Najboljši VPN za iPad v letu 2020: prenosni zaščitniki

S telefonom lahko v nekaj sekundah brskate po internetu in najdete tisto, kar iščete, velikosti zaslona pa lahko primanjkuje, zato pridejo tablice. Apple je izjavil, da so iPadi čarobni in revolucionarni, vendar ob predpostavki, da so varni je slaba ideja. Zato smo sestavili seznam naših najboljših VPN za izbire iPad-a.


iPadi so super. Preprosti so za uporabo in brskanje, branje, igranje iger in drugo. Poleg tega na splošno uporabljajo iPadOS kot varen in manj ranljiv za zlonamerno programsko opremo in viruse kot drugi operacijski sistemi. 

Tako varno, kot se zdi, je dobra ideja, da namestite navidezno zasebno omrežje. Nič ni nemoteče in VPN vas bo varoval pred napadi, kot je kibernetska kriminaliteta, še posebej, če uporabljate javni WiFi. To združite z dobrim protivirusnim programom in dobro vam bo na poti. 

Večina aplikacij VPN je zasnovana za iPhone, vendar obstajajo nekatere, ki imajo namenske aplikacije za tablični računalnik. Če ga potrebujete za telefon Apple, si oglejte naš najboljši VPN za kos iPhone.

Ne pozabite, da lahko tretje osebe še vedno dostopajo do vaših informacij prek aplikacij, ki jih namestite na iPad. Vaše podatke lahko zbirajo oglaševalska podjetja, iskalniki in ponudniki internetnih storitev. Ne gre omeniti obsega nadzora. Poleg tega so družbeni mediji eden najhujših krivcev, ko gre za kršitve zasebnosti.

Poleg varnosti obstajajo tudi druge prednosti uporabe VPN-ja. Znižajo vas lahko omejitve, kot so geobloki. Če imate radi binginge na Netflixu, lahko preverite knjižnice različnih držav, tako da spremenite svojo lokacijo. Za namenski VPN preberite naš najboljši VPN za Netflix kos.

Na srečo ima veliko ponudnikov VPN odjemalce za iOS in vključujejo iPad, tako da lahko izberete le enega od naših VPN pregledov, najbolje pa je, da izberete tistega, ki dobro deluje z iPadom. Z njimi lahko namestite in nastavite VPN v nekaj dotikih.

Najboljši VPN za iPad 2020

Kaj naredi VPN najboljše za iPad

Čeprav veliko VPN podpira naprave iOS, je dobro izbrati takšno, ki je uporabniku prijazna in dobro deluje z iPadom. Nekateri se hitro povežejo, tako da izberejo, za kaj menijo, da je najboljši strežnik za vašo lokacijo. Dobro je imeti tudi veliko strežniško omrežje, ker ne boste mogli odkleniti več vsebine. Ročno lahko izberete tudi strežnik. 

Na vrhu seznama mora biti tudi varnost, saj vas bo varovala pred radovednimi očmi in drugimi nevarnostmi. Zasebnost je prav tako pomembna, zato se prepričajte, da ima strogo politiko brez zapisov.

Njegova hitrost je nekaj drugega, kar morate upoštevati. Hitri VPN pomeni, da bo vaša uporabniška izkušnja bolj racionalizirana. Gledanje zaslona za nalaganje ni zabavno, še posebej, če želite svoj iPad uporabiti za pretakanje. Če želite to storiti, se prepričajte, da ima tudi neomejeno pasovno širino.

Nekaj ​​drugih dejavnikov, ki jih morate upoštevati, je, kako dobra je storitev za stranke in če je cena v vašem proračunu.

1. Najboljši VPN za iPad: ExpressVPN

Izbrali smo ExpressVPN kot najboljši VPN za iPad zaradi njegove preprostosti in fantastične varnosti. Je eno najbolj uporabniku prijaznih VPN-jev na trgu in njegova namenska aplikacija iPad ne razočara. Njegov racionaliziran, nezapleteni vmesnik dobro združuje Apple.

