Najboljši VPN za Irsko 2020

Irska je čudovit kraj, ki ima toliko za videti in narediti. Na Cliffs of Moher v okrožju Clare lahko vzamete čudovite naravne lepote ali dvignete kozarec črnih stvari na nočni izlet v Dublinu. Tudi če boste samo na obisku, se boste morali povezati na spletu, zato smo sestavili seznam najboljših VPN-jev za Irsko, da vas bomo varovali.


Upoštevajte, da je ta članek namenjen republiki. Za Severno Irsko si oglejte naš najboljši VPN za komad v Veliki Britaniji.

Obstaja veliko razlogov za uporabo virtualnega zasebnega omrežja, ne glede na to, kje ste. Večinoma vas bo zaščitil pred spletnimi nevarnostmi, hkrati pa vam bo omogočil dostop do vsebine in storitev z omejenim dostopom. Vsak ponudnik v naših VPN pregledih vam bo ponudil tisto, kar potrebujete, vendar je pomembno razumeti, katere funkcije so potrebne za Irsko.

Mnoge države izvajajo cenzuro, in to je lahko zelo strogo (le pokukajte na Kitajsko), vendar irska vlada ne postavlja ostrih omejitev, kar je super.

Ni tako veliko, če bi radi nakladali avtorsko zaščitene materiale. Po odločitvi sodišča v začetku leta 2018 morajo ponudniki internetnih storitev blokirati spletna mesta, ki vključujejo nezakonito izmenjavo avtorsko zaščitenega gradiva.

Če najdete tisto, ki ni blokirana in namerno krši avtorske pravice, lahko to povzroči zaustavitev ali trajno prekinitev povezave s širokopasovno storitvijo. Naš najboljši članek VPN za Nemčijo prikazuje še en primer strogih zakonov o avtorskih pravicah.

Leta 2010 je bilo razkrito, da je irska vlada razmišljala o uvedbi internetnega filtriranja in trdila, da bo odstranila žaljive in nezakonite materiale in otežila delovanje vpletenih. Leta 2013 je Irsko združenje ponudnikov internetnih storitev reklo, da ponudniki internetnih storitev ne smejo postati cenzorji internetnih vsebin. Čeprav zdaj ni filtriranja, kdo ve, kaj ima prihodnost.

Obstajajo tudi drugi načini, kako vam poleg cenzure preprečiti ogled vsebine. Geobloki so lahko prava bolečina. Preprečujejo vam dostop do vsebine, razen če niste v dovoljeni državi. Vzemite na primer RTE Player zaradi omejitev licenc, do njegove celotne knjižnice boste lahko dostopali le, če se povežete z irskim strežnikom.

Enako lahko rečemo, če želite gledati ameriške Netflix. Tam se morate povezati s strežnikom. S primernim VPN-jem ne bi smeli imeti težav. Preberite naš najboljši VPN za Netflix kos za več predlogov.

Nadzor na Irskem

Nadzor na Irskem ureja zakon o prestrezanju poštnih paketov in telekomunikacijskih sporočil iz leta 1993 ter zakon o kazenskem pravosodju iz leta 2009. S tem lahko oblasti prestrežejo vaša e-poštna sporočila in druga sporočila za boj proti hudim kaznivim dejanjem in zaščitijo varnost države.

O tem, kako se uporabljajo, je malo znanega in dovoljenje sodnika je potrebno le, če se uporabljajo nadzorne naprave, kot so kamere.

Pomanjkanje sodnega nadzora pomeni, da oblasti lahko pregledajo skoraj vsakogar brez posledic. Leta 2010 je bila članica Gardaja ujeta, da je zaradi hranjenja podatkov vohunila za nekdanjim partnerjem. Tudi po internem disciplinskem postopku se ni soočila s tožbo in obdržala službo.

Leta 2015 so puščala e-poštna sporočila pokazala, da so se Irske obrambne sile pogovarjale s kontroverznim nadzornim podjetjem Hacking Team, ki organom po vsem svetu prodaja vohunsko programsko opremo. V e-poštnih sporočilih so bile prikazane komunikacije od leta 2012 do sredine leta 2015. Vojska je dejala, da ni kupila ničesar, vendar to ni nujno res.

