Kako pridobiti nemški naslov IP 2020: Spoof your way into Heimat

Če vas je prek spleta prejelo sporočilo o napaki, ko ste zunaj Nemčije in morate dostopati do spletnega mesta, ste najverjetneje naleteli na geoblock. Kadar ne morete dostopati do vsebine, ki ste je že bili, je lahko frustrirajoče, vendar obstaja preprosta rešitev. Vse kar morate storiti je, da spremenite svoj IP naslov. V tem članku vam bomo pokazali, kako pridobiti nemški IP naslov.


Spletna mesta in spletne storitve lahko po vašem naslovu IP povedo, kje se nahajate. Tako lahko preprečite dostop do vsebine, ki je omejena na določeno državo, če ste zunaj nje. Vendar si ga boste lahko ogledali, ko spremenite svoj IP naslov v enega iz te države.

Morda boste želeli dohiteti lokalni kanal ali novice iz storitev, kot sta ARD Mediathek ali ProSieben Video. Mogoče si želite ogledati nemško različico Netflixa. Ne glede na to, za to potrebujete nemški IP naslov.

Do blokov pride, ker storitev pretakanja potrebuje licenco za vsako oddajo iz države, v kateri se mora prikazati. Nekatere morda niso primerne za nekatere države zaradi jezika ali njihove ciljne publike. Netflix je v mnogih državah, vendar se njegova knjižnica zaradi teh zakonov razlikuje. Mnogi ljudje želijo ameriško Netflix, ker ima največ različnosti.

Več o tem si preberite v našem delu o prepovedi Netflix VPN. Če iščete Netflix, si oglejte najboljši VPN za Netflix za več predlogov.

Morda boste morali imeti tudi dostop do svojih finančnih računov. Recimo, da se morate prijaviti na svoj bančni račun, vendar ne glede na to, koliko poskusite, do njega ne morete dostopati. Kot nadležno je, da večina finančnih storitev ne dovoli prijav iz druge države iz varnostnih ukrepov. Samo spremenite svoj IP naslov in že boste v redu.

Kako pridobiti nemški naslov IP

Lahko bi šli po enostavni poti in s proxyjem pridobili nemški naslov IP (naš najboljši brezplačni vodič po proxyju vsebuje nekaj predlogov). Kljub temu ga ne bi priporočali, ker so nezanesljivi. Vedno ne delujejo in varnost ni vključena, zato so odprti za napade. Poleg tega je vaš naslov IP izpostavljen in stvari lahko zasledimo do vas. Za boljše razumevanje preberite primerjavo VPN proti proxy in Tor.

Priporočamo uporabo navideznega zasebnega omrežja, ker so naložena z varnostjo in cenijo vašo zasebnost. Zaščitili bodo tudi vaš IP naslov. Oglejte si naše najboljše VPN-je, vendar boste morali zagotoviti, da je tisti, ki ga želite, dobra izbira za Nemčijo.

Za začetek mora imeti strežnike v Nemčiji. Če ne gre, boste še vedno obtičali. Če želite vstopiti v Netflix, se zavedajte, da je odličen za zaznavanje VPN-jev, zato boste želeli izbrati takšnega, ki lahko obide njegov sistem. Za več podrobnosti si oglejte naš kos o napaki proxy Netflix proxy.

CyberGhost

CyberGhost je odličen ponudnik, ki ima veliko strežnikov, vključno z neverjetnimi 575 v Nemčiji, zato ne bi smeli imeti težav z nemškim IP naslovom. Ima dobro varnost in zasebnost, tako da veste, da ste zaščiteni. Njegova hitrost je spodobna, ima neomejeno pasovno širino in lahko dostopa do Netflixa in drugih pretočnih storitev.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Namestimo ga lahko v sistem Windows, macOS, Android in iOS. CyberGhost si je prislužil prvo mesto v naših najboljših VPN-jih za več naprav, saj omogoča povezovanje do sedmih naprav hkrati, kar je več, kot dovoljujejo njegovi konkurenti. Sedemdnevno preizkusno različico lahko uporabite, da vidite, kakšno je, in če še vedno niste prepričani po tem, obstaja garancija za vračilo denarja.

