Kako dobiti turški IP naslov leta 2020: infiltriranje v Istanbul

Če ste se preselili iz Turčije ali potujete, boste morda ugotovili, da ne morete dostopati do spletne vsebine, ki ste je navajeni. Nekatera spletna mesta in spletne storitve so omejene na določene države. Če niste v tej državi, vas bo pozdravilo sporočilo o napaki. Vendar ga lahko preprosto prebrodite, če dobite turški IP naslov.


Vaš IP naslov je kot navidezna oznaka ID, ki sporoča spletnim mestom in spletnim storitvam, ki jih obiščete, kje ste. V nekaterih primerih se vsebina samo spremeni glede na državo, v kateri ste. Na primer, jezik se lahko spremeni. V drugih primerih je onemogočen ogled v kateri koli drugi državi. To se imenuje geoblocking.

Na primer, pretočni velikan Netflix je na voljo v večini držav, vendar je knjižnica v vsaki različna. Nekatere oddaje so na voljo samo v eni ali dveh državah, zato si jih lahko ogledate samo, če ste v teh krajih, kot lahko preberete v našem delu o prepovedi Netflix VPN. 

V nekaterih primerih so krive omejitve dovoljenj. Drugi razlogi so povezani z jezikom in kulturo oddaje. Kakor koli že, če želite dostopati do turške različice Netflixa, boste potrebovali turški IP naslov. Če je Netflix tisto, kar želite, si oglejte tudi naš najboljši VPN vodič za Netflix.

Morda pogrešate svoje najljubše turške oddaje, na primer Cukur, ali želite brskati po PuhuTV ali BluTV. Ko spremenite svoj IP naslov v enega v Turčiji, ga boste lahko gledali.

Drug razlog, da boste morda potrebovali turški IP naslov, je, da se v spletu prijavite na svoj bančni račun. Mnoge banke ali druge finančne storitve strankam ne dovolijo prijave iz katerega koli drugega kot iz svoje matične države. To je bolečina, vendar je varnostna funkcija, ki pomaga pri boju proti goljufijam. Spremenite svoj IP naslov in dobil vam bo dostop.

Kako pridobiti turški IP naslov

Spreminjanje naslova IP je preprosto. Obstaja nekaj načinov, kako to storiti. Eden od načinov je s proxyjem, vendar tega ne priporočamo. Proxyji ne delujejo vedno in tudi najboljši prosti pooblaščenci nudijo malo ali nič varnosti, da bi bili zaščiteni pred kibernetsko kriminaliteto. Poleg tega vaš naslov IP ni skrit, zato ga je mogoče zaslediti do vas. Več o tem lahko preberete v priročniku VPN vs. proxy v primerjavi s Torom.

Drug način pridobitve turškega naslova IP in način, ki ga priporočamo, je uporaba virtualnega zasebnega omrežja. Naloženi so s funkcijami, kot je varnost, in vaš VPN bodo skrili pred krmilniki. Kot bonus ima večina VPN storitev politiko zasebnosti, v kateri pravijo, da ne vodijo dnevnikov. To pomeni, da ni nobenega zapisa o vaši spletni dejavnosti.

V naših pregledih VPN lahko izberete VPN, vendar morate izbrati tisto, ki je primerna za Turčijo. Če v državi nima strežnikov, ne boste mogli dobiti turškega IP naslova. 

Če iščete Netflix, boste morali preveriti, ali lahko ponudnik obide sistem za zaznavanje pametnega VPN-ja. Le redki so to sposobni zanesljivo storiti. Naš del o napaki proxy Netflix je podrobneje opisan.

ExpressVPN

ExpressVPN je dobra izbira za pridobitev turškega IP naslova. Ima ogromno strežniško mrežo, ki vključuje prisotnost v Turčiji. Zaščitili vas boste zaradi odlične varnosti, vaše spletne dejavnosti pa bodo ostale v skrivnosti zaradi pravilnika o nedelovanju. Če želite pretakanje, boste z veseljem slišali, da sta njegova neomejena pasovna širina in hitrost najboljša VPN za pretakanje.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Uporabnikom prijazne odjemalce lahko namestite v Windows, macOS, Android in iOS. To je otipljivo, vendar je odlična izbira tudi za začetnike, saj v bistvu deluje brez težav. Obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, kar pomeni, da ga lahko najprej preizkusite. Preberite naš pregled ExpressVPN za več informacij.

