Najboljši VPN za Singapur 2020: Ležanje v mestu Lion

Super čist majhen otok Singapur sedi tik pod Malezijo. Znano je po zgodovinskem okrožju Chinatown, v katerem je tempelj relikvije Buddha Zob, da ne omenjam raznolike kulture, tradicije in hrane. Za negovanim zelenjem pa stoji spletni svet, v katerem bi se bilo pametno oborožiti z enim naših najboljših VPN-jev za Singapur.


Po dolgem raziskovanju vam ne moremo očitati, da si želite sproščenega popivanja Netflixa v svoji hotelski sobi. Vendar boste kmalu ugotovili, da je edina različica, do katere lahko dostopate, Singapurska različica. To je zaradi geoblokov, vendar jih je enostavno preseči, saj lahko preberete v našem vodiču za Singapur IP naslov. Poleg geoblokov pa lahko naletite tudi na druge omejitve.

Najboljši VPN za Singapur 2020

Cenzura v Singapurju

Čeprav nekatere države na internetu postavljajo strog nadzor, je Singapur v primerjavi s Kitajsko lahkoten, zlasti na Kitajskem. Kljub uredbi o internetni vsebini, ki je bila uvedena leta 1996, vlada vzdržuje blokiranje in filtriranje vsebine. Kljub temu boste ugotovili, da so spletna mesta, povezana z igrami na srečo in pornografijo, blokirana. 

Verjetno ne boste mogli dostopati do večine hudourniških spletnih mest. To je zato, ker je visoko sodišče ponudnikom internetnih storitev naročilo, naj blokirajo spletna mesta piratstva. Singapurski zakon o avtorskih pravicah določa ogromno glob za kršitve, vendar je namenjen tistim, ki si želijo dobička.

Spletni nadzor

Na žalost za Singapurce pravica do zasebnosti ni zapisana v zakon. To pomeni, da lahko organi hranijo podatke, nadzorne komunikacije in izvajajo preiskave brez sodnega nadzora. Državljani se morajo, če ne želijo živeti izven omrežja, registrirati ali pokazati identifikacijo za stvari, ki jih lahko sprejmeš za samoumevne.

Vlada izda osebne izkaznice in potne liste, od katerih mora opraviti vse, na primer nakup SIM kartice, registracijo na javni WiFi ali registracijo za nekatere oblike digitalne interakcije. Anonimnost pa ni omejena le v Singapurju. Naš najboljši VPN za Indijo prikazuje drugo državo, ki uporablja strog sistem identifikacije.

Po poročilih ima Singapur dobro uveljavljen nadzorni sistem, ki je sposoben spremljati digitalne komunikacije in internet. V državi so našli strežnike FinFisher, ki vladam omogočajo spremljanje naprav, prestrezanje podatkov in tako naprej. Dostopi lahko vse, kar želi, tudi če je šifrirano.

Zahvaljujoč Zakonu o zlorabi računalnika in Zakonu o kibernetski varnosti se lahko informacije zbirajo iz katerega koli računalnika, tudi v realnem času, če obstaja grožnja nacionalni varnosti. Lahko prejmete denarno kazen do 50.000 singapurskih dolarjev (36.000 dolarjev), do 10 let zapora ali oboje, če tega ne upoštevate. Poleg tega lahko policija zahteva tudi predajo šifrirnih kod.

Singapurske oblasti prav tako radi dostopajo do podatkov uporabnikov na številnih platformah. Google, Facebook in Microsoft so prejeli zahteve po informacijah v zvezi s kaznivimi dejanji, kot so terorizem, grožnje in igre na srečo.

Poleg tega je nekdanji ameriški pogodbenik za nacionalno varnost Edward Snowden razkril, da je Singapurska telekomunikacijska družba SingTel pomagala obveščevalnim agencijam dostopati do prometa, ki se izvaja po podmorskem telekomunikacijskem kablu..

