Cel mai bun distribuitor gazduire 2020: reducerea acestor marje

Gazduirea revânzătorului vă permite să creați o afacere în jurul spațiului de vânzare pe internet. Vă preț, vinde și întreține orice clienți pe care îi aveți în timp ce gazda web se ocupă de orice hardware sau software de la capătul tehnicii. În esență, închiriați spațiul serverului cu costuri en-gros și îl vindeți pentru profit. Cu siguranță poate fi și o afacere profitabilă.


Miliardele de site-uri web trăiesc în 2016 aproape că s-au dublat în cursul anului 2017, iar numărul continuă să crească cu minutul. Gazduirea revânzătorului vă permite să obțineți bucata din plăcintă, valorificând site-urile web care apar live în fiecare secundă. Cu toate acestea, nu puteți să luați cel mai bun web hosting pentru afaceri mici și să îl aplicați unui distribuitor. Vânzarea de găzduire web necesită anumite caracteristici, astfel încât anumite criterii trebuiau să fie stabilite înainte de a face selecții.

Ce face cel mai bun gazduire web pentru revenditori?

Ca orice efort de afaceri, vânzarea de găzduire web necesită destul de multe resurse. Acest lucru este valabil în ceea ce privește puterea serverului și caracteristicile suplimentare, ambele trebuie să fie de prim rang pentru a le lua în considerare revânzătorii.

Mai întâi ne-am uitat la orice plus de gazdă inclus. Aceasta ar putea fi orice, de la facturarea WHMCS la integrarea cPanel, ceea ce înseamnă că nu trebuie decât să mergi într-un singur loc pentru tot ceea ce ai nevoie. InMotion s-a descurcat deosebit de bine în acest domeniu, cu protecția Corero DDoS, eliminarea de malware Patchman și software-ul de facturare WHMCS.

În continuare, ne-am uitat la uptime și consecvență. O garanție de uptime de 99,9 la sută este o condiție prealabilă, caracteristici precum stocarea SSD și serverele HTTP / 2 clasându-se foarte mult printre considerente. A2 are atât, oferindu-vă viteze mari, cât și timp de funcționare și oferind o garanție de returnare a banilor în orice caz, în cazul în care aceasta scade sub pragul de 99,9 la sută.

Cu toate acestea, chiar și cu o garanție, lucrurile vor merge prost. În cazul în care o face, este esențial un personal de sprijin solid. Vei acționa în calitate de intermediar în multe cazuri, contactând gazda web cu întrebări din partea clienților. Având un flux în timp util între cele două lumi vă permite să vă concentrați mai mult pe achiziționarea de noi afaceri.

În cele din urmă, ne-am uitat la cost. Deși aceasta este o zonă pe care o luăm în considerare întotdeauna, este deosebit de importantă cu găzduirea revânzătorilor. Ideea revânzării este de a genera profit, astfel încât fiecare gazdă de pe această listă are prețuri destul de mici pentru a face acest lucru, cu o cameră de wiggle să crească.

Vânzătorii ar trebui să aibă, de asemenea, o abordare puternică a WordPress, deoarece este o platformă atât de puternică și mulți clienți ce și-au construit site-urile. Asigurați-vă că consultați ghidurile noastre WordPress pentru a afla mai multe. 

 • Ghid pentru începători pentru utilizarea WordPress
 • Ghid intermediar pentru utilizarea WordPress
 • Ghid avansat de utilizare a WordPress

1. Cel mai bun distribuitor de găzduire web: HostGator

HostGator oferă câteva dintre cele mai cuprinzătoare planuri de revânzări pe care le-am văzut. Planurile sunt pline de funcții pentru gestionarea clienților dvs., furnizarea de servicii noi și chiar asistență pentru clienți, toate cu un preț destul de mic (acesta este unul dintre motivele pentru care s-a descurcat atât de bine în ghidul nostru de găzduire web ieftin).

Aveți un cont ResellerClub gratuit cu orice plan. Acest serviciu vă permite să vindeți peste 70 gTLD și ccTLD-uri clienților dvs. cu până la 80 la sută din costurile de înregistrare. Puteți oferi înregistrări de domenii și transferuri din contul dvs., obținându-le atât la costuri.

Există destul de multe instrumente pentru a vă marca compania. HostGator include cPanel-ul său proiectat unic pentru utilizarea clienților dvs., permițându-vă să adăugați propriul brand. În plus, puteți profita de rezultatul tutorialelor video oferite de HostGator și de a adăuga și brandul la acestea.

Mai presus de toate, aveți un control complet asupra resurselor achiziționate și a modului în care le alocați. HostGator vă pune la dispoziție de toate, cu o mulțime de opțiuni în cazul în care rămâneți fără. Puteți face upgrade cu ușurință la un alt nivel la jumătatea lunii, astfel încât să nu pierdeți clienți potențiali.

Alte motive pentru care ne place HostGator

HostGator este alegerea noastră numărul unu pentru cei mai buni furnizori de găzduire web în ceea ce privește fiabilitatea. Aveți o garanție de 99,9 la sută pentru uptime pe care compania o urmărește efectiv. Dacă serverele scad vreodată sub acest prag, HostGator vă va compensa pentru întreaga lună.

