Najboljši VPN za Egipt 2020: Faraonske poglede

Ko prvič pomislite na Egipt, najverjetneje pridejo na pamet njegovi znameniti spomeniki, kot sta Sfinga in starodavne piramide. Čeprav so odličen razlog za obisk, je država še veliko več, in čeprav imajo piramide svoje starodavne varnostne sisteme, je najbolje, da spletno varnost prepustite enemu naših najboljših izbir VPN za Egipt..


Navidezno zasebno omrežje vas bo zaščitilo pred spletnimi napadi, kot sta nadzor in kibernetska kriminaliteta, vendar obstajajo tudi drugi razlogi, zaradi katerih je dobro, da ga uporabite. Spletna cenzura je v nekaterih državah polna, kar lahko preberete v našem internetnem cenzorskem delu. Preprosto, vlade ne marajo, da si državljani ogledajo določeno vsebino, zato se ta blokira. 

VPN vam lahko pomaga odpraviti kakršne koli omejitve, saj vam omogoča, da svojo lokacijo spremenite v neomejeno državo. Spletna mesta in spletne storitve, do katerih dostopate, bodo mislili, da ste fizično v tej državi. Prav tako so odlični za iskanje geoblokov, ki vsebino omejujejo na določeno državo.

Če vam ni všeč to, kar vidite na Netflix Egypt, in želite dostopati do ameriške knjižnice, za to potrebujete ameriški IP naslov. Če je to vaša glavna prednostna naloga, se prepričajte, da ste izbrali VPN, ki lahko preide Netflixove VPN detektorje, kot je ExpressVPN, ki je najboljši VPN za Netflix.

Najboljši VPN za Egipt 2020

Kaj naredi VPN najboljše za Egipt

Številni ponudniki v naših VPN pregledih so dostojna izbira, vendar se prepričajte, da ta označi vse škatle za Egipt. 

Najpomembnejši dejavnik je varnost. Z dobro varnostjo boste zaščiteni pred radovednimi očmi in kibernetskimi napadi. Kot del varnostnega paketa se prepričajte, da ima stikalo za prekinitev, kar bo v celoti prekinilo vašo povezavo, če VPN ne uspe, in vaše občutljive poverilnice ohranijo zasebne. 

Vaša zasebnost je prav tako pomembna, in čeprav morda mislite, da je zajeta v varnost, ni. Prepričajte se, da ima ponudnik, ki ga izberete, strog pravilnik o nedelovanju, ki bo zagotovil, da bodo vaše spletne aktivnosti ostale tajne.

Pomembno je tudi njegovo strežniško omrežje, da bi se izognili morebitnim omejitvam. Več ko je strežnikov, lažje boste presegli egiptovsko cenzuro ali kakršne koli regionalne omejitve. Tudi hitra storitev je koristna, zato ne boste nenehno čakali, da se stvari naložijo. 

Neomejena pasovna širina je še en dejavnik. S tem vam ni treba skrbeti, če boste dosegli omejitev, ko bi VPN prenehal delovati. Zlasti se prepričajte, da je vključena, če nameravate hraniti ali pretakati. Če si želite ogledati Netflix, izberite VPN, do katerega lahko dostopate.

Drugi dejavniki, ki jih boste morda želeli razmisliti, so, katere naprave so združljive in koliko jih lahko hkrati povežete, pa tudi, kako enostavna je uporaba. Prav tako je dobro imeti spodobno podporo strankam, če jo potrebujete, cena pa lahko vpliva tudi na vašo končno odločitev.

Najboljši VPN v Egiptu: ExpressVPN

Naš najboljši VPN za Egipt je ExpressVPN. Zaradi odlične vsestranske storitve je pogosto uvrščen v prvih pet seznamov.

Z ExpressVPN vam ne bo treba skrbeti za varnost. Zaščiteni boste z 256-bitnim šifriranjem AES in lahko ga povečate, če želite. Za dodatno brezskrbnost je vgrajeno stikalo za ubiranje in je po privzetku omogočeno, če pozabite. Vzpostavljena je tudi stroga politika brez zapisov. Preberite naš pregled ExpressVPN za več o storitvi.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Njegova strežniška mreža je velika z več kot 3.000 strežniki, ki pokrivajo 94 držav, kar vam omogoča veliko izbire, da obidete bloke. Tudi v Egiptu obstajajo strežniki, tako da lahko dostopate do vsebine, omejene na državo.

