Kako pridobiti filipinski IP naslov leta 2020: pošta iz Manile

Filipini so znani po mirnih in čudovitih plažah in dobrotah, ki prizadenejo ustnice. Če ste državljan Filipine izven države, ne glede na to, ali ste v službi ali na potovanju, ne boste samo domači, ampak boste izgubili tudi dostop do spletnih mest in storitev za pretakanje vsebine, ki so na Filipinih na voljo samo zaradi geoblokov.


Kljub temu lahko s filipinskim IP naslovom odblokirate katero koli spletno mesto ali spletno storitev samo za Filipine in do njih dostopate od kjer koli na svetu. Ta vodnik vam bo pokazal, kako pridobiti filipinski IP naslov.

Potovanje pogosto zahteva dostop do nekaterih storitev, kot so spletno bančništvo in obisk novic in zabavnih spletnih mest. Na žalost so ta spletna mesta včasih zaradi varnostnih razlogov omejena na geo, kar je lahko neprijetno, še posebej, če želite dostopati do svojega bančnega računa.

Če želite dohiteti filipinske novice ali lokalne programe, kot je Maalaala mo kaya na ABS-CBN ali CCTN 47 ali binge gledati filme na Netflix Filipinih, ne boste dobili dostopa brez filipinskega IP naslova.

Netflix ima različne knjižnice vsebine, odvisno od vaše lokacije, tako da, če poskusite dostopati do filipinskega Netflixa zunaj Filipinov, boste naleteli na napako proxyja. To je zaradi vprašanj teritorialnega licenciranja, ki vsebino omejujejo na Filipine. Več o tem si lahko preberete v članku o prepovedi Netflix VPN.

Ta vodič vam bo pokazal, kako skriti svoj IP naslov in ga dobiti od Filipinov.

Kako pridobiti filipinski IP naslov

IP naslov sporoča spletnim storitvam in spletnim mestom vašo fizično lokacijo, zato bo njegovo spreminjanje računalnike zamikalo v misli, da ste drugje. Če imate Filipinov IP naslov, boste lahko dostopali do vsebine, zaklenjene v regiji ali do lokaliziranih različic spletnih mest na Filipinih, medtem ko ste anonimni in varni v spletu.

Obstajata dva načina: proxy ali navidezno zasebno omrežje. Proxyji so brezplačni in delujejo v vašem brskalniku. Preusmerili bodo spletni promet, da bodo skrili vašo resnično lokacijo, vendar so nezanesljivi in ​​ne zagotavljajo varnosti. Več o njihovih napakah lahko izveste v članku VPN vs. proxy v primerjavi s Torom.

V zasebnem omrežju VPN boste dobili Filipinski IP naslov in tudi deblokirali storitve pretakanja medijev, vključno z Netflixom, preprečevali nadzorne agencije in spletna mesta, ter zaščitili povezavo. Naši najboljši VPN pregledi imajo odlične ponudnike, izbrali pa smo tri, ki bodo boljši za Filipine.

ExpressVPN

ExpressVPN ima dobro zaslužen ugled zaradi močne varnosti in hitrih hitrosti strežnika, zato je prvi v naših najbolj varnih vodičih VPN in najhitrejših VPN vodičev.

Ima več kot 3.000 strežnikov na 160 lokacijah v 94 državah, vendar svoj Filipinski strežnik deluje iz Singapurja, tako da lahko uživate v zanesljivosti in hitrosti strežnika Singapurja, medtem ko vzdržujete Filipinski IP naslov. Preberite naš pregled ExpressVPN za več.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

ExpressVPN lahko zanesljivo zaobide tudi geobloke, kot je Netflix, zato je naša najboljša izbira za najboljši VPN za Netflix in deluje na večjih platformah, kot so Windows, macOS, Android, iOS in Linux. Domače aplikacije, ki so v večstranskih platformah, je enostavno namestiti in uporabljati. Poskusite jih lahko s sedemdnevno preizkušnjo. Če niste zadovoljni, obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

SkrijMyAss

HideMyAss bo dobil filipinski IP naslov. Ima dobro varnost, vključno z 256-bitnim šifriranjem AES, in več kot 900 strežnikov v več kot 190 državah, od katerih sta dve na Filipinih. To pomeni, da lahko gledate vsebino, omejeno na to lokacijo, zato je HideMyAss ustvaril ta seznam.

