Brazilija je največja država v Južni Ameriki in dom spektakularnih pokrajin. Tam so amazonski deževni gozdovi, eksotične plaže in številna čudovita mesta, kot sta Rio De Janeiro in njegov 98 m visok kip Kristusa Odkupitelja. Ne glede na del Brazilije, ki ga raziskujete, med uporabo spleta uporabite enega najboljših VPN-jev za Brazilijo..


Za tiste, ki želite hiter odgovor, je ExpressVPN najboljši VPN za Brazilijo. Vendar obstajajo druge možnosti, zato preberite, da izberete tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Navidezno zasebno omrežje je koristno na več načinov. Najprej bo zavaroval vašo povezavo in vam pomagal biti varen pred kakršnimi koli spletnimi nevarnostmi in nadzorom. Pomagal vam bo tudi obiti morebitne omejitve, na primer geobloke. Geobloki so lahko prava bolečina, še posebej, če ste v drugi državi in ​​ugotovite, da ne morete gledati svoje najljubše oddaje.

Vzemite za primer Netflix. Morda boste navajeni na ameriško knjižnico, toda brazilski Netflix se bo razlikoval po videzu in na voljo za ogled. Na srečo vam lahko VPN pomaga, da se tega izognete tako, da vam dodeli ameriški IP naslov in izgleda, da ste tam. Prav tako boste za brazilsko knjižnico potrebovali brazilski IP naslov.

V mnogih državah pa obstajajo še druge omejitve, ki vas skrbijo. Cenzura je vse večji problem po vsem svetu. Kitajska je eden najhujših krivcev. Njen Great Firewall blokira večino vsebine in spletnih storitev svojih državljanov, omogoča pa le dostop do pooblaščenih aplikacij. Če nameravate obiskati, uporabite enega izmed naših najboljših VPN-jev za kino.

Najboljši VPN za Brazilijo 2020

Kaj je VPN najboljši za Brazilijo

Pred dokončno odločitvijo, kateri VPN boste uporabljali za Brazilijo, morate upoštevati določena merila. 

Na našem seznamu pregledov VPN boste našli veliko izbire, vendar morate izbrati tistega, ki ima dobro varnost. S tem boste varni pred kibernetsko kriminaliteto in skriti pred vsakim nadzorom. Dobra lastnost je tudi stikalo za ubijanje, saj vas bo prekinilo z interneta, če VPN ne uspe, in zaščitite vaše občutljive podatke.

Če želite hudournik, se prepričajte, da vas bo pokril VPN, ali boste tvegali težave z brazilskimi oblastmi.

Pomembna je tudi vaša zasebnost. Preveriti morate, ali ima podjetje VPN pravilnik o nedelovanju dnevnika. Če je ena na svojem mestu, ste lahko prepričani, da vaše spletne dejavnosti ne bodo shranjene. 

Če obstajajo prihodnji bloki WhatsApp – ali katere koli druge vsebine in storitev – je dobra ideja, da imate pri roki veliko strežniško mrežo. Več ko je strežnikov na voljo v čim več državah, lažje boste našli primernega. Če želite dostopati do vsebine, ki je omejena na Brazilijo, potrebujete VPN, da boste tam imeli strežnike. 

Dobre hitrosti so koristne, zato vam ne bo treba dolgo čakati, da se vsebina naloži. Še ena dobra lastnost je neomejena pasovna širina. Če ga nimate, kmalu dosežete mejo in ugotovite, da VPN ne deluje več. 

Obe funkciji sta pomembni, če načrtujete pretakanje. Če želite dostopati do Netflix-a, boste morali izbrati tistega, ki je potreben, da prečkate Netflix-ove detektorje VPN. Le nekaj je takšnih, ki pa lahko najdete nekaj namenskih priporočil v našem najboljšem okrožju VPN za Netflix.

Druge funkcije, na katere morate biti pozorni, vključujejo združljivost naprav, njeno prijaznost do uporabnika in koliko sočasnih povezav omogoča. Dobra storitev za stranke je koristna, njena cena pa lahko vpliva na vašo odločitev.

