Najboljši VPN za Snapchat 2020

Na milijone ljudi vsak dan uporablja Snapchat za skupno rabo fotografij in videoposnetkov s prijatelji in družino. Vendar pa lahko pridejo časi, ko ne morejo dostopati do aplikacije. To je najverjetneje, ker so bile uvedene omejitve, o katerih bomo govorili v nadaljevanju. Ne glede na razlog, vam bo uporaba ene izmed najboljših VPN za izbiro Snapchat pomagala uporabljati aplikacijo, kot se vam zdi primerno.


Od ustanovitve leta 2011 je Snapchat prerasel v priljubljeno aplikacijo za družabne medije. Uporabljajo ga ljudje vseh starosti, najbolj priljubljen pa je med najstniki, ki ga uporabljajo kot zabaven način za ohranjanje stikov in deljenje tega, kar nameravajo.

Ena njegovih glavnih funkcij vam omogoča, da fotografije ali videoposnetke pošljete s kratkim sporočilom in nastavite časovnik, kako dolgo jih je mogoče gledati, preden izginejo. Poleg tega se zdi, da imajo vsi vsaj en selfie z Snapchatovimi modnimi pasjimi ušesi ali čudovito rožno rožico, shranjeno na svojem telefonu.

Z vsemi svojimi zasvojenostmi se Snapchat in drugi socialni mediji pogosto blokirajo v šolah, na univerzah in na delovnih mestih. Priporočamo, kako odblokirati Instagram in kateri je najboljši VPN za šolo, če jih želite prebrati.

Ti bloki so vzpostavljeni, da se študentom in zaposlenim zagotovi koncentracija na njihovo delo. Snapchat je bil deležen kritik tudi zaradi deljenja spornih vsebin in je postal priljubljena platforma za nasilje. Tudi v tem smislu je blokada del varovanja.

Dostop do vsebin je v nekaterih državah lahko tudi zapleten zaradi stroge cenzure, ki določene vsebine blokira pri njihovih državljanih. To je mogoče najti na delih Bližnjega vzhoda, Kitajska pa je v lastni ligi z velikim požarnim zidom. Morda boste ugotovili, da je Snapchat blokiran, pa tudi socialne medije na splošno. Za primer si oglejte naš najboljši VPN za Iran.

Ti bloki so lahko iz političnih ali verskih razlogov. Omejuje svobodo govora in s Snapchatom obstaja nevarnost, da objave izginejo po določenem času. Zaradi te funkcije se uporabniki manj bojijo, če bi govorili svoje misli.

Ne pozabite pa, da to ne ustavi, da je nekdo posnel posnetek zaslona vašega sporočila, preden ne bo več, zato bodite pozorni na to, kar objavite.

Najboljši VPN za Snapchat 2020

Kaj je VPN najboljši za Snapchat

Ne glede na omejitve, na katere boste naleteli, vam bo uporaba enega izmed najboljših ponudnikov VPN pomagala, da jih zaobidete. To pomeni, da boste imeli dostop tudi ne samo do Snapchata, ampak tudi do omejenih družabnih medijev in druge vsebine. Videli boste, da ste nekje, ki ima dostop do tistega, kar si želite ogledati.

Ko izbirate storitev, ki jo želite uporabljati s Snapchatom, mora biti dobro strežniško omrežje na vrhu seznama. Če želite zagotoviti, da lahko izbirate med številnimi strežniki, še posebej v bližini, če ste v državi, kjer je prepovedan, ne bi smeli imeti težav z iskanjem tistega, ki ustreza vašim potrebam.

Drugi glavni dejavnik je varnost. Navidezno zasebno omrežje šifrira vaše podatke, vključno z Snapchatom, zato jih drugi ne morejo brati. To pomeni, da šola ali urad ne bo mogel videti, da uporabljate storitev socialnih medijev. Dobro je zagotoviti, da ima VPN tudi stikalo za prekinitev. To vas bo prekinilo od interneta, če bo prenehal delovati.

Čeprav je javni WiFi na voljo v mnogih krajih, je lahko nevaren. Dobra šifriranje zagotavlja, da bodo vaši osebni podatki nedosegljivi pred radovednimi očmi.

Pomembna je tudi vaša zasebnost. Če izberete ponudnika, ki ne vodi nobenih dnevnikov, ne bo zapisano, kaj ste se lotili. Glede na to, da bo večina vaših Snapchatterjev na mobilnem telefonu, je dobro, da se prepričate, da ponudnik ponuja odjemalce za vašo napravo.

Skušnjave kot brezplačne storitve VPN, zlasti za najstnike in študente, jih ne priporočamo. Čeprav nekateri niso preveč slabi, kot lahko preberete v našem najboljšem delu brezplačnih storitev VPN, morate vedeti, na kaj se prijavljate. Tudi dobri lahko imajo moteče omejitve pasovne širine.

Glavna težava z brezplačnimi VPN pa je, da bi lahko bila ogrožena vaša varnost. Nekateri imajo zlonamerno programsko opremo, vodijo dnevnike ali prodajajo svoje podatke. O vseh nevarnostih si preberite v našem najslabšem članku o brezplačnih ponudnikih VPN.

