Najboljši brezplačni proxy leta 2020: preusmeritev prometa, enostavna pot

Najlažji način skrivanja IP naslova, ko želite na primer zaobiti geobloke, je uporaba proxyja. Proxy maskira vaš IP naslov, števke, ki v internetu povedo, od kod prihajate, z lastnim in zavaja sprejemni strežnik, da misli, da ste nekje drugje. V tem članku vam bomo pomagali pri iskanju lokacije z najboljšimi brezplačnimi posredniki, ki smo jih lahko našli.


Kljub temu upoštevajte, da smo rekli najlažji način za skrivanje IP-ja in ne najboljši. Kot pojasnjujemo v članku VPN vs. proxy vs. Tor, so pooblaščenci sami po sebi negotovi in ​​jih ne bi smeli uporabljati za nič, razen za ponarejanje lokacije, kar bi morda želeli storiti, če na primer skušate odblokirati YouTube, medtem ko v šoli ali deblokiranje Youkuja izven Kitajske.

Če poskušate narediti nekaj bolj pomembnega, kot je recimo preboj z Velikega požarnega zidu ali izmikanje nadzorom, uporabite strežnik proxy, da skrijete, kaj počnete, kot da bi gradili oklep telesa iz papirja. Ne bo treba zapraviti, rezultati pa bodo boleči.

VPN proti proxyju

Kot prikazujemo v najboljših člankih VPN za Rusijo in najboljših člankih VPN za Iran, če naštejemo dva, nekatere države ne verjamejo, da njihovi državljani po spletu imajo pravico delati karkoli hočejo in so razvili tehnologijo proste prekinitve proxyja, ki bo razkrivajo te v milisekundi. V teh primerih uporabite virtualno zasebno omrežje in ne proxy.

Kot pojasnjujemo v varnostnem delu VPN, VPN ne ponareja samo naslova IP, ampak dejansko preusmeri vaš promet skozi varen predor – šifrirano povezavo – in na lastniški strežnik, ki je v lasti ponudnika. To je veliko bolj varen način dela, ki vas bo dejansko skrival pred radovednimi očmi.

Dodatna težava je, da VPN-ji lahko naredijo še nekaj, kar pooblaščenci ne morejo: pritegnejo vas v pretočna spletna mesta, kot je Netflix. Kot pojasnjujemo v svojem delu o prepovedi Netflix VPN, je storitev otežila prevara vaše lokacije, da bi prišli v različico druge države. Nekaj ​​VPN-jev lahko pride, kaj šele proxy, kar bo skoraj vedno povzročilo napako proxyja.

Izbira najboljšega brezplačnega proxyja

Ne pomeni, da so pooblaščenci nekoristni. Odlični so za dostop do spletnih mest, kot je YouTube, ko ste v šoli ali v službi, običajno pa tudi odklenejo Instagram. Najbolje je, da o njih razmišljate kot o manjših in šibkejših sorodnikih VPN. Ni težko za težko dvigovanje, ampak za manjše stvari je dobro.

Namesto tega lahko uporabite eno izmed naših najboljših brezplačnih storitev VPN, vendar pooblaščenci ne morejo imeti omejitev pasovne širine ali preveč zmanjšati hitrost. Poleg tega je večina brezplačnih VPN-jev, ki se oglašujejo v trgovinah Google in Apple, tako ali tako le poveličana. Če se odločite, da boste z brezplačnim VPN-jem prešli prek brezplačnega proxyja, preberite naš seznam ali boste morda končali s storitvijo prevare, kot je Hola VPN, ki bo zasužil vaše naprave za botnet.

Če opozorimo na stran, je ekipa Cloudwards.net pokukala v svet pooblaščencev in izbrala naslednje storitve za vaš užitek. Naš izbor smo temeljili na enostavni uporabi in hitrosti povezave, saj trditve o varnosti in podobno niso le vroč zrak. Brez dodatnega aduta, začnimo.

Najboljši brezplačni proxyji

Preizkusili smo 15 pooblaščencev na podlagi priporočil bralcev in nekaj preudarnih iskanj v Googlu. Pet proxyjev smo lahko takoj zavrgli zaradi pokvarjenih spletnih strani ali nerazumljivih navodil, pri čemer smo ostali 10 kandidatov. Proxyji so hit in miss, zato priporočamo le prvih pet vnosov.