To je najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili, in ima neomejeno pasovno širino. To je tudi naš najboljši VPN za pretakanje, ker lahko vstopi na vsako pretočno platformo in vas bo pokril, če načrtujete torrenting.

Drugi razlogi, ki so nam všeč ExpressVPN

ExpressVPN je združljiv z Windows, macOS, Android in iOS. Če nimate veliko izkušenj z uporabo VPN, je ExpressVPN dobra izbira. Je zelo enostaven za uporabo in odličen za začetnike. Hkrati lahko povežete do pet povezav.

V spletu je uporabna baza znanja, če imate kakršne koli težave. Podpora za klepet v živo in elektronska pošta sta na voljo tudi 24/7. Osebje je v vsakem primeru koristno, vendar je več tehničnih težav najbolje usmeriti v ekipo za e-pošto.

Vendar ga ne moremo posladkati; ExpressVPN je drag. Vendar pa je vredno zaslužiti vsak peni zaradi storitve, ki jo dobite. Poleg tega za posladkanje posla obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja, tako da se lahko najprej prepričate, da vam je všeč.

NordVPN

NordVPN je še ena odlična izbira za Egipt. Njegova varnost je med najboljšimi na trgu in vključuje uporabo strežnikov z dvojnim skokom, če jih izberete, kar povezovanju doda še večjo varnost. Vključeno je tudi stikalo za ubijanje in na voljo je trdna politika brez zapisov.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Dostopili boste do njegovega obsežnega strežniškega omrežja z več kot 5500 strežniki v 60 državah. To vključuje tudi tri v Egiptu, tako da lahko dostopate do ekskluzivne vsebine. Ima dobre hitrosti

, vendar se lahko na dolge razdalje upočasni. Vključena je neomejena pasovna širina in je odlična izbira za hudourništvo. Prav tako lahko enostavno dostopa do pretočnih platform, vključno z Netflixom. Preberite naš pregled NordVPN za več podrobnosti.

Drugi razlogi, ki so nam všeč NordVPN

NordVPN lahko uporabljate v sistemih Windows, macOS, Android in iOS z odjemalci, ki jih je enostavno uporabljati. Omogoča tudi do šest hkratnih povezav.

Če potrebujete pomoč, je na voljo priročna baza znanja. Poleg tega sta klepet v živo in e-pošta na voljo 24/7. Dobili boste dobro pomoč z obeh poti, toda klepet v živo je najhitrejša možnost.

NordVPN je dobra vrednost za vaš denar. Vendar njegov mesečni načrt ni najboljša možnost. Z izbiro daljšega načrta boste dolgoročno prihranili denar. Obstaja 30-dnevno obdobje vračila, kar vam daje dovolj časa, da se prepričate, da vam je všeč.

CyberGhost

CyberGhost lahko uporabite tudi za Egipt. Ima močno varnost in vključuje samodejno stikalo za uničenje, kar je odlično, če ga boste verjetno pozabili vklopiti. Kljub temu pa tega ne morete izključiti, kar je lahko nadležno. Poleg tega CyberGhost spoštuje vašo zasebnost, tako da ne vodi nobenih dnevnikov.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Ima ogromno število strežnikov, za katere se zdi, da nenehno rastejo. V času pisanja besedila je bilo v 100 državah 6.100 strežnikov, od tega 24 v Egiptu, tako da lahko do tam dostopate do vsebine. 

CyberGhost je podoben NordVPN v oddelku za hitrost. Hitro je, vendar upočasni na dolge razdalje. Vendar boste dobili neomejeno pasovno širino in zlahka pride do večine pretočnih storitev. 

Poleg tega ima CyberGhost zavihek za strežnike, ki so primerni za hudourništvo, v primeru, da to želite storiti. V našem pregledu CyberGhost je podrobneje opisan.

Drugi razlogi, ki so nam všeč CyberGhost

CyberGhost lahko namestite v Windows, macOS, Android in iOS, posodobljeni vmesnik pa je dokaj enostaven za uporabo. Hkrati lahko povežete do sedem naprav, vendar je to tudi omejitev namestitve. Kljub temu pa je število povezav zaslužilo mesto na našem najboljšem VPN-ju za več naprav.