Najboljši VPN za Brazilijo: ExpressVPN

Izbrali smo ExpressVPN kot najboljši VPN za Brazilijo. Pogosto ga omenjamo v naših prvih petih člankih, v vseh okencih pa je tudi Brazilija. 

ExpressVPN ima odlično varnost, nastavljeno pri 256-bitnem šifriranju izven škatle. To lahko tudi povečate in obstaja vgrajeno stikalo za uničenje, ki je privzeto omogočeno za dodatno zaščito. Vzpostavljena je politika brez zapisov, tako da ste lahko prepričani, da so vaše spletne dejavnosti zasebne.

expressvpn-pregled-hitrost-test

Ima veliko strežniško omrežje, ki ga sestavlja več kot 3000 strežnikov v 94 državah, zato boste morali najti ustreznega. V Braziliji jih je tudi nekaj, tako da lahko od tam dostopate do vsebine.

Z nalaganjem vsebine ne boste imeli težav, saj ima ExpressVPN zelo visoke hitrosti. V resnici je to najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili, zaradi česar je najhitrejši VPN v Braziliji. Poleg tega dobite neomejeno pasovno širino, tako da vam ni treba skrbeti, če boste dosegli omejitev. 

Odlična izbira za pretakanje, saj lahko vstopi v skoraj katero koli platformo za pretakanje, ki si prisluži, s čimer si zasluži najboljši VPN za pretakanje krone. Če boste želeli hudournik, boste tudi vi pokriti. Preberite naš pregled ExpressVPN za boljši pregled storitve.

Drugi razlogi, ki so nam všeč ExpressVPN

ExpressVPN lahko uporabljate v sistemu Windows, macOS, Android in iOS ter hkrati povežete do pet naprav. Na voljo so tudi razširitve brskalnika za Chrome, Firefox in Safari. Zaradi enostavnosti je preprost za uporabo in odlična izbira za začetnike. Vendar lahko kosilnice spreminjajo tudi nastavitve. 

Na voljo je priročna zbirka znanja, na voljo pa sta tudi klepet v živo in podpora po e-pošti 24/7. Vsi nudijo veliko pomoč, vendar je e-poštna podpora najboljša za večje tehnične težave.

ExpressVPN je v primerjavi s svojimi konkurenti drag, storitev, ki jo ponuja, pa je smiselna. Poleg tega obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, v kolikor se vam zdi, da vam ni všeč.

NordVPN

NordVPN je naša druga izbira, vendar razen hitrosti – do katere bomo prišli čez minuto – je primerljiva s ExpressVPN, kot lahko preberete v naši različici ExpressVPN nasproti NordVPN.

nordvpn-pregled-strežnik-navigacija

Ima fantastično varnost, nastavljeno pri 256-bitnem šifriranju, vendar imate tudi možnost uporabe njegovih strežnikov z dvojnim skokom, ki povezavi dodajo še večjo varnost in so razlog, da NordVPN zagotavlja nekaj najboljših varnosti na trgu. Zagotovljeno je stikalo za ubijanje in spoštuje vašo zasebnost s tem, da obstaja pravilnik o nedelovanju. 

NordVPN ima več kot 5000 strežnikov v 59 državah, kar vam omogoča veliko izbire. V Braziliji jih je tudi 25, če želite dostopati do brazilske vsebine. 

Njegove hitrosti so dobre, vendar lahko postanete počasne, če uporabljate oddaljene strežnike. Vendar hitro preklaplja strežnike in ima neomejeno pasovno širino. Prav tako se lahko vključi v vse pretočne platforme in je odlična izbira, če želite imeti torrent, saj je to najboljši VPN za torrenting. Za več informacij si oglejte naš pregled NordVPN.

Drugi razlogi, ki so nam všeč NordVPN

Deluje z Windows, macOS, Android in iOS. Hkrati lahko povežete do šest naprav, stranke pa so enostavne za uporabo. Razširitve brskalnika lahko prenesete tudi za Chrome in Firefox.

Za samopomoč je na voljo uporabna baza znanja. Na voljo sta tudi podpora za klepet in e-pošto v živo 24/7. Katera koli od teh možnosti je odlična, toda hitri odziv boste dobili v živo.

