Cele mai bune furnizori de sincronizare și partajare a fișierelor (EFSS) – actualizate 2020

Bine ați venit la sincronizarea și partajarea (EFSS) a fișierelor de întreprindere Cloudwards.net. Acest ghid este destinat să ajute proprietarii de IMM-uri să găsească cel mai bun serviciu de stocare în cloud pentru afacerea lor. Am petrecut câteva săptămâni testând unele dintre cele mai mari nume ale domeniului, pe lângă faptul că dăm atenția cuvenită unor opțiuni mai puțin cunoscute..


Am descompus și clasificat fiecare serviciu pe baza funcțiilor cheie de colaborare, incluzând sincronizarea, partajarea de fișiere, gestionarea utilizatorilor și integrări ale productivității muncii Apoi, cu toate aceste informații pe loc, am ridicat punctele tari și punctele slabe, am dezbătut înainte și înapoi, am discutat cu câțiva proprietari de afaceri și am făcut selecția noastră pentru cel mai bun serviciu EFSS în general..

Având în vedere renumele său, ai fi îndreptățit să presupui că alegerea ar fi Dropbox Business. Box Business, unul dintre cele mai mari nume de stocare cloud în rândul utilizatorilor de afaceri, ar fi o altă idee bună. Cu toate acestea, câștigătorul nostru surpriză este Egnyte Connect, o platformă cloud proiectată aproape perfect, care combină funcții excelente de sincronizare și partajare cu o bibliotecă de aplicații terță parte, o securitate puternică în cloud și prețuri accesibile..

Deoarece nu toate nevoile proprietarului de afaceri sunt aceleași, vom dezvălui, de asemenea, rezultatele alegerilor noastre EFSS de top pentru diferite alte categorii care vă vor ajuta să luați decizia corectă pentru echipa dvs..

Cele mai bune furnizori de sincronizare și distribuire de fișiere Enterprise

Noțiuni de bază ale EFSS

EFSS reprezintă „sincronizarea și distribuirea fișierelor întreprinderii”. Gândiți-vă la acest lucru ca la cloud storage pentru afaceri. Scopul unei platforme EFSS este de a oferi angajaților libertatea de a lucra de oriunde și, în același timp, să îmbunătățească lucrul online cu un grup de oameni împrăștiați pe glob.

Meritele muncii de la distanță sunt discutate de ani buni. Unii angajatori îl îmbrățișează pentru că deschide fondul de talente eliminând restricțiile regionale privind angajarea și economisesc bani pe spațiul de birou. Alții favorizează munca la distanță, deoarece poate duce la o mai bună satisfacție a angajaților, ceea ce duce la o cifră de afaceri mai mică.

Pentru unii, este vorba despre ieșirea de sub luminile fluorescente strălucitoare și de a putea conecta din locuri care creează mai creativ, fie că este vorba despre o cafenea din centrul orașului sau o cabană de pe malul mării..

Ce face o soluție EFSS

Cu câteva excepții, elementele de bază ale majorității instrumentelor EFSS sunt similare de la un serviciu la celălalt. Mecanismul central este folderul de sincronizare, care este practic un folder special care se află în sistemul de fișiere al dispozitivului, dar este conectat și la cloud. Orice conținut introdus în acest folder este trimis la un centru de date la distanță, apoi la orice alte dispozitive sincronizate.

În mod ideal, rezultatul este că un angajat poate face o modificare a unui fișier de pe dispozitivul său și toți ceilalți vor vedea că acel fișier se schimbă aproape instantaneu pe propriile dispozitive. Majoritatea instrumentelor EFSS vă permit, de asemenea, să creați grupuri de lucru și foldere partajate și invitați alții să se uite la fișiere specifice prin generarea de link-uri care indică acele fișiere..

Cu unele în comun, vi s-ar fi iertat că credeți că nu contează cu adevărat dacă accesați OneDrive pentru Business of Box, sau Dropbox Business prin Egnyte Connect, etc. Ca atare, pentru mulți proprietari de IMM-uri, decizia vine întotdeauna pe linia de jos, ceea ce poate să nu fie întotdeauna cel mai înțelept curs, așa cum veți vedea într-un pic..

Cu toate acestea, adevărul este că, deși caracteristicile de bază pot fi în general aceleași între platforme, execuția variază în mod sălbatic. Este mai ușor de arătat decât de povestit, așa că, înainte de a ajunge la top-urile noastre generale în spațiul EFSS, am decis că merită să oferim cititorilor noștri SMB câteva informații suplimentare pentru a lucra.

Dacă nu aștepți să afli cine sunt câștigătorii în general, nu ezitați să sări până la sfârșitul articolului. De asemenea, am publicat recenzii detaliate pe mai multe platforme EFSS pe care le-am analizat în timpul procesului nostru de revizuire.

 • Recenzia Egnyte Connect
 • Recapitulare despre business Box
 • Revizuirea companiei Dropbox
 • Examinare OneDrive pentru afaceri
 • Citrix ShareFile recenzie
 • Recenzie IBM Connections
 • Revizuirea sincplicității
 • Recapitulare
 • eFolder Anchor review

Dacă vă bucură suspansul și intriga, plus doriți să știți ceva mai multe despre ce să căutați în soluția dvs. de stocare în cloud, vă încurajăm să citiți. Indiferent de calea pe care decideți să o luați, mulțumim că ne-ați alăturat, să vedem ce se află în magazin.

Cel mai bun EFSS pentru sincronizarea fișierelor

Sincronizarea fișierelor, sau doar „sincronizarea” pe scurt, permite utilizatorilor să lucreze pe același conținut de pe dispozitive diferite, ideal în timp real. Ideile sunt că puteți face o editare într-un fișier de pe computer, iar colaboratorii dvs. pot vedea această modificare reflectată aproape instantaneu pe propriile dispozitive.