Najboljši brezplačni proxy: HideMyAss Proxy

Številni pooblaščenci, ki smo jih lahko preizkusili, so v lasti VPN storitev, najverjetneje pa so v obstoječem omrežju. Najboljše od sklopa je proxy HideMyAss, ki je hiter in preprost za uporabo. Ponuja več strežnikov in varnostnih možnosti, do vseh pa lahko dostopate enostavno in prijetno. Prav tako teče s hitrostjo strele, kar je redkost med pooblaščenci.

HideMyAss-proxy

Ko je priključen, je gumb “poskusi brezplačno VPN” v naslovni vrstici precej izrazit, vendar je to cena brezplačnega. Še en manjši nagobčnik se mora strinjati s politiko zasebnosti HideMyAss, ki ni prevroča. Preberite naš celoten pregled HideMyAss za podrobnosti o tem.

Skrij proxy

Proxy Hide.me je tudi razširitev storitve družbe VPN podjetja, nad katero nismo bili preveč navdušeni, ko smo pisali recenzijo Hide.me. Kljub temu je njen brezplačni načrt zasedel tretje mesto med našimi najboljšimi brezplačnimi VPN-ji, zato je nekaj zavzetosti za zagotavljanje dostojne brezplačne storitve za potrošnike brez razpoložljivega dohodka.

Hideme-proxy

Ta predanost kaže tudi v proxyju. Je ena boljših, na katero smo naleteli med iskanjem, z veliko priročnimi varnostnimi možnostmi in celo z izbiro strežnikov. To so samo tri države, vendar vsaj veste, kje se povezujete. Je tudi hiter in enostaven za uporabo, toda dejstvo, da morate vnesti popoln URL, odvzame izkušnjo.

4everproxy

4everproxy ima najslabšo predstavitev seznama. Spletno mesto se hitro naloži in vam omogoča, da izberete lokacije strežnika in IP naslova, kar pomeni, da vas verjetno povezava usmeri dvakrat. Čeprav dvomimo o tem, kako dobro to deluje, je deloval na nekaterih lokacijah. Pri uporabi ustreznih strežnikov smo dobili špansko Googlovo stran in ameriško ponudbo YouTube.

4everproxy-proxy

Hitro je tudi, občasno se celo naloži hitreje kot Hide.me’s ali HideMyAss’s proxy. Kljub temu njegova hitrost ni bila enakovredna, in nismo vedno prišli do različice spletnega mesta, ki smo ga izbrali. Na splošno pa bi lahko naredili veliko slabše kot pri 4everproxyju.

Zend2

Spletno mesto Zend2 je osnovno, saj ponuja samo naslovno vrstico in hitro pojasnilo pod njim. Nismo preveč navdušeni, ker enakomerno postavlja VPN-je in pooblaščence, vendar je to spodoben povzetek.

Zend2-proxy

Ko smo testirali Zend2, niso delovala vsa spletna mesta in smo sestavili majhno zbirko opravičilnih sporočil. Ko je delovalo, je bil doslej najhitrejši proxy na seznamu, zato je morda v nekaterih primerih vredno preučiti..

ProxFree

ProxFree je prijeten proxy, saj vam omogoča veliko več izbire kot njegova konkurenca. Izberete lahko na primer 11 lokacij strežnikov in isto število naslovov IP. Pod naslovno vrstico na spletnem mestu dobite tudi več stikal, ki bodo pomagali pospešiti vašo izkušnjo brskanja po spletu ali drugače optimizirati.

Proxfree-proxy

Z njim se bomo lahko brez težav naložili na YouTube, vendar smo bili nadleženi, da smo se morali vrniti na domačo stran vsakič, ko smo želeli brskati na novi spletni strani. Ena stvar, ki nam ni bila všeč, je, da smo dobili številko 404, ko smo poskušali odpreti stran s pogoji in pogoji ProxFree.

Whoer proxy

Whoer je nova storitev VPN, za katero se zdi, da ponuja svoj proxy kot bonus, vendar brezplačna različica omogoča dostop samo do enega strežnika in to na Nizozemskem. Plačilo proxyja je neumno, ker lahko za isti denar dobite VPN, zato tu uvrščamo Whoer low, razen če potrebujete nizozemski IP naslov.