Cena NordVPN je bolj vabljiva kot ExpressVPN, zato je morda boljša izbira za vas. Vendar pa daljši načrti ponujajo boljšo vrednost kot mesečni načrt. Obstaja 30-dnevno okno vračila, če vam to ni všeč.

CyberGhost

Sledi CyberGhost. Ima dobro varnost in prihaja s samodejnim stikalom za ubijanje. To je super, če boste verjetno pozabili, da ga vklopite, vendar tudi ne morete nadzirati, tako da je stalno vklopljeno. Ne vodi dnevnika svojih dejavnosti.

cyberghost-pregled-razširjen-ui

Strežniško omrežje CyberGhost je eno največjih v svetu z več kot 5000 strežniki v 89 državah. Poleg tega jih je v Braziliji 28, tako da lahko dostopate do brazilske vsebine. 

Hitro je, vendar lahko, tako kot NordVPN, na dolge razdalje postane počasen. Omejitev pasovne širine ni in lahko dostopa do večine pretočnih storitev. Zaščiteni boste tudi, če boste hudourniki, seznam strežnikov pa lahko prilagodite tudi tistim, ki so primerni za hudourništvo. Oglejte si naš pregled CyberGhost za več o tem.

Drugi razlogi, ki so nam všeč CyberGhost

Združljiv je z Windows, macOS, Android in iOS. Obstajajo razširitve brskalnika za Chrome in Firefox. Omogoča do sedem sočasnih povezav, kar je veliko v primerjavi z našimi drugimi izbirami, vendar ne povsem dovolj, da bi na seznam najboljših VPN-jev za več naprav uvrstili prvih pet. Poleg tega je sedem omejitev, na koliko naprav je mogoče namestiti.

Ima obsežno bazo znanja za pomoč pri manjših težavah. V nasprotnem primeru obstaja podpora za klepet in e-pošto v živo. Klepet v živo je na voljo 24/7 in je najhitrejša možnost, vendar je e-poštna skupina boljša, če je vaša težava bolj tehnična.

CyberGhost je poceni storitev, če se odločite za dolgoročni načrt, saj mesečna cena ni velika. Za uporabnike Android in iOS je na voljo brezplačna sedemdnevna preizkusna različica, na voljo pa je tudi 445-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

VyprVPN

VyprVPN je tudi zaradi odlične varnosti dobra izbira za Brazilijo. Mlekarji se bodo uživali v igranju z nastavitvami, vendar tudi novorojenci z njim ne bodo imeli težav. VyprVPN ima tudi svoj lastniški protokol Chameleon, ki povezavi doda še večjo zaščito. Na voljo je stikalo za ubijanje in na voljo je tudi pravilnik o nedelovanju.

VyprVPN-odjemalec

Njegova strežniška mreža je v primerjavi z našimi drugimi odločitvami razočarana, vendar je v 64 državah še vedno na voljo več kot 700, kar bi moralo biti veliko. V Sao Paulu je tudi nekaj za dostop do brazilske vsebine.

Hitrosti VyprVPN niso velike, vendar bi morali biti v redu za večino dejavnosti. Na voljo je z neomejeno pasovno širino in zajel vas bo, če želite hudournik. Poleg tega se lahko vključi v večino pretočnih storitev. V našem pregledu VyprVPN gre podrobneje.

Drugi razlogi, ki so nam všeč VyprVPN

Namestite ga lahko v sistemu Windows, macOS, Android in iOS. Njegove mobilne aplikacije so nekaj najboljših na voljo, s čimer si je prislužil mesto v našem najboljšem VPN-ju za Android. Uporaba je enostavna in lahko imate hkrati do pet naprav, odvisno od načrta, ki ga izberete.

Na voljo je baza znanja, 24/7 na voljo sta podpora za klepet in e-poštno podporo v živo. Klepet v živo vas bo povezal z botrom, vendar je na voljo gumb, ki vas bo povezal s človekom. 

Izberete lahko “standardni” načrt, ki vam bo na voljo tri povezave, ali “premijski” načrt, ki vam bo omogočil pet povezav in uporabo protokola Chameleon. Na voljo je mesečni ali letni načrt cen, pri čemer se letni dolgoročno bolje obnese. Poleg tega obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja, če je ne želite.

