Kako pridobiti kenijski IP naslov leta 2020

Če ste Kenij, ki živi v tujini in hrepenite po ogledu najljubših lokalnih serij, kot sta teta šef ali prave gospodinje Kawangware, ali želite svoje bančništvo opraviti prek spleta, boste potrebovali kenijski IP naslov.


IP naslov ni le niz naključnih števil; je polna skritih informacij, ki lahko razkrijejo vašo lokacijo na spletnih mestih ali spletnih storitvah. Če si želite ogledati geoblokirano vsebino, ki je omejena na Kenijo, vključno s storitvami naročnine, kot sta DSTV ali Showmax, potrebujete naslov IP, ki pokaže, da ste v Keniji.

Medijski pretočni velikan Netflix deluje po vsem svetu v več sto državah, tudi v Keniji, vendar z omejitvami za izdajo dovoljenj za oddajanje različnih TV oddaj. Več o tem si lahko preberete v našem članku o prepovedi Netflix VPN ali pa si oglejte naša priporočila za najboljši VPN za Netflix, če želite le dostop.

Mnoge banke in finančne institucije tudi ne dovolijo, da se prijavite izven države kot zaščito pred goljufijo. Zato je priročna sprememba naslova IP, ker vam omogoča, da s spletom določite svojo lokacijo za dostop do vašega bančnega računa.

Za priljubljeno storitev M-Pesa ne boste potrebovali kenijskega IP naslova za sklenitev posla, saj uporabnikom Android in iOS omogoča dostop do storitve M-Pesa Global prek aplikacije mySafaricom. Od tam lahko denar pošljete v vzhodno Afriko, na bančne račune v Nemčiji, na Kitajskem in v Združenih arabskih emiratih, zastopnike Western unije (razen Severne Koreje in Sirije) in PayPal.

Kljub temu lahko še vedno dostopate do kenijskih oddaj z navideznim zasebnim omrežjem s kenijskim IP naslovom. Pokazali vam bomo, kako ga lahko dobite.

Kako pridobiti kenijski IP naslov

Če želite pridobiti kenijski IP naslov, se lahko odločite za lažjo pot in uporabite proxy, vendar niso zanesljivi in ​​vas lahko pustijo ranljive za kibernetsko kriminaliteto, ker ne šifrirajo prometa ali ne vključujejo varnostnih funkcij. Poleg tega tudi najboljši prosti pooblaščenci ne ščitijo vašega naslova IP, kar pomeni, da vas lahko spremljate. Več lahko izveste v članku VPN vs. proxy vs. Tor.

Najboljše orodje za uporabo kenijskega naslova IP je virtualno zasebno omrežje. VPN bo šifriral internetni promet vaše naprave in ga usmeril prek enega od njegovih strežnikov, tako da lahko anonimno brskate po internetu in deblokirate vsebino, omejeno z geo.. 

VPN-ji vas anonimno in varno ščitijo pred spletnimi nevarnostmi, vendar poskrbite, da boste izbrali najboljši VPN za Kenijo. Potrebovali boste VPN s strežniki v Keniji, ki vam bo pomagal pri dostopu do Netflixa, ki ima zapleten sistem za odkrivanje VPN, ki ga lahko zaobide le peščica VPN.

ExpressVPN

ExpressVPN je odlična izbira za pridobitev kenijskega IP naslova. Omogoča vam dostop do vsebine, kot da ste bili v Keniji, ne glede na to, kje ste, in vas ohranja anonimne. Odličen je za deblokiranje vsebine, ki omejuje geo, zlasti iz pretočnih storitev, kot je Netflix. 

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Njegova izjemna zmogljivost, neomejena pasovna širina in visoke hitrosti so najboljši VPN za pretakanje, močne varnostne lastnosti, kot sta AES 256-bitno šifriranje in zaščita puščanja DNS, pa varujejo vašo zasebnost in občutljive podatke.

VPN je verjetno najbolj uporabniku prijazen, z enostavnimi aplikacijami za večino glavnih platform, hitro in koristno podporo strankam prek 24-urnega klepetanja v živo in brez težav, 30-dnevno jamstvo vračila denarja. Preberite naš pregled ExpressVPN za več informacij o ponudniku.