Clienții dvs. vor utiliza cPanel, dar la fel și voi. Proiectarea HostGator a aspectului clasic de găzduire web face minuni pentru utilizare. Panoul de comandă este ușor de utilizat, cu o putere de rezervă a acestuia. Aveți toate opțiunile unui cPanel normal, cu o reproiectare greu de egalat.

Este foarte mult să vă placă despre HostGator, de la viteze excelente și timpul de funcționare excelent până la ușurința cPanel. Puteți citi recenzia noastră HostGator pentru a afla mai multe despre motivul pentru care clasificăm acest furnizor printre cei mai buni sau îl puteți încerca singur cu o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile.

2. GreenGeeks

Nipping pe tocurile HostGator este gazda ecologică, GreenGeeks. Acest furnizor vă oferă o gamă largă de caracteristici, inclusiv stocare SSD, servere HTTP / 2 și resurse complet scalabile.

Planul său de bază vă oferă 10 conturi cPanel care sunt etichete complet albe, ceea ce înseamnă că puteți adăuga propriul brand și culori la interfață. Planurile mai scumpe acordă accesul la mai multe conturi cPanel, aducând costul mai mic decât câteva dolari pe cont, pe lună.

Resursele pe care le cumpărați sunt pe deplin în controlul dvs. GreenGeeks vă permite să alocați resurse, oricum doriți, ceea ce înseamnă că vă puteți deplasa mai mult sau mai puțin într-un cont unic. Dispunerea de control deplin vă lasă flexibilitatea de a oferi diferite planuri clienților dvs. și de a vă asigura că au suficientă putere în spatele site-ului.

Pentru a menține toți clienții organizați, GreenGeeks include o licență WHMCS gratuită cu fiecare plan. Acest software de facturare este automatizat complet, generează și trimite facturi clienților dvs. în fiecare lună și urmărește ce plăți revin.

Alte motive pentru care ne plac GreenGeeks

GreenGeeks este unic datorită dedicării sale pentru găzduirea web ecologică. Este posibil să nu pară o afacere mare, dar vizitarea unui singur site web poate însemna până la 300 mg de emisii de carbon pe secundă.

Nu puteți modifica natura găzduirii web. Cu toate acestea, GreenGeeks achiziționează de trei ori cantitatea de amperaj utilizată în creditele de energie regenerabilă. Dumneavoastră și clienții dvs. vă vor ajuta să reduceți amprenta de carbon a găzduirii web și să oferiți mai multe căi regenerabile pentru alte servicii cloud.

GreenGeeks se concentrează pe un număr mic de programe, dar acordă o atenție totală fiecăruia. Planurile sunt complet încărcate cu funcții și susținute de energie regenerabilă. Citiți recenzia noastră GreenGeeks pentru a afla mai multe sau încercați-vă singuri cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

3. Gazduire A2

A2, la fel ca HostGator, este o gazdă web care face aproape tot. Planurile revânzătorului sunt printre cele mai bune dintre grămadă, dotate cu integrare cPanel, stocare SSD și un număr generos de conturi acceptate.

În timp ce majoritatea planurilor de distribuitori vin cu un fel de software de facturare, A2 vă oferă două opțiuni diferite. Conturile de argint și de mai sus au de ales între WHMCS sau Blesta pentru gestionarea conturilor. WHMCS este foarte popular cu o comunitate mare pentru rezolvarea problemelor și Blesta este complet open source, permițându-vă să o personalizați pentru a se potrivi nevoilor dvs..

De asemenea, aveți opțiunea dintre un server Windows sau Linux. Alegerea dvs. de sistem de operare deschide noi posibilități pentru software, în funcție de ceea ce doriți să oferiți. Linux este construit pe cPanel și PHP în timp ce Windows folosește nucleele Plesk și .NET.

Fiecare plan are, de asemenea, o cantitate decentă de resurse. A2 începe cu suport pentru până la 40 de conturi și crește de acolo. Cu toate că este posibil să nu existe suficient spațiu de stocare pentru a completa toate aceste conturi inițial, este ușor să vă actualizați planul pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Alte motive pentru care ne place Găzduirea A2

A2 este printre cele mai rapide gazde web pe care le-am testat. Vitezele de bază sunt ajutate de stocarea SSD, cu mai multe centre de date din întreaga lume pentru a servi conținutul. De asemenea, oferă un server „turbo” care are viteze de până la 20 de ori mai rapide decât în ​​mod normal.

Asistența este excelentă și la A2. Aveți o gamă obișnuită de suporturi live chat, e-mail și telefon, cu adăugarea unei baze bogate de cunoștințe. În plus, există câteva ghiduri pentru a începe, care vă pot orienta clienții către întrebări de bază.

A2 are un record de 15 ani de consistență și calitate în spațiul de găzduire web. Consultați recenzia noastră de găzduire A2 pentru a afla mai multe sau înregistrați-vă cu o garanție de returnare a banilor în orice moment.