Majoritatea platformelor de stocare în cloud urmează astăzi modelul de sincronizare dezvoltat de fondatorul Dropbox, Drew Houston, care va oferi un folder de sincronizare desktop care stochează conținut atât pe hard disk-ul dispozitivului, cât și în cloud. Cu toate acestea, în timp ce mulți imită modelul, puțini îl scot și Dropbox.

Diferența este că Dropbox încorporează o caracteristică de sincronizare a cheilor numită transfer de fișiere la nivel de bloc. Frecvent printre majoritatea celor mai bune servicii de backup online, dar nu și în industria de stocare în cloud, acest tip de transfer de fișiere înseamnă că doar părțile fișierelor care s-au schimbat efectiv sunt sincronizate mai degrabă decât întregul fișier (dacă sunteți confuz, aflați diferența între copie de rezervă și stocare).

Această abordare economisește timp considerabil. Puteți vedea sincronizarea la nivel de bloc uneori denumită „sincronizare diferențială” sau „copiere delta”. Toți termenii înseamnă același lucru.

O altă caracteristică excelentă de sincronizare cu care s-au instalat multe alte servicii de stocare în cloud este sincronizarea selectivă. Sincronizarea selectivă vă permite să dezactivați sincronizarea pentru conținut, astfel încât să fie stocată numai în cloud și nu pe dispozitiv. Această caracteristică ne place pentru utilizatorii de afaceri datorită tendinței către laptopuri ultraslim cu unități SSD (SSD) mici.

Primul loc: Business Dropbox

Dropbox a inventat sincronizarea și continuă să conducă. Deși încărcările și descărcările inițiale de fișiere cu Dropbox s-ar putea să nu antreneze competiția, nu se poate spune același lucru despre modificările aduse fișierelor existente datorită abordării sale la nivel de bloc..

De asemenea, ne place abordarea Dropbox de sincronizare selectivă, pe care compania o numește „sincronizare inteligentă”. Cu majoritatea platformelor EFSS, când dezactivați sincronizarea pentru un folder, nu o mai puteți vedea în folderul dvs. de sincronizare. Cu Dropbox, le puteți vedea și le puteți accesa. Singurul dezavantaj este că, deoarece conținutul respectiv nu este stocat pe hard disk, acesta nu este disponibil offline.

Dimensiunile maxime de fișiere pentru sincronizarea Dropbox sunt de 20 GB, ceea ce ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru majoritatea proprietarilor de SMB.

În cele din urmă, Dropbox vă permite să accelerați ratele de descărcare și încărcare, astfel încât sincronizarea să nu afecteze negativ resursele sistemului pe care doriți să le dedicați altor activități de lucru. În testarea noastră, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată, dar este încă o opțiune bună.

Locul al doilea: Egnyte Connect

Egnyte Connect este singura altă platformă EFSS pe care am găsit-o în timpul analizei noastre, care încorporează sincronizarea la nivel de bloc pentru toate tipurile de fișiere. În testarea noastră, a funcționat la fel de bine ca și Dropbox Business, reducând încărcările de fișiere pentru fișiere masive de la câteva minute la încărcările inițiale la câteva secunde când au fost făcute modificări.

Egnyte acceptă, de asemenea, sincronizarea selectivă, dar atunci când o dezactivați pentru un anumit folder, nu mai vedeți acel folder în folderul dvs. sincronizat. Fie trebuie să accesați interfața browserului Egnyte pentru a o vedea, fie puteți instala Egnyte Drive, care funcționează ca o unitate de rețea în sistemul dvs. de fișiere. Egnyte se încadrează la Dropbox când vine vorba de dimensiunea maximă a fișierului, cu o capacitate de 10 GB.

Puteți accelera încărcarea și descărcarea vitezei de sincronizare cu Egnyte sau puteți seta o programare de sincronizare dacă nu preferați să continuați sincronizarea să funcționeze permanent. Cu toate acestea, pentru colaborări în afaceri, nu am recomanda acest lucru, deoarece sunteți responsabil să obțineți fire încrucișate undeva.

Locul al treilea: OneDrive pentru afaceri

La un moment dat, Microsoft a listat sincronizarea la nivel de bloc pentru toate tipurile de fișiere din foaia de parcurs a dezvoltării OneDrive for Business, care a ajuns pe scena în Q2 2017. Cu toate acestea, Q2 a venit și a dispărut, funcția nu a fost niciodată lansată și nu mai este listată ca fiind în lucrări.

În timp ce asta ne întristează, OneDrive acceptă cel puțin sincronizarea la nivel de bloc pentru fișierele Microsoft Office. Acest lucru este mai mult decât pot spune majoritatea serviciilor de stocare în cloud.

Sincronizarea cu OneDrive for Business este acceptată pentru fișiere de până la 10 GB, la fel ca Egnyte. Sincronizarea selectivă este și o opțiune, pe care o puteți gestiona făcând clic dreapta pe pictograma OneDrive din bara de activități și selectând „setări”.

Ca și cele două opțiuni de sincronizare ale noastre, OneDrive vă permite, de asemenea, să ajustați manual lățimea de bandă obișnuită pentru încărcările și descărcările de fișiere, în cazul în care cauzează probleme cu alte activități.

Cel mai bun EFSS pentru partajarea fișierelor

Ca și sincronizarea, partajarea fișierelor este o caracteristică concepută pentru a partaja cu ușurință conținut cu alți utilizatori, fără a fi nevoie să se ocupe de trimiterea prin e-mail a fișierelor mai mari sau a suportului amovibil. La fel ca sincronizarea, există foarte puține variații în abordarea de bază a acestei funcții. Majoritatea instrumentelor EFSS vă permit să partajați conținut atât la dosar, prin adăugarea accesului utilizatorului, cât și la nivel de fișier, fie prin invitație prin e-mail, fie prin generarea unei legături.

