Kako pridobiti avstralski IP naslov leta 2020: naslov se nahaja pod

Avstrijci v tujini verjetno pogrešajo ogled lokalnih televizijskih oddaj in možnost dostopa do njihovih bančnih računov na spletu. V tem priročniku vam bomo pokazali, kako pridobiti avstralski IP naslov za izogibanje geblokom in uporabo interneta, kot bi se vrnili domov.


Če želite gledati avstralsko televizijo v tujini, boste ugotovili, da vaši običajni kanali – na primer Foxtel, 10Play ali Nine’s Wide World of Sports – niso dostopni. Vendar blokirana niso samo spletna mesta za zabavo. Banke in vladna spletna mesta omejujejo dostop do njihovih storitev, če ste zunaj države kot način boja proti goljufijam.

Vaš IP naslov vsebuje podatke o vaši lokaciji in napravi, ki jo uporabljate. Če spremenite svoj IP naslov v avstralski, lahko spletna mesta zavedete, da mislijo, da ste tam. To odpira možnost dostopa do spletnih storitev, Netflixa in še več.

Kako pridobiti avstralski IP naslov

Najlažji način za pridobitev avstralskega IP naslova je prek posredniškega strežnika. Proxyji pogosto delujejo v vašem brskalniku in ponarejajo vašo lokacijo s preusmeritvijo svojega internetnega prometa prek druge izstopne točke na internetu. Za priporočila preberite naš najboljši brezplačni članek proxy.

Vendar pa pooblaščenci niso varni ali zanesljivi. Povezava ni šifrirana, kar pomeni, da še vedno izpostavlja vaš resnični naslov IP, kar omogoča spletnim mestom in spletnim ostrostrelcem, da vedo vašo lokacijo. 

Priporočamo, da uporabite virtualno zasebno omrežje, da ne samo zavarujete svojo povezavo in se izognete radovednim očem tajnih agentov in tržnikov, temveč tudi zaobidete gebloke. Naš VPN vs proxy. V članku proti Toru je razloženo več o razlikah, bistveno pa je varnost.

Niso pa vsi VPN-ji ustvarjeni enakovredno, zato smo izbrali tri najboljše ponudnike VPN, ki vam bodo pomagali dobiti IP naslov za Avstralijo brez težav. 

ExpressVPN

ExpressVPN je na vrhu našega seznama najboljših ponudnikov VPN. Njegova varnost je odlična, s funkcijami, kot so 256-bitno šifriranje, killswitch in politika brez zapisov, da zgodovino brskanja in hudourništva ohranite zasebno.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Uporabniki v Avstraliji bodo cenili izjemno zmogljivost, ki jo nudi ExpressVPN zaradi njegovih hitrih hitrosti, ki pomagajo pri pretakanju. Poleg tega ima več kot 3000 strežnikov po vsem svetu in ponuja štiri lokacije v Avstraliji – Melbourne, Sydney, Brisbane in Perth – tako boste vedno dobili avstralski IP naslov, tudi če en podatkovni center odpade.

ExpressVPN zanesljivo zaobide geobloke, vključno z Netflixovimi, ki so si prislužili prvo mesto na našem najboljšem seznamu VPN za Netflix. Namestite ga lahko na platformah Windows, macOS, Android, iOS in Linux. Preberite naš pregled ExpressVPN, če želite izvedeti več, in ga preizkusite s sedemdnevno preizkusno in 30-dnevno garancijo vračila denarja. 

NordVPN

NordVPN lahko dobi tudi avstralski IP naslov. Ima veliko izbiro strežnikov in se povezuje z večino pretočnih storitev z veliko hitrostjo in zanesljivostjo. Ni čudno, da se uvršča visoko v naš najboljši VPN za pretočni komad. Poleg pokritosti z omrežjem varuje vašo zasebnost in varnost z uporabo 256-bitne AES enkripcije v kombinaciji s protokolom OpenVPN, da se hekerji in ostrostrelci ohranijo. Poleg tega ne vodi dnevnikov.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Podpora strankam NordVPN je hitra in zanesljiva s pomočjo odzivne storitve v živo-klepeta in obsežne baze znanja. Na voljo je za Windows, macOS, Android in iOS, preizkusite pa ga lahko s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja. Oglejte si naš pregled NordVPN za več.

