Kako dobiti maroški naslov IP leta 2020

Če poskušate biti v koraku s svojimi najljubšimi televizijskimi oddajami na Al Aouli ali poskusite dostopati do svojega maroškega bančnega računa izven Maroka, se boste verjetno soočili z omejitvami dostopa ali naleteli na geobloke. V tem članku vam bomo povedali, kako dobiti maroški naslov IP, da boste lahko dobili dostop.


Ne glede na to, ali potujete izven Maroka na delo ali na dopust, boste morda ugotovili, da so nekatere spletne storitve, ki jih uporabljate, nedostopne, ker so omejene na to državo.

Vaš IP naslov prikazuje vašo lokacijo in napravo, ki jo uporabljate v spletu. Vladna in finančna spletna mesta, pretočne platforme in druge spletne storitve ga uporabljajo za določitev vsebine, do katere lahko in do nje ne morete dostopati, glede na to, kje ste. Brez maroškega naslova IP boste prišli do sporočila o napaki, če poskusite dostopati do geo-omejene vsebine.

Na primer, če želite dostopati do svojega bančnega računa prek spleta in ste zunaj Maroka, vas bodo verjetno zaklenili, da boste preprečili kakršno koli transakcijo. Banke to počnejo za boj proti goljufijam, vendar če spremenite svoj IP naslov, se boste lahko prijavili in dostopali do računa.

Drug primer spletne storitve z geoblockingom je Netflix. Mediji za pretakanje medijev so na voljo v več kot 190 državah, od katerih ima vsaka svojo knjižnico vsebin. Nekateri programi so na voljo povsod, drugi pa zaradi jezikovnih ali kulturnih razlik niso primerni za svetovno občinstvo in so morda izključni za eno državo.

Netflix to stori, da upošteva ozemeljske omejitve licenc in določbe zakonov o avtorskih pravicah. Več o tem si lahko preberete v našem vodiču za prepoved Netflix VPN prepovedi. Če si želite ogledati filme ali TV-oddaje v Netflixu v Maroku, potrebujete maroški IP naslov, da zaobidete te omejitve.

Prav tako boste potrebovali IP naslov iz Maroka, če želite zaobiti vladno cenzuro v internetu ali dostopati do vladnih storitev na spletu.

Kako pridobiti maroški naslov IP

Obstaja nekaj preprostih načinov za pridobitev maroškega naslova IP. Najlažje je uporabiti proxy, vendar je to slaba ideja. Tudi najboljši prosti pooblaščenci vas ne bodo zaščitili, ker nimajo varnosti, zaradi česar je vaš IP naslov izpostavljen, kar pomeni, da ga je mogoče zaslediti do vas. Če želite izvedeti več, preberite primerjavo VPN proti proxy in Tor.

Priporočamo, da dobite maroški IP naslov z uporabo virtualnega zasebnega omrežja. Preproste za uporabo in nalaganje funkcij, kot je dobra varnost, ki ohranja vaše spletne aktivnosti zasebne in skriva vaš pravi IP naslov. 

Pravkar lahko dobite VPN iz našega najboljšega vodiča VPN, vendar morate poskrbeti, da vam bo priskrbel maroški IP naslov. Ponudnik mora imeti strežnike v Maroku ali tam ne boste mogli dobiti naslova IP.

Če iščete Netflix, poiščite ponudnika, ki lahko zaobide pametne filtre VPN storitve. Le malo jih lahko zanesljivo (za več o tem preberite naš Netflix proxy error error). Naš najboljši vodič za VPN za Netflix navaja pet naših najljubših možnosti, vendar vam bomo dali tri, ki imajo dostop do Maroka in nudijo varnost in hitrost.

SkrijMyAss

HideMyAss vam bo omogočil, da dobite maroški IP naslov. Njegova množična strežniška mreža pokriva 190 držav in vključuje dva strežnika v Maroku. Ima dobro varnost, 256-bitno šifriranje AES, vgrajeno stikalo za ubijanje in trdno politiko zasebnosti. Kljub temu hrani dnevnike povezav in prekinitve do 30 dni, kar ni dobro, še posebej, če to zahtevajo oblasti.

Drsnik HMA1

Drsnik HMA2

HMA-drsnik3

HMA-drsnik4

Prejšnja

Naslednji

Njegove hitrosti so v redu za večino dejavnosti. Glede pasovne širine ni omejitev in lahko dostopa do večine pretočnih storitev. 