Acestea fiind spuse, schimbul de fișiere poate fi un business riscant atunci când lucrezi cu proprietate intelectuală sensibilă, iar instrumentele bune EFSS includ setări de partajare a fișierelor pentru a menține interesele afacerii tale în siguranță. Setările cheilor includ parole de legătură, date de expirare, notificări de acces și capacități de raportare pentru a urmări ce conținut a fost distribuit.

În timp ce unele dintre aceste caracteristici pot părea lipsite de eficiență, majoritatea soluțiilor de stocare în cloud lipsesc una sau mai multe dintre ele. OneDrive for Business, de exemplu, nu vă permite să setați o parolă de legătură și nu vă oferă nicio modalitate de a verifica toate linkurile pe care le-ați creat într-o singură vizualizare.

Foldere comuneLegături de fișiereParole de legăturăConectați datele de expirareAuditarea legăturilor
Egnyte Connect
Afaceri Dropbox
Business Box
Ancorare eFolder
OneDrive pentru afaceri
Citrix ShareFile
Syncplicity
Conexiuni IBM

Iată principalele noastre trei opțiuni pentru instrumente EFSS care fac schimb de fișiere corect.

Primul loc: Egnyte Connect

Egnyte Connect bifează toate casetele când vine vorba de partajarea fișierelor și apoi unele. Puteți partaja orice dosar adăugând utilizatori la nivel individual sau de grup sau pur și simplu creând o legătură îndreptată către acel folder. De asemenea, puteți crea legături pentru fișiere individuale, care pot fi trimise prin e-mail sau distribuite manual.

Utilizatorii de afaceri își păstrează controlul asupra legăturilor lor cu opțiuni precum parole de legătură, date de expirare și notificări pentru ori de câte ori se folosește linkul respectiv. Puteți, de asemenea, să restricționați accesul la link, în funcție de faptul că unul dintre titularii de conturi autorizați sau nu și de a restricționa dacă aceia care au linkul dvs. pot descărca sau nu fișierul sau doar previzualizați-l.

Abordarea Egnyte pentru partajarea conținutului este mai atentă și mai bine concepută decât oricare alta pe care am folosit-o, ceea ce face o alegere de top ușoară în această categorie.

Locul al doilea: Dropbox Business

Dropbox Business este similar cu Egnyte Connect prin faptul că vă permite să creați foldere partajate și include opțiuni de setări excelente pentru legăturile de fișiere. Aceste opțiuni includ protejarea parolelor și datele de expirare, plus posibilitatea de a restricționa accesul la link-uri în funcție de faptul dacă persoana fizică este sau nu membru al echipei dvs..

Într-adevăr, singurul neajuns este că Dropbox Business nu vă oferă o opțiune de notificare pentru partajarea linkurilor și nu vă permite să împiedicați descărcările de fișiere.

Cu toate acestea, platforma oferă câteva capacități de raportare atât pentru folderul comun, cât și pentru legături. Din fila „comună” din consola de administrare, puteți verifica rapid ce foldere și fișiere a distribuit echipa dvs. și ce legături au fost create.

Locul al treilea: Business Box

Box Business include atât setările de parolă cât și cele de expirare pentru link-uri pentru a vă oferi un anumit control asupra conținutului dvs. Totuși, serviciul nu este scurt, neincludând o modalitate de a audita cu ușurință legăturile create. Acesta este motivul principal pentru care am clasificat Box Business un pic în spatele Egnyte Connect și Dropbox Business.

Pentru a vedea ce legături au fost create cu caseta, trebuie să scanați folderele pentru o pictogramă de legătură lângă numele fișierelor. Ca mijloc de auditare a legăturilor, această abordare consumă atât timp, cât și greșită.

Este mai sigur să configurați foldere partajate cu Box pentru echipa dvs. și să accesați doar conținut în acest fel. Cu toate acestea, includerea unei opțiuni de parolă este mai mare decât cea obținută cu majoritatea altor instrumente, inclusiv nume mari precum eFolder Anchor, Citrix ShareFile și IBM Connections.

Cel mai bun EFSS pentru instrumente de productivitate

Sincronizarea și distribuirea sunt atributele principale ale oricărei platforme EFSS. Deși există cu siguranță multă diferență între cât de bine pun în aplicare serviciile respective, mulți utilizatori de afaceri ar putea niciodată să nu observe aceste diferențe dacă lucrează doar la fișiere mici și preferă să se folosească de folderele partajate. Cu toate acestea, capacitățile de productivitate sau lipsa acestora sunt mult mai dificile.

Există câteva moduri diferite prin care o platformă EFSS poate aborda încorporarea unei suită de productivitate. De obicei, veți vedea funcții precum gestionarea sarcinilor și chat-ul încorporat direct în platformă. Alți furnizori vă oferă acces la aplicațiile native dezvoltate în interior. OneDrive for Business, care vă permite să utilizați Office Online fără o configurație suplimentară necesară, este un exemplu bun.

Poate cel mai mare avantaj al unei platforme față de alta, însă, constă în integrările sale de aplicații terțe. De exemplu, multe dintre instrumentele pe care le-am analizat, cum ar fi Syncplicity, nu au avut deloc astfel de integrări. Alții, ca și cei trei câștigători ai acestei categorii, au depus o muncă impresionantă creând parteneriate tehnologice care ar trebui să beneficieze foarte mult utilizatorii de afaceri.