Druge stvari, ki jih je treba upoštevati, so enostavna uporaba in prilagodljivost. Hitro zagotavljanje storitev je koristno tudi, še posebej, če se že na daleč povežete s strežnikom. Želeli boste dobro službo za stranke, če bi šlo kaj narobe, in na koncu se cene razlikujejo, tako da bo morda odločilec za vas.

1. Najboljši VPN za Snapchat: ExpressVPN

ExpressVPN je že večkrat osvojil prvo mesto na Cloudwards.net. Njegova storitev je odlična za vse in bo ustrezala potrebam večine ljudi. Številni strežniki so razporejeni po 94 državah, tako da ne bi smeli imeti težav z iskanjem enega bloka.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Privzeto ima nekaj najboljših varnostnih ukrepov in jih lahko povečate, da se boste počutili še varnejše. Ima tudi vgrajeno stikalo kill za dodatni mir. Vzpostavljen je tudi strog pravilnik o nedelovanju dnevnikov, tako da ne bo nobenega zapisa o tem, kaj ste želeli.

Na voljo so mobilne aplikacije za Android in iOS ter namizni odjemalci za Windows in macOS, ki zagotavljajo varnost v vseh napravah. Ko je nameščen, je enostaven za uporabo in odlična izbira za tiste, ki nimajo izkušenj z uporabo VPN, saj omogoča skoraj vse za vas.

Drugi razlogi, ki so nam všeč ExpressVPN

ExpressVPN je eden najhitrejših VPN-jev okrog, zato je odličen za povezovanje na dolge razdalje. Njegova storitev za stranke ni tako hitra, drugod pa obstajajo hitrejši podporni sistemi.

Kljub temu osebje z veseljem pomaga pri temeljitih odgovorih. Na njih se lahko obrnete prek klepeta v živo, ki je na voljo 24/7, ali e-pošte, čeprav bo slednje trajalo dlje. Oglejte si naš celoten pregled ExpressVPN za več.

ExpressVPN je drago, zlasti za tiste, ki imajo zelo majhen proračun, vendar se za standardne storitve, ki jih prejmete, splača. Če se prijavite za daljše obdobje, boste prihranili nekaj prihranka, če pa se vam bo pri tem nekoliko neprijetno zdelo, lahko izkoristite 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, da boste najprej zadovoljni z njim.

2. NordVPN

NordVPN je še en odličen ponudnik, ki ga pogosto priporočajo v naših člankih. Ima dobro strežniško omrežje, ki vam omogoča veliko izbire, ko obidete omejitve. Storitev je med najvarnejšimi, saj bonus dvojnega skoka širi povezavo še toliko bolj.

Prejšnja

Naslednji

Bolj je prilagodljiv kot ExpressVPN, vendar se prepričajte, da veste, kaj počnete, preden se ga dotaknete. Zagotovljeno je stikalo za uničenje, ki vas varuje, če VPN ne uspe in se ne vodijo dnevniki vaše dejavnosti.

Namestite ga lahko na Android ali iOS in tako kot ExpressVPN ima tudi odjemalce za računalnike Windows in macOS. Nastavitev je preprosta, povezavo pa lahko vzpostavite v nekaj minutah. Stranka ima dobro postavitev in je tudi enostavna za uporabo.

Drugi razlogi, ki so nam všeč NordVPN

NordVPN ima spodobno hitrost, vendar lahko na dolgih razdaljah pride počasi. Njegov čas preklopa na strežnik je veliko hitrejši od ExpressVPN-a. Oglejte si naš pregled NordVPN za več podrobnosti.

Pomoč je pripravljena prek možnosti za klepet in e-pošto v živo. Odzivi so hitri, najhitreje prihajajo iz klepetanja v živo, osebje pa je koristno in temeljito. Če želite, si lahko ogledate priročno bazo znanja in preverite, ali lahko težavo rešite sami.

Ima cenovno ugodno mesečno ceno, vendar je, če vzamete daljšo naročnino, veliko prijaznejši vaši denarnici. Če ga želite preizkusiti, preden ga storite, lahko uporabite 30-dnevno vračilo.

3. VyprVPN

Sledi VyprVPN, ki ima dobro mrežo, razširjeno po 64 državah. Dejansko število strežnikov je manjše od naših drugih možnosti. Kljub temu bi moralo biti dovolj izbire za dostop do Snapchata. Ima veliko varnost in na tem temelji njegov šifrirni protokol Chameleon. Več si lahko preberete v našem pregledu VyprVPN.

Vključuje tudi stikalo za uničenje, tako da vam ni treba skrbeti, da bodo podatki puščali, če VPN ne uspe. Tako kot drugi tudi ne vodi dnevnikov, tako da lahko zaupno klepetate.