Uporabljate ga lahko v sistemu Windows, macOS, Android in iOS, hkrati pa omogoča do pet povezanih naprav. Za preizkus je na voljo sedemdnevno preizkušanje in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Naš pregled HideMyAss vsebuje več podrobnosti o storitvi.

Skrij.me

Druga dobra izbira za pridobitev maroškega IP naslova je Hide.me. Razširjena je na lokacijah strežnikov, vendar k sreči vključuje Maroko. Z bogatimi funkcijami VPN ima spodobno hitrost in ponuja stikalo kill, deljenje tunelov in odlično varnost. 

hideme-vmesnik za pregled

hideme-review-server-list

hideme-pregled-backback

skripte-skrivnost-pregled-po meri

skrivališča za pregledovanje skrivnosti

Prejšnja

Naslednji

Hide.me ima stranke za vse večje operacijske sisteme, vključno z Windows, macOS, Android in iOS, pa tudi razširitve brskalnikov za Mozilla Firefox in Google Chrome. Ročno ga lahko namestite tudi v Windows Phone, BlackBerry in več različicah Linuxa, vključno z Ubuntu in Fedoro. Oglejte si storitev v našem pregledu Hide.me.

PureVPN

Če ne bi bilo treh strežnikov v Maroku, PureVPN tukaj ne bi omenjal. Če vaše spletne dejavnosti niso občutljive in potrebujete strežnike, je to dobra izbira za ponarejanje lokacije. Njegova varnost je v redu, če šifriranje nastavite na 256-bitni AES in ima stikalo kill. 

PureVPN-homepage-2018

Vzpostavljena je politika zasebnosti, vendar je precej nedosledna in si nasprotuje, ko pravi, da ne vodi dnevnikov. 

Namestite ga lahko v sistemu Windows, macOS, Android in iOS. Ponuja tudi razširitve brskalnikov Chrome in Firefox, hkrati pa jih lahko uporabljate na petih napravah. Za razliko od večine VPN storitev PureVPN ne zanemarja Afrike. Več o tem si lahko preberete v našem pregledu PureVPN.

Nevarnosti uporabe maroškega IP naslova

Maroko je dom več kot 33 milijonov ljudi in je hitro razvijajoča se država, ki jo lahko obiščete veliko sonca in lepih turističnih znamenitosti. Na žalost tega ni mogoče reči o stanju interneta v državi.

Spreminjanje vašega naslova IP ni nevarnosti, vendar je dobro vedeti zakone v vsaki državi, v kateri uporabljate strežnik, kajti tisto, kar je v enem sprejemljivo, lahko povzroči težave v drugi.

Po arabski pomladi februarja 2011 je maroška vlada sprejela stroge internetne zakone, kar je povzročilo zaustavitev vsebine in vsebino. Blokirane so bile tudi internetne storitve, kot so Google, YouTube in Skype. Država prav tako blokira, cenzurira ali aretira vsakogar, ki krši te zakone.

Če ste živeli v Maroku ali tam preživeli veliko časa, ste verjetno opazili, da je dostop do interneta lahko težaven in nejasen. Zdi se, da priljubljena spletna mesta in družbena omrežja redno ne delujejo brez povezave, kar glavni maroški ponudnik internetnih storitev krivi za tehnične težave.

Veliko vlad se ukvarja s spletnim nadzorom in Maroko ni izjema. Bilo je veliko primerov, da so civilisti in novinarji kaznovani za trivialna dejanja, na primer predstavitev kralja ali njegove družine na način, ki se jim zdi “neprimeren”.

Maroki morajo skrbeti tudi za kibernetsko kriminaliteto, skupaj s podatki, ki so shranjeni na njihovih napravah ali jih delijo z družino in prijatelji. Javni WiFi je odprt tudi za izkoriščanja in ranljivosti, ki lahko škodujejo zasebnosti ali podatkom uporabnikov.

S tako ostro internetno cenzuro, vladnim nadzorom in hitrostnim ustavljanjem je vaša najboljša ponudba, da ostanete varni z VPN.

Končne misli

Upamo, da ste našli ta vodič uporaben in zdaj veste, kako dobiti maroški IP naslov. VPN je najbolj varen in najučinkovitejši način za to. Ščitil bo vašo zasebnost in podatke, vas osvobodil vsiljivega nadzora in cenzure ter odblokiral storitve pretakanja medijev.

Z veseljem bi slišali vaše izkušnje in priporočila za pridobitev maroškega IP naslova. Dajte jih v del s komentarji. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map