Astfel de integrări pot include:

 • Management de proiect: Trello, Wrike și Asana
 • Crearea documentelor: Office Online și Google Docs
 • Colecția eSignature: DocuSign, HelloSign și Adobe Sign
 • Comunicare: Slack, HipChat și Hootsuite
 • Flux de lucru: Zapier, IFTTT și built.io

Iată trei dintre câștigătorii noștri.

Primul loc: Business Dropbox

Dropbox a realizat un parteneriat tehnologic mai bun pentru construirea de locuri de muncă decât orice altă platformă EFSS pe care am evaluat-o în perioada noastră de examinare. Puteți lua în considerare opțiunile dvs. accesând biblioteca de căutare a serviciului.

Biblioteca vă permite să căutați după numele vânzătorului sau să navigați printr-o gamă largă de categorii. Opțiunile includ, Slack, Trello Microsoft Office, Asana și multe, multe altele.

Dropbox are, de asemenea, o aplicație nativă notetaking numită Dropbox Paper. Am comparat Paper vs Google Docs și am considerat că este un instrument bun pentru idei de idei sau captarea de note de întâlnire, deși nu se află în aceeași ligă cu unele dintre cele mai bune aplicații de luare a notelor de acolo. De fapt, un domeniu în care Dropbox Business este vizibil de scurt este integrările cu aceste produse. Cu toate acestea, puteți configura o integrare Dropbox și Evernote utilizând IFTTT dacă este ceva de care aveți nevoie cu adevărat.

Locul II: Business Box

Box Business impresionează prin integrări cu Office Online, Office 365 și Google Docs. Multe instrumente EFSS funcționează cu Microsoft, dar foarte puține lucrează cu Google Docs, cu atât mai puțin Microsoft și Google Docs.

Ca și Dropbox, Box are și propria aplicație pentru note, numită Box Notes. La fel ca Dropbox, Box are o bibliotecă căutabilă de opțiuni de integrare de la terți pentru a vă spori productivitatea.

Motivul pentru care am clasificat Boxul mai mic decât Dropbox este acela, deoarece, deși este mai bun decât majoritatea, biblioteca Box se încadrează cu cea oferită de Dropbox Business (deși nu de mult).

Locul al treilea: IBM Connections

Am dezbătut pe larg acordând al treilea loc lui Egnyte, care are o bibliotecă de aplicații terță bună și, la fel ca Box, se integrează atât cu Google Docs, cât și cu Office Online. În cele din urmă, însă, am decis să mergem cu IBM Connections.

Aceasta poate părea o alegere ciudată, deoarece conexiunile vă oferă doar un plugin pentru Office 365 și nu se integrează cu Office Online sau Google Docs. Are o bibliotecă terță mai slabă decât Egnyte. Cu toate acestea, am fost atât de impresionați de abordarea inovatoare a IBM Connections de socializare a colaborării, încât a trebuit doar să îi oferim un loc.

Conexiunile se simt aproape mai mult ca o platformă de socializare decât ca o platformă EFSS. Pe pagina principală, puteți lăsa actualizări de stare, verifica pe cele ale colaboratorilor dvs. și mențiuni de recenzie.

Conexiunile vă permit, de asemenea, să configurați pagini ale comunității, care sunt ca niște grupuri de lucru supraîncărcate. Comunitățile pot partaja conținut intern, se pot conecta mai ușor cu alți membri, pot folosi un forum și chiar pot crea wikis-uri.

Pe lângă aspectele sale sociale, Connections are și capacități de gestionare a sarcinilor și vă permite să găzduiți întâlniri live cu până la 200 de participanți.

Conexiunile nu vor fi potrivite pentru fiecare afacere, mai ales dacă utilizați deja instrumente precum Trello, Slack și Skype for Business. Cu toate acestea, pentru proprietarii de IMM-uri care doresc să administreze cheltuielile generale și să creeze în același timp o atmosferă profundă a echipei, este foarte mult să le placă acestui serviciu.

Alegeri EFSS de cea mai bună valoare

Reducerea costurilor este întotdeauna o mare preocupare pentru proprietarii de IMM-uri care încearcă să rămână în negru. Deși important, nu vă lăsați să vă păcăliți să intrați într-un serviciu cu un preț scăzut al autocolantului. Cu multe instrumente EFSS favorabile bugetului, veți obține ceea ce plătiți.

Un bun exemplu în acest sens este Syncplicity. Deși costul anual de 60 de dolari per utilizator este atractiv, Syncplicity vă oferă doar 300 GB de lucrări de stocare cloud partajate și nu are o bibliotecă de integrare a aplicațiilor.

Cele trei selecții de sub fiecare oferă o combinație de prețuri reduse și caracteristici bune, ceea ce le face soluții ideale pentru afaceri în vânătoarea unei soluții solide și ieftine de stocare în cloud.  

Cost lunarUtilizatori minimiDepozitare totală
OneDrive pentru afaceri5 USD per utilizator11TB
Egnyte Connect Office8 USD pe utilizator55TB (partajat)
IBM Connections Social6 USD per utilizator11TB (partajat)

Primul loc: OneDrive pentru afaceri

Primul loc este OneDrive pentru afaceri. Cinci dolari pe utilizator le primește 1 TB de stocare fiecare și, spre deosebire de majoritatea furnizorilor, Microsoft vă obligă să vă înscrieți un număr minim de utilizatori. Mai bine, dacă vă înscrieți cinci sau mai mulți utilizatori, Microsoft vă asigură stocarea nelimitată. Aceasta este de departe cea mai bună valoare a oricărui instrument EFSS pe care l-am analizat atunci când luăm în considerare doar costul și stocarea.