Na voljo je velika baza znanja, če jo potrebujete. Poleg tega lahko dostopate do klepeta v živo 24/7 in tudi tam imate e-poštno podporo, kar je najboljše za več tehničnih težav.

CyberGhost je poceni, če izberete dolgoročni načrt. Vendar pa je mesečna stopnja slaba. Za uporabnike Android in iOS je na voljo sedemdnevno preskušanje. Poleg tega na vseh platformah obstaja Cyberghost, ki je 14 dni na mesečnem načrtu in 45 dni pri daljših načrtih.

VyprVPN

Naslednji je VyprVPN, in čeprav ne ponuja enake ravni storitev kot naši prvi kraji, je še vedno dostojna izbira. Za eno ima odlično varnost, ki jo je mogoče prilagoditi. Priložen je tudi lastni protokol Chameleon, ki povezavi doda še večjo zaščito. Vključeno je stikalo za ubijanje in na voljo je pravilnik o nedelovanju.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Morda bi radi vedeli tudi, da delujoča družba Golden Frog ponuja tudi dodatna orodja za zasebnost. Na primer, njena aplikacija za sporočila Cyphr, ki šifrira sporočila za Android in iOS, je brezplačna. Je enostaven za uporabo in je lahko dobra izbira, če upoštevamo ponavljajoče se omejitve v Egiptu. Če pa želite uporabljati Cyphr, ga bo moral namestiti tudi prejemnik.

Število strežnikov VyprVPN je v primerjavi z drugimi razočaranje. V 64 državah je nekaj več kot 700 strežnikov. Kljub temu jih je v Kairu nekaj, zato lahko dostopate do egiptovskih vsebin. 

Njene hitrosti so počasne, vendar bi morale biti za večino dejavnosti v redu. Omejitve pasovne širine ni in lahko pride na večino pretočnih platform. Skrilo vas bo, če tudi hudournik. Več si preberite v našem pregledu VyprVPN.

Drugi razlogi, ki so nam všeč VyprVPN

Odjemalci so na voljo za Windows, macOS, Android in iOS, mobilne aplikacije pa so nekaj najboljšega, kar smo preizkusili. To je eden od razlogov, da je na našem najboljšem seznamu VPN za Android. Lahko imate hkrati do pet naprav, odvisno od načrta, ki ga izberete.

Baza znanja, podpora v živo in e-poštna podpora so na voljo 24/7. Tam ni najboljša podporna miza, vendar se je s časom izboljšala.

Cene VyprVPN temeljijo na dveh paketih, vsak z dvema različnima dolžinama naročnine. Obstaja “standardni” paket, ki omogoča tri hkratne povezave, in “premium” paket, ki omogoča še dve povezavi in ​​uporabo protokola Chameleon.

Izberete lahko mesečno ali letno naročnino, vendar se letni načrt na koncu izkaže bolje. Na voljo je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja, če vas skrbi skok naravnost.

VPNArea

Naš zadnji izbor je VPNArea. Tako kot VyprVPN tudi na seznamu naših najboljših ponudnikov VPN ni blizu vrha, vendar je za Egipt še vedno dobra možnost. Ponuja odlično varnost in ima, tako kot NordVPN, strežnike z dvojnim skokom. Obstajata tudi stikalo za ubijanje in pravilnik o nedelovanju.


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Ima strežnike v 65 državah, vključno z Egiptom. Slaba stran VPNArea je njegova nizka hitrost. Vendar pa lahko zaide v nekatere storitve pretakanja, vključno z Netflixom, in ima namenske strežnike P2P za torrenting. Tudi omejitve pasovne širine ne obstajajo. Preberite naš pregled VPNArea za več.

Drugi razlogi, ki so nam všeč VPNArea

VPNArea je na voljo v sistemih Windows, macOS, Android in iOS, vmesnik pa je enostaven za uporabo, čeprav bi to lahko storil z nekaj manjšimi izboljšavami. Hkrati je mogoče povezati do šest naprav. 

Za majhne težave je na voljo priročna zbirka znanja. Poleg tega je na voljo 24-urni klepet v živo in podpora za e-pošto. 

VPNArea je poceni storitev, vendar se daljši načrti še vedno bolje obnesejo. Uporabite lahko tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja in preverite, ali vam je všeč.