Singapurjeva svoboda govora

Singapurska ustava predvideva svobodo govora, vendar obstajajo omejitve.

Zakon o javnem redu in varnosti je bil sprejet leta 2018. Organi omogočajo, da v določenih obdobjih, kot so protesti, prepovejo komunikacijo, na primer sporočila. Vsakdo, za katerega se ugotovi, da krši prepoved, lahko prejme do dve leti zapora in globo 20.000 singapurskih dolarjev (14.500 dolarjev).

Singapurski zakon o pravosodju krši, ker je objavljanje gradiva, ki lahko ovira sodne postopke. Za tiste, ki ga kršijo, veljajo kazni, najvišja kazen pa je tri leta zapora in denarna kazen 100.000 singapurskih dolarjev (73.000 dolarjev). Zakon se pogosto uporablja proti blogerjem, ki pišejo o takšnih težavah. 

Zakon o ločevanju prepoveduje sovraštvo do vlade, dirk in razredov ter vključuje kazen do treh let zapora. Obrekovanje je po kazenskem zakoniku kaznivo dejanje. V nekaterih primerih so blogerji pozvani, naj ustavijo svoje bloge, drugi pa so jih aretirali in obtožili. 

En primer je Roy Ngerng. Obsodili so ga in mu naložili plačilo 150.000 singapurskih dolarjev (109.000 dolarjev) za obrekovanje singapurskega premierja. Mediji in novinarji zaradi strogih zakonov pogosto prakticirajo samocenzuro.

Kibernetska kriminaliteta v Singapurju

Kibernetska kriminaliteta narašča v Singapurju. Singapurska agencija za kibernetsko varnost je razkrila, da je bilo v letu 2018 prijavljenih 6.179 primerov kibernetske kriminalitete, kar je povečanje v primerjavi s 5.351 v letu 2017. 

Glede na te številke je najbolje, da ste na varni strani in poskrbite, da bo vaša povezava varna. To še posebej velja, če nameravate uporabljati javni WiFi, ker je na njem mogoče prenašati nevarne hekerje in viruse. Čeprav bomo spodaj govorili o tem, katero virtualno zasebno omrežje uporabiti spodaj, priporočamo, da namestite tudi odličen protivirus.

Kaj naredi VPN najboljše za Singapur

V naših pregledih VPN smo si ogledali odlične ponudnike, da bi vam prinesli najboljše za Singapur. Da bi to naredili, smo morali upoštevati funkcije vsakega VPN-ja. Večina ponudnikov ponuja enake funkcije, nekateri pa jih bolje izvajajo kot drugi. 

Singapur se osredotoča na izogibanje spletnemu nadzoru in kibernetskim napadom ter izogibanje blokom. Izbira VPN-ja z veliko varnostjo je nujna, ker vas bo skriti in zaščitila pred spletnimi nevarnostmi. Pomembna je tudi zasebnost, zato se prepričajte, da ponudnik ne vodi dnevnika svojih spletnih dejavnosti in ima varen pravilnik o zasebnosti. 

Če želite zaobiti bloke, na katere naletite, boste potrebovali dobro strežniško omrežje. Več strežnikov je na voljo, lažje boste zaobšli omejitve. Če želite dostopati do lokalne vsebine z omejenimi možnostmi, potrebujete tudi strežnike v Singapurju.

Če želite dostopati do ameriškega Netflixa, morate izbrati strežnik znotraj ZDA Netflix, ki je na voljo v številnih državah, vendar je njegova knjižnica v vsaki različna. Več o tem si preberite v našem delu o prepovedi Netflixa in če želite hitro dobiti dostop, si oglejte ponudnike v naši najboljši VPN za primerjavo Netflix.

Drugi pomemben dejavnik je hitrost, še posebej, če želite pretakati svoje priljubljene oddaje. Če izberete počasno, dokončajte kokice, preden se še naložijo. VPN tudi ne bi smel imeti omejitev pasovne širine. Tako ne bo pomembno, koliko pretakate ali prenašate. Če izberete VPN, ki to stori, bo prenehal delovati, ko dosežete mejo.