Pe lângă acest plan, Microsoft are mai multe disponibile, ceea ce îl face și cel mai flexibil instrument EFSS pe care l-am testat în ceea ce privește scalabilitatea. Unele planuri vă permit chiar să descărcați versiunile complete ale Office 365. Cea mai ieftină opțiune este Office 365 Business, care costă doar 8,25 USD pe utilizator pe lună și oferă fiecăruia dintre ele 1 TB de stocare.

Locul al doilea: Egnyte Connect

Acest loc se duce la Egnyte Connect Office. Planul necesită cel puțin cinci utilizatori, ceea ce reprezintă un drag, dar acesta este încă mai bun decât multe dintre alternative. Prețul de 8 USD este foarte bun, în special pentru 5 TB de stocare. Spre deosebire de OneDrive, acesta este spațiul de stocare partajat, care este modul în care funcționează majoritatea platformelor EFSS.

Licențele adăugate nu vă mai oferă spațiu decât dacă vă ridicați la planul de afaceri Egnyte Connect mai puțin rezonabil, care necesită cel puțin 25 de utilizatori și costă 15 dolari pe utilizator pentru 10 TB de spațiu comun.

Locul al treilea: IBM Connections Social  

Ca și în cazul Egnyte, spațiul de stocare pe care îl obțineți cu IBM Connections Social este distribuit echipei tale. Totuși, asta devine mai problematic, având în vedere faptul că obțineți doar 1 TB de spațiu în loc de 5TB. Fiecare utilizator licențiat primește 1 GB spațiu de stocare personal cu conexiuni, dar nu prea funcționează.

Pentru o perspectivă puțin mai mare asupra motivului pentru care am ales primii trei, iată o privire la cel mai mic nivel de prețuri pentru unele dintre celelalte instrumente EFSS la care ne-am uitat, în niciun fel de ordine …, cu excepția cazului în care Huddle a murit ultima dată..   

Cost lunarUtilizatori minimiDepozitare totală
Standardul de afaceri Dropbox15 USD per utilizator32TB (partajat)
Starter Business Box5 USD per utilizator3100GB
Citrix ShareFile15 USD per utilizator51TB (partajat)
Huddle Essential20 USD pentru utilizator15100 GB (partajat)

Cu 20 de dolari per utilizator, cu minim 15 utilizatori și doar 100 GB spațiu de stocare partajat în cloud cu care să funcționeze, Huddle câștigă distincția nefericită de cea mai mică valoare generală.

Cele mai bune ponturi EFSS de securitate

Găsirea celei mai sigure soluții de stocare în cloud este unul dintre subiectele despre care auzim cel mai mult de la cititorii noștri de pe Cloudwards.net. Este o îngrijorare rezonabilă, având în vedere cât este de infracțiuni informatice în aceste știri. Povestirile de precauție includ încălcarea Dropbox din 2012, hack-ul pentru iPhone din 2014 și atacurile malware ransomware-uri incriminate precum WannaCry și Petya.   

În plus față de bazele de date și ransomware-ul, atacurile om-in-the-middle și man-in-cloud, care sunt forme de redresare a transmiterilor de date, sunt în creștere, ceea ce face o securitate puternică în tranzit mai importantă ca niciodată.  

Majoritatea instrumentelor EFSS de astăzi, inclusiv toate recomandările pe care le-am făcut în acest cerc, includ atât criptarea în tranzit, cât și în repaus pentru a împiedica oamenii răi să vă citească fișierele. Cu toate acestea, în timp ce o criptare bună este, în toate scopurile practice, imposibil de falsificat forța de hacking, există alte modalități prin care datele dvs. ar putea fi compromise, începând cu parolele slabe ale angajaților.  

Platformele EFSS securizate oferă o serie de caracteristici care vă ajută să vă păstrați conținutul departe de ochii nedoriti. Aceste caracteristici includ autentificarea cu doi factori, ștergerele de la distanță, centre de date întărite și integrarea cu aplicații de criptare end-to-end precum Boxcryptor.

Caseta BusinessDropbox BusinessCitrix ShareFileEgnyte ConnectIBM Connections
CriptareaAES 256AES 256AES 256AES 256AES 128
Autentificare cu doi factori
Cerințe de parolă personalizate
Ștergere de la distanță
Fixarea dispozitivului
Integrare SSO*
Integrare boxcriptor

* Dropbox Business Advanced include integrarea SSO; Standardul de afaceri Dropbox nu.

Primul loc: Egnyte Connect

Egnyte folosește criptarea AES de 256 biți pentru a scramba date în timp ce sunt în tranzit și în repaus pe cloud. Multe instituții financiare și organizații guvernamentale utilizează doar criptarea pe 128 de biți, deși criptarea de 256 biți este destul de standard printre serviciile de stocare în cloud.

Ceea ce ne-a atras atenția cu adevărat cu Egnyte au fost toate avantajele adăugate de securitate pe care vi le oferă. De exemplu, Egnyte vă permite să vă asigurați conținutul împotriva amenințării parolelor slabe, cu abilitățile de:

 • Setați cerințele obligatorii privind puterea parolei
 • Solicitați resetări de parolă de rutină
 • Suspendă conturile de utilizator după mai multe conectări eșuate
 • Necesită autentificare cu doi factori

Egnyte Connect se integrează și cu Boxcryptor, care vă permite să criptați fișierele singuri înainte de a le trimite în cloud. În acest fel, Egnyte nu vă poate folosi cheile de criptare pe care le stochează pentru a decripta fișierele. Acest lucru, la rândul său, împiedică serviciul să vă transmită datele către guvern pentru a se conforma programelor sau mandatelor de supraveghere.

