Cele mai bune oferte în Cloud Storage: Cum să obțineți mai multe pentru mai puțin

Căutați stocare la cloud ieftină? Ai noroc. Concurența pe piața de stocare în cloud este acerbă și, deoarece este ceva dintr-un produs de marfă, există o mulțime de valori care pot fi găsite pentru tocilarul exigent..


În loc să plătiți 10 USD pe lună pentru 1 TB de stocare cu Dropbox, puteți obține de două ori această sumă cu 2 USD mai puțin dacă știți unde să căutați. Sau, dacă aveți nevoie de doar 500 GB, nu trebuie să plătiți pentru stocarea pe care nu o veți folosi.

Mai jos, am scos din biblioteca noastră de recenzii de stocare în cloud pentru a găsi cele mai bune oferte de stocare în cloud astăzi. Mai mult decât simple alternative de tip Dropbox de tip bargain, fiecare soluție de stocare cloud pe care am ales-o oferă o experiență puternică a utilizatorului la propriu, ceea ce le face alegeri perfecte pentru a vă extinde capacitatea de stocare fără a vă micșora contul bancar..  

Dacă doriți cu adevărat să economisiți, nu uitați să consultați și alegerile noastre pentru cele mai bune planuri gratuite de stocare în cloud.

Cele mai bune oferte în Cloud Storage 2020

Ceea ce face ca stocarea în cloud să fie cea mai bună?

În alegerile noastre, nu am început exact cu linia de jos. Adevărul este că există o mulțime de opțiuni ieftine, care se atrag cu prețul lor, dar nu se oferă atunci când vine vorba de calitate.

Un exemplu bun este stocarea în cloud MEGA. În timp ce puteți obține gratuit 50 GB spațiu de stocare în cloud cu MEGA, serviciul în sine este plin de bug-uri, greu de utilizat și mai mult decât puțin lent atunci când vine vorba de viteza de sincronizare, după cum puteți citi în recenzia noastră completă MEGA.

Având în vedere calitatea, am început să ne concentrăm pe soluții bine concepute și demne de a fi menționate în cel mai bun program de stocare în cloud. Abia atunci am luat în considerare costul serviciului comparativ cu cantitatea de stocare primită.

În plus față de preț, am acordat și o anumită greutate varietății, deoarece unele servicii de stocare în cloud oferă mai multe puncte de preț diferite, în timp ce altele, cum ar fi Dropbox, vă obligă să treceți de la gratuit la 1TB și să nu oferiți nimic dincolo de asta.

Acestea fiind spuse, să trecem la ofertele bune.

Cea mai bună ofertă în Cloud Storage: Sync.com

Sync.com a sărit direct la noi ca o alegere ușoară pentru cea mai bună ofertă în stocarea în cloud. Planul 2TB vă va returna doar 8 dolari pe lună. Acesta este un motiv important pentru care îl recomandăm și ca unul dintre cele mai bune opțiuni de stocare în cloud pentru fotografii, care tind să ocupe mult spațiu..

Deși este greu să transmiți, Sync.com are, de asemenea, un plan mai ieftin de 500 GB pentru cei care nu au nevoie de atât de mult spațiu de stocare. Deși nu este o afacere la fel de bună, prețul funcționează doar la peste 4 dolari pe lună.

Dezavantajul Sync.com este că serviciul nu oferă de fapt opțiuni de la lună la lună: va trebui să plătiți pentru un an în avans. Cu toate acestea, dacă orice serviciu de stocare în cloud poate justifica un angajament, acesta este probabil cel mai bun.

Puteți încerca cel puțin Sync.com înainte de a plăti înregistrându-vă pentru un cont gratuit de 5 GB. Sync.com are, de asemenea, unul dintre cele mai bune programe de recomandare în spațiul de stocare în cloud, cu 1 GB spațiu de stocare suplimentar acordat tuturor celor pe care convingeți să vă înscrieți și nu are capac pentru câte recomandări puteți face.

Alte motive pentru care ne place Sync.com

Sync.com reprezintă una dintre cele mai sigure opțiuni de stocare în cloud, dacă nu chiar cea mai sigură. În parte, asta se datorează faptului că oferă criptare privată, de la capăt la capăt, la nivel privat, ceea ce înseamnă că doar tu sau cei cu care alegeți să partajați conținut vă pot decripta fișierele. Am clasat-o drept alegerea noastră pentru cel mai bun stocare în cloud cu cunoștințe zero.

Alternative Synbox.com Dropbox

De asemenea, după cum puteți citi în review-ul nostru Sync.com, serviciul are câteva funcții excelente de partajare a fișierelor care vă ajută să vă păstrați documentele, imaginile și videoclipurile din mâinile nedorite. Acestea includ adaosuri sensibile pe care prea multe alte soluții de stocare în cloud o ignoră, cum ar fi legăturile protejate prin parolă, datele de expirare a linkurilor și limitele de descărcare.

