Kako pridobiti nigerijski IP naslov leta 2020

Če ste Nigerijec, ki živi v tujini ali potujete iz države in se želite ujeti na zadnji frkta Yoruba, ki ste ga gledali na IrokoTV, se boste morda poskušali opozoriti na dostop do vsebine zaradi geoblokov. Če si želite ogledati tako omejeno vsebino, morate dobiti nigerijski IP naslov, mi pa vam bomo pokazali, kako do nje. 


Ko se povežete z internetom, boste dobili naslov IP, ki je videti kot nekaj naključnih številk, vendar dejansko razkrivajo vašo relativno lokacijo na svetu na spletnih straneh in spletnih storitvah, ki jih obiščete. Glede na vaš IP naslov so lahko nekatera spletna mesta blokirana, vključno z vladnimi spletnimi mesti in bankami. 

Storitve pretočnega prenosa, kot sta IrokoTV in Netflix, imajo različne knjižnice z licenco za določene regije, o katerih lahko preberete v našem priročniku o prepovedi Netflix VPN. Nobena od teh knjižnic vsebine ni na voljo zunaj Nigerije, zato morate spremeniti svojo lokacijo tako, da spremenite svoj IP naslov, če si želite ogledati vsebino, ki ste je navajeni.

V tem priročniku o tem, kako dobiti nigerijski IP naslov, bomo razložili, zakaj so navidezna zasebna omrežja tako pomembna, in priporočili nekaj naših najboljših izbir, ki prihajajo z našega najboljšega seznama VPN.

Kako pridobiti nigerijski IP naslov

Najlažji način za pridobitev nigerijskega IP naslova je prek posrednika, vendar so nezanesljivi in ​​ne vključujejo varnostnih funkcij, zato bo vaš pravi naslov IP izpostavljen in vam ga lahko sledimo. Poleg tega se pustite odprti za kibernetsko kriminaliteto. Kljub temu lahko v našem najboljšem vodiču brezplačnih proxyjev najdete nekaj možnosti, če želite iti po tej poti.

Kljub temu obstaja boljši, varnejši in enostavnejši način spreminjanja vašega naslova IP, ki uporablja VPN. VPN bo zaščitil vašo zasebnost in maskiral vaš IP naslov, da vas ne bo anonimen, za razliko od proxyja, ki vas bo izpostavil spletnim grožnjam. Za več informacij preberite članek o VPN vs. proxy v primerjavi s Torom.

Uporaba VPN je najbolj zanesljiv način dostopa do blokirane vsebine, zaščita vaše identitete, zaščita vaše WiFi povezave za varnejše brskanje in prihranek denarja za telefonske stroške, ko jo uporabljate na svoji mobilni napravi. Naši najboljši VPN pregledi imajo odlične ponudnike, vendar boste morali izbrati tistega, ki je primeren za Nigerijo. 

Ivacy

Ivacy ima nizko cenovno ceno in odlično ponudbo posebnih strežnikov. Kljub nekaj težavam, kot so nedosledne hitrosti, je odlična storitev z robustnim naborom funkcij, vključno s stikalom kill in AES 256-bitnim šifriranjem, in vstopa v Netflix in DSTv. 

VPN ima več kot 1000 strežnikov na več kot 100 lokacijah po vsem svetu. Večina jih je v ZDA, toda obstaja spodoben niz držav, vključno z Nigerijo. Jasno se posveča zasebnosti uporabnikov in če želite poceni predorov, je to ena najboljših možnosti na trgu. Več o tem si lahko preberete v našem pregledu Ivacy.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Njegova storitev za stranke je odlična z vidika enostavnega dostopa in kakovosti, saj lahko dobite večino podpornih funkcij iz aplikacije Android ali iOS, vključno z zahtevo za vstopnico, kratekimi vprašanji, zanesljivo zbirko znanja, obilico možnosti stikov, oddajo povratnih informacij in hitrimi odzivnimi časi.

Kljub temu Ivacy ni brez napak. Njegove hitrosti so neskladne, vmesnik je čuden, za menjavo strežnikov pa morate prekiniti povezavo. Če ste zaskrbljeni zaradi teh področij, boste morda bolje z drugimi možnostmi v tem pregledu.