VyprVPN ponuja mobilne aplikacije za Android in iOS, ki so enostavne za uporabo. Ima tudi namizne odjemalce za Windows in macOS, vendar bi lahko njihovo postavitev izboljšali. Če rečem, naredijo tisto, kar morajo storiti.

Drugi razlogi, ki so nam všeč VyprVPN

Hitrost je dobra, a na trenutke lahko pride počasi. Če naletite na težave, lahko za pomoč poiščete razdelek s pogostimi vprašanji. Če to ne storite, sta na voljo klepet v živo in e-poštna sporočila za podporo. Klepet v živo je najhitrejša možnost, vendar boste dobili veliko boljši odgovor po e-pošti, če imate tehnične težave.

VyprVPN-domača stran

Cene VyprVPN niso slabe in imajo 30-dnevno obdobje vračila, zato bi morali imeti dovolj časa, da preverite, ali vam je všeč.

4. CyberGhost

Naša naslednja izbira je CyberGhost. Ima dobro mrežo strežnikov s pikami 58 držav. To bi moralo biti več kot dovolj za odpravljanje omejitev, ki blokirajo Snapchat. Varnost je odlična, vendar ni tako prilagodljiva kot drugi. Vseeno ima stikalo za ubijanje za dodatno varnost, tukaj pa sploh ne vodijo dnevnikov.

CyberGhost je na voljo za Android, iOS, Windows in macOS. Vmesnik je bil posodobljen nedavno, vendar je še vedno preprost za uporabo in vidite, kje morate biti.

Oglejte si naš celoten pregled CyberGhost za več informacij o storitvi.

Drugi razlogi, ki so nam všeč CyberGhost

Hitrost je dobra, vendar na dolgih razdaljah lahko pride počasi. Obstaja obsežna zbirka znanja, ki naj bi pomagala rešiti najpogostejše težave. Podpora strankam je na voljo v klepetu v živo ali po e-pošti. S klepetom v živo boste dobili hitrejši odgovor, osebje pa vam bo pomagalo in nudilo temeljite odgovore.

Mesečni načrt je sicer cenovno dostopen, vendar je, tako kot pri drugih, tudi prijava na daljši načrt na koncu precej cenejša. Pred dokončno odločitvijo lahko sedemdnevno preskusno različico izkoristite, če imate Android ali iOS. Obstaja tudi garancija za vračilo denarja za dodaten duševni mir.

5. TorGuard

Nenazadnje obstaja TorGuard. To je še en odličen ponudnik s strežniki, razporejenimi v več kot 50 držav, ki vam nudi veliko možnosti za obiskovanje blokov. Je varen in bolj prilagodljiv kot drugi ponudniki, zato ga imajo morda raje tisti s tehničnim znanjem.

torguardclientarea

Tako kot pri ostalih odločitvah tudi ta ima prekinjeno stikalo, ki prekine povezavo z internetom, če VPN preneha delovati. Poleg tega ima pravilnik brez zapisov, zato vam o tem ni treba skrbeti.

TorGuard lahko namestite v Android in iOS, vendar je začetna nastavitev lahko boleča. Na voljo so tudi odjemalci za Windows in macOS. Več o njih si lahko preberete v našem pregledu TorGuard.

Drugi razlogi, ki so nam všeč TorGuard

Hitrosti so v redu, vendar se lahko razlikujejo glede na TorGuard, višja varnost pa jih lahko tudi zmanjša. Če potrebujete pomoč, je na voljo klepet v živo, vendar se morate zavedati, da ni vedno osebje. Če se obrnete, ko ga ni, boste morali pustiti sporočilo in nekdo vam bo vrnil po e-pošti. Na spletu so na voljo priročni viri, če želite, da odpravite težavo.

Domača stran TorGuard 2017

Cena na mesec je strma, a če se odločite za daljšo naročnino, stroški precej padejo. Izkoristite lahko sedemdnevno garancijo za vračilo denarja, da boste najprej zadovoljni s storitvijo.

Končne misli

Zdaj, ko veste, kako se izogniti omejitvam, ki preprečujejo dostop do Snapchata, upamo, da smo vam pomagali izbrati dostojnega ponudnika iz naših VPN mnenj, da to storite. Najboljše je imeti dobro mrežo strežnikov na čim več lokacijah. Več ko je na voljo, večja je možnost, da omejite omejitve, zlasti če jih določi država, v kateri ste.

Vaša spletna varnost bi morala biti tudi prednostna naloga, zato se prepričajte, da ima dobro šifriranje, stikalo za ubijanje in ne vodi evidenc o svojih dejanjih. Prav tako potrebuje stranko za katero koli napravo, ki jo uporabljate.

ExpressVPN je s svojo množično strežniško mrežo in odlično varnostjo naš zmagovalec. Je odlična storitev po vsem svetu in je vredna denarja. Ne pozabite, da lahko pred nakupom poskusite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Če imate težave, ko dostopate do Snapchata, ko so nameščeni bloki, nam to sporočite v spodnjih komentarjih. Radi bi slišali o tem. V našem arhivu VPN je več zanimivih člankov za branje, zakaj ne bi pogledali? Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map