Najboljši brezplačni VPN za Brazilijo: Windscribe

Naš zadnji izbor je Windscribe, vendar je to še vedno vredna izbira. Varnost je dobra in prilagodljiva in obstaja stikalo za ubijanje, čeprav ga zmedeno imenujemo požarni zid. Windscribe ima veliko funkcij zasebnosti, vendar vseeno beleži nekatere podatke. Vendar so ti podatki na najnižji ravni in jih ni mogoče povezati z vami.

windcribe-slider3

V 60 državah je več kot 600 strežnikov, nekaj pa jih je tudi v Braziliji. Vendar moramo poudariti, da ima Windscribe brezplačen načrt in plačljiv načrt, brazilski strežniki pa so na voljo samo na plačljivem načrtu. 

Plačljivi načrt vam bo omogočil dostop do vseh njegovih strežnikov in obstajajo še nekateri drugi perki. Njegova hitrost je dobra, plačani člani pa lahko uživajo v neomejeni pasovni širini. Tisti na brezplačnem načrtu so omejeni na 2 GB na mesec, vendar se ta poveča na 10 GB, če vnesete veljaven e-poštni naslov. 

Obstajajo tudi drugi načini, kako lahko zvišate omejitev. Če se držite brezplačnega načrta, vendar želite dostopati do plačljivega strežnika, lahko dodate lokacijo za 1 dolar na mesec in s tem povečate pasovno širino za 10 GB. Pravzaprav bo vsaka lokacija, ki jo dodate, dobila dodatnih 10 GB. 

Dodate lahko tudi posebne Windslixove posebne strežnike Windflix, ki so narejeni za pretakanje. Vendar plačani uporabniki vseeno dobijo dostop do njih. Preberite naš pregled Windscribe za več o storitvi.

Drugi razlogi, ki so nam všeč Windscribe

Ima stranke za Windows, macOS, Android in iOS. Obstajajo razširitve brskalnika za Chrome, Firefox in Opera. Z veseljem boste vedeli, da imata tako brezplačni kot plačani načrt neomejene povezave. Njegov vmesnik je preprost in enostaven za uporabo, kar je odlično za začetnike, vendar se lahko bolj tehnično misleči ljudje poglobijo z nastavitvami.

Na voljo je baza znanja, skupaj s pogostimi vprašanji (FAQ), priročniki za nastavitev in podreditom. Poleg tega je na voljo 24-urna podpora za klepet in e-pošto v živo. Kljub temu klepet v živo nadzira predstavnik AI, imenovan Garry. Daje dobre odgovore, vendar če raje govorite s človekom, lahko pošljete vozovnico e-poštni skupini.

Mesečna cena podjetja Windscribe je draga, vendar na koncu daljši načrti na koncu postanejo bolj dostopni. Ni pravilnika o vračilu, vendar je to zato, ker ga lahko preizkusite z brezplačnim načrtom. Če pa v treh dneh po nakupu zahtevate vračilo, vas bodo z veseljem zavezali.

Spletna cenzura v Braziliji

Brazilijski internet je razvrščen kot delno brezplačen, vendar obstajajo minimalna poročila o blokadi ali filtriranju spletne vsebine. 

Storitve socialnih medijev in sporočanja kot prosto dostopne. Edina opazna blokada takšne storitve je s WhatsApp. Večkrat je bil blokiran, vendar zaradi tega ni izpolnil zahtev po informacijah za pomoč pri kazenskih preiskavah.

Torrent spletna mesta se lahko blokirajo tudi po odredbi sodišča. Poleg tega obstajajo zakoni za obravnavanje kršitev avtorskih pravic in nekateri so bili zaradi tega preganjani, zato upoštevajte to. 

Spletni nadzor v Braziliji

Zasebnost in varstvo podatkov sta v brazilskem zakonu Marco Civil da o internetu o temeljnih pravicah, vendar še vedno obstaja mandat hrambe podatkov. V skladu z njim morajo ponudniki internetnih storitev 12 mesecev voditi evidenco uporabnikov, vendar navaja, da se dnevniki lahko uporabljajo samo za sodne namene.

