Šrilanka je čudovita otoška država v južni Aziji, v kateri je živahna internetna infrastruktura. Če potujete zunaj države zaradi službe ali počitnic in potrebujete dostop do spletnega bančništva, vladnih spletnih mest ali TV programov, boste naleteli na geobloke, če nimate šrilanškega IP naslova. Pokazali vam bomo, kako ga lahko dobite.


IP naslov je edinstven niz naključnih številk, ki spletnim storitvam in spletnim mestom pomagajo prepoznati vašo napravo in lokacijo, ponudnika internetnih storitev in informacije o brskalniku. Če ste v tujini in poskusite dostopati do pretočnih storitev ali spletnih mest na Šrilanki, na primer tistih, ki jih vodi vlada ali spletno bančništvo, zaradi regionalnih omejitev ne boste mogli.

Banke in vlade uporabljajo geografske omejitve za preprečevanje goljufij, medtem ko jih televizijski kanali in storitve pretakanja medijev, kot je Netflix, izvajajo tako, da izpolnjujejo pogoje o zakonih o avtorskih pravicah in omejitve teritorialnih licenc. To smo podrobno opisali v članku o prepovedi člankov o prepovedi Netflix VPN.

Netflix ima prefinjen in okrepljen sistem presejanja, ki ga je mogoče uporabiti v katerem koli proxyju ali navideznem zasebnem omrežju, ki ne more mimo svojih geblok in filtrov. Šrilanški IP naslov bo prevaril vašo lokacijo in spletke in druge spletne storitve, vključno z Netflixom, zvabil v razmišljanje, da brskate ali pretakate s Šrilanke.

Ne glede na vaš razlog za pridobitev IP naslova na Šrilanki je najboljša metoda uporaba VPN. V tem priročniku boste pojasnili, zakaj je VPN pomemben, in priporočili nekaj naših najljubših, vse pa lahko najdete tudi v naših najboljših pregledih VPN.

Kako pridobiti IP naslov Šrilanke

Eden od načinov za spremembo IP naslova je uporaba proxyja. Naš najboljši brezplačni vodič po proxyju razlaga, kako ga uporabljati, in ponuja priporočila. Proxyji ne šifrirajo vaše povezave, zato vas bodo pustili odprte za zlonamerno programsko opremo in kibernetsko kriminaliteto, ker je viden vaš pravi IP. Poleg tega so nezanesljivi in ​​jih je enostavno zaznati in blokirati.

Tukaj se uporablja VPN. Deluje kot proxy, tako da vas poveže z oddaljenim strežnikom, ki nadomešča vaš resnični naslov IP, vendar bo povezavo s protokolom VPN tudi šifriral, da skrije svoj izvor. Oglejte si primerjavo VPN vs. proxy vs. Tor za več informacij.

VPN onemogoča sledenje poti. Naš izbor najboljših ponudnikov VPN bo zagotovil, da vas sistem za zaznavanje ne bo blokiral in boste ostali anonimni v spletu.

Nato vam bomo dali tri priporočila glede lokacij strežnikov na Šrilanki, ki jih lahko uporabite za pridobitev IP naslova Šrilanke in dostop do želene vsebine.

ExpressVPN

Priporočamo, da ExpressVPN spremenite svoj IP naslov v šrilanški. To je najboljši in najhitrejši VPN, z odlično varnostjo, obsežnim strežniškim omrežjem, ki vključuje Šrilanko in strogo politiko brez dnevnika. Preberite naš pregled ExpressVPN za boljši pregled storitve.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

ExpressVPN zagotavlja tudi neomejeno pasovno širino in vstopa v Netflix, zato je najboljši VPN za pretakanje. Deluje na vseh glavnih operacijskih sistemih in jih je enostavno namestiti in uporabljati. Na voljo je brezplačna sedemdnevna brezplačna preizkusna različica, poleg tega pa je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da jo lahko izkoristite pred naročnino..