Pentru mai mult control asupra parolelor angajaților, puteți integra, de asemenea, Egnyte cu un serviciu de conectare unică (SSO). Aceste servicii nu numai că vă permit să gestionați conectările mai îndeaproape, dacă utilizați alte platforme care se integrează cu același SSO, angajații dvs. pot utiliza aceeași parolă pentru toți. Egnyte oferă câteva opțiuni diferite de integrare SSO: OneLogin, Bitium, Okta și Ping Identity.

Egnyte vă permite, de asemenea, să monitorizați dispozitivele angajaților care sunt sincronizate la stocarea dvs. în cloud și să restricționați această conexiune. În acest fel, dacă un dispozitiv este pierdut sau furat, puteți reduce la minimum șansele de acces neautorizat la date.

În cele din urmă, Egnyte Connect vă permite să configurați o abordare hibridă pentru stocarea în cloud. Cu stocarea hibridă, puteți păstra unele date pe cloud și unele date pe propriile dvs. servere private. În acest fel, dacă aveți informații în special confidențiale, puteți menține controlul complet al conținutului respectiv și puteți seta propriile protocoale de securitate.

Locul II: Business Box

Box Business are capacități de securitate similare cu Egnyte, inclusiv criptare AES de 256 biți și cerințe de parolă personalizate. Cu toate acestea, opțiunile de cerință de parolă nu sunt la fel de diverse precum Egnyte și nu puteți seta resetări obligatorii. De asemenea, caseta nu vă permite să efectuați șervețele de la distanță. Puteți separa conexiunile de sincronizare cu dispozitivele, dar acest lucru nu șterge conținutul din dispozitivul deconectat.

Box are un sistem de gestionare a cheilor (KMS), care vă permite să configurați și să mențineți propriile chei de criptare. Cu toate acestea, această opțiune este disponibilă numai pentru clienții Enterprise. Integrarea SSO este o altă opțiune, dar nu și în conturile Standard.

În general, serviciul oferă o mare securitate, dar își rezervă unele dintre cele mai bune caracteristici pentru clienții săi Fortune 500, mai degrabă decât pentru întreprinderile mici.

Locul al treilea: Citrix ShareFile

Citrix ShareFile face tot ce fac Egnyte și Box, minus integrarea Boxcryptor și fixarea dispozitivului. Chiar și în lumina acestor ratări, în unele moduri ai putea argumenta că ShareFile este cea mai sigură platformă dintre cele trei datorită capacităților sale de personalizare. Cu toate acestea, vom decide să credităm ShareFile pentru acel aspect al platformei sale în secțiunea noastră de gestionare a utilizatorilor, care va apărea în continuare.  

Opțiunile de cerință de parolă ale ShareFile sunt excelente, permițându-vă să nu setați doar lungimea minimă și datele de expirare, dar să dictați câte numere și caractere speciale trebuie incluse.

Cele mai bune alegeri EFSS pentru managementul utilizatorului

În strânsă legătură cu subiectul securității cloud este gestionarea utilizatorilor. Capabilitățile puternice de gestionare a utilizatorului vă permit să controlați ceea ce utilizatorii pot și nu pot face. În mod obișnuit, veți vedea cel puțin opțiuni pentru a oferi utilizatorilor permisiuni de editare sau de vizualizare numai în fișiere. Instrumente mai bune oferă o personalizare mai puternică a rolului. Alte atribute care ne plac să vedem sunt abilitățile de a crea și de a gestiona grupuri și de a rula rapoarte despre utilizarea și activitatea utilizatorului.

Alegeți un instrument cu controale bune de gestionare a utilizatorului dacă lucrați cu proprietate intelectuală deosebit de sensibilă. Cea mai frecventă cauză a încălcării datelor sunt angajații neglijenți și răuvoitori. O supraveghere bună și capacități restrictive limitează acest risc.

Primul loc: Citrix Sharefile

Când vine vorba de personalizarea rolurilor, Citrix Sharefile trece cu adevărat dincolo de concurență. Din interiorul consolei de administrare, puteți explora permisiunile utilizatorului pentru a activa sau dezactiva funcții, cum ar fi posibilitatea de a crea foldere la nivel de rădăcină, de a accesa instrumente de raportare și de a folosi spațiu de stocare personal.

ShareFile vă permite, de asemenea, să configurați cărți de adrese personale, grupuri și dosare de echipă.

În cele din urmă, puteți genera o gamă largă de rapoarte cu ShareFile pentru a monitoriza activitatea. Opțiunile de raport includ rularea rapoartelor pentru utilizatori sau grupuri specifice și selectarea diverselor acțiuni cum ar fi autentificări, descărcări și ștergeri.

Locul II: Business Box

Box Business este o secundă apropiată de ShareFile în ceea ce privește gestionarea utilizatorilor. Ne place să puteți controla cantitatea de stocare care pot utiliza utilizatorii individuali. Puteți seta, de asemenea, permisiuni generale de utilizator care restricționează capacitatea lor de a șterge, edita și încărca fișiere. Există, de asemenea, opțiuni de a reduce funcțiile de sincronizare și de a restricționa utilizatorii să partajeze conținut extern.

Permisele de acces mai avansate sunt gestionate la nivel de folder, unde se pot acorda șapte tipuri diferite de nivel de acces:  

 • Coproprietar: poate face orice, inclusiv toate sarcinile admin
 • Editor: poate face totul, cu excepția restricționării invitațiilor
 • Viewer Uploader: utilizator de bază cu funcții de încărcare
 • Previewer Uploader: utilizator limitat cu funcții de încărcare
 • Vizualizator: utilizator de bază fără funcții de încărcare
 • Previzualizator: utilizator limitat, fără funcții de încărcare
 • Uploader: poate încărca conținut și crea subfoldere

În timp ce unele dintre cele mai bune funcții de gestionare a utilizatorilor sunt rezervate clienților Box Enterprise, există o mulțime de controale care să ajute proprietarii de IMM-uri să păstreze o frânare strânsă pe conținut.