CyberGhost

CyberGhost je močan, vsestranski VPN, ki ga je enostavno uporabljati, z vrsto uporabnih funkcij. Pohvali se s 76 strežniki v Avstraliji in več kot 4.500 strežniki, razporejenimi v 60 državah, kar bi vam moralo dobro služiti pri pretakanju vsebine. 

Kar zadeva zasebnost in varnost, vas CyberGhost pokriva. Poleg tega, da ne vodi dnevnikov, ponuja stikalo za ubijanje in specializirane varne strežnike, če potrebujete izjemno močno šifriranje. Njegove hitrosti so dobre, omejitev pasovne širine pa ni.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

CyberGhost lahko namestite v Windows, macOS, Android in iOS ter hkrati povežete do sedem naprav. Uporabniški vmesnik je tudi enostaven za uporabo, čeprav je njegov dizajn ploščic nekoliko nenavaden, zato vam morda ne bo všeč. Za tehnične težave lahko stopite v stik s skupino za podporo strankam prek klepeta v živo ali e-pošte ali uporabite obsežno zbirko znanja za več nasvetov za odpravljanje težav.

Ima sedemdnevno preizkusno in velikodušno 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja, če ga želite le preizkusiti. Preberite si naš pregled CyberGhost, če želite poglobljen pogled na storitev.

Nevarnosti uporabe avstralskega naslova IP

Aussies imajo na splošno visokokakovosten in cenovno dostopen dostop do interneta. Organ za zastopanje Freedom House razvrsti internetno pokrajino v Avstraliji kot “brezplačno”, čeprav imajo organi pregona neoviran dostop do metapodatkov o uporabnikih.

Po zakonu o spremembah v telekomunikacijah iz leta 2015 morajo podjetja te podatke hraniti dve leti, da lahko vlada presliši svoje državljane (več o tem preberite v članku o PRISM, Snowdenu in vladnem nadzoru), obveščevalne agencije pa si lahko podatke ogledajo brez nalog. 

Avstralska zvezna policija je te podatke uporabila za ciljanje na novinarje, ki delajo s prosilci za azil, in iskanje njihovih virov s pomočjo interneta ali telefonskih zapisov.

Vsebina je sicer na voljo na spletu in ni poročil o filtriranju ali blokiranju političnih in družbenih informacij, za razliko od Kitajske in drugih držav, ki narekujejo vsebino, do katere državljani lahko dostopajo. Vendar obstajajo pretirane kazni za spletno obrekovanje.

Avstralci so delili pomisleke glede svoje zasebnosti na spletu, vendar stvari niso tako nejasne, kot se zdi, ker so vam navidezna zasebna omrežja. Z VPN lahko dostopate do vsebin iz Avstralije in drugih delov sveta, vključno z Netflixom, BBC iPlayerjem in še več. Prav tako prikriva vaš resnični naslov IP in zagotavlja povezavo, tako da ste brez kibernetskih kriminalcev, ponudnika internetnih storitev in vladnega nadzora, ne glede na to, kje ste.

Končne misli

Pridobitev avstralskega naslova IP ni pretežka in upamo, da je ta vodič za vas olajšal postopek. S pravim VPN lahko pretakate vsebino in gledate šport v živo, lokalne kanale in Netflix, da vidite, kaj se dogaja v zemlji pod.

Vsaka od teh VPN-jev opravi super delo pri zagotavljanju vaše povezave, zaščiti zasebnosti in odblokiranju pretočnih spletnih mest in spletnih storitev. Ponujajo tudi brezplačne preizkuse in garancije za vračilo denarja, tako da jih lahko preizkusite in najdete pravega za vas.

ExpressVPN je naš najljubši zaradi svojih hitrih hitrosti, močne mreže, zanesljivosti in sposobnosti odblokiranja pretočnih spletnih mest, kot so Netflix Australia in drugi. Če morate še vedno nakupovati, si oglejte naš najboljši vodič VPN za Avstralijo.

Če ste poskusili pridobiti IP naslov iz Avstralije, nam v spodnjih komentarjih sporočite, kako ste to storili. Kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me