Spletna cenzura v Egiptu

Egiptova cenzura je ostra, čeprav ni nikjer tako nadzorovana kot kitajski veliki požarni zid. Številna spletna mesta so blokirana, vključno s tistimi, ki so povezane z novicami, organizacijami za človekove pravice, političnimi pogovori in vsem, kar je videti kot spodbujanje terorizma in ekstremizma. Vladni organi pogosto trdijo, da medijska spletna mesta širijo tudi lažne novice in laži. 

Širše zatiranje je mogoče opaziti med predsedniškimi volitvami. Na primer pred volilnim obdobjem 2018 je bilo blokiranih na stotine spletnih strani, vključno z večino lokalnih, neodvisnih novic. Blokirani so bili tudi številni vplivni blogi in politična spletna mesta. 

Eden glavnih razlogov za vse bloke je, da je Egipt aprila 2017 uvedel izredno stanje, potem ko je bilo v dveh cerkvenih bombnih napadih ubitih 47 ljudi. Najprej je bil razglašen za tri mesece, od takrat pa so ga obnovili že devetkrat, zadnji je bil 25. julija 2019. 

V takem obdobju vlada poskuša ohraniti varnost po vsej državi. Po zakonu o nujnih primerih imajo oblasti pristojnost nadzirati in zapreti spletne medije brez sodnega nadzora. Spletno komunikacijo lahko spremljate in cenzurirate tudi. 

Po prvi razglasitvi izrednega stanja je bilo 21 spletnih strani blokirano zaradi domnevne podpore terorizmu. Nekateri so bili povezani z ekstremističnimi skupinami Hamas in Muslimanska bratovščina. 

Poleg tega je bil avgusta 2018 objavljen zakon o zločinih proti kibernetski in informacijski tehnologiji, ki vladi omogoča, da blokira spletna mesta, ki objavljajo vsebino, za katero velja, da grozi nacionalni varnosti.. 

Številne aplikacije za socialne medije in sporočila so bile tudi motene. Aplikacija za varno komunikacijo Signal je bila leta 2016 blokirana, storitve za glasovno prenašanje internetnih protokolov (VoIP) pa so bile prej motene, tudi na WhatsApp, Viber in Skype. Naš najboljši vodič za VPN za Skype pa bo morda pomagal, če naletite na blok.

Torrenting v Egiptu

Sam hudournik morda ni nezakonit, vendar veliko hudournikov vsebuje vsebino, zaščiteno z avtorskimi pravicami, in nalaganje vas lahko pristane v vroči vodi. Zakon o preprečevanju kibernetske kriminalitete kaznuje piratstvo podatkov in vsak, ki dostopa do vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami, bi lahko bil kaznovan z denarno kaznijo od 10.000 do 50.000 egiptovskih funtov (od 600 do 3000 dolarjev), pa tudi z najmanj tremi meseci zapora. 

Glede na to se poroča, da je zakon v Egiptu izvajal ječmen. Kljub temu bodite previdni, če bi oblasti skočile na legalni vagon. Naš najboljši VPN za torrenting krog ima nekaj dobrih možnosti, ki vas bodo skrivale. 

VPN Bloki v Egiptu

Številna proxy orodja in VPN-ji so bili blokirani, na primer AirVPN (preberite naš pregled AirVPN) in AstrillVPN (preberite naš Astrill Review). Nekateri protokoli so bili tudi prepovedani, na primer OpenVPN. Kljub temu ni tako hudo, kot je prepoved ruske VPN.

Te prepovedi so prišle po sprejetju zakona o preprečevanju kibernetske in informacijske tehnologije, ki je vladi omogočil, da blokira spletna mesta, za katere velja, da grozijo nacionalni varnosti.. 

Egiptovska vlada ne želi, da njeni državljani dostopajo do blokirane vsebine in bo izrekla kazen enega leta zapora ali denarno kazen v višini do 100.000 egiptovskih funtov (6.126 dolarjev).

Spletni nadzor v Egiptu

Zaskrbljenost zaradi nadzora v Egiptu je velika. Ustava navaja, da je mogoče nadzirati zasebne komunikacije samo pod sodnim nadzorom, v praksi pa nadzorne operacije nimajo preglednosti, kar pomeni, da se lahko zgodi veliko kršitev. 