Vendar je bila zakonodaja o zasebnosti in varstvu podatkov odobrena. Zakon o splošnem varstvu podatkov je bil zakon 2018 podpisan v zakon, ki bo urejal način uporabe, varovanja in prenosa osebnih podatkov.

Glede na to se je v državi povečalo število brezplačnih javnih dostopnih točk WiFi, vendar je vlada mesta Sao Paulo odobrila načrt “WiFi Livre Sampa”, ki bo podjetjem, ki zagotavljajo javni WiFi, omogočil zbiranje podatkov o uporabnikih, ustvarjenih na svojem dostopnem mestu. komercialnih razlogov. 

Izgovor večjih dogodkov in boj proti kriminalu vlada uporablja za povečanje nadzora. Med letoma 2014 in 2016 je ministrstvo za obrambo za nadzorno opremo porabilo 68 milijonov brazilskih realnih (16,9 milijona dolarjev). 

Brazilijska ustava ne dovoljuje anonimnosti na spletu in sodišča pričakujejo, da bodo lahko posameznika identificirala vsaj prek IP naslova. Čeprav ni poročil o prepovedi ali blokiranju VPN-jev, bi to pomenilo, da niso dobrodošli. 

Poleg tega morajo posamezniki pri nakupu mobilnega telefona ali dostopu do zasebnih internetnih povezav vpisati svoje pravo ime.

Svoboda govora na spletu v Braziliji

Svoboda govora je predvidena v ustavi, vendar obstajajo nekatere omejitve. Državljani lahko na splošno razpravljajo o občutljivih ali političnih temah, vendar volilna obdobja lahko ustvarijo drugačno vzdušje. 

Obrekovanje in bogokletstvo sta kaznivi dejanji. Če bi nekoga užalili ali zagrešili človekovo dostojanstvo, lahko dobite globo ali do šest mesecev zapora. Kritična delovna mesta so lahko odstranjena, novinarji pa se soočajo z grožnjami, nadlegovanjem in nasiljem za svoje delo, zlasti če gre za korupcijo ali kriminal. Veliko jih je tudi ubitih.

V enem primeru je bil kritični radijski voditelj ustreljen na njegovem domu, potem ko so mu večkrat grozili. Preiskave umora so pokazale, da je umor naročil lokalni politik.

Kibernetska kriminaliteta v Braziliji

Brazilija je glavna tarča kibernetskega kriminala. V poročilu Akamaja so ga uvrstili med druge najbolj ciljne države na svetu. Vložena so bila prizadevanja za povečanje kibernetske varnosti. Odprlo se je nacionalno poveljstvo za kibernetsko obrambo in leta 2020 bo vrh o kibernetski varnosti.

Kljub temu se od kibernetske kriminalitete ne morete popolnoma izogniti, razen če se odpravite brez povezave in s povečanjem javnega omrežja WiFi obstaja večje tveganje kot kdaj koli prej. Javni WiFi se lahko odpravite z nevarnostmi, zato se zaščitite z VPN-jem, pa tudi s spodobnim protivirusom.

Končne misli

Upamo, da smo vam pomagali izbrati primeren VPN za Brazilijo. Ob veliki prisotnosti kibernetske kriminalitete in možnosti nadzora morate izbrati takšno, ki ima dobro varnost in zasebnost. 

Poleg tega je dobro, da zaobidete kakršne koli omejitve, da izberete VPN, ki ima veliko strežniško omrežje. Tako ste lahko prepričani, da boste našli primernega. Če želite dostopati do vsebine, ki je omejena na Brazilijo, se boste morali prepričati, ali ima strežnike tudi v državi. 

Naš zmagovalec v Braziliji je ExpressVPN zaradi svoje odlične varnosti, spoštovanja zasebnosti in velikega števila strežnikov. Njegove druge lastnosti igrajo pomembno vlogo tudi pri njegovi zmagi, kot so sposobnosti pretakanja, hitrost in enostavna uporaba. Odličen VPN, vendar to lahko ugotovite sami, tako da uporabite 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Imate izkušnje z uporabo VPN v Braziliji? Povejte nam o tem v razdelku za komentarje, radi bi jih prebrali. Oglejte si naše druge članke VPN, ko ste tudi vi tukaj. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me