Kako pridobiti IP naslov Bangladeša leta 2020

Če živite ali potujete iz Bangladeše izven države, morda ne boste mogli pretakati vsebine s spletnih mest, kot sta Bangladeška televizija ali ATN Bangla. Prav tako lahko izgubite dostop do vladnih spletnih strani ali svojih bančnih računov na spletu pri banki Alfalah, HSBC in drugih. 


To se zgodi zaradi geoblokov. Z bangladeškim IP naslovom pa lahko odklenete pretočna spletna mesta in spletne storitve in tako dostopate do želene vsebine. Pokazali vam bomo, kako ga lahko dobite.

IP naslov je niz števk, ki vsebuje podatke o vaši lokaciji in napravi, ki jo uporabljate za dostop do interneta. Če spremenite svoj IP naslov v bangladeški, ga spustite v svojo lokacijo in spletke in spletne storitve nagovarja, da ste fizično tam.

Ne glede na to, ali želite odblokirati pretočna spletna mesta ali spletne storitve, vam bo v tem priročniku prikazano, kako dobiti naslov IP za Bangladeš od koder koli po svetu.

Kako pridobiti IP naslov Bangladeša

Obstajata dve običajni poti, s katerimi lahko spremenite svoj IP naslov: z uporabo proxyja ali z navideznim zasebnim omrežjem (VPN). Glavna prednost uporabe proxyja za pridobitev naslova IP Bangladeša je, da je običajno brezplačen (preberite naš najboljši vodič za proxy proxy).

Vendar pa ima ta metoda številne pomanjkljivosti, na primer pomanjkanje varnosti, kar pomeni, da lahko svojo povezavo zasledimo do vas in nezanesljivosti. Uporaba VPN je boljša možnost. 

Ne boste dobili samo naslova IP za Bangladeš, temveč bo šifriral tudi vašo povezavo, da vas bo zaščitil pred mreženjem in kibernetsko kriminaliteto, ter skrival svoj resnični naslov IP. 

VPN-ji so naloženi tudi z varnostnimi funkcijami in ne vodijo dnevnikov vaše spletne dejavnosti. Zaradi tega je koristna naložba, če želite svoje podatke oviti v dodatno plast varnosti in zasebnosti. Več o tem v naši VPN vs. proxy vs. Tor.

V našem vodniku za preglede VPN smo izbrali tri priporočila VPN, ki imajo strežnike v Bangladešu in vam lahko dajo naslov Bangladešev IP.

ExpressVPN

ExpressVPN je odlična izbira za pridobitev naslova Bangladeši. Zagon ni samo najboljši VPN, ampak tudi najhitrejši VPN z odlično varnostjo. Odklene tudi Netflix in druge storitve pretakanja, zato je na vrhu našega seznama najboljših VPN za pretakanje.

Močan nabor funkcij vključuje stikalo za odstranjevanje, 256-bitno šifriranje AES, vgrajene hitrostne preizkuse, preverjanje puščanja DNS in diagnostično orodje. Prav tako ne vodi dnevnikov vaše spletne dejavnosti in spoštuje vašo zasebnost.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

ExpressVPN lahko namestite v Windows, macOS, Linux, Android in iOS. Poleg tega lahko prenesete razširitve za brskalnike Google Chrome, Mozilla Firefox in Safari.

Če imate kakršne koli težave z namestitvijo ali odpravljanjem težav, lahko po e-pošti ali klepetu v živo kontaktirate njihovo prijazno skupino za podporo strankam. Za več nasvetov je na voljo tudi koristna zbirka znanja.

Glavna pomanjkljivost ExpressVPN je njegova cena, ki stane 99 dolarjev na leto. Čeprav je to eno najdražjih VPN-jev, njegova odlična storitev zagotavlja, da zaslužite. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja je na voljo, če ga želite preizkusiti pred naročnino. Oglejte si naš pregled ExpressVPN za podrobnejšo analizo storitve.

