Kako pridobiti Omanov IP naslov leta 2020: Gibati muškat

Če zapuščate Oman zaradi službe ali počitnic, se boste morda morali pripraviti, če želite pretočiti zadnjo epizodo oddaje, ki ji sledite doma. Podobno, če želite dostopati do svojega bančnega računa izven Omana, boste verjetno naleteli na geoblock. Če želite dostopati, spremenite svoj IP naslov, zato vam bomo pokazali, kako pridobiti IP naslov Omani.


Če želite Omani Netflix pretakati izven Omana, boste verjetno blokirani zaradi teritorialnih zakonov o licenciranju in avtorskih pravicah. Netflix ima različne knjižnice v vsaki od 190 držav, v katerih deluje. Nekateri programi so izključni za eno državo zaradi kulturnih in jezikovnih razlik, drugi pa povsod. Več o tem v našem Netflix VPN vodiču za prepoved.

Omanov IP naslov vam bo pomagal obiti omejitve pretakanja in vladno cenzuro v internetu, tako da lahko dostopate do svojih najljubših TV oddaj in spletnih storitev. Poleg tega se boste lahko prijavili v storitve spletnega bančništva, ki so pogosto omejene na regijo kot način boja proti goljufijam v finančnem sektorju.

Kako pridobiti IP naslov Omani

IP naslov za Oman obstaja na več načinov, vendar sta dva najbolj priljubljena proxy in virtualna zasebna omrežja. Proxyji so brezplačni za uporabo in lahko dobijo IP naslov Omani, vendar kot lahko preberete v naši primerjavi VPN vs. proxy vs. Tor, so nezanesljivi, nimajo varnosti, jih je enostavno zaznati in blokirati in jih je mogoče zasledovati do vas.

Najboljši način uporabe je VPN. Čeprav VPN delujejo kot pooblaščenci, tako da vas povežejo z oddaljenim strežnikom, ki nadomešča vaš resnični naslov IP, ponujajo tudi varnostne funkcije, kot je šifriranje, da skrijejo vir svoje povezave. Zagotavljajo, da bo vaša identiteta v spletu ostala anonimna in da vas sistemi za odkrivanje ne blokirajo.

Pripravili bomo dve priporočili, ki imajo lokacije strežnika v Omanu, vam lahko priskrbimo IP naslov Omani, ponudimo varnost in vam omogočimo dostop do želene vsebine.

SkrijMyAss

HideMyAss vam lahko prinese IP naslov Omani. Ima dobro varnost, preklopno stikalo in več kot 900 strežnikov v 190 državah, vključno z Omanom. Kljub temu ima težavo z zasebnostjo, ker hrani dnevnike povezav in prekinitev povezave do 30 dni. Njegove hitrosti so v redu in ni omejitev pasovne širine.

Drsnik HMA1

Drsnik HMA2

HMA-drsnik3

HMA-drsnik4

Prejšnja

Naslednji

HideMyAss lahko namestite v Windows, macOS, Android in iOS, odjemalci pa so enostavni za uporabo. Prijazno in koristno osebje za podporo strankam lahko dosežete prek klepeta v živo ali e-pošte. Za odpravljanje najpogostejših vprašanj je na voljo priročna baza znanja.

Če želite preizkusiti storitev pred naročnino, lahko s sedemdnevno preizkusno različico preverite, ali vam je všeč, vendar ne pozabite preklicati v tem roku ali vam boste zaračunali enoletno naročnino. Preberite naš pregled HideMyAss za več podrobnosti.

PureVPN

Edini razlog, ki ga omenjamo, je PureVPN, ker ima strežnike v Omanu. Če so vaše spletne dejavnosti občutljive narave, jih ne priporočamo. Kljub temu ima dobro strežniško omrežje in varnost je v redu, vendar ga morate nastaviti na 256-bitno šifriranje. Ponuja tudi stikalo kill, vendar je njegova politika zasebnosti precej nedosledna, kot lahko preberete v našem pregledu PureVPN.

