Cele mai bune suplimente Kodi pentru sport

Fanii sportului se simt adesea dezamăgiți atunci când navighează pe YouTube, Netflix și alte servicii de streaming. Acestea sunt prezentate adesea doar pentru conținut second-hand, sporturile majore fiind rezervate în principal furnizorilor de cablu. Cu toate acestea, folosind Kodi, puteți viziona adesea sportul ca un eveniment live sau ca o recapitulare din surse.


Kodi este un player media gratuit, legal și open-source pentru Windows, Linux și Android. Deși versiunea de bază se înmulțește doar în organizație, ea poate fi extinsă cu suplimente pentru a oferi o cantitate aproape infinită de conținut.

Complementele neoficiale se adaugă în anumite domenii juridice discutabile, deoarece fluxurile sunt obținute în mod ilegal. În timp ce vom recomanda unele dintre aceste suplimente pentru streaming sport, este esențial să le utilizați doar cu un VPN.

Un VPN vă va păstra adresa de IP privată și conexiunea în siguranță atunci când utilizați Kodi. Este cea mai bună practică să vă păstrați protejat, dar și să deblocați conținutul blocat de regiune. Multe fluxuri sportive nu vor funcționa în funcție de regiunea dvs. și un VPN poate depăși acest lucru. Asigurați-vă că consultați alegerile noastre pentru cel mai bun VPN Kodi.

Complementele oficiale Kodi pentru sport

Deși cele mai bune suplimente sportive pentru Kodi provin din depozitele neoficiale, există încă opțiuni în unul oficial al lui Kodi. Mulți necesită un abonament de un fel și, de obicei, arată evenimente numai după ce au fost difuzate, dar opțiunea este încă acolo.

BT Sport Video

Acest supliment accesează conținut de la BT Sport, unul dintre cei mai mari furnizori de bandă largă din Marea Britanie (și doar din Marea Britanie, ne este frică). Pentru 10 GBP pe lună (aproximativ 14 USD), aveți acces la toate cele patru canale BT Sport care se află alături de omologii HD..

Dezavantajul este că trebuie să aveți bandă largă de la BT pentru a utiliza aplicația pe Kodi. Dacă nu aveți deja un pachet, atunci suplimentul nu are prea mult sens. Costul total ar fi la același nivel cu un pachet de cablu.

Cu toate acestea, are sens dacă aveți deja bandă largă de la BT. Micul cost suplimentar deschide posibilitățile pe Kodi. Atâta timp cât sunteți în Marea Britanie și aveți un plan cu BT, acest supliment este obligatoriu.

Fox Sports Go

Dacă sunteți în SUA, atunci Fox Sports Go este una dintre cele mai simple modalități de a transmite jocuri live în mod legal. Serviciul nu costă nimic în afară de abonamentul dvs. de cablu și îl puteți folosi atât în ​​cutia Kodi, cât și pe dispozitivul mobil.

Funcționează în baza unui abonament de cablu existent, așa că veți avea nevoie de unul pentru a-l utiliza. Din fericire, Fox acceptă planuri de la aproape orice furnizor imaginabil, așa că este probabil să-l găsești acolo.

Costul suplimentar al abonamentului prin cablu poate fi prea mare pentru cei care nu au deja unul. Dacă o faceți, totuși, este un supliment excelent pentru Kodi care vă permite să vizionați o gamă largă de sporturi din SUA de pe televizorul și dispozitivul dvs..

Din păcate, acest lucru este valabil pentru toate suplimentele oficiale. Există doar câteva care oferă abonamente în afară de cablu. Pentru a obține conținut gratuit sau eliberat din restricții geoblocante, va trebui să instalați suplimente neoficiale.

Componente neoficiale Kodi pentru sport

Dacă nu aveți cablu, veți avea nevoie de suplimente neoficiale. Aceste completări, care nu sunt acceptate oficial de Kodi, deschid un domeniu masiv de posibilități de streaming. Așa cum am menționat anterior, aceasta este pirateria și, prin urmare, ilegală, așa că asigurați-vă că vă protejați cu un VPN înainte de a vă îndrepta spre marea deschisă.

SportsDevil

În ceea ce privește transmisia în direct a sporturilor, nu este mult mai bun decât SportsDevil. Acest add-on vine prin amabilitatea depozitului Kodil (http://kodil.co/repo/), dar poate fi găsit și în alte câteva. Acest supliment nu arhivează conținut, așa că este cel mai potrivit pentru cei care doresc să prindă jocul în direct.

Cea mai bună parte a SportsDevil este cât de mult este disponibil: aproape fiecare eveniment sportiv imaginabil are un flux, multe la 1080p. Există, de asemenea, fluxuri constante către rețeaua NFL și ESPN.

Multe evenimente vor avea mai multe fluxuri disponibile din surse diferite. Aproape întotdeauna va exista o legătură moartă sau două, deci opțiunile sunt binevenite. Dacă aveți noroc, veți găsi și un flux de 720p pentru mobil.

Singura problemă cu SportsDevil este organizarea. În loc să enumere jocuri cu fluxuri disponibile, SportsDevil listează doar surse. Asta înseamnă că va trebui să vă deplasați prin surse pentru a găsi un joc și apoi să sperăm că un flux este disponibil.

La început, aceasta este o problemă uriașă. Fluxurile provin de pe site-urile web discutabile aduse pe internet. Cu toate acestea, după un timp, veți începe să aflați care sunt sursele care funcționează cel mai bine, făcând suplimentul mult mai util.

