Cum să faceți backup pentru mesaje text pe iPhone

Majoritatea oamenilor înțeleg importanța copiei de rezervă a computerului. Datele dvs. sunt valoroase. La Cloudwards.net, echipa noastră de experți se angajează să vă ajute să găsiți cei mai buni furnizori de backup cloud pentru a vă securiza datele – nu doar desktopul sau laptopul, dar și dispozitivele dvs. mobile.


Ne textăm zilnic prietenii, familia și colegii. Împărtășim imagini, rețete, note, termene și orice altceva este mai ușor de tastat decât este să faci un apel telefonic sau să redactezi un e-mail.

Ce se întâmplă dacă vă pierdeți telefonul? Datele dvs. sunt copiate la cloud? Prea mulți oameni nu își dau seama de importanța copiilor de rezervă a telefonului până nu este prea târziu.

Acesta este motivul pentru care astăzi vă voi arăta cum să faceți backup pentru mesaje text pe un iPhone, folosind iCloud sau alte servicii și aplicații.

Ce ai nevoie

Va trebui să aveți telefonul la îndemână și ar trebui să fiți conectat la WiFi – puteți utiliza datele celulare, dar WiFi este de obicei mai rapid.

Vă voi arăta cum să faceți backup pentru mesaje text pe iPhone pe iTunes, care necesită un cablu fulger-la-USB pentru a vă conecta telefonul la desktop sau laptop.

iTunes va face backup pentru mesajele și alte date și vine cu MacOS. Este disponibil gratuit și pentru utilizatorii Windows, dar nu toată lumea dorește să utilizeze iTunes. Îți voi arăta câteva aplicații alternative pe care le poți folosi pentru a-ți face backup pentru mesaje text pe iPhone gratuit, în cazul în care preferi să eviți iTunes.

Veți avea nevoie de un cont iCloud dacă doriți să utilizați cloud-ul Apple pentru a face backup pentru mesajele dvs. iPhone. Utilizatorilor li se oferă 5 GB de stocare gratuită iCloud, iar dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de preț, prețurile sunt accesibile. Puteți vedea ce părere avem despre iCloud în articolul nostru comparând Dropbox cu iCloud sau în recenzia noastră video iCloud de mai jos.

Cum să faceți backup pentru mesaje text pe iPhone folosind iCloud

Vom începe să utilizăm iCloud, deoarece este gratuit pentru utilizatorii de iPhone și este una dintre opțiunile mai convenabile, deși există o mulțime de alternative pe care le vom explora mai târziu.

Puteți face backup pentru mesajele dvs. pe iPhone 5/6/7 pe iCloud în doar câțiva pași simpli. Înainte de a activa această caracteristică, trebuie să conectați telefonul la o sursă de alimentare și să vă conectați la WiFi.

 1. Atingeți „Setări”
 2. Atingeți „iCloud” sau atingeți bannerul utilizatorului din partea de sus a ecranului, apoi atingeți „iCloud”
 3. Atingeți „backup” sau „backup iCloud”

Telefonul dvs. va face backup automat la iCloud atunci când se încarcă, conectat la WiFi și blocat. Pentru mai multe detalii despre acest proces, consultați cum să faceți backup pentru iPhone la articolul iCloud.

Cum să faceți backup pentru mesaje text pe iPhone folosind un computer

În timp ce Apple oferă iTunes utilizatorilor Windows, nu tuturor îi place. Când iTunes a venit prima dată la Windows, mulți utilizatori au experimentat erori sau le-a plăcut interfața de utilizator sau modul în care s-a schimbat odată cu actualizările software.

Mulți oameni au renunțat să utilizeze iTunes și nu au privit niciodată în urmă. Dacă sunteți unul dintre acești utilizatori, voi prezenta o listă de alternative la iTunes. De asemenea, voi acoperi modul de backup al mesajelor text pe iPhone folosind versiunea Windows a iTunes, în cazul în care nu l-ați folosit niciodată sau sunteți dispus să încercați.

CopyTrans

CopyTrans este o alternativă la iTunes și oferă copii de rezervă manuale, precum și un „clic inteligent”. Poate funcționa ca un înlocuitor pentru iTunes și poate copia videoclipuri, mesaje și multe altele, deși numai versiunea de încercare este gratuită.

CopyTrans are o aplicație nativă pentru iOS, care vă permite să faceți backup pentru contacte, fotografii și muzică, dar trebuie să plătiți această funcționalitate. Pachetele CopyTrans vă vor stabili 29,99 USD.

IExplorer

iExplorer este o altă alternativă, care susține că este mai rapidă decât concurenții săi. Din nou, doar versiunea de încercare este gratuită, dar această aplicație este plină de caracteristici și foarte lustruită, oferind o interfață superbă pentru utilizatorii Windows.

Este o înlocuire excelentă pentru iTunes și vă va face backup pentru mesaje, contacte, fotografii și multe altele – puteți salva chiar și mesaje vocale pe computer, o caracteristică utilă indisponibilă în CopyTrans. iExplorer costă 39,99 USD pentru o licență, dar dacă sunteți setat să evitați iTunes, poate fi cea mai bună alternativă.
iTunes pe Windows

Puteți descărca iTunes pentru Windows 7 și o versiune ulterioară de pe site-ul Apple. Instalați iTunes și conectați-vă cu contul Apple. Copia de rezervă a iPhone-ului dvs. este la fel de ușoară precum conectarea cablului și căutarea pictogramei dispozitivelor din stânga sus. Prima dată când utilizați iTunes, alegeți ce doriți să sincronizați cu computerul. Atingeți „încredere” atunci când vi se solicită „încredere în acest computer”.

Veți alege ce conținut doriți să sincronizați din lista din panoul din stânga al iTunes.

Notă: Dacă sincronizați cu iCloud, sincronizarea iTunes poate fi dezactivată. Va trebui să alegeți dacă vă păstrați copiile de rezervă în cloud sau local pe dispozitiv. Faceți clic pe „rezumat” și selectați opțiunea „backup acum” sau „criptați copie de rezervă a dispozitivului” și setați o parolă dacă doriți copiile de rezervă criptate.

Puteți restaura o copie de siguranță pe iPhone, făcând clic pe „rezumat” și selectând „restaurați backup”

Concluzie

Ați văzut cât de ușor este să faceți backup pentru mesaje text pe iPhone, fie pe un computer local sau în cloud. Puteți face chiar copii de rezervă locale criptate ale iPhone-ului dvs. și le puteți copia pe oricare dintre cei mai buni furnizori de cloud pe care i-am cercetat.

Nu așteptați până nu este prea târziu – alegeți unul dintre programele enumerate astăzi și faceți backup pentru iPhone. Dacă utilizați și un telefon Android sau aveți familie și prieteni pe Android, anunțați-i cât de ușor este să faceți backup pentru mesaje text pe Android.

Liniștea pe care o obțineți din faptul că știți că toate datele de pe telefonul dvs. sunt în siguranță merită cu ușurință cele cinci sau zece minute necesare pentru a instala o aplicație și a o rula. Ca întotdeauna, dacă rămâneți blocat oriunde pe parcurs sau aveți o întrebare, nu ezitați să comentați mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map