Najprimernejši VPN za Avstralijo 2020: Going Dark Down Under

Avstralija je znana po številnih stvareh, od svojih ikoničnih znamenitosti – na primer Sydney Opera House in Harbor Bridge – do plaž, žgočih Outbackov in žar. Lahko bi preživeli celo življenje pri raziskovanju Velikega pregradnega grebena, vendar morate pred spletom poskrbeti za svojo pregrado, tako da uporabite enega naših najboljših VPN za avstralske izbirnike.


Obstaja veliko razlogov, zakaj bi morali uporabljati navidezno zasebno omrežje, ko greste na spletu, in večina se nanaša na mesto kjer koli ste. 

VPN-ji se v glavnem uporabljajo za omejitev preteklih omejitev vsebine. Čeprav je internet v Avstraliji večinoma brezplačen, lahko nekatere vsebine blokirajo njegovi državljani. O tem bomo spregovorili v nekaj minutah, toda VPN vam bo pomagal pokriti lokacijo in zaobiti bloke. Sem spadajo tudi geobloki.

Netflixova knjižnica se na primer razlikuje od države do države, in čeprav ima avstralska knjižnica nekaj imenitnih naslovov, vam morda manjkajo priljubljene oddaje. 

Če želite Netflix ZDA, boste potrebovali ameriški IP naslov, VPN pa vam ga lahko ponudi. Prepričajte se, da ste izbrali takšnega, ki lahko preide vsemogočne Netflixove detektorje VPN, kot so tisti, imenovani v našem najboljšem VPN-ju za Netflix kos. 

Obstajajo drugi razlogi za uporabo VPN, ki jih bomo preučili v tem članku. Če pa se vam mudi, priporočamo, da uporabite NordVPN, saj označi vsa polja za Avstralijo in več.

Najboljši VPN za Avstralijo 2020

Kaj naredi VPN najboljše za Avstralijo

Prebrskali smo številne preglede VPN-jev, da bi vam ponudili najboljše možnosti za Avstralijo. Da bi to naredili, smo upoštevali določene značilnosti in to, kako dobro jih izvajalec izvaja. 

Za Avstralijo morate izbrati tistega, ki ima veliko varnost. S tem boste zagotovili, da ste zaščiteni pred spletnimi nevarnostmi in jih boste skrivali pred radovednimi očmi. Dobro je izbrati takšno, ki vključuje tudi stikalo za uničenje, saj vas boste prekinili z internetom, če VPN ne uspe, kar pomeni, da vaši občutljivi podatki ne puščajo.

Pomembna je tudi spodobna politika zasebnosti, zato se prepričajte, da VPN navaja, da ne bo vodil dnevnika vaših spletnih dejavnosti. Tako tudi, če bi oblasti zaprosile za vašo dejavnost, ne bi mogli ničesar predati.

Njegova hitrost je nekaj, kar je treba upoštevati, ker če izberete VPN s počasnimi hitrostmi, se boste spopadli z zasloni za nalaganje. Koristi tudi neomejena pasovna širina. S tem vam ne bo treba skrbeti, če boste dosegli mejo, ko VPN ne bo več deloval. Ne pozabite preveriti, ali lahko vstopi v Netflix, če to želite.

Dobro je tudi strežniško omrežje. Če naletite na kateri koli blok, boste imeli na voljo veliko lokacij, s katerimi jih boste lahko obšli. Če želite dostopati do vsebine, ki je na voljo samo v Avstraliji, boste tam potrebovali strežnike, če želite dobiti avstralski IP naslov.

Prav tako boste morda želeli razmisliti, s katerimi napravami je VPN združljiv in njegovo prijaznost do uporabnika. Poleg tega je dobro imeti podporo strankam, ko jo potrebujete, prav tako tudi izbira tistega, ki nudi dobro vrednost za vaš denar.

Najboljši VPN v Avstraliji: NordVPN

Za najboljši VPN v Avstraliji smo izbrali NordVPN, predvsem zaradi svoje odlične varnosti. Ima nekaj najboljših zaščit, ki jih ponuja trg, in to lahko izboljšate z uporabo strežnikov z dvojnim skokom. Vključeno je tudi stikalo za ubijanje in NordVPN ceni vašo zasebnost s strogim pravilnikom o nedelovanju..