NordVPN

Druga dobra izbira za pridobitev IP naslova v Turčiji je NordVPN. Ima več kot 5000 strežnikov po vsem svetu in 18 jih je v Turčiji. Ima nekaj najboljših varnosti na trgu in politiko brez dnevnika. Njegove hitrosti so dobre, vendar se lahko pri povezovanju z oddaljenimi strežniki upočasni. Omejitve pasovne širine ni, in to je odlično pri iskanju pretočnih storitev. 

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Za Windows, macOS, Android in iOS obstajajo enostavni odjemalci. Pred nakupom lahko poskusite tudi s 30-dnevnim obdobjem vračila. Za boljši pregled storitve si oglejte naš NordVPN pregled.

TorGuard

TorGuard je še ena dostojna izbira za ponarejanje vaše lokacije kot Turčija. Ima mrežo več kot 3000 strežnikov, med njimi tudi nekaj v Turčiji. Ima dobro varnost, ki jo je mogoče prilagoditi, in strogo politiko brez zapisov. Hitro je, vendar se lahko upočasni na dolge razdalje ali če je varnost nastavljena višja.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Ima neomejeno pasovno širino, vendar ne more priti v Netflix, razen če kupite namenski IP naslov. V bistvu jih prodajajo po državah in z eno lahko dostopate do želenih storitev pretakanja. 

TorGuard lahko uporabljate v sistemu Windows, macOS, Android in iOS. Uporaba je preprosta, toda nastavitev mobilnih telefonov je lahko boleča. Ima sedemdnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da se lahko prepričate, da vam je všeč. Za več informacij o ponudniku si oglejte naš TorGuard pregled.

Nevarnosti uporabe turškega naslova IP

Sprememba naslova IP ni nevarna, vendar morate vedeti, preden se povežete s turškim strežnikom. Zakoni posameznih držav so različni in tisto, kar je v vaši trenutni državi lahko v redu, bi vas lahko povzročilo težave v drugi. 

Veliko vlad se ukvarja s spletnim nadzorom in Turčija ni izjema. Od poskusa državnega udara leta 2016 je bilo spremljanih na tisoče računov družbenih medijev. Puščajoča e-poštna sporočila so razkrila, da je generalni direktorat za varnost plačal 600.000 dolarjev podjetju za nadzorno programsko opremo Hacking Team. 

Organi lahko dostopajo do komunikacijskih podatkov tudi brez sodne odredbe, kot lahko preberete v našem najboljšem delu VPN za Turčijo. Torrent spletna mesta so morda blokirana, vendar je zakon o avtorskih pravicah namenjen bolj tistim, ki delijo vsebino z avtorskimi pravicami. Poleg tega je vlada prepovedala nekatere VPN-je in mnoga spletna mesta so blokirana.

Določene kategorije govora, na primer obrekovanje, se lahko kaznujejo z denarno kaznijo, zaporom ali obema, zato morate biti previdni, kaj objavljate na spletu. 

Kibernetska kriminaliteta je še eno tveganje, ki ga morate upoštevati. Ne glede na to, kje ste, nikoli ne veste, kakšne nevarnosti skrivajo javni WiFi. Hekerji, odkupi in druge nevarnosti lahko čakajo na naslednjega nezavarovanega uporabnika. Poročila kažejo, da se kibernetska grožnja še vedno dogaja. Najbolje je, da zagotovite, da ste varni z VPN in protivirusnim programom.

Končne misli

Upamo, da smo vam pomagali razumeti, kako varno dobiti turški IP naslov. Najvarnejši način, da to storite z VPN, ker vas bo tako zaščitil in skrival svojo resnično identiteto. 

Vsa naša priporočila vam bodo prinesla tisto, kar potrebujete, vendar je ExpressVPN najboljša možnost zaradi svoje velike varnosti, zasebnosti in pretočnih funkcij. Poleg tega s 30-dnevno garancijo za vračilo denarja nimate česa izgubiti. 

Če imate izkušnje s pridobivanjem turškega IP naslova, nam to sporočite v razdelku s komentarji. Radi bi slišali o tem. Oglejte si našo knjižnico VPN o drugih člankih, ki bi vas lahko zanimali. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map