Čeprav ima pravilnik o zasebnosti, hrani dnevnike o povezavi in ​​prekinitvi povezave 30 dni, kar je zaskrbljujoče. Več o tem si lahko preberete v našem pregledu HideMyAss.

Drsnik HMA1

Drsnik HMA2

HMA-drsnik3

HMA-drsnik4

Prejšnja

Naslednji

Ima tudi stikalo kill, dobre hitrosti in neomejeno pasovno širino. Poleg tega lahko odblokira večino pretočnih storitev, vključno z Netflixom.

HideMyAss deluje z Windows, macOS, Android in iOS. Če potrebujete pomoč, se lahko posvetujete z njeno priročno zbirko znanja ali skupino za podporo strankam, ki je na voljo prek klepeta v živo ali e-pošte. Izkoristite lahko njegovo brezplačno sedemdnevno preizkusno različico, vendar jo prekličite, preden se konča, ali pa vam bomo zaračunali celoletno naročnino. Če pozabite, je na voljo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Ivacy

To je še ena dobra izbira za pridobitev filipinskega IP naslova. Gre za razmeroma nov, a cenovno dostopen ponudnik, ki ima več kot 1000 strežnikov na 100 lokacijah po vsem svetu, vključno s Filipini.

Standardno uporablja 256-bitno varnost AES in se jasno posveča zasebnosti uporabnikov. Kljub temu so njegove hitrosti neskladne glede na vašo uporabo, vmesnik pa je čuden. Prav tako ne omogoča enostavno preklapljanje strežnikov. Če želite zamenjati strežnike, morate prekiniti povezavo s storitvijo. Preberite naš pregled Ivacy za več informacij.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Ivacy se vključi tudi v Netflix Filipine in ponuja veliko storitev za stranke, obilo možnosti za stike, hiter odzivni čas in koristne vire v razdelku s pogostimi vprašanji in zbirki znanja.

Podpira sistem Windows, macOS, Android in iOS. Poleg tega ima Kodi namensko aplikacijo. Konfigurirate ga lahko tudi za BlackBerry, Linux, pametne televizorje, usmerjevalnike in igralne konzole.

Nevarnosti uporabe filipinskega IP naslova

Filipini so ena redkih držav v jugovzhodni Aziji, ki spodbuja brezplačen in odprt internet, vendar vladna cenzura, nadzor in pegasta infrastruktura predstavljajo izzive za dostop.

Vladna cenzura ali prepoveduje vsebino, za katero pravi, da vpliva na kulturne ali verske vidike države, vendar se vsaka druga vsebina prosto predvaja. Glede na poročilo Freedom House 2018, je filipinska vlada med večjimi dogodki, ki se sklicujejo na javno varnost, ustavila tudi mobilna telefonska omrežja, vendar to še ni vse.

Januarja 2018 je bilo spletno informativno omrežje Rappler ukazano zapreti zaradi neupoštevanja pravila, ki medijsko lastništvo omejuje na Filipince. Več novinarjev in posameznikov je bilo obtoženih zaradi kleveta zaradi spletnih kritik in je prišlo do spletkarskih napadov proti neodvisnim medijskim skupinam.

Vsak najboljši VPN za Filipine vam bo pomagal šifrirati internetni promet, se osvoboditi vladne previsoke cenzure in nadzora in uživati ​​v neomejenem dostopu do interneta med potovanjem po svetu..

Končne misli

Uporaba VPN-ja je najlažji in najučinkovitejši način za pridobitev filipinskega IP naslova, ostajanje anonimnega spleta in deblokiranje storitev pretakanja medijev.

Priporočamo ExpressVPN zaradi izjemnih zmogljivosti, velikih hitrosti, močne varnosti. Odklene tudi ustavljanje, tako da si lahko ogledate vso najljubšo vsebino Netflixa v bliskovito visoki ločljivosti. Osvobodil vas bo tudi vsiljivega nadzora in cenzure.

Upamo, da ste našli ta priročnik uporaben in zdaj veste, kako pridobiti filipinski IP naslov. Tudi mi bi radi slišali vaša priporočila. Dajte jih v del s komentarji. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me