Whoer-proxy

Kot pri večini storitev v tej razvrstitvi je uporaba Whoerja potrpljenje. Nalaganje spletnih mest traja večno, zato je uporaba YouTube izključena. Drug način, kako Whoer sproža naše dvome, je le, da deluje kot razširitev brskalnika, kar podjetju olajša ravnanje v slabi veri in povečanje vaših podatkov. Nismo našli nobenega dokaza o tem, vendar je to treba upoštevati.

ProxySite.com

ProxySite.com izgleda dobro, ko prvič dostopate do njega. Gre za isto naslovno vrstico kot večina pooblaščencev, vendar v večji obliki in ima jasen gumb za preklop strežnika. Ponaša se s 25 strežniki, razpršenimi po ZDA in EU, kar je sicer lepo, vendar bi bilo bolje, če bi vedeli, kje na teh množičnih območjih so strežniki.

Proksysite-proxy

Po tem, ko uporabljate ProxySite.com, čakate zelo dolgo. Poskusili smo več hitrih povezav prek naslovne vrstice, vendar nobena ni bila naložena. Pravkar smo dobili vrstico na vrhu, ki ima nekaj varnostnih možnosti in oglas za NordVPN (preberite naš NordVPN pregled), ki prikazuje vero, ki jo ProxySite.com ponuja v svojo storitev, in sivi zaslon, ki ni nikjer.

Hidester proxy

Hidester ponuja VPN in proxy storitve, vendar smo po tem, ko smo z njim preživeli nekaj minut, obupali. Vsako spletno mesto, ki je bilo vneseno v iskalno vrstico, se je trajno naložilo, YouTube pa se sploh ni naložil, niti po nekaj minutah.

Hidester-proxy

Zaradi te izkušnje smo se bali, da smo pregledali Hidesterjev VPN, ker je življenje dovolj težko, ne da bi testirali programsko opremo subpar. Vendar pa se bo sčasoma pokazalo v naših VPN pregledih – tukaj smo na Cloudwards.net – dokončamo – le kmalu ne.

KProxy

KProxy se na začetku zdi lep. Postavitev spletnega mesta je jasna in spletna mesta se hitro naložijo. Če rečem, drugi pogled kaže, da obstajajo težave. Čeprav je na voljo 10 strežnikov, njihove lokacije ne omenjajo. To pomeni, da nimate pojma, od kod surfate, kar je v najboljšem primeru nadležno in v najslabšem primeru nevarno.

Kproksi-proxy

Nekateri so lahko odpuščajoči grehi, vendar izvzamemo trditev KProxyja, da je njegova storitev boljša od storitve VPN, ker je te protokole “enostavno blokirati in upočasniti.” To ni res in zaničljiv način, kako ljudi spraviti k nakupu plačanih planov KProxyja.

Anonimna miška

Anonymousmouse je zanimiva storitev, saj razloži, kaj počne in zakaj bi jo morali uporabljati na način, naj mu rečemo edinstven način. Na spodnjem posnetku zaslona bomo pustili, da spletna stran govori sama zase.

Anonimna-proxy

Čeprav je to redukcionističen način razlage, kako deluje, bomo verjetno to tudi storili. Kar ne bo storilo, je, da storitev ne podpira HTTPS, kar je bistveno v tej dobi kibernetske kriminalitete. Ko končno dobite spletno mesto, da deluje brez njega, počasi je pekel, zato ga ne priporočamo. Domnevamo, da je bila zgled “yahoo.com” primer, s katerim Anonymousmouse ni v preteklosti.

Končne misli

Čeprav pooblaščenci ne bi smeli biti varovani v spletu, so priročen način za izogibanje preprostim blokom, kot so tisti, ki jih vzpostavijo šolski skrbniki in podobno. Kot rečeno zgoraj, je večina pooblaščencev prav groznih. Če sploh delujejo, so počasne kot melasa in ni nobenega zagotovila, da bo vaša povezava zabredla.

Kaj menite o pooblaščencih? Ali smo med testiranji kaj zamudili? Se strinjate z nami, da so VPN-ji veliko boljša možnost? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me