Druga vprašanja vključujejo, katere naprave podpira in kako prijazne so uporabnikom. Nekateri VPN-ji so odlični za novorojenčke, medtem ko so drugi najboljši za tiste, ki vedo. Kakovost storitve za stranke je odvisna od vsakega ponudnika, vendar je lepo imeti na voljo dobro pomoč, če jo potrebujete. Nazadnje se prepričajte, da se njegova cena ujema z vašim proračunom.

1. Najboljši VPN za Singapur: NordVPN

NordVPN je eden izmed naših najboljših ponudnikov VPN zaradi fantastične storitve, ki jo ponuja. Njegova varnost je med najboljšimi na trgu, zato vas bo zaščitila. Vključuje tudi možnost uporabe šifriranja z dvojnim skokom, kar v bistvu doda vašo povezavo še eno plast zaščite. Prav tako ima trdno politiko zasebnosti.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

V 60 državah je na voljo več kot 5000 strežnikov, kar je ogromno, kar pomeni, da ne bi smeli imeti težav z iskanjem ustreznega. Med njimi jih je 114 v Singapurju, tako da lahko dostopate do vsebine, omejene na državo.

Ima dobre hitrosti, vendar boste morda ugotovili, da se upočasni, ko je povezan s strežnikom, ki je Kljub temu je za večino dejavnosti v redu. Dobili boste tudi neomejeno pasovno širino, tako da vam ni treba skrbeti, če bi dosegli omejitev. 

NordVPN se odlično poda k pretočnim storitvam in v primeru, da vam je všeč torrent, je bil prvi v našem najboljšem VPN za torrenting kos. Izvedite več v našem NordVPN pregledu.

Drugi razlogi, ki so nam všeč NordVPN

NordVPN je združljiv z Windows, macOS, Android in iOS. Stranke so preproste za uporabo in nastavljene boste v nekaj minutah. Hkrati lahko povežete tudi do šest naprav.

Če imate težave, lahko uporabite priročno bazo znanja. Obstaja tudi 24/7 klepet v živo in podpora po e-pošti. Kakor koli že, dobili boste temeljito pomoč.

NordVPN ponuja dobro vrednost za denar, najbolje pa se je izogibati mesečnemu načrtu. Ni super, denar pa lahko prihranite tako, da se odločite za daljšo naročnino. Obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja, če vam ni všeč.

2. ExpressVPN

Naša druga izbira je ExpressVPN, ki je še en izmed priljubljenih Cloudwards.net zaradi svoje odlične storitve. To je primerljivo z NordVPN, kot lahko preberete v našem NordVPN nasproti ExpressVPN na glavo. Ima odlično varnost, da boste zaščiteni, in trdno politiko brez zapisov. 

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Ima ogromno strežniško omrežje z več kot 3.000 strežniki v 94 državah. Nekateri se nahajajo v Jurong in Marina Bay v Singapurju. Hitrost ni težava z ExpressVPN, ker je najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili. Poleg tega ima neomejeno pasovno širino. Ti atributi so mu pomagali osvojiti prvo mesto v našem najboljšem VPN-ju za pretočni kos.

Več o ponudniku preberite v našem pregledu ExpressVPN.

Drugi razlogi, ki so nam všeč ExpressVPN

ExpressVPN je enostaven za uporabo. Pravzaprav je ena boljših možnosti, če ste novorojenček. To je zato, ker za vas naredi skoraj vse. Vse kar morate storiti je, da izberete strežnik in kliknete na povezavo. To je tako preprosto. 

Namestite ga lahko v operacijskem sistemu Windows, macOS, Android in iOS in omogoča, da hkrati povežete do pet naprav.