Tudi ob vsem tem ni tako prodoren kot njegovi daljni sosedje, kot lahko preberete v našem najboljšem VPN-ju za ameriški kos.

Najboljši VPN za Irsko 2020

Kaj naredi VPN najboljše za Irsko

Številni naši najboljši ponudniki VPN ponujajo dobro storitev, nekateri pa imajo funkcije, zaradi katerih so Irska bolj primerna.

Najprej želite zagotoviti, da ima ponudnik strežnike na čim več mestih. To bo olajšalo izogibanje omejitvam. Morda boste želeli tudi strežnike na Irskem, še posebej, če niste v državi, saj vam bo to omogočilo dostop do tam omejene vsebine, kot so določeni programi v RTE Player.

Njegova hitrost je pomemben dejavnik, če načrtujete pretakanje ali hudourništvo, prav tako neomejena pasovna širina.

Izberite tudi enega z dobro varnostjo. Tako boste skriti pred vladnim nadzorom in vas zaščitili pred kibernetsko kriminaliteto. Mnogo nevarnosti lahko skriva javni WiFi in to je tudi dober razlog za namestitev spodobnega protivirusnega programa.

Poleg tega želite vzpostaviti močno politiko brez zapisov, kar pomeni, da podjetje ne vodi evidence o vaši dejavnosti.

Drugi dejavniki, ki jih morate upoštevati, so enostavna uporaba, katere naprave so podprte, storitev za stranke in koliko ste pripravljeni porabiti za storitev.

1. Najboljši VPN za Irsko: NordVPN

NordVPN je najboljša storitev za Irsko, saj ponuja odlično storitev z mnogimi funkcijami, ki ustrezajo vašim potrebam. Ima na tisoče strežnikov, ki pokrivajo 60 držav, kar pomeni, da ne bi smeli imeti težav z iskanjem tistega, ki deluje. Ogromnih 43 jih je na Irskem, kar je več kot katerikoli drug ponudnik, ki smo ga preverili.

Prejšnja

Naslednji

Njegova hitrost je dobra, vendar se lahko upočasni pri povezovanju s strežnikom, ki je daleč stran. Še vedno so spodobni in lahko hitro preklapljate strežnike. NordVPN spada v večino pretočnih storitev in ima neomejeno pasovno širino, zato lahko za to porabite toliko časa, kot želite. kot želiš.

Poleg tega je dobra izbira, če želite torrent, saj je bil prvi v našem najboljšem VPN-ju za torrenting kos.

Njegova varnost je med najboljšimi in ima možnost uporabe šifriranja z dvojnim skokom. To dodaja večjo zaščito predoru VPN. Podjetje tudi spoštuje vašo zasebnost s strogim pravilnikom o nedelovanju, tako da ne beleži vaših spletnih dejavnosti.

Za boljši pregled storitve preberite naš NordVPN pregled.

Drugi razlogi, ki so nam všeč NordVPN

Ima stranke za Windows, macOS, Android in iOS. Uporabnikom so prijazni in imajo dobro postavitev, zato je izbira strežnikov enostavna. Hkrati lahko povežete šest naprav.

Podpora je na voljo, če jo potrebujete. Obstaja dobra zbirka znanja, zato lahko težavo poskusite odpraviti sami. Če po tem še vedno potrebujete pomoč, se lahko s klepetom v živo ali po e-pošti obrnete na člana osebja. Klepet v živo boste dobili najhitrejši odziv in osebje je v pomoč.

Mesečna cena NordVPN ponuja dobro vrednost za denar, vendar bi bilo bolje, da se odločite za daljšo naročnino, saj boste s tem prihranili denar. Če vas to utrudi, vam bo 30-dnevno vračilo, tako da se lahko prepričate, da je storitev primerna za vas, preden se potapljate.

2. ExpressVPN

Tako kot NordVPN tudi ExpressVPN ponuja odlično storitev. Oglejte si naš kos ExpressVPN proti NordVPN in si oglejte, kako se primerjajo. Ima veliko strežnikov, razporejenih v 94 državah, vključno z Irsko, tako da lahko od tam dostopate do vsebine.