Locul al treilea: Egnyte Connect (Afaceri)

Egnyte Connect are o personalizare avansată a rolului utilizatorului, dar trebuie să fii un utilizator de plan avansat pentru a avea acces la ele. Întrucât nivelul respectiv al planului necesită cel puțin 25 de utilizatori, este posibil să nu fie cea mai bună opțiune pentru IMM-uri.

La orice nivel de abonament, puteți crea utilizatori standard, utilizatori avansați și admins. Administratorii pot gestiona folderele și grupurile adăugând utilizatori și setând permisiunile. Utilizatorii de putere pot sincroniza și partaja conținut, vizualiza utilizatorii și invita utilizatorii standard să acceseze conținut. Utilizatorii standard sunt utilizatori limitați care sunt restricționați la accesul la UI web.  

Indiferent dacă sunteți în plan standard sau în plan avansat, Egnyte vă oferă acces la capacități de raportare bune, dar nu ShareFile bune, pentru a monitoriza utilizarea contului. Din centrul de rapoarte, puteți accesa un tablou de bord general, plus filele pentru dimensiunea serverului de fișiere, dimensiunea folderului, rezumatul linkului, starea de sincronizare, rezumatul blocării și permisiunile utilizatorului. Există, de asemenea, o opțiune „raport de audit” pentru a rula rapoarte detaliate cu privire la utilizarea fișierelor și la logins.

Cele mai bune alegeri EFSS în general

Am luat în considerare toate cele de mai sus și am analizat, de asemenea, experiența utilizatorului de bază și asistența clienților pentru a genera lista noastră cu cele mai bune platforme EFSS generale. Aceste clasamente sunt potrivite pentru a provoca un pic de dezbatere, așa cum fac aceste lucruri. Acest lucru se datorează faptului că nu există nicio platformă de stocare în cloud „potrivită” pentru fiecare proprietar de afaceri.

Deși există multe puncte în ceea ce privește sincronizarea, partajarea fișierelor, instrumentele de productivitate, valoarea, securitatea și gestionarea utilizatorilor care sunt în mare parte obiective, există și o mulțime de subiective, în special în ceea ce privește experiența utilizatorului.

Apoi, desigur, întreprinderile au nevoi diferite atunci când vine vorba de lucruri precum spațiul de stocare în cloud. Unii ar putea avea nevoie de 10 TB, în timp ce alții ar putea fi bine cu 100 GB. Același lucru este valabil și pentru viteza de sincronizare. Dacă nu lucrați în mod activ cu colaboratorii, este posibil să fiți bine să renunțați la capacitățile de sincronizare la nivel de bloc ale Dropbox Business și Egnyte Connection în favoarea unei alte caracteristici, cum ar fi comunitățile IBM Connection și funcțiile de întâlnire găzduite..

Deci, nu ezitați să nu fiți de acord. De fapt, vă salutăm opiniile în comentariile de mai jos. Ambele perspective îi vor ajuta pe colegii dvs. proprietari de IMM-uri și ne vor ajuta să optimizăm acest raport pentru viitoarele iterații.

Fără alte detalii, iată primele șase alegeri ale noastre pentru cele mai bune platforme EFSS pentru proprietarii de IMM-uri. Includem o scurtă recapitulare a unora dintre punctele de mai sus, împreună cu alte câteva note despre motivul pentru care ne place fiecare serviciu.

Primul loc: Egnyte Connect

Egnyte Connect face aproape totul bine, începând cu cele mai importante funcții ale unui instrument EFSS, sincronizarea fișierelor și partajarea. Egnyte este singurul alt instrument EFSS pe lângă Dropbox pe care l-am revizuit pentru a oferi sincronizare la nivel de bloc, plasându-l pe locul doi în acea categorie. A fost, de asemenea, cel mai avansat instrument pe care l-am revizuit când vine vorba de funcții de partajare a fișierelor și fișierelor. Apoi, am marcat numărul 1 în securitate, numărul doi în valoare și numărul trei în managementul utilizatorului.

Singura categorie pe care nu am numit-o Egnyte un serviciu din primele trei sunt instrumentele de productivitate, unde a fost editat pentru al treilea loc de către IBM Connections, dar abia.

De asemenea, ne place experiența de utilizator Egnyte. Atât interfața web, cât și aplicația mobilă sunt perfect proiectate și plăcute din punct de vedere estetic. De asemenea, Egnyte are capabilități integrate de gestionare a sarcinilor și o bibliotecă de aplicații terță parte bună.

Pentru proprietarii de IMM-uri care cumpără un instrument puternic în toată lumea, Egnyte merită încercat. Este posibil ca serviciul să nu aibă bazele de utilizare ale aplicației Dropbox Business and Box, dar nu am fi surprinși să vedem această schimbare în viitorul apropiat..

Locul al doilea: Dropbox Business

Ca orice mare companie, Dropbox își primește ocazional cota de presă proastă. Unele dintre acestea merită, inclusiv încălcarea datelor din 2012, care a văzut peste 68 de milioane de conturi de utilizator compromise. Înrăutățind lucrurile, Dropbox nu a raportat întinderea completă decât după patru ani.

Acestea fiind spuse, există un motiv pentru care mulți utilizatori adoră acest serviciu. Dropbox a fost de ultimă oră a capabilităților de sincronizare de când a fost fondată în 2008. Una dintre cele mai frecvente observații despre Dropbox pe care le auzim de la utilizatori este cât de rapidă și mai fiabilă este sincronizarea ei decât alte servicii de stocare în cloud, precum Google Drive și OneDrive. Aceasta este totul datorită arhitecturii sale de sincronizare la nivel de bloc și de aceea am considerat că Dropbox Business este cel mai bun instrument EFSS pentru sincronizare.

