Kako do ruskega naslova IP leta 2020, Bistro

Glede na količino omejitev vsebine v državi bi se bilo prav, da se sprašujete, zakaj bi kdo želel dobiti naslov IP v Rusiji, vendar obstajajo utemeljeni razlogi. Lahko ste na primer državljan Rusije, ki potuje v tujino in želite dostopati do vsebin od doma. Ne glede na razlog vam bo ta članek pokazal, kako to storiti varno.


Vaš IP naslov vsebuje veliko več informacij, ki bi si jih omislili, če bi ga pogledali, vključno s svojo lokacijo. Ko poskušate dostopati do vsebine, omejene na drugo državo, lahko blokirate ta spletna mesta in spletne storitve.

Družabna omrežja, finančne storitve in celo iskalniki spremljajo lokacije uporabnikov in uporabljajo te informacije, da se odločijo, kaj naj vam pokažejo in v katerem jeziku jih bodo prikazali. Če se želite prijaviti na svoj ruski bančni račun in preveriti sredstva, boste morda potrebovali ruski IP naslov.

Če želite pretočiti lokalne programe iz storitev, kot sta Rusija-1 in ivi.tv, ali pa si želite ogledati športni dogodek v živo, boste morda našli edino, kar vas zabava, sporočilo o napaki. To je zaradi geblok. Mednarodni zakoni o avtorskih pravicah silijo spletna mesta in spletne storitve, da omejijo, kdo si lahko ogleda njihovo vsebino, kar je boleče.

Celo Netflix je za vsako državo različen, zato različica v državi, v kateri ste, morda nima zadnje epizode ruske drame, ki ste jo zasvojili. Veliko ljudi poskuša dostopati do ameriške različice Netflixa, ker ima največjo knjižnico. Oglejte si naš najboljši VPN za Netflix za priporočila.

Ne glede na to, do česa poskušate dostopati, je edini način, da obiščete geoblock, sprememba vašega IP naslova.

Kako pridobiti ruski IP naslov

Kako boste dobili ruski IP naslov, je odvisno od vas. Lahko bi šli po enostavni poti in uporabili proxy – to je tisto, kar v resnici predlagamo v našem najboljšem brezplačnem vodiču za proxy – vendar ne delujejo vedno. Tudi če ne, niso zanesljivi in ​​nimajo varnosti, zato ste izpostavljeni spletnim nevarnostim, kot je kibernetska kriminaliteta. Prav tako vam stvari ne bo težko izslediti, ker vaš resnični naslov IP ni zaščiten.

Naš VPN vs. proxy vs. Tor kos ima več informacij.

Druga možnost in še boljša je uporaba navideznega zasebnega omrežja. Uporaba enega vas bo zaščitila in vam omogočila dostop do spletnih strani in storitev anonimno.

Dobrega najdete v naših najboljših VPN pregledih, vendar morate poskrbeti, da vam bo prinesel vsebino, ki jo iščete. Če v Rusiji ni strežnikov, ni smisla.

Če želite vstopiti v Netflix, boste morali izbrati takšnega, ki bo sposoben preiti svoje vsemogočne detektorje VPN. Le nekaj je takšnih, ki to lahko storijo. Preberite naš članek o napaki proxy Netflix, če želite izvedeti več.

NordVPN

Zelo priporočamo NordVPN za pridobitev ruskega IP naslova. Ima na tisoče strežnikov po vsem svetu, od tega 24 v Rusiji, kar vam omogoča dovolj izbire. Okrog ima nekaj najboljše varnosti, z možnostjo uporabe dvojnega skoka šifriranja, da dodate večjo zaščito v tunel VPN. Poleg tega ne vodi dnevnikov.

Prejšnja

Naslednji

Ima tudi spodobno hitrost in neomejeno pasovno širino, kar je super za pretakanje. Ne bi smeli imeti težav z Netflixom in drugimi storitvenimi storitvami.

NordVPN je mogoče namestiti v večino glavnih operacijskih sistemov in je enostaven za uporabo. Na voljo je 30-dnevno obdobje vračila, da boste lahko tudi videli, ali vam je všeč. Preberite naš pregled NordVPN za več podrobnosti.

TorGuard

TorGuard, ki ima veliko strežniško omrežje, ki vključuje strežnike v Moskvi in ​​Sankt Peterburgu, je še ena dobra izbira. Ima kakovostno, prilagodljivo varnost in trdno politiko brez zapisov.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Hitrosti se spreminjajo in bodo odvisne od stopnje varnosti, ki jo izberete, vendar ni omejitve, koliko pasovne širine lahko uporabite.

Pri pretakanju storitev ni super, vendar lahko plačate za namenski IP naslov, za katerega zagotovljeno deluje. Podpira najbolj priljubljene operacijske sisteme in ima enostavne aplikacije. Obstaja sedemdnevna garancija za vračilo denarja, tako da si lahko vzamete čas za vadbo, če vam je všeč. Več o TorGuardu lahko izveste v našem pregledu TorGuard.

Astrill

Astrill je še en kandidat za pridobitev ruskega IP naslova. Nima veliko strežnikov po svetu, v Moskvi pa sta dva. Njegova varnost je dobra tudi z več protokoli, med katerimi lahko izbirate, vključno z dvema, ki sta ekskluzivni za VPN.

Drsnik-drsnik1

Astrill-drsnik2

Astrill-drsnik3

Astrill-drsnik4

Prejšnja

Naslednji

Hitro je in lahko vas pripelje do pretočnih storitev, kot je Netflix. Uporabljate ga lahko v sistemu Windows, macOS, Android in iOS. Obstaja sedemdnevno preskušanje, tako da lahko to izkoristite in preverite, ali je primerno za vas. Oglejte si naš pregled Astrill za več o storitvi.

Nevarnosti uporabe ruskega naslova IP

Spreminjanje vašega naslova IP v ruskega ni resnično nevarno, vendar obstajajo razlogi, da zagotovite varno povezavo. Na primer, kje ima ponudnik sedež, bi vas lahko zanimali, zlasti če bodo vaše dejavnosti tvegane. V tem primeru bi morali prebrati naš članek o zakonih o zasebnosti.

Spletni govor v Rusiji ima lahko posledice. Obrekovanje se namiguje in bilo je več kot 1000 kazenskih primerov za spletne dejavnosti, kot so objave v družbenih medijih. Nekateri so končali z zaporom.

Zakon Yarovaya omogoča organom dostop do podatkov o uporabnikih. če je spletno mesto ali storitev dodano v register organizatorjev za razširjanje informacij, mora zbrati in shraniti metapodatke uporabnikov in jih posredovati ruskim organom.

Podatki o komunikacijah, vključno z besedilom, video in zvokom, morajo biti shranjeni šest mesecev, metapodatki pa morajo biti hranjeni eno leto, organi pa lahko dostopajo do teh zapisov brez sodne odredbe. Ugotovljeno je bilo, da tudi ruska vlada uporablja SORM, ki je vrsta nadzora, ki spremlja internetni promet.

Preberite naš najboljši VPN za Rusijo za več o državi.

Končne misli

Upamo, da zdaj veste, kako varno dobiti ruski IP naslov. Ne glede na to, zakaj ga potrebujete, so VPN-ji najboljši način za pridobitev. Imajo varnostne in druge funkcije.

NordVPN je dobra izbira za Rusijo. Ima vrhunsko varnost in vas bo skril pred spletnimi nevarnostmi. Poleg tega vam bo 30-dnevno obdobje vračila dalo dovolj časa, da ugotovite, ali vam je všeč.

Če imate priporočila za pridobitev ruskega IP naslova, nam to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me