Hitrost ni problem, saj je eden najhitrejših VPN-jev okoli in najboljši VPN za pretakanje. S svojo neomejeno pasovno širino je odlična izbira tudi za hudourništvo.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Ima veliko varnost, zato se vam ni treba zmešati s privzetimi nastavitvami. Poleg tega ga lahko enostavno povečate, če želite. ExpressVPN vas ščiti tudi s trdno politiko brez zapisov. Oglejte si naš pregled ExpressVPN za več informacij.

Drugi razlogi, ki so nam všeč ExpressVPN

Ima namizne odjemalce za Windows in macOS ter mobilne aplikacije za Android in iOS, ki so vsi enostavni za uporabo. To je dobra izbira za tiste, ki nimajo izkušenj z uporabo VPN-ja, saj skoraj vse počne za vas. Prepričati se morate le, da ste povezani s primernim strežnikom.

Če naletite na težave, lahko zaprosite za pomoč prek klepeta v živo in e-pošte. Oba sta na voljo 24/7, osebje pa je prijazno in prijazno. Če imate zapleteno težavo, je e-poštna podpora najboljša možnost, saj bo pomoč bolj temeljita.

Slaba stran ExpressVPN je, da je drag v primerjavi s tekmeci. Ponuja pa odlično storitev, zato je vredna denarja. Obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da se lahko prepričate, da vam je všeč.

3. CyberGhost

CyberGhost je še ena dobra storitev. Ima več kot 3000 strežnikov v 59 državah, kar vam omogoča veliko izbire, od tega 20 na Irskem.

Odjemalec Windows Windows Cyberghost VPN
Ooh … lepo

Omejitve pasovne širine ni in hitrosti so dobre, vendar se lahko, tako kot NordVPN, na dolge razdalje upočasni. Kljub temu je to primerna izbira za pretakanje in hudourništvo.

Zaščitili boste se z veliko varnostjo, vendar ni tako prilagodljiva kot nekatere storitve. Tudi CyberGhost ne spregleda zasebnosti, saj vsebuje dobro politiko brez zapisov. Preberite naš celoten pregled CyberGhost za več podrobnosti.

Drugi razlogi, ki so nam všeč CyberGhost

Uporabljate ga lahko v sistemu Windows in macOS, Android in iOS. Njegov vmesnik se lahko nekaj navadi, tudi po posodobitvi. Kljub temu je ni težko uporabljati. CyberGhost omogoča tudi sedem istočasnih povezav, zato je eden naših najboljših VPN za več naprav. Dober je izbor, če ste zadovoljni s pripomočki.

Podpora strankam vključuje uporabno bazo znanja, ki bi vam morala pomagati pri reševanju običajnih težav. Če potrebujete dodatno pomoč, lahko s klepetom v živo pridete do člana osebja. Na voljo je tudi e-pošta in je boljša za več tehničnih težav.

Njen mesečni načrt ni odličen, zato bi bilo bolje, da se odločite za daljšega. Uporabniki Androida in iOS-a lahko to preizkusijo pred izvedbo, tako da izkoristijo sedemdnevno preizkušanje. Obstaja tudi garancija za vračilo denarja, tako da ne morete iti narobe. Mesečni načrt dobi 14 dni, daljše naročnine pa 45.

4. Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta ima strežnike v 33 državah, kar ni toliko kot drugi naši izbranci. Na Irskem pa jih je 10, tako da lahko vsebino še vedno omejite na Republiko.

Njegove hitrosti so dobre, toda to je predvsem posledica tega, da privzeto uporablja lažjo raven šifriranja. Varnost je nastavljena na 128-bitni, vendar lahko enostavno preklopite na bolj prednostne 256-bitne. To bo upočasnilo, vendar bo vseeno v redu.

Tudi vaše dejavnosti bodo ostale skrivne, saj PIA ne vodi dnevnikov.

Ne bi smeli imeti težav s pretakanjem svojih najljubših oddaj z Netflixom. To še posebej velja za ameriško različico, saj je večina strežnikov PIA v isti državi. Kljub temu, da se ukvarjate z drugimi pretočnimi storitvami, ni odlično. Njegova neomejena pasovna širina vam omogoča gledanje, kolikor želite, in je še ena dobra izbira za hudourništvo. V našem pregledu PIA gre podrobneje.