Če se želite hitro povezati, morate samo klikniti velik gumb “on”, ki gleda naravnost v vas. Po tem se bo VPN povezal z enim od njegovih pametnih strežnikov na vaši lokaciji. Kljub temu pa je, da ni vedno izbral najboljšega za hitrost. Na srečo je preprosto zamenjati strežnike s klikom na gumb »izberi lokacijo«.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Tudi varnosti ni prezrto. V resnici je najbolj varen VPN. Izbirate lahko med številnimi različnimi protokoli, kot so OpenVPN, L2TP / IPsec in IKEv2. ExpressVPN ne vodi dnevnika svojih spletnih dejavnosti.

Aplikacija iOS ima funkcijo samodejnega povezovanja, ki vas samodejno poveže, če se pridružite nezaupnemu omrežju WiFi ali se ponovno pridružite njemu ali je povezava prekinjena. Obstaja tudi pripomoček, s katerim lahko preverite stanje povezave, se povežete ali prekinete.

ExpressVPN ima ogromno mrežo strežnikov, kar pomeni, da ne bi smeli imeti težav z iskanjem enega, ki bi ustrezal vašim potrebam. To je tudi najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili. To je, skupaj z neomejeno pasovno širino in možnostjo prehajanja na večino pretočnih platform, pripomoglo k temu, da je bil prvi v našem najboljšem VPN-ju za pretočni kos. 

Drugi razlogi, ki so nam všeč ExpressVPN

Storitev za stranke ExpressVPN je dobra. V spletu obstaja priročna baza znanja za samopomoč. Poleg tega se lahko s članom podpore obrnete prek klepeta v živo ali e-pošte, ki sta na voljo 24/7. Klepet v živo je najhitrejša možnost, vendar je najbolje, da se obrnete na podporo po e-pošti, če imate več tehničnih težav. Preberite naš pregled ExpressVPN za več informacij.

Slaba stran ExpressVPN je njegova visoka cena. Vendar je to odlična storitev, ki je vredna denarja. Poleg tega uporabniki iOS-a dobijo brezplačno sedemdnevno preskusno različico, s katero lahko poskrbite, da vam bo všeč. Po tem je 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Upoštevajte pa, da če se naročite prek iTunes, bo vaš račun Apple ID zadolžen zadnji dan brezplačnega preskusnega obdobja.

2. CyberGhost

CyberGhost je še ena dobra izbira za iPad. Njegov vmesnik je bil pred kratkim posodobljen in uporabnik različice iOS je bil. Preprosto se prijavite, prenesite in povlecite stikalo “vklopljeno”. Ko to storite, se vam CyberGhost samodejno ujema z najboljšo povezavo glede na vašo lokacijo. Kot ExpressVPN, pa tudi to vedno ne pride prav. 

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Kljub temu njen vmesnik olajša izbiro drugega strežnika. Vse kar morate storiti je, da tapnete puščico poleg ikone lokacije na dnu zaslona. CyberGhost vam bo prikazal seznam držav, ki so na voljo. Ko dotaknete enega, vas bo povezala s strežnikom v tej državi. Z več kot 4000 strežniki v 58 državah smo prepričani, da ga boste našli.

CyberGhost ima dobro varnost in ne vodi evidence o vaših dejavnostih. Čeprav ni tako hiter kot ExpressVPN, je še vedno hiter in ni omejitev pasovne širine. Ima tudi strežnike, ki so optimizirani za pretakanje z različnih platform. Za boljši pregled storitve si preberite naš CyberGhost pregled.

Drugi razlogi, ki so nam všeč CyberGhost

CyberGhost ima eno najboljših baz znanja, kar smo jih videli, zato jo lahko uporabite za odpravljanje nekaterih težav. V nasprotnem primeru se lahko obrnete na skupino za podporo prek klepeta v živo ali e-pošte. Klepet v živo boste dobili najhitrejši odgovor in je odličen za preprosta vprašanja. E-pošta je boljša za bolj zapletene težave in tudi hitra je.

CyberGhost je poceni, če se naročite na dolgoročni načrt. Vendar mesečna stopnja ni dobra. Lahko ga preizkusite z garancijo za vračilo denarja. Z mesečnim načrtom dobite 14 dni ali 45 dni za daljše načrte, da si premislite. 

Tako kot ExpressVPN bo tudi vaš Apple ID račun bremenjen v 24 urah po koncu preskusnega obdobja, zato poskrbite, da boste pravočasno preklicali.