4. InMotion

InMotion are o gamă largă de planuri, dar nu toți beneficiază de tratament egal. Câțiva falimentează în timp ce alții înflorește, dar, din fericire, planurile de revânzători se încadrează în ultima categorie. Aveți posibilitatea de a alege între șase configurații diferite, cu o serie de caracteristici, de la facturare la backup inclus.

Principalul punct de vânzare al InMotion este transparența sa. Este un produs cu etichetă albă, ceea ce înseamnă că îți folosești resursele cu numele tău în față. InMotion va funcționa în fundal, astfel încât să nu existe confuzii cu afacerea dvs. sau credibilitatea acesteia.

Finalul resursei este destul de impresionant. Toate serverele revânzătorului sunt compatibile cu stocarea SSD și protecția datelor RAID-6 (pentru a afla mai multe, citiți articolul nostru despre ce este RAID). Acest lucru vă oferă cele mai rapide viteze de transfer de date, menținând în continuare redundanță.

În afara resurselor, revânzătorii obțin câteva bunătăți în plus. Veți obține un cont gratuit cu eNom, astfel încât să puteți oferi nume de domeniu și înregistrare SSL clienților dvs. și software-ul de facturare WHMCS. Acesta va trimite automat facturi, va încasa plăți (cu taxe) și va ține evidența tuturor clienților dvs. actuali.

Alte motive pentru care ne place Hosting-ul InMotion

InMotion oferă clienților săi o mulțime de alte avantaje. Aveți acces la unele dintre cele mai bune suporturi pe care le-am văzut de la o gazdă web. Chiar și cu personalul segmentat în departamente diferite, nu este niciodată dificil să găsești un răspuns. De exemplu, în testarea noastră, un membru al personalului de vânzări a înțeles și ar putea oferi sprijin și în problemele tehnologice.

Planul dvs. se potrivește și cu funcțiile de securitate. Protecția și eliminarea programelor malware Patchman vă vor curăța în permanență serverul pentru orice software rău intenționat și pentru orice chestiune suspectă. În plus, protecția Corero DDoS va opri atacurile de forță brută în cazul în care cineva încearcă să vă inunde serverul (citiți articolul nostru despre atacurile DDoS pentru a afla mai multe).

InMotion oferă aproape tot. Software suplimentar este fie inclus, fie disponibil pentru a fi achiziționat, cu o mulțime de caracteristici unice deja gata. Citiți recenzia noastră InMotion pentru gândurile noastre complete sau încercați-o singuri cu o garanție generoasă de înapoiere de 90 de zile.

5. SiteGround

SiteGround este alegerea noastră numărul unu pentru cea mai bună găzduire web pentru WordPress și, din multe din aceleași motive, își face drum și pe această listă. SiteGround oferă găzduire web ultra rapidă la un preț scăzut, cu suport excelent pentru bootare.

Planurile sale de revânzare funcționează un pic diferit față de alte gazde. Cumpărați credite în loc de un plan lunar sau anual. Fiecare credit oferă un an de serviciu pentru revânzători și puteți cumpăra oricâte doriți la un moment dat. Nu expiră niciodată, ceea ce înseamnă că puteți lansa reînnoirea unui cont oricând doriți.

Această abordare funcționează mult mai bine decât alte persoane care îți potrivesc resursele în funcție de planul tău. Fiecare cont de revânzător este destinat unui singur site web, ceea ce înseamnă că oferiți un plan cuprinzător fiecărui client. De exemplu, ați putea oferi trei ani de găzduire și de a cumpăra trei credite pentru un client și să acordați șapte credite pentru șapte ani altuia.

La început este puțin ciudat, dar este un fel de flexibilitate perfectă pentru revânzători. În loc să faceți un cont universal, puteți regla fiecare plan pentru a se potrivi cu orice client îl primește.

Alte motive pentru care ne place SiteGround

În afară de abordarea unică în ceea ce privește găzduirea revânzătorilor, există multe alte lucruri care le plac despre SiteGround. Aveți opțiunea să vă etichetați complet contul alb, ceea ce înseamnă că toate mărcile SiteGround sunt eliminate și puteți adăuga propriul dvs. în locul acestuia.

Clienții dvs. obțin o listă frumoasă de funcții. Fiecare site are backupuri zilnice gratuite, cu cele 30 de copii anterioare păstrate în fișier și un CDN gratuit Cloudflare pentru a îmbunătăți viteza și a atenua atacurile DDoS. Toate serverele sunt activate HTTP / 2 și se potrivesc și cu stocarea SSD, astfel încât clienții dvs. primesc cele mai noi tehnologii.

SiteGround este ușor una dintre cele mai bune opțiuni de revânzare cu planuri cuprinzătoare, un personal de asistență minunat și viteze solide. Citiți recenzia noastră SiteGround pentru a afla mai multe despre această gazdă sau încercați-o singură cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Concluzie

Cu o gazdă web de vârf în mână, puteți începe cu ușurință un spațiu de vânzare de afaceri pe internet. Nu există mulți furnizori care renunță la spațiu pe servere în scopul revânzării. Cu toate acestea, chiar și în rândul grupului mic, acești cinci furnizori sunt cei mai buni.

Cu ce ​​plan de revânzători mergeți? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map