SkrijMyAss

HideMyAss bo dobil nigerijski IP naslov. Ima veliko omrežje strežnikov, ki obsega 190 držav, vključno z dvema strežnikoma v Nigeriji, dobro varnostjo in politiko zasebnosti, vendar ohranja povezavo in prekinitev dnevnikov 30 dni. Njegove hitrosti so ustrezne in je neomejena pasovna širina. Poleg tega imate dostop do večine pretočnih storitev.

Drsnik HMA1

Drsnik HMA2

HMA-drsnik3

HMA-drsnik4

Prejšnja

Naslednji

HideMyAss lahko uporabljate v operacijskem sistemu Windows, macOS, Android in iOS. Ima preproste odjemalce, ki vam omogočajo, da hkrati povežete do pet naprav. Na voljo je tudi sedemdnevna preizkusna različica, tako da lahko preizkusite, ali vam je všeč, in v primeru, da ste še vedno neodločeni, je na voljo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Preberite naš pregled HideMyAss za več informacij o storitvi.

PureVPN

PureVPN tega seznama ne bi naredil, če ne bi bilo 12 strežnikov v Nigeriji. Če vaše dejavnosti niso občutljive, bi to lahko bila prava izbira za vas, toda za vse druge namene se držite drugih.

Njegova varnost je v redu, vendar morate šifriranje nastaviti na 256-bit. Ima tudi stikalo za ubijanje in politiko zasebnosti, vendar je slednje precej nedosledno, ker nasprotuje vodenju dnevnikov, kot lahko preberete v našem pregledu PureVPN. Omrežje strežnikov je dobro, kar pomeni spodobno hitrost in storitev ne nalaga omejitev pasovne širine. 

Lokacije strežnika PureVPN

PureVPN ima stranke za Windows, macOS, Android in iOS, vendar vam njegov slog ploščic morda ni všeč. Podpora po e-pošti in klepetu v živo sta na voljo 24/7, kar je v redu, vendar pušča veliko želenega. VPN je tudi cenejši od večine ponudnikov in ponuja 31-dnevno garancijo vračila denarja, vendar cena ne bi smela biti odločilni dejavnik.

Nevarnosti uporabe nigerijskega IP naslova

V Nigeriji je težava internetna cenzura. Obstaja trend, v katerem se afriške države osredotočajo na nadzor internetnih dejavnosti svojih državljanov. Kljub temu boste naleteli tudi na spletna mesta z omejenim geografskim dostopom, kar se pogosto dogaja pri storitvah pretakanja, vendar jih najboljši VPN-ji lahko odklenejo.. 

Čeprav ustava Nigerije zagotavlja zaščito svobode govora in tiska, vlada te pravice omejuje ali posega v njih. Znano je, da aretirajo blogerje in novinarje, ki jih obtožujejo “spletnega vdora”. Militantne skupine v državi so grozile tudi novinarjem in medijem, včasih pa pobijale člane tiska.

Vlada tudi preprečuje spletno razhajanje, zlasti med nacionalnimi volitvami, kot se je to zgodilo marca 2018, ko je senat predlagal predlog sovražnega govora, ki bi dokazal, da omejuje svobodo govora v državi. Nigerija je tudi ena najbolj cyberattack in naklonjena državam na celini.

Če uporabljate nigerijski naslov IP, imate za nadzor isti potencial, če pa na tem seznamu uporabljate VPN, bi morali biti v redu.

Končne misli

Upamo, da smo vam pomagali razumeti, kako varno dobiti nigerijski IP naslov. Najboljši način za zagotovitev zaščite med tem je uporaba VPN-ja. 

Vsi ponudniki, ki jih priporočamo v tem pregledu, bodo dobili tisto, kar potrebujete. Ivacy je naša najboljša izbira, saj ponuja zasebnost in večjo varnost. Poleg tega odblokira omejeno vsebino, vključno s storitvami pretakanja. 

Z veseljem bomo slišali vaše predloge, kako pridobiti IP naslov v Nigeriji. Povejte nam v spodnjem razdelku s komentarji. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map