Kako do poljskega IP naslova leta 2020: Pohodna Varšava

Poskus dostopa do določene vsebine v spletu je lahko boleč, če potujete. Nekatera spletna mesta in storitve so omejene na določeno državo in če vas ni, se prikaže sporočilo o napaki ali drugačna različica. K sreči lahko to obidete tako, da spremenite svoj IP naslov in ponaredite svojo lokacijo. V tem priročniku vam bomo pokazali, kako pridobiti poljski IP naslov.


IP naslovi med drugim vsebujejo podatke o vaši lokaciji. Če želite dostopati do nečesa, kar je omejeno na določeno državo, boste to lahko storili le, če vaš IP naslov pokaže, da ste tam. To je zahvaljujoč geblokam. S spreminjanjem naslova IP v bistvu ponaredite svojo lokacijo.

Netflix je dober primer geoblockinga. Vsaka država, v kateri je na voljo, ima različno knjižnico. Za predvajanje oddaje potrebuje dovoljenje za vsako državo, v kateri jo namerava prikazati. Zaradi jezikovnih in kulturnih razlik ni praktično, da bi vse oddaje oddajali povsod. Naš del o prepovedi Netflixa je podrobneje opisan.

Če pogrešate poljsko različico Netflix-a, boste ponovno na novo seznanjeni, ko dobite poljski IP-naslov. Lahko bi se znašli tudi v ameriški različici, ki ima največjo knjižnico. Oglejte si naš najboljši VPN za Netflix za namenska priporočila.

Poljska internetna televizijska storitev IPLA ni na voljo zunaj Poljske. Tako kot pri poljskem Netflixu lahko tudi do njega dostopate tako, da spremenite svoj IP naslov v poljski.

Drugi razlog, da boste morda potrebovali poljski IP-naslov, je, ker nekatere banke in druge finančne družbe ne dovolijo, da se ljudje prijavljajo iz drugih držav. Njihova utemeljitev je boj proti goljufijam.

Če želite, boste morali spremeniti svoj IP naslov v poljski.

Kako pridobiti poljski IP naslov

Eden najlažjih načinov za spremembo IP-naslova je uporaba proxyja (na primer naš najboljši brezplačni proxy). Vendar je to rečeno, da to ni najboljši način. Vedno ne delujejo in ni zaščitnih funkcij, ki bi zaščitile vas in vaš IP naslov. Za boljše izobraževanje si preberite naš VPN vs. proxy vs. Tor.

Navidezno zasebno omrežje je najboljša možnost. VPN ne bo spremenil samo vašega naslova IP, ampak boste zaščitili njegovo varnost in vaš IP naslov bo zaščiten pred radovednimi očmi. Poleg tega mnogi izmed naših najboljših VPN-jev nimajo pravilnika o nedelovanju dnevnega reda, kar pomeni, da vaše spletne dejavnosti ne bodo zabeležene.

Lahko si ga izberete le v naših VPN pregledih, vendar se morate najprej prepričati, ali je primeren za Poljsko. Tam morajo biti nameščeni strežniki, sicer boste še vedno obtičali. Če želite poiskati Netflix, boste potrebovali sistem, ki lahko zaobide njegov sistem za zaznavo VPN, in le nekaj jih je. V našem delu lahko izveste več o napaki proxy Netflix.

ExpressVPN

ExpressVPN je dobra izbira za pridobitev poljskega IP naslova. Ponuja odlično varnost in strogo politiko brez zapisov. Ima veliko omrežje strežnikov, tudi nekaj na Poljskem. To je najhitrejši VPN okoli in ne omejuje količine pasovne širine, ki jo lahko uporabite. V Netflix ne boste imeli težav, saj je to najboljši VPN za pretakanje.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Uporabljate ga lahko v vseh operacijskih sistemih in odlična je izbira, če nimate veliko izkušenj z VPN-ji, ker je tako enostaven za uporabo. Obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da lahko poskusite, preden se boste dogovorili. Preberite naš pregled ExpressVPN za boljši pregled storitve.

CyberGhost

S pomočjo CyberGhost lahko spremenite tudi svoj IP naslov. Njegova varnost je dobra in spoštuje vašo zasebnost s trdnim pravilnikom o nedelovanju. Na voljo je na tisoče strežnikov, od tega 60 na Poljskem. Njegove hitrosti so spodobne in ponuja neomejeno pasovno širino. CyberGhost nima težav pri pretakanju storitev, kot je Netflix.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Združljiv je z Windows, macOS, Android in iOS. Poleg tega je eden naših najboljših VPN-jev za več naprav, saj lahko hkrati povežete do sedem. Obstaja sedemdnevno preizkušanje, tako da ga lahko preizkusite pred nakupom. Če še vedno niste prepričani, obstaja garancija za vračilo denarja. Za podrobnosti poglejte naš pregled CyberGhost.

NordVPN

NordVPN je še ena dobra izbira. Njegova varnost je vrhunska in vaša zasebnost ni ogrožena, ker ne vodi evidenc o vaši dejavnosti. Na Poljskem ima 47 strežnikov, kar vam omogoča veliko izbire. Čeprav je na dolgih razdaljah lahko počasen, so njegove hitrosti dobre in ni omejitev pasovne širine. Odlična izbira je tudi za Netflix in druge storitve pretočnega pretoka.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Odjemalci, ki jih je enostavno uporabljati, so na voljo v sistemih Windows, macOS, Android in iOS. Obstaja 30-dnevno okno vračila, če vam to ni všeč. Naš pregled NordVPN je podrobneje opisan.

Nevarnosti uporabe poljskega naslova IP

Čeprav spremenite svoj IP naslov v poljski, ni nevarnosti, vendar morate vedeti nekaj stvari. Nekatere spletne dejavnosti vam lahko povzročijo veliko težav v nekaterih državah, zato se je najbolje izobraževati.

Spletni govor lahko na Poljskem povzroči kaznovanje. Napaka je kaznivo dejanje in obstajajo zakoni zoper žalitve. Na primer, bogokletstvo se kaznuje z do dvema letoma zapora, žalitev pa ga predsednik zaseda do tri leta. Pazite, kaj objavljate na spletu.

Mnoge vlade sodelujejo pri nadzoru in Poljska je ena izmed njih. Njeni zakoni o boju proti terorizmu in nadzoru imajo široke opredelitve, ki vladam omogočajo, da tajno spremljajo vsakogar, ki ga imajo radi.

Obstaja tudi tveganje kibernetske kriminalitete. Lahko ste zanj kadar koli ranljivi, vendar uporaba javne WiFi pomeni večje tveganje. VPN vam bo pomagal ostati varen, vendar je tudi dobra ideja, da namestite spodoben antivirus.

Končne misli

Upajmo, da zdaj veste, kako enostavno in varno dobiti poljski IP naslov. Tako kot v drugih člankih o VPN, tudi vam priporočamo, da uporabite VPN, da se zaščitite pred spletnimi nevarnostmi.

ExpressVPN je najboljša izbira za pridobitev poljskega IP naslova. Tam ima strežnike, je hiter, varen je in omogočil vam bo pretakanje storitev. Poleg tega s 30-dnevno garancijo za vračilo denarja nimate česa izgubiti.

Če imate kakšne nasvete za pridobitev poljskega IP naslova, nam to sporočite v razdelku za komentarje. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me