Proiectul D

Dacă prinderea jocurilor live nu este importantă, proiectul D este o alegere excelentă. Are o ofertă minunată de jocuri mai vechi de la NFL, NHL, NCAA, WWE și multe altele. Complementul se simte complet cu imagini de fundal și conținut bine organizat.

În cazul în care SportsDevil eșuează în organizare, Proiectul D prospera. Sursele nu sunt listate, ci doar jocurile: odată ce alegeți un joc, Proiectul D va freza automat sursele pentru acesta. Din păcate, aceasta este și slăbiciunea proiectului D. Jocurile sunt adăugate săptămâni după ce se difuzează, fără fluxuri live disponibile.

Proiectul D vine în propriul său depozit (http://repo.projectdaddon.com/), care este un plus uriaș. Cu alte suplimente, puteți sări săriți de la repo la repo, deoarece fiecare se deconectează. Atâta timp cât dezvoltatorii controlează repo, complementul va fi folosit în direct. 

Bennu

Phoenix a fost un element fundamental pentru a privi sportul. Cu toate acestea, după ce a continuat și deconectat de mai multe ori, viitorul Phoenix este în discuție. Bennu este o furculiță din Phoenix și, la fel ca și dintele original, vine la pachet cu conținut.

Ca și proiectul D, Bennu oferă în principal fluxuri de jocuri difuzate anterior. Cu toate acestea, suplimentul, în majoritatea cazurilor, pare mult mai rapid. Între acesta și proiectul D, veți găsi un flux cât mai rapid.

Cu toate acestea, Bennu este mult mai mult decât un flux sportiv, deoarece are o mulțime de emisiuni TV și filme disponibile pentru a fi transmise și el. Nu este la nivelul Legământului sau al Elysiumului, dar îndeplinește treaba suficient de bine.

Puteți găsi Bennu este atât Colossus, cât și Kodil (http://kdil.co/repo/), cu toate acestea, am avut probleme la instalarea din prima. Instalarea de la Kodil a decurs fără probleme, dar experimentați ambele dacă aveți probleme. Linkul oficial către Colossus este mort, dar ar trebui să-l poți găsi dacă ai descărcat deja zip-ul.

Instalarea unui Kodi Repo

Complementele oficiale provin din depozitul Kodi care este inclus la fiecare descărcare. Pentru a obține proiectul D, SportsDevil sau Benu, va trebui să instalați depozitul corespunzător. Depozitele pot fi instalate direct prin Kodi sau printr-un fișier .zip. Acesta din urmă este mai fiabil dacă depozitul este deconectat și trebuie să reinstalați, deci optați pentru asta dacă puteți.

Instalarea de pe un computer

Pentru a obține fișierul .zip al unui depozit, trebuie doar să faceți clic pe linkurile de mai sus. Vei fi dus într-un director de unde îl poți descărca direct.

După ce ați făcut acest lucru, deschideți Kodi și faceți următorii pași:

 • Faceți clic pe „suplimente”
 • Accesați „browserul suplimentar” (pictograma casetei deschise)
 • Faceți clic pe „instalați din zip”
 • Navigați și selectați fișierul .zip salvat

După câteva momente, veți primi o notificare activată suplimentară. După ce faceți clic, faceți clic pe „instalați din depozit” în același meniu și alegeți suplimentul pe care îl doriți.

Instalarea de la URL

Dacă rulați Kodi pe un dispozitiv mobil sau nu doriți să descărcați întregul depozit de pe desktop, puteți introduce adresa URL ca sursă prin intermediul aplicației. Încă instalați depozitul, dar în schimb trageți fișierul zip de pe site-ul web prin Kodi.

Kodi trebuie să fie instalat mai întâi pentru a instala depozitele din surse necunoscute. Pentru aceasta, urmați următorii pași:

 • Faceți clic pe „pictograma setărilor” care arată ca o roată
 • Accesați „setările sistemului”
 • Treceți cursorul peste „add-on-uri”
 • Bifați glisorul „surse necunoscute” la dreapta

Reveniți la ecranul de pornire Kodi și instalați depozitul:

 • Faceți clic pe „pictograma setărilor”
 • Accesați „managerul de fișiere”
 • Selectați „adăugați sursa” din coloana din stânga
 • Faceți clic pe „”
 • Introduceți „URL” pentru depozitul dorit
 • Dă-i un nume

Puteți face apoi pașii ca și cum ați instala dintr-un fișier zip salvat, dar în schimb selectați sursa creată. Ca și până acum, instalați suplimente din opțiunea „instalați din depozit”.

Concluzie

Există multe suplimente diferite pentru streaming sport pe Kodi. Dacă aveți un abonament existent, atunci suplimentele oficiale sunt o opțiune excelentă datorită fiabilității lor. Cu toate acestea, există încă o mulțime de opțiuni de la depozitele neoficiale.

Asigurați-vă că utilizați un VPN atât cu surse oficiale, cât și neoficiale. Un serviciu ușor va oferi securitate, conținut geoblocat și viteze crescute datorită abrogării recente a neutralității netei în Statele Unite. Consultați cele mai bune VPN-uri pentru 2017 și înregistrați-vă la unul.

Pentru a obține mai multe despre Kodi, consultați arhiva noastră Kodi. Veți găsi tutoriale, liste și multe altele, cum să urmăriți NFL pe Kodi și cele mai bune suplimente neoficiale Kodi.

Ce suplimente utilizați pentru sport? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me