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Ima dobre hitrosti, čeprav se lahko povežete s strežnikom, ki je daleč stran, morda jih vidite, kako se potapljajo. Kljub temu je še vedno dober in je sposoben prodreti na vse platforme za pretakanje, vključno z Netflixom, s čimer si je prislužil mesto na našem najboljšem VPN-ju za seznam pretakanj. Izkoristili boste tudi neomejeno pasovno širino, tako da lahko prenašate vsebino svojega srca.

NordVPN ima na voljo ogromno število strežnikov. Skoraj 6.000 je razpršenih po 60 državah, tako da boste imeli veliko možnosti izbire, če boste morali obiti kake bloke. Poleg tega je v Avstraliji ogromnih 249 in glede na to, da je tako velika država, bi moral pomagati pri iskanju dostojnega. Za več informacij o storitvi preberite naš NordVPN pregled.

Drugi razlogi, ki so nam všeč NordVPN

Na voljo je v sistemih Windows, macOS, Android in iOS. Poleg tega obstajajo razširitve brskalnika za Chrome in Firefox. Namestite in uporabljate jih je enostavno, priključite pa lahko do šest hkratnih naprav.

Če potrebujete pomoč, je na voljo priročna zbirka znanja. Če želite govoriti s članom za podporo, lahko to storite s pomočjo klepeta v živo ali e-poštnih možnosti. Oba sta na voljo 24/7 in pomoč je dobra.

NordVPN nudi odlično vrednost za vaš denar, še posebej, če ste naročeni na enega od njegovih dolgoročnih načrtov. V primeru, da vas skrbi potapljanje naravnost, obstaja tudi 30-dnevno obdobje vračila.

ExpressVPN

ExpressVPN bi lahko zlahka prišli do prvega mesta, lahko pa izberemo le enega zmagovalca, NordVPN pa ga je skoraj premaknil. Kljub temu so primerljive storitve, kot lahko preberete v delu ExpressVPN v primerjavi z NordVPN, tako da se resnično spušča po vaših željah. 

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Varnost je odlična in vgrajeno je stikalo za ubijanje. Razlika je v tem, da je stikalo kill privzeto omogočeno, kar je odlično, če ste nekdo, ki bi ga pozabil nastaviti. Vzpostavljena je tudi trdna politika brez zapisov za dodaten mir.

ExpressVPN je najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili, in v storitve pretakanja lahko pride enostavno. Na voljo je tudi z neomejeno pasovno širino.

Število strežnikov je več kot 3000, pokrivajo pa 94 ​​držav, zato boste zagotovo našli tisto, ki ustreza. Nekaj ​​jih ima tudi v Avstraliji, če želite, da je vsebina tam omejena. Oglejte si naš pregled ExpressVPN za več podrobnosti.

Drugi razlogi, ki so nam všeč ExpressVPN

Uporabljate ga lahko v sistemu Windows, macOS, Android in iOS. Za začetnike je odličen, saj je tako enostaven za uporabo. Preprosto namestite in kliknite velik gumb “connect”. Omogoča tudi pet hkratnih povezav.

Na voljo vam bo baza znanja, če jo potrebujete. Obstaja tudi 24/7 klepet v živo in podpora po e-pošti. Klepet v živo je najhitrejša možnost, vendar je za bolj poglobljeno pomoč najbolje, da greste po e-pošti.

Ne moremo lagati, ExpressVPN je drag. Vendar si lahko s temi stroški pomagate tako, da izberete daljši načrt. Če vam to povzroča težave, morate vedeti, da obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

CyberGhost

Smack v sredini je CyberGhost. To je odlična storitev, vendar nima ravno tistega, kar počneta prva dva. Ima dobro varnost in stalno je omogočeno stikalo za ubijanje za dodatno varnost. Tudi podjetje ne vodi nobenih dnevnikov.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Ima dobre hitrosti, vendar – podobno kot NordVPN – lahko upočasnijo dolge razdalje. Omejitve pasovne širine ni in lahko se vključi v večino pretočnih storitev. 

CyberGhost ima na voljo ogromno število strežnikov. V času pisanja je bilo v 90 državah 6.100. V Avstraliji jih je tudi 88, tako da lahko dostopate do avstralskih vsebin. 

CyberGhost ima tudi strežnike NoSpy, ki se nahajajo zunaj 14 Eyes in so konfigurirani z vrhunsko strojno opremo. To je nekaj, kar morate upoštevati, če ste varni glede zasebnosti, in več o teh strežnikih si lahko preberete v našem pregledu CyberGhost.