Practic, este ca Fort Knox de stocare în cloud, dar mult mai ieftin. De asemenea, are un plan excelent de 5 GB.

pCloud

pCloud oferă de fapt aceeași tranzacție de stocare în cloud de 8 TB și 2 TB ca Sync.com. Nu este surprinzător, având în vedere că Sync.com este probabil cel mai apropiat rival al acestuia, după cum puteți citi în piesa noastră de comparație Sync.com și pCloud..

Motivul pentru care clasificăm pCloud mai mic este acela că trebuie să plătiți suplimentar pentru criptarea cu cunoștințe zero. Disponibil printr-un supliment numit pCloud Crypto, vă va costa cel puțin 3,99 USD pe lună.

Vestea bună este însă că, spre deosebire de Sync.com, poți merge lunar cu pCloud dacă plătești cu un an în avans nu este de acord cu tine. Costul planului 2TB de la pCloud, în acest caz, crește la 9,99 USD pe lună.

pCloud are, de asemenea, un plan de 500 GB, care este de 4,99 USD pe lună dacă mergeți lunar în lună sau chiar sub 50 USD dacă plătiți pentru anul în avans. Desigur, există și un plan gratuit, care vă oferă 10 GB de stocare gratuită.

Dacă sunteți vândut cu adevărat pe pCloud ca cea mai bună soluție de stocare în cloud pentru dvs., serviciul oferă chiar și planuri de viață. Puteți bloca acel 2TB la nesfârșit pentru 350 USD, ceea ce înseamnă aproximativ 2,5 ani de plăți pCloud obișnuite.  

Alte motive pentru care ne place pCloud

Deoarece nu este atât de blocat ca Sync.com, pCloud este capabil să facă unele lucruri pe care rivalul său nu le poate. Aceasta include previzualizarea fișierelor stocate din interfața browserului pCloud și chiar redarea muzicii și a videoclipurilor. O clasăm drept cea mai bună selecție de stocare în cloud pentru muzică.

pCloud Review

Experiența generală a utilizatorului cu pCloud, de fapt, este excelentă, datorită unei interfețe grafice elegante online. Detaliem elementele de bază în review-ul nostru pCoud dacă doriți să aflați mai multe înainte de înregistrare. Există, de asemenea, un plan gratuit de 5 GB pe care îl puteți folosi pentru a-l testa. 

Amazon Drive

Amazon Drive face lista noastră datorită faptului că oferă 13 planuri de stocare diferite. Aceasta înseamnă că nu trebuie să cumpărați mai mult spațiu de stoc decât aveți nevoie, permițându-vă să economisiți bani pentru alte lucruri, cum ar fi o VPN bună.

Pentru o comparație directă cu Sync.com și pCloud, un plan Amazon de 2 TB vă va costa 120 de dolari pe an, deci cu aproximativ 2 USD mai mult pe lună decât oricare dintre aceste servicii. Cu toate acestea, spre deosebire de ei, Amazon oferă și un plan de 1TB, care este de doar 60 USD pe an.

Îndulcirea acordului, abonații Amazon Prime obțin o stocare de fotografii nelimitată, ceea ce pentru unii utilizatori va face în mod justificabil Amazon Drive cea mai bună ofertă pentru ei.

Deși dolarii au sens, Amazon Drive nu este aproape la fel de sigură ca Sync.com sau pCloud. Acest lucru se datorează faptului că fișierele nu sunt criptate în repaus în serverele Amazon. Din acest motiv, dacă decideți să folosiți Amazon Drive, vă recomandăm cu siguranță să luați în considerare împerecherea acestuia cu un serviciu de criptare a fișierelor precum Boxcryptor.

Alte motive pentru care ne place Amazon Drive

Deși lipsa de criptare ne oferă o pauză, este corect să spunem că Amazon Drive s-a îmbunătățit considerabil în ultimii ani, despre care vorbim în recenzia noastră completă Amazon Drive.

Amazon Cloud Drive Review

Una dintre modificările noastre preferate este aceea că Amazon Drive acceptă acum sincronizarea la nivel de bloc, ceea ce înseamnă că doar părțile schimbate ale fișierelor sunt re-copiate atunci când se fac modificări, în loc să copieze întregul fișier din nou. Sincronizarea la nivel de bloc accelerează foarte mult procesele de sincronizare, dar acum este folosită doar de câteva servicii de stocare în cloud, inclusiv Dropbox și Egnyte (citiți recenzia noastră despre Egnyte).  

OneDrive

OneDrive este singurul serviciu de stocare în cloud la care ne putem gândi că oferă de fapt un plan familial și unul bun. Pentru doar 9,99 USD pe lună, primiți cinci planuri de stocare de 1 TB. În plus, aveți acces și la versiunea pentru desktop a Microsoft Office, Office 365.