CyberGhost

CyberGhost je še ena dostojna storitev VPN. Ima več kot 3700 strežnikov, od tega 10 v Keniji. Odlikuje ga stroga varnost in spoštuje vašo zasebnost s svojo politiko ničelnega beleženja. Poleg tega ne postavlja kape na pasovno širino. 

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

CyberGhost lahko odblokira tudi Netflix in druge storitve pretočnega pretoka, združljiv pa je z večino glavnih operacijskih sistemov. Uporabljate ga lahko na do sedmih napravah hkrati, zato je eden naših najboljših VPN-jev za več naprav.

Za razliko od drugih VPN CyberGhost ponuja zelo velikodušno 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Na voljo je brezplačna preizkusna različica, vendar je njegova dolžina odvisna od odjemalca, ki ga namestite. Na primer, preizkus za odjemalca Windows je dolg le 24 ur, medtem ko aplikacije Android in iOS ponujajo sedemdnevno preskusno obdobje.

Ivacy

Ta relativno nova, a poceni storitev VPN. Opremljen je s funkcijami in vas lahko pripelje v Netflix. Ima več kot 450 strežnikov, od katerih je eden v Keniji, zato boste zagotovo dobili kenijski IP naslov. 

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Njegova slaba stran so neskladne hitrosti, ki se razlikujejo glede na vašo uporabo, tako da ne dosega naših najhitrejših ponudnikov VPN. To pa nadomešča s svojo nizko cenovno ceno, ponudbo posebnih strežnikov in robustnim naborom funkcij. 

Če želite poglobljen pogled na VPN, si lahko preberete naš pregled Ivacy. V vaši povezavi uporablja AES 256-bitno šifriranje, da vam zagotovi najboljšo varnost in ohranja jasno predanost zasebnosti uporabnikov.

Nevarnosti uporabe kenijskega IP naslova

Kenija ima slab ugled, ker strogo spremlja komunikacije svojih državljanov in spremlja njihove komunikacijske naprave. Leta 2017 je kenijska vlada priznala, da je za nadzorne dejavnosti porabila milijone dolarjev, vendar to ni vse narobe.

Strašno stanje kibernetske varnosti v Keniji je prispevalo k njeni slabi uvrstitvi kot država, ki je ranljiva za kibernetske nevarnosti. Pravzaprav je indonezijska hekerska skupina Kurd Electronic Team 3. junija 2019 vložila številne vladne spletne strani.

Kot lahko preberete v našem priročniku za cenzuro interneta, mnoge države po svetu blokirajo ali omejujejo internet. Poročilo Freedom House je Keniji naštelo 32 od 100 na seznamu najbolj in najmanj prostih držav, tako da vam mora še vedno skrbeti, kako bo vlada preskočila svoj internetni promet. Za krajo občutljivih podatkov boste morali paziti tudi na hekerje in kibernetske kriminalce. 

Čeprav v Keniji ni uporaba nezakonitega zasebnega zasebnega omrežja v Keniji, bo kenijski IP-naslov otežil kraje podatkov, ki bodo preprečevale geoblokiranje in omejitve cenzure, kar lahko prepreči dostop do vsebine..

Končne misli

VPN je najboljša ponudba, da dobite kenijski IP naslov in zaščito v spletu, ne glede na vašo lokacijo. Vsak od zgornjih treh ponudnikov storitev VPN vam bo dobil, kar potrebujete, vendar je ExpressVPN najboljša izbira. 

S svojo ogromno izbiro strežnikov, močno varnostjo, izjemno zmogljivostjo in zmožnostjo vključevanja v storitve pretočnega pretoka bi morali dobiti vse, kar potrebujete za varno pridobivanje želene vsebine. Poleg tega s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja brez vprašanj ni razloga, da ga ne preizkusite. 

Z veseljem bi slišali vaša priporočila za pridobitev kenijskega IP naslova. V spodnjem razdelku pustite komentar in hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me