Drugi razlogi, ki so nam všeč CyberGhost

Stranke so na voljo za Windows, macOS, Android in iOS. Je enostaven za uporabo, njegova nedavna posodobitev pa mu je omogočila tudi boljšo uporabniško izkušnjo. Hkrati lahko povežete do sedem naprav, zato je eden naših najboljših VPN za več naprav.

Na voljo je obsežna baza znanja, pa tudi klepet v živo in podpora po e-pošti. Klepet v živo je hitrejši, toda ekipa za e-pošto je bolje odgovoriti na več tehničnih vprašanj.

To je poceni VPN, še posebej, če se odločite za daljši načrt. Na voljo je brezplačna preizkusna različica za Android in iOS, če pa jo želite na namizju, obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja za vse platforme.

VyprVPN

VyprVPN je za Avstralijo poštena izbira, predvsem zaradi močne varnosti. Ponuja odlično prilagodljivost in ima svoj lastniški protokol Chameleon, ki povezavi doda še večjo zaščito. Vključeno je stikalo za ubijanje in velja tudi pravilnik o nedelovanju.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Več o tem si preberite v našem pregledu VyprVPN.

Slaba stran VyprVPN so njegove hitrosti. Povedano povedano, počasi so. Kljub temu bi morali biti v redu za večino dejavnosti. Ne pozabite le, da se lahko, čeprav se lahko vključi v večino pretočnih storitev, čaka nekaj časa, da se naloži. Na srečo ni omejitev pasovne širine.

Manjka tudi njegova strežniška mreža. Na voljo je več kot 700 v 64 državah. To vključuje nekaj v Melbournu, Perthu in Sydneyju, tako da lahko dostopate do vsebine z omejenimi možnostmi.

Drugi razlogi, ki so nam všeč VyprVPN

Združljiv je z Windows, macOS, Android in iOS. Je tudi eden izmed naših najboljših VPN-jev za izbiro mobilnih naprav, saj so njegove aplikacije najboljše. Uporaba je enostavna in lahko imate hkrati do pet naprav, odvisno od načrta, ki ga izberete.

V spletu obstaja baza znanja, če jo potrebujete. Obstaja tudi klepet v živo, vendar boste morali komunicirati z botrom, preden boste imeli možnost pogovora s človekom. Časi čakanja so sicer različni, zato boste morda želeli, da e-poštno ekipo za podporo pošljete po e-pošti.

Cene VyprVPN so odvisne od stopnje, ki jo izberete. Obstaja “standardni” načrt, ki vključuje tri hkratne povezave, in “premium” načrt, ki vključuje pet povezav in uporabo protokola Chameleon. 

Nato se lahko odločite za plačilo mesečno ali letno, od česar letni načrt dolgoročno deluje ceneje. Obstaja tudi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, s katerim lahko preverite, ali vam je všeč.

Najboljši brezplačni VPN za Avstralijo: Windscribe

Naš zadnji izbor je Windscribe, ki ponuja tako brezplačen načrt kot plačljiv “pro” načrt. Brezplačni načrt je odličen, sploh je prvi v naši najboljši primerjavi z brezplačnimi storitvami VPN, vendar bomo opozorili na področja, na katerih boste morda raje uporabljali plačljivo storitev.

Ima dobro varnost, ki jo je mogoče prilagoditi. Vključeno je stikalo za ubijanje, vendar se nenavadno imenuje “požarni zid”, zato si predstavljamo, da bi nekateri uporabniki to pogrešali. 

vetrobranski drsnik1

vetrobranski drsnik2

windcribe-slider3

vetrobranski drsnik4

vetrobranski drsnik5

Prejšnja

Naslednji

Windscribe ima veliko funkcij zasebnosti, vendar vseeno zbira nekaj informacij. Kljub temu je minimaliziran in nima veliko vrednosti. Poleg tega podatkov, ki jih zbira, ni mogoče povezati z vami.

Njegova večina hitrosti je odlična za večino dejavnosti, čeprav so naše izbire hitrejše. Plačani člani dobijo neomejeno pasovno širino, če pa se odločite za brezplačni načrt, boste prejeli 2 GB na mesec. To lahko povečate na 10 GB na mesec, če vpišete svoj e-poštni naslov. Obstajajo tudi drugi načini, kako lahko povečate pasovno širino.

Obstaja več kot 600 strežnikov, ki pokrivajo 60 držav, vendar do njih lahko dostopajo le plačani člani. Ima strežnike v Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth in Sydney, vendar so na voljo samo v različici “pro”. Kljub temu lahko dodate lokacije za 1 USD na mesec in s tem nadgradite omejitev pasovne širine za nadaljnjih 10 GB.