Planul 1TB al unui singur utilizator OneDrive vă oferă acces și la Office 365 și costă doar 6,99 USD pe lună. Deși nu este o ofertă la fel de bună ca Sync.com, este mai ieftin decât cei doi mari rivali, Dropbox și Google Drive. Avem un articol Dropbox vs Google Drive vs OneDrive dacă doriți mai multe sfaturi în acest sens.  

Dezavantajul pentru OneDrive este același ca în cazul Amazon: nu există criptare din partea serverului decât dacă sunteți un utilizator de afaceri (citiți revizuirea OneDrive pentru afaceri). Cu toate acestea, este compatibil cu Boxcryptor, dacă doriți să vă luați confidențialitatea în propriile mâini.

Alte motive pentru care ne place OneDrive

OneDrive este cu ușurință unul dintre instrumentele de top de stocare în cloud disponibile astăzi când vine vorba de productivitate. Acest lucru se datorează integrării sale cu Office Online și a unor funcții utile de partajare a fișierelor care permit colaborarea online. Suntem, de asemenea, fani ai Microsoft OneNote, unul dintre cele mai bune instrumente online de luare a notelor disponibile.

Așa cum am menționat în revizuirea OneDrive, serviciul de stocare în cloud al Microsoft este capabil să copieze la nivel de bloc, aplicând această caracteristică tipurilor de fișiere Microsoft Office. Asta înseamnă că dacă folosiți Office, este excelent pentru sincronizarea fișierelor.  

OpenDrive

Această listă nu ar fi completă fără să aruncăm un elogiu față de singurul serviciu de stocare cloud nelimitat disponibil, OpenDrive. Costul depozitului nelimitat este excelent, de asemenea, la doar 9,95 USD pe lună sau 99 USD pe an.

Având în vedere că obțineți o stocare nelimitată pentru nu mai mult decât costul abonamentului 2TB Sync.com, este rezonabil să ne întrebăm de ce nu am făcut OpenDrive numărul unu din această listă, în loc de numărul cinci.

Detaliem problemele pe care le avem cu acesta în recenzia noastră completă OpenDrive, dar, pe scurt, am găsit sincronizarea OpenDrive cu un pic prea buggy, utilizatorul experimentează un pic prea stângaci și asistența un pic prea subțire.. 

OpenDrive are, de asemenea, un plan de 500 GB pentru 5 dolari pe lună, dar dacă nu sunteți în el pentru spațiul de stocare nelimitat, vă recomandăm cu siguranță să încercați alte opțiuni.

Alte motive pentru care ne place OpenDrive

OpenDrive acceptă criptarea cu cunoștințe zero și nu costă în plus, așa cum se întâmplă cu pCloud. Asta înseamnă că veți primi un serviciu destul de sigur, deși nu acceptă, de asemenea, parole de autentificare sau parole de partajare a fișierelor, precum Sync.com.

Revizuire OpenDrive

Obțineți atât o aplicație integrată de luare de note, cât și funcții de gestionare a sarcinilor cu OpenDrive. De asemenea, puteți adăuga până la alți patru utilizatori pe un plan nelimitat, obținând și mai multă valoare din serviciu.

Mențiune de onoare: IDrive

Este important să recunoaștem diferența dintre stocarea în cloud și backup-ul online, despre care puteți citi în articolul nostru despre acest subiect. Cu toate acestea, dacă există un singur serviciu care reușește să funcționeze bine, este IDrive.

Analiză IDrive

În timp ce clasificăm IDrive ca un serviciu de backup online, de fapt un singur abonament vă oferă atât 2TB de spațiu de rezervă, cât și 2TB de spațiu de stocare în cloud. Aceasta este total 4TB. IDrive poate face mare parte din ceea ce poate face un spațiu de stocare tradițional, inclusiv eliberarea spațiului pe hard disk, sincronizarea dispozitivelor și partajarea fișierelor.

Revizuirea noastră completă IDrive vă va oferi o privire mai bună la acest serviciu, deși dacă doriți să îl testați singur, vă puteți înscrie pentru un cont gratuit de 5 GB. Ca serviciu de rezervă, este extrem de versatil, permițându-vă să vă protejați computerele și smartphone-urile nelimitate. Acesta și valoarea acesteia, sunt motivul pentru care IDrive prezintă caracteristici în cel mai bun ghid de backup online.

Gânduri finale

Acolo îl aveți, alegerile noastre pentru cele mai bune oferte în stocarea în cloud. Deși ne place în mod deosebit Sync.com și pCloud ca soluții generale excelente, valoarea este întotdeauna un lucru complicat de identificat. La urma urmei, persoane diferite au nevoi diferite. 

Ne-am bazat o mare parte din lista noastră pe găsirea celor mai bune oferte în valoare de dolari extrase de la cele mai bune servicii de stocare în cloud în general. Cu toate acestea, există o mulțime de locuri pentru dezbatere aici, așa că nu ezitați să adăugați propriile gânduri la comentarii, mai jos, dacă nu credeți că am fi pe bani.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map