Pomoč je na voljo, če jo potrebujete, z dobro bazo znanja, ki vam bo pomagala pri najpogostejših težavah. Poleg tega sta klepet v živo in e-pošta na voljo 24/7. Ne glede na to, kakšno metodo izberete kot koristno, vendar je treba več tehničnih težav usmeriti na podporo po e-pošti, saj boste dobili boljši odziv.

V primerjavi s tekmeci je ExpressVPN drag. To še posebej velja, če se odločite za mesečni znesek. To je slabo, zato boste prihranili denar, če se prijavite za daljše obdobje. Poleg tega obstaja 30-dnevno jamstvo vračila denarja za dodaten duševni mir.

3. CyberGhost

Naš naslednji izbor je CyberGhost. Čeprav ni tako dober kot naši najboljši izbranci, je še vedno kandidat. Njegova varnost je dobra in ne vodi dnevnika vaših dejavnosti.

V 58 državah je več kot 4000 strežnikov, ki vam nudijo veliko možnosti. Poleg tega se jih 48 nahaja v Singapurju.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Ima velike hitrosti, a kot NordVPN lahko na dolgih razdaljah pride počasi. Kljub temu bi moralo biti v redu za večino dejavnosti in omejitev pasovne širine ni. Vključi se lahko v večino pretočnih storitev in omogoča hudourništvo. Preberite naš pregled CyberGhost za več informacij o storitvi.

Drugi razlogi, ki so nam všeč CyberGhost

CyberGhost ima stranke za Windows, macOS, Android in iOS. Vmesnik je bil izboljšan z nedavno posodobitvijo in je enostaven za uporabo, vendar boste morda potrebovali nekaj časa, da se ga navadite. CyberGhost vam omogoča, da hkrati povežete do sedem naprav, kar si je prislužilo mesto v naši najboljši liniji VPN za več naprav.

CyberGhost ima eno najboljših baz znanja, zato vam pomaga pri odpravljanju manjših težav. Če še vedno potrebujete pomoč, se lahko obrnete na osebje prek klepeta v živo 24/7, kar je najhitrejša pot. Na voljo je tudi e-poštna podpora in je najboljša možnost za več tehničnih težav.

Mesečna cena je slaba, a na splošno se CyberGhost izkaže za poceni, ko se prijavite na daljši termin. Za Android in iOS je na voljo sedemdnevna preizkusna različica, s katero se lahko prepričate, da vam je všeč. Poleg tega obstaja garancija za vračilo denarja, ki pokriva vse platforme, ki velja 14 dni z mesečnim načrtom in 45 na daljših.

4. VyprVPN

VyprVPN lahko uporabite tudi za Singapur. Ima veliko varnost, ki je prilagodljiva in vam omogoča različne možnosti protokola, vključno s svojim lastniškim protokolom Chameleon, kar je korak pred njegovo privzeto varnostjo. VyprVPN ne vodi evidence o svojih spletnih dejavnostih.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Glede na to, da lahko oblasti prepovejo komunikacijo in je v Singapurju premalo anonimnosti, je lahko funkcija za pošiljanje sporočil Cyphr v aplikaciji VyprVPN. To je v bistvu šifrirana aplikacija za sporočila, ki jo je mogoče namestiti v iOS ali Android in jo brezplačno dobite s storitvijo. Za več informacij o tem preberite našo revijo VyprVPN.

Strežniško omrežje VyprVPN je v primerjavi s tekmeci majhno. Obstaja manj kot 1.000 strežnikov, ki pokrivajo 64 držav. To vključuje nekatere strežnike v Singapurju in vseeno bi moralo biti dovolj, da boste obšli bloke.

Druga slabost VyprVPN so njegove hitrosti, ker je lahko počasna. Vendar bi moralo biti v redu za večino dejavnosti in neomejena pasovna širina. Lahko se vključi tudi v večino pretočnih storitev.