Dropbox are, de asemenea, o bibliotecă de aplicații de mare productivitate, ceea ce a câștigat primul loc în acea categorie.

Dacă vă îngrijorează faptul că fișierele dvs. nu sunt în siguranță cu Dropbox, puteți face numeroși pași pentru a remedia asta. Dropbox Business vă permite să activați dispozitivele de autentificare și ștergere de la distanță în doi factori. De asemenea, Dropbox se integrează cu Boxcryptor dacă doriți să configurați criptarea end-to-end. Trebuie doar să știți că, în acest sens, funcția de sincronizare la nivel de bloc a Dropbox nu va mai funcționa deoarece aceste două funcții se exclud reciproc..  

Locul al treilea: Business Box

Box Business oferă o valoare mult mai mare clienților săi Enterprise decât utilizatorii SMB, dar este o alegere puternică. Serviciul nu s-a plasat pe primul loc în nicio categorie, dar s-a clasat pe locul doi în instrumente de productivitate, gestionare și securitate a utilizatorilor și în al treilea rând în partajarea de fișiere. Ne place în special că Boxul se integrează atât cu Office Online cât și cu Google Docs și vă oferă opțiuni avansate de personalizare a utilizatorilor.

La fel ca Dropbox Business și Egnyte Connect, experiența utilizatorului Box este excelentă și nu ar trebui să ofere obstacole semnificative pentru eficientizarea colaborărilor. Într-adevăr, singura lovitură din Box este lipsa sa de sincronizare la nivel de bloc, pe care o oferă ambele dintre cele două top ale noastre.

Locul al patrulea: Citrix ShareFile

Mai mult decât orice alt instrument pe care l-am revizuit, ShareFile a excelat la rolul utilizatorului și la raportarea opțiunilor de personalizare. Aceste caracteristici au atras serviciul în topul nostru din categoria de gestionare a utilizatorilor. Cu toate acestea, pentru a profita la maximum de aceste funcții, va trebui să vă înscrieți la planul de afaceri Citrix ShareFile.

De asemenea, ne-a plăcut abordarea generală a securității ShareFile, ceea ce a câștigat locul trei în această categorie. Am dori să vedem că ShareFile își extinde biblioteca de aplicații terțe pentru a se potrivi cu Dropbox, Box și Dropbox. De asemenea, am dori să vedem reducerile de timp ale răspunsurilor. În sfârșit, experiența utilizatorului, deși este în regulă, nu este aproape la fel de puternică cu ceea ce obțineți cu Dropbox, Box, Egnyte și alte câteva instrumente.

Locul al cincilea: Microsoft OneDrive pentru afaceri

Dacă sunteți în căutarea instrumentului EFSS bugetar, OneDrive pentru afaceri este cel mai bun pariu. Nu numai că spațiul de stocare în cloud nu este partajat, costul mediu de utilizare este, în general, mai ieftin decât majoritatea celorlalte instrumente. Și mai bine, vine integrat cu Office Online și unele planuri vă oferă Office 365.

Cu toate acestea, OneDrive se oprește destul de mult să se mute pe lista noastră. Opțiunile de raportare a utilizatorilor sunt săptămânale și, în timp ce sunt acolo, Microsoft nu ușurează găsirea integrărilor terților. Securitatea este, de asemenea, slabă sau, oricum, pare a fi. Documentația pentru securitatea OneDrive (și pentru majoritatea celorlalte produse Microsoft, în acest sens) este, de asemenea, redusă.

De aceea, OneDrive acceptă sincronizarea incrementală pentru fișierele Office, dar ar dori să vadă acea funcție extinsă la toate tipurile de fișiere, așa cum Microsoft a indicat anterior că va face.

Locul al șaselea: conexiuni IBM

IBM Connections este oddball-ul listei, iar noi suntem cam așa. Majoritatea instrumentelor EFSS par a fi clone ale Dropbox. IBM Connections nu este și se datorează capacităților sale sociale.

Actualizările de stare, comunitățile, wikis-urile și capabilitățile întâlnirilor online vor face apel la proprietarii de IMM-uri care doresc să construiască o abordare mai personală a managementului echipei. Mai bine, este ieftin, ceea ce a câștigat locul trei în clasamentul nostru „cea mai bună valoare”.   

Cu toate acestea, există anumite puncte slabe ale serviciului, pe care am dori să le corectăm. Acestea nu includ nicio protecție de parolă pentru partajări de link-uri și un portofoliu aproape inexistent de integrări de aplicații terțe.

Alergători în sus: Sincronitate, Huddle, ancoră eFolder.

Gânduri finale

În mintea noastră, există puține întrebări că acum bătălia pentru supremația EFSS este cursa cu trei cai între Egnyte, Dropbox și Box.

Toate cele trei companii se ocupă în primul rând de clienții de afaceri. Prin propria sa admitere, Egnyte s-a concentrat istoric pe clienții SMB, ceea ce a motivat că a beneficiat atât de bine în acest roundup. Între timp, Box pare să prefere vizarea clienților Enterprise. Dropbox … Ei bine, Dropbox vrea pe toată lumea.

Pentru soluțiile din afara casetei, Citrix ShareFile și IBM Connections merită aruncate o privire, deși din diferite motive. Pentru utilizatorii conștienți de buget, OneDrive este probabil cel mai bun pariu.

Desigur, ne-ar plăcea să auzim de la mai mulți utilizatori de IMM-uri la alegerile lor EFSS preferate, așa că nu uitați să ne aruncați o notă în secțiunea de comentarii de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map