Trenutno izredno stanje omogoča organom, da preiskujejo ljudi, kraje in dopisovanje brez sodnega nadzora ali kakršnih koli drugih omejitev. 

Poleg tega so egiptovske oblasti nabavile nadzorno opremo od različnih podjetij, vključno s Hacking Teamom. Leta 2016 je italijansko nadzorno podjetje Area SpA postavilo prodajo opreme egipčanskemu oddelku za tehnična raziskovanja.

Oprema Area SpA bi lahko zbirala, shranjevala in analizirala podatke o ljudeh, tudi nedolžnih državljanih. Vendar so organizacije za človekove pravice pritiskale na egiptovske oblasti in dogovor je bil odpovedan.

Vlada je želela tudi dostop do interne programske opreme aplikacij za skupno rabo, kot sta Uber in Careem. Če bi bilo to odobreno, bi dostopni podatki vključevali podatke o strankah, podatke o vozniku in opravljene poti. 

Direktor podjetja Careem je razkril, da jim je ponudila prednost pred svojim tekmecem, če sodelujejo, vendar sta obe podjetji predlog zavrnili. 

Svoboda govora v Egiptu

Egiptovska ustava zagotavlja svobodo govora, vendar obstajajo omejitve. Mnogo ljudi je dobilo globe in zaporne kazni za izražanje nesoglasnih in kritičnih objav. 

Tudi nekdanjemu egipčanskemu predsedniku Mohamedu Morsiju so leta 2017 zaradi žalitve sodstva prisodili triletno zaporno kazen in 2 milijona egiptovskih funtov (122.500 ameriških dolarjev), čeprav je treba priznati, da je bil potem, ko je bil leta 2013 svržen v vojaškem udaru.

Samo te globe in kazni so povzročile več samocenzure, vendar je zakon o urejanju medijev iz leta 2018 vplival tudi na svobodo izražanja. Zakon uporabnike socialnih medijev z več kot 5000 sledilci postavlja pod nadzor in ureditev vlade. Prav tako lahko med drugimi omejitvami novinarjem, ki “spodbujajo nasilje”, izreče zaporne kazni.

V egiptovskem medijskem okolju prevladujejo provladne prodajalne, veliko kritičnih mest pa je zaprtih. Zaradi svojega dela so aretirali številne novinarje, nekatere pa zaprli. 

Kibernetska kriminaliteta v Egiptu

Poročalo se je, da bi bil lahko Egipt ena izmed najbolj ranljivih držav v Afriki, kar zadeva kibernetske napade. Podjetje za kibernetsko varnost Trend Micro je v Egiptu v letu 2017 prijavilo več kot 242.000 napadov zlonamerne programske opreme. Poleg tega so bili številni aktivisti in vladni kritiki bombardirani s kibernetskimi napadi. 

Čeprav ste nedolžen državljan ali turist, je dobro, da svoje osebne podatke zaščitite pred takšnimi grožnjami, zlasti če uporabljate javni WiFi. Zaščiten VPN vam bo pomagal zaščititi, vendar je dobro, da namestite tudi dostojen antivirus, kot je Bitdefender (preberite naš Bitdefenderjev pregled).

Končne misli

S tveganjem nadzora in potrebo po prehodu cenzure morate zdaj razumeti, zakaj je dobra uporaba VPN v Egiptu. Poleg tega boste z uporabo enega zaščiteni tudi pred vsemi kibernetskimi kriminalitetami, na katere naletite. 

Prepričajte se, da ste izbrali VPN, ki ima veliko varnost in zasebnost, pa tudi dobro strežniško omrežje. Ne pozabite, da če želite dostopati do vsebine, ki je omejena na Egipt, boste potrebovali tudi egipčanske strežnike. 

ExpressVPN je za Egipt očiten zmagovalec zaradi svoje odlične varnosti in zasebnosti ter dobre ponudbe strežnikov, ki jih nekateri vključujejo tudi v Egiptu. To je odlična storitev in z njeno uporabo boste izkoristili tudi številne druge funkcije. Zakaj ne bi uporabili 30-dnevnega jamstva za vračilo denarja, da bi ugotovili, zakaj nam je tako všeč?

Če imate kakršne koli izkušnje z uporabo VPN v Egiptu, nam to sporočite v komentarju. Oglejte si tudi druge članke VPN. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me