SkrijMyAss

HideMyAss je še ena dobra izbira za pridobitev IP naslova za Bangladeš. Ima več kot 900 strežnikov, ki pokrivajo 190 držav, vključno z Bangladešom. Ima tudi dobro varnost, stikalo za ubijanje, spodobne hitrosti in neomejeno pasovno širino. Vendar ima težavo z zasebnostjo, saj beleži vaše spletne aktivnosti do 30 dni. Preberite naš pregled HideMyAss za več podrobnosti.

Drsnik HMA1

Drsnik HMA2

HMA-drsnik3

HMA-drsnik4

Prejšnja

Naslednji

Namestite ga lahko v sistemu Windows, macOS, Android in iOS, njegove odjemalce pa je enostavno uporabljati. Prijazno in koristno osebje za podporo strankam je na voljo prek e-pošte ali klepeta v živo, ter priročna zbirka znanja za manjše težave pri odpravljanju težav, ki jih lahko odpravite sami.

Ima tudi sedemdnevno preizkusno obdobje in 30-dnevno okno vračila, tako da ga lahko najprej preizkusite. Ne pozabite pa preklicati v tem roku ali vam bomo zaračunali letno naročnino.

PureVPN

Kot naša druga priporočila, vam lahko tudi PureVPN priskrbi bangladeški IP naslov. To je skupaj z dejstvom, da ima v Bangladešu šest strežnikov, edini razlog, da se uvrsti na ta seznam. 

Čeprav je od našega zadnjega pregleda do nekaterih izboljšav, na nekaterih kritičnih področjih še vedno primanjkuje, zato ga ne bi priporočali, da bi ga uporabljali za občutljive dejavnosti. Preberite naš pregled PureVPN in ugotovite, zakaj.

PureVPN-homepage-2018

Ima dobro strežniško mrežo več kot 2000 strežnikov v 140 državah, spodobno hitrost in neomejeno pasovno širino. Varnost je v redu s 256-bitnim šifriranjem, poleg tega obstaja stikalo za prekinitev, v primeru, da vaša povezava pade. Obstaja politika zasebnosti, vendar je neskladna in daje nasprotujoče si podatke o vodenju dnevnikov.

Uporabljate ga lahko v sistemu Windows, macOS, Android in iOS. Podpora je na voljo tudi prek klepetanja v živo, kar je hitro, do njih pa lahko pridete tudi po e-pošti. 

Storitev je morda cenejša od drugih dveh ponudnikov, vendar verjetno odločitve ne bi smeli temeljiti samo na ceni. Na voljo je tudi 31-dnevna garancija za vračilo denarja, tako da jo lahko poskusite, preden se obvezujete na mesečni ali letni načrt.

Nevarnosti uporabe naslova Bangladeši IP

Uporaba naslova Bangladeši ni nevarnosti, vendar morate malo skrbeti o ozadju in zgodovini uporabe interneta v državi.

Svoboda interneta v Bangladešu je delno brezplačna, kaže poročilo zagovornika Freedom House iz leta 2019. Znano je, da vlada nadleguje koga iz opozicije ali zaveznikov, vključno s kritičnimi glasovi v medijih in civilni družbi. Podrobneje bomo preučili svoj najboljši VPN za kos Bangladeša.

Končne misli

Upamo, da vam je ta vodič pomagal razumeti, kako pridobiti IP naslov Bangladeša. Uporaba VPN je najboljša in najučinkovitejša metoda za pridobitev in zaščito anonimnosti na spletu. Pomagala vam bo tudi obiti geobloke, tako da si lahko ogledate vsebino iz pretočnih storitev, kot so Netflix, Hulu, Amazon Prime Video in druge.

Priporočamo ExpressVPN zaradi ravnovesja varnosti, zmogljivosti, uporabnosti in zasebnosti. Odblokira tudi storitve pretakanja medijev in ustavljanje, tako da lahko gledate vsebino v bliskovito visoki ločljivosti. Poleg tega ste brez vsiljivega vladnega nadzora, spletnih ostrostrelcev in cenzure.

Če imate kakšna priporočila za pridobitev naslova IP Bangladeša, jih delite v razdelku s komentarji. Radi bi jih slišali. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map