3. NordVPN

Sledi NordVPN, ki je odlična storitev z enostavnim vmesnikom. Vendar se razlikuje od naših prvih kramp. Namesto velikega stikalnega gumba za hitro povezavo ima velik zemljevid, na katerem lahko izberete strežnik, s katerim se želite povezati. Obstaja gumb za hitro povezavo, ki vas bo povezal s priporočenim strežnikom, vendar je manjši.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Zemljevid je dober za izbiro lokacije. Ko boste to storili, boste morali izbrati, s katerim strežnikom se želite povezati. Kljub temu obstaja tudi zavihek »države«, ki navaja države, ki so na voljo, in vam poleg vsakega omogoči gumb za povezovanje. S klikom na gumb vas boste povezali s strežnikom v tej državi. NordVPN ima več kot 5000 strežnikov, kar vam daje veliko možnosti.

Glede na to aplikacija iOS ne dovoljuje igranja z nastavitvami glavnega odjemalca. Lahko spremenite splošne nastavitve uporabe in dostopate do nekaterih funkcij, na primer podpore, vendar je ne morete prilagoditi svojim željam. 

Varnost NordVPN je med najboljšimi na trgu, njegovo iOS aplikacijo pa poganja IKEv2 / IPSec protokol. Poleg tega ima trdno politiko brez zapisov. To je hitra storitev, vendar se vam zdi, da se na dolge razdalje upočasni. Omejitev pasovne širine ni in je odlična za vključitev v pretočne storitve. Preberite naš pregled NordVPN za več podrobnosti.

Drugi razlogi, ki so nam všeč NordVPN

Če naletite na težave, se lahko obrnete na uporabno bazo znanja NordVPN. Obstajata tudi klepet v živo in e-pošta 24/7. Klepet v živo je najhitrejša možnost, vendar je kateri koli način koristen.

Storitev NordVPN je dobra vrednost za denar. Mesečni načrt ni slab, ampak tudi ni odličen. Bolje bi bilo izbrati daljši načrt, ker boste na koncu prihranili denar. Tudi v 30-dnevnem oknu za vračilo kupnine lahko poskrbite, da vam bo všeč.

4. Vetropis

Windscribe je še ena dobra izbira za iPad. To ni samo zato, ker ponuja najboljši brezplačni načrt VPN na trgu, ampak tudi zato, ker vsebuje številne funkcije. Z brezplačnim načrtom dobite 2 GB, ki ga lahko povečate na 10 GB, tako da navedete svoj e-poštni naslov. Pojdite s plačanim načrtom in dobili boste neomejeno pasovno širino.

vmesnik vetrobranskega stekla

nastavitve vetrovnega pisma

razširitev brskalnika windscribe

možnosti zasebnosti

preskusi uhajanja vetrobranskega stekla

Prejšnja

Naslednji

Windscribe ima preprosto uporabo, ki omogoča povezavo z enim dotikom. Povezala se bo z najboljšim strežnikom, ki je na voljo, vendar boste lahko videli tudi seznam strežnikov in izbrali, katerega želite. To je preprosta aplikacija, vendar tako kot pri NordVPN v njej ni možnosti za resnične nastavitve.

Varnost je dobra in obstaja politika brez zapisov. Kljub temu vodi nekaj dnevnikov, na primer, koliko pasovne širine ste uporabili in časovne znamke za dejavnost. Kljub temu so minimalni in jih ni mogoče izslediti. Več si preberite v našem pregledu Windscribe.

Strežniškega omrežja Windscribe primanjkuje v primerjavi z našimi drugimi izbori, vendar še vedno pokriva 55 držav. Ne pozabite, da so nekatere države na voljo samo s plačanim načrtom. Pro uporabniki dobijo tudi specializirane strežnike Windflix, ki so narejeni tako, da zaobidejo napako proxy Netflix proxy. Čeprav ni tako hiter kot nekateri VPN, je Windscribe še vedno dober.

Drugi razlogi, ki so nam všeč Windscribe

Windflix ima vodnik za odpravljanje težav, pogosta vprašanja in navodila za nastavitev ter podredit, da vam pomaga pri manjših težavah. Klepet v živo je na voljo, vendar boste govorili s predstavnikom AI Garry, predstavnikom Windscribe. Da bi bil pravičen, je bilo dobro, ko smo ga preizkusili. Če želite govoriti s človekom, vas bo poslal tudi po e-pošti. Obe sta na voljo 24/7.