Preberite naš pregled CyberGhost, če želite izvedeti več o storitvi.

NordVPN

NordVPN vam lahko prinese tudi nemški IP naslov zaradi več tisoč strežnikov, od tega jih je 257 v Nemčiji. Je tudi med najboljšimi za varnost in zasebnost. Njegove hitrosti so dobre in omejitev pasovne širine ni. Poleg tega lahko brez težav vstopa v večino pretočnih storitev, vključno z Netflixom.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Lahko ga uporabljate v večjih operacijskih sistemih in hkrati povežete do šest naprav. S 30-dnevnim obdobjem vračila bi morali imeti dovolj časa, da preverite, ali vam je všeč. Prav tako si lahko preberete naš pregled NordVPN, da si bolje ogledate storitev.

Astrill

Astrill je še ena dostojna izbira. Omrežje strežnikov ni tako veliko kot omrežje njegovih konkurentov, v Nemčiji pa ima šest strežnikov, med njimi München, Hanau Am Main, Frankfurt, Düsseldorf, Frankfurt Am Main in Köln. Varnost vas bo varovala in na izbiro je veliko protokolov, med njimi tudi dva, ki sta izključno podjetju.

Drsnik-drsnik1

Astrill-drsnik2

Astrill-drsnik3

Astrill-drsnik4

Prejšnja

Naslednji

V storitve pretakanja boste lahko vstopili in ima hitrost brez omejitev pasovne širine. Združljiv je z najbolj priljubljenimi operacijskimi sistemi in ima lahko hkrati do pet naprav. Na voljo vam je sedemdnevno preskusno obdobje, za več podrobnosti pa si lahko preberete naš pregled Astrill.

Nevarnosti uporabe nemškega naslova IP

Nemški IP naslov lahko uporabljate brez skrbi, vendar morate imeti v mislih nekaj informacij o državi.

Če redno objavljate po spletu, morate vedeti, da so nekatere kategorije govora nezakonite. To vključuje obrekovanje ver in pogovore o ustanovitvi teroristične organizacije ter druge, določene v nemškem kazenskem zakoniku.

Pravilo sovražnega govora, imenovano NetzDG, velja od oktobra 2017. Zahteva, da velikani družbenih medijev odstranijo nezakonit material, objavljen na svojih platformah. Če tega ne storijo, tvegajo denarno kazen. Čeprav to uporabnikov ne vpliva veliko, obstajajo pomisleki, da bi pravilo omejilo svobodo izražanja.

Kot v večini držav je gradivo, zaščiteno z avtorskimi pravicami, v Nemčiji nezakonito in lahko povzroči globo ali zapor. Lahko bi odvetniške družbe vlekle priljubljene hudournike za nemške naslove IP v upanju, da bi koga tudi prijele. Preberite naš najboljši vodnik VPN za Nemčijo za več informacij.

Javni WiFi postaja vse bolj priljubljen, zato več ljudi ogroža kibernetsko kriminaliteto. Nikoli ne morete povedati, kako varne so te vroče točke, zato je dobro, da se pri povezovanju uporabite VPN, da se zaščitite. Kljub temu je dostojen protivirusni program tudi dober za obrambo.

Končne misli

Zdaj bi morali vedeti, kako enostavno in varno dobiti nemški IP naslov. Uporaba VPN je daleč najboljši način, saj boste zaščiteni zaradi njegove varnosti in ostali anonimni.

Naši trije izdelki bodo dobili tisto, kar potrebujete, vendar je CyberGhost najboljša izbira za Nemčijo, saj ima tam 575 strežnikov, kar je več kot katerikoli drug ponudnik, ki smo si ga ogledali. S sedemdnevno preizkusno različico si lahko ogledate, kako vam je všeč. Če po tem še vedno niste prepričani, obstaja tudi garancija za vračilo denarja.

Če imate nasvete o pridobivanju nemškega naslova IP, jih objavite v spodnjem razdelku s komentarji. Super bi jih bilo slišati. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map