PureVPN-homepage-2018

Njegove hitrosti so dobre in na pasovni širini ni kape. Namestite ga lahko v sistemu Windows, macOS, Android in iOS, čeprav je njegov popločan vmesnik videti čudno. V primerjavi s HideMyAss je PureVPN veliko cenejša možnost in ima 31-dnevno garancijo vračila denarja in podporo 24/7.

Nevarnosti uporabe Omanovega IP naslova

Uporaba IP-naslova Omani ni nevarnosti, vendar je treba upoštevati nekaj.

Internet v Omanu je strogo nadzorovan, kot je v mnogih državah, vendar ne toliko kot na Kitajskem. Spletna mesta, ki vsebujejo gejevsko in lezbično gradivo, pornografijo, nekatera spletna mesta za zmenke, ki so imela spolno eksplicitne slike in vsebino v zvezi z nezakonitimi drogami, so blokirana. To morda pretirano izseljencem, turistom ali vsem, ki potujejo v Oman in upajo na uporabo interneta.

Ponudniki internetnih storitev v Omanu imajo v svojih sporazumih tudi stroge pogoje glede vrste dovoljenih dejavnosti. Dejavnosti, ki nasprotujejo političnim, socialnim, verskim, gospodarskim ali kulturnim vrednotam monarhije ali bi lahko škodile tretji osebi, so nezakonite. Neupoštevanje teh predpisov lahko privede do prenehanja storitve in kazenske ali civilne tožbe.

Prav tako je nezakonito uporabljati Skype, WhatsApp in FaceTime. To velja za internetne kavarne, od katerih je bila večina preterana, zaradi česar so bili ljudje aretirani, zaprti ali zaračunani zajetne globe za ponujanje VoIP storitev.

Čeprav Omanova ustava zagotavlja svobodo mnenja in izražanja v mejah zakona, govor, ki kritizira monarhijo ali vlado ali odstopa od islama, ni dovoljen. Številni novinarji, blogerji in drugi državljani se sami cenzurirajo, da bi se izognili zasliševanjem, aretacijam ali zapornim pogojem za govor proti vladajoči družini na družbenih medijih. 

Na primer, leta 2016 je bil znani pisatelj in aktivist Abdullah Habib obsojen na tri leta zapora in kaznovan z 2.000 oalovskih sporov (5200 dolarjev) za objavo objav v Facebooku o političnih in človekovih pravicah.

Vlada spremlja tudi zasebne komunikacije svojih državljanov, vključno z e-pošto, mobilnim telefonom in klepetalnicami. To v kombinaciji z nevarnostjo uporabe javnega WiFi in kibernetskih napadov predstavlja veliko tveganje za vse, ki uporabljajo IP naslov iz Omana.

Na srečo lahko uporabite eno od VPN-jev, ki smo vam jih priporočili, da dobite IP naslov Omani in dostop do tistega, s čimer ste se vračali domov.

Končne misli

Upamo, da vam bo to pomagalo dobiti IP naslov Omani. VPN je najboljši način uporabe, saj nudi dobro varnost, vas osvobaja vsiljivega nadzora in cenzure, vašo resnično identiteto skriva in deblokira storitve pretakanja medijev. 

Vsaka možnost, ki jo priporočamo, je več kot dovolj za začetek, vendar je HideMyAss naš izbor zaradi dobre varnosti in odlične podpore strankam. Poleg tega lahko uporabite njegovo sedemdnevno brezplačno preskusno obdobje in 30-dnevno obdobje vračila, da preverite, ali vam je všeč. Če želite več možnosti, si oglejte naš najboljši VPN za Oman.

Če imate izkušnje s pridobivanjem Omanovega IP naslova, bi radi slišali vaša priporočila. Povejte nam o njih v spodnjem delu komentarjev. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map