To je dobra izbira za pretakanje, še posebej, ker ima namenske Netflix strežnike, imenovane Windflix strežniki. Na voljo so v ZDA, Kanadi, Veliki Britaniji in na Japonskem in dobro delujejo. Več o njih si lahko preberete v našem pregledu Windscribe.

Drugi razlogi, ki so nam všeč Windscribe

Na voljo je v sistemih Windows, macOS, Android in iOS. Vmesnik ponuja brezhibno izkušnjo, kar je dobro za začetnike, toda tisti, ki vedo, se lahko z njim poigrajo. Lahko imate tudi neomejene hkratne povezave.

Na spletu je na voljo nekaj priročnih orodij za samopomoč, pa tudi klepet v živo in e-pošta 24/7. Vendar je vredno omeniti, da je klepet v živo dejansko predstavnik AI. Če želite takoj govoriti s človekom, uporabite sistem e-poštnih vozovnic.

Če plačujete za možnost »pro«, je mesečni načrt drag, toda daljši načrti se na koncu izboljšajo. Brezplačnega preskušanja ni, ker ga lahko uporabite za namene testiranja. Prav tako ni nobenega uradnega pravilnika o vračilu, če pa se v roku treh dni po nakupu obrnete na Windscribe, boste prejeli vračilo.

Spletna cenzura v Avstraliji

Internet v Avstraliji je večinoma brezplačen, zlasti v primerjavi z državami, ki so vključene v naš zemljevid cenzure v internetu. Na voljo je večina vsebine, vključno s socialnimi mediji in aplikacijami za sporočila, le z nekaj omejitvami. 

Vladne agencije lahko blokirajo nezakonite spletne storitve na podlagi oddelka 313 zakona o telekomunikacijah, vendar se je to izkazalo za mučno. Avstralska komisija za vrednostne papirje in naložbe (ASIC) jo je na primer uporabila za sestavljanje lažnega spletnega mesta, vendar je bilo v postopku več kot 1000 nedolžnih spletnih mest po nesreči blokiranih. 

Leta 2016 so ponudniki internetnih storitev naročili, naj blokirajo hudourniške strani, da bi zmanjšali piratstvo. Vendar je bil avstralski zakon o avtorskih pravicah spremenjen tako, da omogoča invalidnim osebam in organizacijam, ki invalidom pomagajo kopirati gradivo, tako da jih lahko pretvorijo v druge formate, na primer brajico.

Spletni nadzor v Avstraliji

V tem razdelku se boste vprašali, zakaj še niste namestili VPN-ja. Poleg tega, da je Avstralija del združenja Five Eyes Alliance, se je pojavilo več poročil o tem, kako so avstralske nadzorne zmogljivosti z leti rasle in trenutna zakonodaja to omogoča. 

Za začetek je avstralska vlada pokazala svoje prave barve med špijunskim škandalom v vzhodnem Timorju leta 2004. Avstralska tajna obveščevalna služba (ASIS) je opremila pisarno Timor-Leste s poslušalnimi napravami, da bi prevzela prednost pri svojih pogajanjih glede Timorjevih plinskih in naftnih polj. 

Toda med pogajanji je vohunjenje razkril častnik ASIS, znan samo kot priča K. ​​Timor se je izvlekel iz prvotne pogodbe in ustanovljen je bil nov sporazum. Zdaj sta priča K in njegov odvetnik Bernard Collaery pred sojenjem in pišu žvižga..

Vaša digitalna zasebnost ni dobro zaščitena, telekomunikacijska podjetja pa morajo metapodatke uporabnikov dve leti hraniti v skladu z Zakonom o spremembah telekomunikacij iz leta 2015. Organi pregona lahko do nje dostopajo brez naloga in ne le med preiskavo. , tudi.

Če imate v mislih avstralske metode branja, si oglejte našo najboljšo shrambo v oblaku za Avstralijo in najboljšo spletno varnostno kopijo za koščke Avstralije, preden zaupate kateri koli družbi s svojimi podatki.

Uporabniki mobilnih telefonov morajo pred nakupom predplačniške mobilne storitve preveriti svojo osebno številko in zagotoviti osebne podatke. Te informacije se nato shranijo in organi lahko do njih dostopajo z nalogom.

Po drugi strani pa so v zakon dodali dodatno zaščito zasebnosti, da bi zaščitili metapodatke novinarjev, zato bi pred dostopom do njih potrebovali nalog. Vendar pa obstajajo poročila o nepooblaščenem dostopu. Avstralska zvezna policija (AFP) je to prijavila kot nesrečo, vendar to še ne pomeni, da je bilo tako.