Mesečna cena je draga, a daljši načrti vam bodo prihranili denar. Brezplačnega preskušanja ni, vendar lahko brezplačni načrt uporabite kot enega. Prav tako ni nobenega pravilnika o vračilu stroškov, vendar če ga zaprosite v roku treh dni po nakupu, vas bo Windscribe obvezal.

5. VyprVPN

Naš zadnji izbor je VyprVPN. Je dostojna storitev in njen vmesnik je enostaven za uporabo. Preprosto ga prenesite in kliknite modri gumb »connect«, da se povežete z najhitrejšim strežnikom, ki je na voljo. Kliknete lahko tudi zavihek »strežniki«, če želite prikazati seznam držav, ki so na voljo. Kliknite državo in VyprVPN vas bo povezal s tamkajšnjim strežnikom.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Po tem smo na svojem spletnem mestu ugotovili, da podjetje VyprVPN trdi, da ima interaktivni zemljevid, zasnovan za iPad. Do iPada 4, ki smo ga uporabili za testiranje, nismo mogli dostopati. Tudi po posodobitvi na najnovejšo različico iOS-a in ponovnem nalaganju aplikacije interaktivni zemljevid ni bil na voljo. Morda boste imeli več sreče z novejšo napravo.

Kljub temu je aplikacija za iOS VyprVPN preprosta za uporabo. Rečeno je, da je tako preprosto, v resnici ga primanjkuje. Obstaja zavihek »Prilagodi«, ko pa kliknete, dobite samo možnosti za vklop nastavitev samodejnega povezovanja. Poleg tega vam aplikacija omogoča stik s podporo in odjava. To je to. Kot pri NordVPN in Windscribe, tudi drugih nastavitev ne morete prilagoditi.

Vemo, da ima VyprVPN politiko brez dnevnika in odlično varnost, zato je naš seznam sestavil, vendar ni načina, kako izbrati, kaj želite. To velja tudi za njegov lastniški protokol Chameleon, ki doda več zaščite. VyprVPN pravi, da ni na voljo v vseh napravah, na žalost pa je iPad tisti, ki ga nima. 

Obstajajo strežniki, ki pokrivajo 64 držav, kar ni toliko lokacij, kot jih ponujajo nekateri ponudniki, vendar bi moralo biti dovolj. Hitrosti VyprVPN-a niso velike, vendar bi morale biti v redu za večino dejavnosti in imajo neomejeno pasovno širino. Lahko pride tudi v večino pretočnih platform.

Drugi razlogi, ki so nam všeč VyprVPN

Podpora VyprVPN lahko izboljša izboljšave. Ima bazo znanja, vendar ni super. Obstajata tudi klepet in e-poštna sporočila v živo, ki sta na voljo 24 ur na dan, vendar je pri enem od teh možnosti pomoč kratka. Za več informacij o tem preberite našo revijo VyprVPN.

VyprVPN ima različne cenovne stopnje, zato bo cena odvisna od tega, kar želite. Če ga na primer želite uporabljati tudi v drugih napravah, lahko tri naprave hkrati povežete s standardnim paketom ali pet s paketom Premium. Tako ali tako poceni. 

S 30-dnevno garancijo za vračilo denarja se lahko odločite, če vam je všeč. 

Končne misli

Obstaja veliko storitev VPN, ki ponujajo namenske aplikacije za iOS, veliko pa jih je zasnovanih z iPadom v mislih. Povedano je bilo le nekaj, da so v aplikacijo vse funkcije polnega odjemalca strli. Naše izbire so enostavne za uporabo, vendar jih boste izbrali, odvisno od tega, kaj želite vključiti.

Izbrali smo ExpressVPN kot najboljši VPN za iPad. Poleg fantastične varnosti in zasebnosti ima njegova aplikacija iPad dovolj funkcij, da jo lahko prilagodite svojim potrebam, hkrati pa je dovolj preprosta za hitro povezavo. Ni razloga, da ne izkoristite 30-dnevne garancije za vračilo denarja in jo preizkusite.

Imate priporočila za VPN, ki dobro deluje na iPadu? Sporočite nam v razdelku za komentarje. Oglejte si naš najboljši VPN za Mac del in tudi naš arhiv VPN. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map