Drugi razlogi, ki so nam všeč PIA

Namestitev je enostavna in hitro se lahko povežete z enim od njenih odjemalcev za Windows, macOS, Android ali iOS.

Podpora strankam je dobra, manjka pa klepeta v živo. Vendar obstaja zbirka znanja in e-poštna podpora 24/7, pomoč pa je temeljita in prijazna.

Mesečna obrestna mera je spodobna, včasih pa je bila cenejša. Lahko prihranite denar, če se prijavite za daljše obdobje. Obstaja sedemdnevna garancija za vračilo denarja, če se odločite, da ni za vas.

5. Vetropis

Pokrivanje strežnikov Windscribe ni tako dobro kot nekateri, čeprav ima več kot 600 strežnikov v 55 državah, vključno z nekaterimi v Dublinu. To bi moralo biti dovolj, da dosežete, kar želite. Nekatere lokacije, vključno z Irsko, zahtevajo, da ste član Pro za dostop.

Ima tudi strežnike Windflix v Veliki Britaniji, ZDA, Kanadi in na Japonskem. Zgrajene so za pretakanje in dobro delujejo. Storitev je dobra izbira tudi za hudourništvo. Več o tem si lahko preberete v našem pregledu Windscribe.

vmesnik vetrobranskega stekla

nastavitve vetrovnega pisma

razširitev brskalnika windscribe

možnosti zasebnosti

preskusi uhajanja vetrobranskega stekla

Prejšnja

Naslednji

Hitrost ni slaba in bi morala biti sposobna obvladovati večino dejavnosti, vključno s pretakanjem, vendar ni tako hitra kot druge možnosti. Z brezplačnim načrtom je vaša pasovna širina omejena na 2 GB, vendar obstajajo načini, kako jo povečati. Če se odločite za plačljiv načrt, vam Windscribe zagotavlja neomejeno pasovno širino.

Njegova varnost je dobra in jo lahko prilagodite svojim potrebam. Obstaja veliko nastavitev zasebnosti, kar je dobro, vendar vseeno pravi, da vodi dnevnike. Vendar shranjeni podatki nimajo resnične vrednosti in so ohranjeni na minimum. Tudi pri vas ni možnosti, da bi ga prejeli.

Drugi razlogi, ki so nam všeč Windscribe

Windscribe ima preprost vmesnik, ki je odličen za tiste, ki nimajo veliko izkušenj. Obstajajo tudi nastavitve, s katerimi se lahko pocrkljate, če vam je to všeč. Na voljo je za Windows, macOS, Android in iOS. 

Če imate težave, si lahko za pomoč ogledate splošno bazo znanja, pogosta vprašanja in navodila. Na podporo strankam se lahko obrnete tudi prek klepeta v živo 24/7, vendar vas bo to povezalo s predstavnikom AI z imenom Garry. Če smo pošteni, so njegovi odzivi dobri in, če vam je ljubše, lahko namesto tega predložite vozovnico za pogovor s pravim človekom.

Je precej drago, kar je škoda, vendar lahko denar prihranite tako, da se odločite za daljši načrt. Obstaja brezplačen načrt, ki ni slab v primerjavi z drugimi, vendar boste omejeni na pasovno širino. Windscribe nima pravilnika o vračilu, vendar lahko v prvih treh dneh zahtevate vračilo, če vam ga ne bo všeč.

Končne misli

Upamo, da smo lažje izbrali primernega ponudnika za Irsko. Uporaba VPN vam bo pomagala dostop do vsebine, ki je omejena, in vas bo varovala pred vladnim nadzorom in drugimi grožnjami. Izberite enega z velikim omrežjem strežnikov in dobro varnostjo.

NordVPN je za Irsko naš zmagovalec. V več državah ima na tisoče strežnikov, od tega 32 na Irskem, zato je odličen za tiste, ki želijo dostopati do irske vsebine. Poleg tega je njegova varnost odlična, zato vas bo varno spremljal na spletu.

Če imate predloge za ali imate izkušnjo z uporabo VPN na Irskem, nam to sporočite v spodnjih komentarjih. Ne pozabite si ogledati našega arhiva VPN za povezane članke. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map