecare copie a documentului va fi sincronizată la locul său. Puteți lucra oricând pe laptop sau computer desktop și puteți avea versiunea actualizată pe celălalt computer.

Să nu uităm de smartphone-uri! În afară de clienții Windows și Mac, există aplicații Android și iOS pentru Currents. Cu aplicații Android și iOS proiectate elegant, Currents vă asigură că nu vă aflați niciodată fără documente în niciun moment.

Aplicația are o „recenzie globală” (așa cum îi place oamenilor de la Carbonite să o numească) doar aplicațiile pentru desktop. Meniul de setări vă permite să selectați folderul de pe dispozitiv cu care să monitorizați și să vă sincronizați. Când aveți vreo versiune a unui document care este sincronizată de pe un alt computer, curentii trebuie doar să descarce întreaga versiune cea mai recentă pe dispozitiv utilizând un folder cache. Puteți limita stocarea (spre deosebire de clienții desktop) utilizată pentru dimensiunea folderului cache.

Împărtășirea și colaborarea

Nu numai că Currents simplifică colaborarea privată pe propriile dispozitive, Currents vă permite să partajați documentele cu alții pentru a colabora cu mai mulți utilizatori. Puteți partaja orice fișier cu alții, fie cu un acces „Viewer” sau „Collaborator” și toți invitații pot lucra cu dvs. la documente dacă au aplicația Currents instalată. 


Făcând clic pe butonul Grup listează toate fișierele care v-au fost partajate.

Curenti de carbonită este în beta și ar putea dura un timp pentru a fi prezentat ca produs separat sau ca parte integrată a Carbonitei Backup. De asemenea, Carbonite intenționează să introducă planuri plătite în care puteți păstra mai mult de 30 de zile de documente recente la vârful degetelor.

Tu!

Fără aer și un design simplist, Currents se poate potrivi perfect cu stilul dvs. de viață de calcul, indiferent dacă utilizați sau nu un alt produs de rezervă sau de stocare (deși ar trebui!). 

Tu ce crezi? Curentele pot deveni soluția dvs. de sincronizare curentă? Dacă doriți să îl verificați, utilizați codul nostru de cupon Carbonite pentru 2015!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map