SkrijMyAss

HideMyAss lahko dobi tudi naslov IP na Šrilanki. Ima veliko omrežje strežnikov, razširjeno po 190 državah, vključno s Šrilanko. Omogoča tudi dobro varnost, vendar hrani hrano do 30 dni. Naš pregled HideMyAss vsebuje več informacij o storitvi.

Drsnik HMA1

Drsnik HMA2

HMA-drsnik3

HMA-drsnik4

Prejšnja

Naslednji

Hitrosti HideMyAss-a so v redu za večino dejavnosti in ne omejujejo pasovne širine. Poleg tega se lahko vključi v večino pretočnih storitev. Uporabljate ga lahko v sistemu Windows, macOS, Android in iOS, hkrati pa lahko povežete do pet naprav. Na voljo je sedemdnevno preizkušanje in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

PureVPN

Od zadnjega pregleda se je PureVPN precej izboljšal, vendar na nekaterih kritičnih področjih še vedno primanjkuje. V resnici, če ne bi bilo šestih strežnikov na Šrilanki, tega seznama ne bi sestavljali. Glede na to je pravična izbira, če vaše dejavnosti niso občutljive, vendar za druge namene uporabite drugi dve možnosti. Preberite naš pregled PureVPN in ugotovite, zakaj.

PureVPN-homepage-2018

Njegova strežniška mreža je dobra, hitrosti so spodobne in ne postavlja omejitev pasovne širine. Tudi varnost je v redu, vendar morate nastaviti 256-bitno šifriranje. Ima tudi stikalo za ubijanje in politiko zasebnosti, vendar daje nasprotujoče si podatke o tem, kako vodi dnevnike.

PureVPN deluje z Windows, macOS, Android in iOS. Podpora je na voljo v živo klepetu, ki je hiter, in po e-pošti, lahko pa bi bilo tudi bolje. Na voljo je 31-dnevna garancija za vračilo denarja. Storitev je veliko cenejša od večine ponudnikov, vendar odločitve ne bi smeli temeljiti na ceni.

Nevarnosti uporabe naslova Šrilanke

Uporaba naslova Šrilanke ne bo nevarna, vendar morate upoštevati nekaj stvari. Obstajajo države, ki imajo stroga pravila glede svobode govora, ne spoštujejo zasebnosti in so pod strogim nadzorom.

Splošna ocena svobode interneta na Šrilanki ni na ravni zahodnih standardov, vendar se je država v zadnjih nekaj letih izboljšala. Po komunalnem nasilju februarja in marca 2018 je šrilanška vlada prepovedala spletna mesta v družbenih medijih, kot so Facebook, Instagram, WhatsApp in Viber, češ da se platforme širijo in krepijo sovražni govor.

Kot poroča Freedom House, ima država tudi zaskrbljujočo zgodovino aretacije in zapiranja spletnih novinarjev z uporabo prejšnje zakonodaje, na primer Zakona o preprečevanju terorizma. Zakone je nadomestil nov protiteroristični okvir, vendar aktivisti in pravni znanstveniki vztrajajo, da vsebuje tudi določbe, ki bi lahko omejile svobodo izražanja.

Zaradi teh stvari bi morali razmisliti o uporabi VPN-ja, ko želite dostopati do spletnih mest ali vsebine Šrilanke prek platform za pretakanje medijev. Ne bo samo obšel cenzuro, ampak tudi zaščitil svojo zasebnost, zaščitil svojo povezavo in odklenil številne geoblokirane vsebine, kot so Netflix in spletno TV programiranje.

Končne misli

Upamo, da smo vam pomagali dobiti IP naslov Šrilanke. Najboljši način je uporaba VPN-ja, saj nudi dobro varnost, ki vas bo skriti in vašo povezavo varno. Vsak od naših VPN-jev vam bo priskrbel tisto, kar potrebujete, vendar je ExpressVPN najboljši zaradi svoje močne varnosti in zasebnosti, hitrih hitrosti in sposobnosti vstopa v storitve pretakanja..

Če imate izkušnje s pridobivanjem šrilanškega IP naslova, bi radi slišali vaša priporočila. Povejte nam o njih v spodnjem delu komentarjev. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me