Drugi razlogi, ki so nam všeč VyprVPN

VyprVPN lahko uporabljamo v sistemu Windows, macOS, Android in iOS. Njegov vmesnik je preprost za uporabo, vendar je z datumom. S standardnim načrtom lahko hkrati povežete do tri naprave. Če želite več, se lahko odločite za možnost Premium, ki omogoča do pet.

Podpora je na voljo z bazo znanja za samopomoč. Poleg tega obstaja 24/7 klepet v živo in e-pošta. Glede na to niti nobena ne nudi velike pomoči.

Izbirate lahko med mesečnim in letnim načrtom. Letni načrt vam bo dal najboljšo ceno. Izbrati morate tudi paket Standard ali Premium. Če greste za Premium, boste dobili dve dodatni povezavi in ​​možnost uporabe protokola Chameleon. Obstaja 30-dnevno okno vračila, s katerim lahko vidite, ali vam je všeč.

5. TorGuard

Naše zadnje priporočilo je TorGuard, in čeprav je zadnje, je še vedno dobra storitev. Ima nekaj najbolj prilagodljive varnosti, ki je na voljo, in vključuje politiko brez dnevnika.

V 55-ih državah v njegovem strežniškem omrežju je več kot 3000 strežnikov, med njimi tudi nekaj v Singapurju. Kljub temu morate za preklop strežnikov prekiniti povezavo z omrežjem VPN, kar lahko povzroči težave z zasebnostjo. 

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Njegova hitrost je odvisna od tega, kje se nahajate in katere varnostne možnosti izberete. Z uporabo višjih ravni šifriranja se bo upočasnilo. Več o tem si preberite v našem pregledu TorGuard.

TorGuard omogoča hudournike in neomejeno pasovno širino, vendar osnovna različica ima težave pri pretakanju storitev. To celo blokira Netflix. To je mogoče odpraviti z nakupom namenskega pretočnega IP-ja za 7,99 USD na mesec. To je pomagalo pri zmagi v našem najboljšem VPN-ju z namenskim kosom IP naslovov in si prislužil mesto v našem najboljšem članku VPN za popotnike.

Drugi razlogi, ki so nam všeč TorGuard

TorGuard ima stranke za Windows, macOS, Android in iOS. Uporabe so enostavne, vendar jih lahko mobilna različica moti. Naenkrat lahko povežete do pet naprav, če jih potrebujete več, pa lahko kupite do 20 za 1 dolar na mesec.

TorGuard nudi vire, bazo znanja in forum za pomoč pri težavah. Tam je klepet v živo, vendar se pogovarjate s pogodbenim predstavnikom za storitve za stranke. Zaradi tega je najbolje, da se tehnična vprašanja usmerite v skupino za podporo e-poštnim sporočilom, ki je na voljo 24/7.

Mesečna cena ni slaba, a daljše naročnine dolgoročno delujejo bolje. Obstaja sedemdnevno jamstvo za vračilo denarja, da se lahko vrnete, če vam ni všeč.

Končne misli

Upamo, da smo vam pomagali razumeti, zakaj potrebujete VPN v Singapurju in kako izbrati dostojno storitev. Vaša varnost in zasebnost sta pomembni, zato ga morate izbrati z dobrim šifriranjem in pravilnikom brez dnevnika. 

Če želite zaobiti bloke, morate izbrati ponudnika z veliko strežniki, če želite videti vsebino z omejenimi državami, mora biti vsaj eden od teh strežnikov v Singapurju. Koristne so tudi hitre hitrosti in neomejena pasovna širina. 

Glede na to NordVPN zaseda prvo mesto s svojo visokokakovostno varnostjo in zasebnostjo ter z velikim omrežjem strežnikov, ki vključuje Singapur. Izpolnjuje vse zahteve in s 30-dnevnim obdobjem vračila kupnine imate dovolj časa, da ga preizkusite.

Ste že bili v Singapurju in uporabljali VPN? O vaši izkušnji bi radi slišali v razdelku za komentarje. Oglejte si tudi ostale članke VPN-ja. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map