Kako do švedskega naslova IP leta 2020

Švedska je znana po številnih stvareh: brutalne zime, vikingi, severne luči in celo posebno zanimanje za metal glasbo. Poznan je tudi po stabilnem bančnem sistemu in več javnih dostopnih postajah, vključno s TV4 in Sveriges Televizijo. Za dostop do katerega koli od teh boste potrebovali švedski IP naslov.


V tem priročniku o tem, kako pridobiti švedski IP naslov, vam bomo pokazali najvarnejši način dostopa do omrežja skandinavske države, hkrati pa zagotovili, da sta vaši zasebnost in varnost omrežja nedotaknjeni. Konec koncev, medtem ko je dostop do stvari kul, je ostati varen še boljše.

Kako pridobiti švedski IP naslov

Vaš IP naslov je kot vaš fizični naslov. Spletnim mestom in vsem drugim, ki imajo dostop do vaše povezave, omogoča, da vidijo vašo splošno geografsko lokacijo. Če spremenite svoj IP naslov, se vam zdi, da ste praktično nekje drugje, kar odpira možnosti za dostop do spleta.

Geobloki, kot jih imenujejo, omejujejo, kar lahko in česa ne vidite, glede na vašo lokacijo. To ni cenzura, čeprav jo lahko uporabimo za to, temveč način, kako podjetja distribuirajo vsebino namenjenemu občinstvu. Na primer, BBC iPlayer je na voljo samo tistim, ki živijo v Veliki Britaniji (preberite naš najboljši VPN za priročnik BBC iPlayer).

Zamenjava vašega naslova IP zaobide gebloke in obstaja nekaj načinov, kako to storiti. Najbolj očitna pot do pridobitve švedskega naslova IP je uporaba proxyja, a kot vidite v VPN vs proxy vs Tor in v naših najboljših brezplačnih vodičih proxyjev, je veliko slabosti.

Proxyji delujejo tako, da vas povežejo z oddaljenim strežnikom, preden greste na odprti internet. Kljub temu so na splošno nešifrirani, kar odpira možnost kibernetskega kriminala in nadzor državnih organov. Prepričani smo, da je NSA hvaležen vsakič, ko ljudje uporabijo proxy za preboj skozi geoblock.

Navidezno zasebno omrežje deluje na enak način, vendar šifrira vašo začetno povezavo. S tem brska po prošnjah, ki jih pošiljate, učinkovito skriva vas in kaj počnete v spletu. Dokler se VPN, ki ga uporabljate, drži najboljših v varnosti VPN, boste polni beleženja zgodovine.

Naši najboljši VPN in najvarnejši vodiči VPN so dobra mesta za začetek, vendar smo v naših najboljših ponudnikih, ki imajo lokacije na Švedskem, zaokrožili tri najboljše ponudnike..

ExpressVPN

ExpressVPN je na prvem mestu glede varnosti, uporabnosti in zasebnosti. Krono je zasedel tudi v našem najhitrejšem vodiču VPN, z neverjetno sposobnostjo, da hitro ostanete na dolgih razdaljah. To je v kombinaciji s trdno politiko zasebnosti in velikim strežniškim omrežjem odlična izbira za pridobitev švedskega naslova IP.

expressvpn-pregled-hitrost-test

V omrežju je več kot 3000 strežnikov, razdeljenih na 160 strežniških lokacij. Dve od teh lokacij sta namenjeni Švedski, ki pa je sicer ne toliko, kot jih ima ZDA, več kot večina. Več lahko izveste v našem pregledu ExpressVPN ali pa preizkusite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

NordVPN

NordVPN ni tako dober kot ExpressVPN, vendar se zbliža s svojimi posebnimi strežniki. Ti strežniki so si prislužili mesto v našem najboljšem VPN-ju za vodnike hudournikov, in čeprav je odličen za to, je odličen tudi za Švedsko. NordVPN ima na Švedskem le 190 strežnikov, za razliko od ExpressVPN pa lahko izberete posameznega, s katerim se želite povezati..

nordvpn-pregled-strežnik-navigacija

Na Švedskem niso na voljo vsi posebni strežniki, vendar NordVPN tam še vedno ponuja svoje P2P, zakrčene in Double VPN ponudbe. Več o tem lahko izveste v našem pregledu NordVPN ali pa preizkusite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

CyberGhost

CyberGhost si je prislužil mesto v našem najboljšem VPN-ju za vodnik za pretakanje in enostavno je razbrati zakaj. S posebnimi strežniki, zasnovanimi za pretakanje in hudourništvo, je poleg dolgega seznama dodatnih funkcij odlična izbira v VPN-ju. Na Švedskem ima tudi 83 strežnikov, zato dostop ne bi smel biti težava.

cyberghost-pregled-razširjen-ui

Pri CyberGhostu najbolj izstopa njegova cena. Je cenejši od ExpressVPN in NordVPN, zlasti pri večletnih načrtih. Poleg tega omogoča zagon več naprav na račun z omejitvijo sedmih istočasnih povezav na prijavo. Več lahko izveste v našem pregledu CyberGhost ali pa si oglejte, kako vam je všeč, s svojim velikodušnim 45-dnevnim jamstvom za vračilo denarja.

Nevarnosti uporabe švedskega naslova IP

Če uporabljate švedski IP-naslov, obstaja majhna nevarnost, saj je prva država, ki je ukinila cenzuro in je svetovna vodilna svoboda v internetu. Čeprav vam ni treba skrbeti, da vas bodo Švedi spremljali, boste morda morali skrbeti za svojo vlado.

Naše najboljše storitve VPN za Kitajsko vodijo o izjemnem primeru, vendar tudi druge vlade spremljajo promet. To pomeni, da je za vas pomembno, da uporabljate VPN in ne proxy, saj šifriranje, ki se uporablja za vašo povezavo, lahko prikrije to, kar počnete prek spleta, in onemogoči, da bi se nobena vlada infiltrirala.

Skrb vzbuja tudi zasebnost. Ko uporabljate VPN, ponudniku zaupate, da ne bo nadziral ali beležil vaših podatkov in nekateri ponudniki so bili ujeti o tem (za primer preberite naš pregled IPVanish).  

Zgoraj navedeni ponudniki, skupaj s katerim koli VPN-jem, ki ga zelo cenimo, vzdržujejo strogo politiko zasebnosti, ki je bila dokazana sčasoma. Na primer, zasebni dostop do interneta je bil dvakrat vpoklican na sodišče in obakrat je trdil, da nima podatkov o zapisu (preberite naš pregled PIA).

Končne misli

Švedskega IP-naslova ni težko dobiti, toda zaščita vaše spletne identitete je. Upamo, da je ta vodnik olajšal ta postopek in vam zagotovil nekaj naših najboljših ponudnikov VPN, ki vas lahko pripeljejo na Švedsko, hkrati pa ohranite varno povezavo.

Zdaj, ko veste, kako pridobiti švedski IP naslov, si oglejte naš spletni varnostni arhiv. Tam boste našli članke, kot je ta, skupaj s priporočili za varnost v spletu.

Kateri VPN uporabljate za vstop na Švedsko? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me