Kako pridobiti IP-naslov ZAE leta 2020: Dubai DNS

Ko ne pridete v Dubaj ali Abu Dabi in želite dostopati do običajne vsebine, vas lahko prikaže sporočilo o napaki. To je zato, ker ste naleteli na geobloka. Motijo ​​jih in edini način, kako jih obiti, je, da spremenite svoj IP naslov v dano državo. V tem članku vam bomo pokazali, kako pridobiti IP naslov v ZAE.


Vaš IP naslov lahko izgleda kot čudna telefonska številka, toda na spletnih straneh, ki jih obiščete, in spletnih storitvah, ki jih uporabljate, je v bistvu vaš ID lokacije. Če poskusite dostopati do vsebine, ki je omejena na državo, v kateri niste, boste blokirani. Če spremenite svoj naslov IP, lahko izgledate, kot da ste v tej državi.

Morda poskušate gledati lokalno arabsko televizijo ali pa domišljijsko pretakate svoje najljubše serije na Icflixu. Če je omejeno na ZAE in vas ni tam, boste blokirani. Enako velja za Netflix. Čeprav je na voljo v drugih državah, so v Dubaju morda programi ali filmi, ki niso prikazani. Za več informacij o tem preberite del o prepovedi Netflix VPN.

Razlog za te bloke so omejitve licenc. Za predvajanje oddaje mora podjetje pridobiti licenco za vsako državo, v kateri želi oddajati oddajo. Nekateri programi morda niso primerni za nekatere države. Na primer, morda so v določenem jeziku ali po njih morda ni dovolj povpraševanja.

Če vas zanima Netflix, se lahko potopite naravnost v naš najboljši članek VPN za Netflix.

Obstaja tudi možnost, da želite dostopati do finančne storitve. Mogoče se želite prijaviti na svoj bančni račun preko spleta. Verjetno tega ne boste mogli storiti. Mnoge banke in druga podjetja prepovedujejo prijave iz drugih držav kot previdnost pred goljufijami, zato boste morda morali spremeniti svoj IP naslov, da boste imeli dostop.

Kako pridobiti IP-naslov ZAE

Če želite iti po enostavni poti, lahko uporabite strežnik proxy, da dobite IP-naslov ZAE – za predloge preberite naš najboljši brezplačni vodič po proxyju, vendar ga ne priporočamo. Proxyji so nezanesljivi, včasih ne delujejo in ne vključujejo varnosti, kar pomeni, da ste dovzetni za spletna napada. Poleg tega je vaš naslov IP nezaščiten, zato lahko svoje dejavnosti spremljate do vas. Naš VPN vs. proxy vs. Tor ima več o tej temi.

Uporaba virtualnega zasebnega omrežja je najboljši način za spremembo IP naslova. Imajo svojo varnost in večina ne vodi dnevnika vaših spletnih dejavnosti. Poleg tega je vaš IP zaščiten in omogoča anonimno brskanje.

Čeprav bo večina ponudnikov med našimi najboljšimi VPN pregledi opravila svoje delo, morate izbrati tistega, ki je primeren za ZAE. Tam bodo morali imeti strežniki, sicer boste še vedno obtičali. Če vas skrbi Netflix, boste morali poskrbeti tudi za to, da bo prešel Netflixov sistem za odkrivanje VPN. Za več informacij preberite naš kos o napaki proxy Netflix.

NordVPN

NordVPN je dobra izbira za pridobitev IP naslova ZAE. Ima ogromno mrežo strežnikov in tam so nameščeni štirje. Zaščitili vas boste zaradi vrhunske varnosti, vključno z dvojnim šifriranjem, in lahko ste prepričani, da ne vodi dnevnika svoje dejavnosti.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Njegove hitrosti so spodobne in ni omejitev pasovne širine. Poleg tega nima težav s pretočnimi storitvami, kot je Netflix.

Uporabljate ga lahko v večini glavnih operacijskih sistemov in hkrati povežete do šest naprav. Obstaja tudi 30-dnevno obdobje vračila, ki vam daje dovolj časa, da se odločite, ali vam je všeč. Več podrobnosti lahko preberete v našem pregledu NordVPN.

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta ima veliko strežniško omrežje z 10 strežniki v ZAE. Kljub temu ima težave pri pretakanju storitev, zato če je to vaš glavni cilj, bi bilo bolje z našim prvim izborom.

Prejšnja

Naslednji

Varnost je dobra, vendar je privzeto nastavljena pri 128-bitnem šifriranju. Lahko pa to spremenite v bolj varen 256-bitni. Prav tako obstaja politika brez zapisov. Hitrosti so dobre in ima neomejeno pasovno širino.

Uporabljate ga lahko v večjih operacijskih sistemih, vključno z Linuxom, zato je naš najboljši VPN za Linux. Hkrati je mogoče povezati pet naprav. PIA ima sedemdnevno jamstvo za vračilo denarja, ki vam omogoča, da ga preizkusite pred prevzemom. Za več informacij o storitvi preberite naš pregled PIA.

VyprVPN

VyprVPN je še ena dostojna izbira, saj ima strežnike v 60 državah, vključno z Dubajem. Ima dobro varnost, z lastnim protokolom Chameleon pa doda dodatno zaščito. Podjetje ne vodi dnevnikov, zato vam ni treba skrbeti za svojo zasebnost. Njegove hitrosti so dobre, vendar lahko včasih počasi narašča in ni omejitve, koliko pasovne širine lahko uporabite.

Izbira strežnika VyprVPN

Uporabljate ga lahko v večini glavnih operacijskih sistemov, čeprav namizna različica nima najboljše postavitve in povezuje do pet naprav hkrati. Kljub temu VyprVPN nima politike vračila. Namesto tega je na voljo tridnevno preizkušanje, ki bi moralo imeti še dovolj časa, da se lahko zavrti. Za boljši pogled preberite naš pregled v programu VyprVPN.

Nevarnosti uporabe naslova ZAE

V redu je, da uporabite IP naslov v Dubaju, vendar se morate zavedati nekaterih stvari. Spletne razprave, ki se lahko zdijo nedolžne, se lahko kaznujejo, če se šteje, da žaljijo vero ali sramotijo ​​državo. V skladu z različnimi zakoni se kazni gibljejo od do 10 let zapora do glob do 2 milijona dirhama (540 000 USD).

Vladni nadzor je tudi možnost spremljanja družbenih medijev. Poleg tega je Abu Dabi leta 2016 predstavil Falcon Eye, ki je nadzorni sistem, ki omogoča spremljanje ljudi.

Upoštevati morate tudi tveganje kibernetskega kriminala. Leta 2016 je Symantec poročal, da je bila ZAE žrtev drugega največjega števila kibernetskih napadov na Bližnjem vzhodu. Drugo poročilo družbe Norton Security je pokazalo, da je bilo žrtvam ukradeno skoraj 4 milijarde dirhamov (milijardo dolarjev) v letu 2017. Oglejte si naš najboljši VPN za ZAE za več o državi.

Končne misli

Zdaj bi morali vedeti, kako varno dobiti naslov IP v ZAE. Za najboljšo zaščito uporabite VPN, ker imajo veliko varnost in vaše dejavnosti bodo zasebne.

Vsako od zgornjih priporočil bo naredilo trik, vendar je NordVPN najboljša izbira. V ZAE ima štiri strežnike in omogočil vam bo pretakanje storitev. 30-dnevno nadomestilo vam mora dati dovolj časa, da ga preizkusite.

Če imate druge ZA ideje za pridobitev IP naslova v ZAE, jih objavite v spodnjem razdelku za komentarje. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me