Potem pa so spremembe zakona o nacionalni varnosti leta 2014 povečale kazni za novinarje in prijavitelje nepravilnosti. Če objavijo tajne podatke, lahko prejmejo 10-letno zaporno kazen v skladu z zakonom Avstralske varnostne obveščevalne organizacije iz leta 1979.

Spremembe so tudi razširile definicijo „računalnika“, ki omogoča obveščevalnim agencijam spremljanje več računalnikov v omrežju z enim nalogom. Poleg tega Zakon o pomoči in dostopu omogoča organom dostop do šifriranih komunikacij.

Leta 2017 je vlada napovedala, da bo ustvarila nacionalno biometrično bazo obraza, ki bo delila vozniške licence in slike državljanov po vladnih službah, da bi pomagali pri identifikacijskih tekmah. 

Potem ko se je izkazalo za sporno, parlament zakonodaje ni odobril. Povedano je bil predlog zakona vrnjen za drugi poskus, zato bomo morali počakati in videti, kakšen bo rezultat.

Svoboda govora na spletu v Avstraliji

V Avstraliji ni uradne zaščite za svobodo govora. O temah se lahko pogovarjamo odprto, vendar obstajajo kazni za določen govor. Za spletno obrekovanje se lahko izrečejo pretirane kazni in na to temo je bilo veliko tožb. 

V enem skrajnem primeru proti nekdanjemu policistu so tožniki prisodili 700.000 ameriških dolarjev (približno 476.000 dolarjev) odškodnine, potem ko je policist med drugim v svojih objavah na blogu obtožil moške, da so bili del tolpe organiziranega kriminala..

Novinarji lahko kritizirajo vlado in poročajo o spornih temah brez vprašanj, čeprav je bilo primerov gag odredb za zatiranje poročanja.

Zakonska zakonodaja preprečuje, da bi se nasilni kriminal in dejanja ekstremizma prenašala v živo, sprejeti pa so pravni ukrepi, ki družbenim družbenim medijem odgovarjajo za vsebino, ki se deli na njihovih platformah.

Avstralska vlada ne mara satire, toliko, da so bile leta 2018 v kazenskem zakoniku spremenjene spremembe, s katerimi se ponaša z običajnim organom kot kaznivo dejanje.

Kibernetska kriminaliteta v Avstraliji

Kadar koli ste, ste izpostavljeni kibernetskemu kriminalu, vendar imajo nekatere države več težav kot druge, Tajska pa je lep primer (preberite naš najboljši VPN za Tajsko).

Nedavno poročilo je pokazalo, da je bilo v šestmesečnem obdobju v Avstraliji zabeleženih več kot 9,2 milijona napadov zlonamerne programske opreme. V povprečju poročajo o enem kibernetskem kriminalu vsakih 10 minut. Skupni stroški kibernetske kriminalitete v Avstraliji do zdaj so ocenjeni na 29 milijard avstralskih dolarjev (približno 19,7 milijarde dolarjev).

Uporaba VPN vam bo pomagala zaščititi pred spletnimi nevarnostmi, zato bodite previdnejši, če nameravate uporabljati javni WiFi, saj ne veste, kako varna je. Iz tega razloga priporočamo, da povežete VPN s spodobnim protivirusom, kot je Bitdefender (preberite naš pregled o Bitdefenderju).

Končne misli

Čeprav je Avstralija lepa država, je zagotovo treba upoštevati stvari, ko greste na splet. Najbolj opazen je nadzor države, vendar se morate zavedati tudi kibernetske kriminalitete. Ko izberete VPN, se prepričajte, da ima veliko varnost in zasebnost. Po tem so njegova hitrost in strežniki ključna točka. 

NordVPN je najboljši VPN za Avstralijo. Njegova varnost vas bo zaščitila pred zasipavanjem in kibernetskimi napadi. Poleg tega bo njegovo veliko omrežje strežnikov in zmogljivost pretakanja zagotovila, da lahko dobite želeno vsebino. Ima tudi avstralske strežnike, če jih potrebujete. Zakaj ne bi šli z 30-dnevno garancijo vračila denarja? Nimate česa izgubiti.

Če ste že prej uporabljali VPN v Avstraliji, nam v razdelku za komentar sporočite svoje izkušnje. Oglejte si tudi ostale naše članke o VPN. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map