Kako do španskega IP naslova leta 2020: premaknite se preko Madrida

Španija je znana po številnih stvareh, vključno s fantastičnimi sončnimi žarki, bikoborbami, glasbo Flamenca in še več. To je tudi ena največjih držav na svetu za nogomet, ali, kot se imenuje s svojim pravim imenom, fútbol. Če ste zunaj Španije in želite sodelovati v akciji, potrebujete španski IP naslov.


V tem priročniku o tem, kako pridobiti španski IP naslov, vam bomo pokazali, kako se lahko varno priključite v državo. Čeprav je dostop do tokov fútbol odličen, bomo govorili tudi o tveganjih za varnost in zasebnost, ki so povezane s praktično povezavo z drugo državo..

Kako pridobiti španski IP naslov

Preden vam povemo, kako pridobiti španski IP naslov, se moramo pogovoriti o tem, kaj je IP naslov. Tako kot fizični naslov tudi IP naslovi prepoznajo računalnike v omrežju. Ko se povežete s spletnim mestom, delite svoj IP naslov, na katerem je tudi vaša geografska lokacija.

To lahko postane težava, ko poskušate dostopati do vsebine, omejene na določeno državo. Geobloki so ustvarjeni za omejitev vsebine na določeno območje. Na primer, Netflix ima različne knjižnice oddaj in filmov za različne dele sveta (preberite si najboljši vodnik za kraje v Netflixu in si oglejte, kako dostopati do njih).

Zamenjava vašega IP naslova je, na srečo, preprosta, vendar mnogi gredo o tem napačno. Ena pogostejših poti je uporaba proxyja, ki vam omogoča povezavo s strežnikom v državi, do katere dostopate, preden se premaknete na internet (preberite naš najboljši vodnik za proxy proxy). Pri tem se vaš naslov IP nadomesti.

Glede na to si lahko preberete v našem vodniku za prepoved Netflix VPN prepovedi. Poleg tega so nevarne, o čemer lahko izveste v našem VPN-ju v primerjavi s proxy in Tor-ovim razlagateljem.

To je zato, ker vaša povezava s proxyjem ni šifrirana. Navidezna zasebna omrežja to obidejo. Če uporabljate protokole VPN, lahko praktično tunelirate kjer koli na svetu. Za razliko od pooblaščencev bo vaša povezava šifrirana, kar pomeni, da bodo vaša identiteta in zahteve, ki jih pošljete, ostali zasebni.

Podali bomo nekaj priporočil našega najboljšega VPN vodiča, ki ima strežnike v Španiji, če pa želite nakupovati, preberite naše VPN preglede.

ExpressVPN

ExpressVPN je najbolj varen VPN, ki smo ga preizkusili. Poleg nudenja racionalizirane uporabniške izkušnje in odlične varnosti je hitro. ExpressVPN je najhitrejši VPN, ki smo ga pregledali, ne samo zato, ker ostane hiter pri tuneliranju blizu doma, ampak tudi zato, ker ohranja vašo hitrost na dolgih razdaljah.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

V Španiji ima dve lokaciji: eno v Madridu in drugo v Barceloni. Čeprav imata samo dve lokaciji, ima ExpressVPN mrežo več kot 3.000 strežnikov, kar pomeni, da bi se morali vedno povezati. Več lahko izveste v našem pregledu ExpressVPN ali preizkusite storitev s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

NordVPN

NordVPN ima množično strežniško omrežje, vendar še vedno primanjkuje ExpressVPN. Ponudnik ni tako dosleden, vendar je impresiven. NordVPN kot prvak našega najboljšega VPN-ja za torrenting vodnik izstopa iz množice z odličnim naborom funkcij in vrhunsko varnostjo.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

V Španiji ima 61 strežnikov in za razliko od ExpressVPN lahko izberete tistega, s katerim se želite povezati. Čeprav Španija nima vseh posebnih strežnikov NordVPN, jih lahko uporabite za torrenting. Več o funkcijah NordVPN lahko izveste v našem pregledu NordVPN ali pa si oglejte, kako vam je všeč, s 30-dnevno garancijo za vračilo denarja.

CyberGhost

CyberGhost je eden izmed naših najljubših ponudnikov na Cloudwards.net. Zaslužil si je mesto v našem najboljšem VPN-ju za vodnik za pretakanje po zaslugi odlične ponudbe namenskih strežnikov za pretakanje in za zagon. Čeprav ne tako hitro kot ExpressVPN ali NordVPN, CyberGhost naredi skoraj vse drugo prav.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

V Španiji ima 64 strežnikov, porazdeljenih po Barceloni in Madridu, in tako kot pri NordVPN, lahko izberete strežnik, s katerim se želite povezati. CyberGhost ponuja več kot veliko strežniško omrežje, zato preberite naš CyberGhost pregled podrobnosti. Lahko pa se prijavite za storitev in izkoristite njegovo velikodnevno 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Nevarnosti uporabe španskega naslova IP

Španija ima na splošno brezplačen internet, kljub težavam s pošteno uporabo v preteklosti. Kljub temu vas pri pridobivanju španskega naslova IP ni treba skrbeti, razen če počnete kaj nezakonitega, na primer podpiranje terorizma, sodelovanje v sovražnem govoru ali distribucijo otroške pornografije.

Čeprav tuneliranje v Španijo morda ne bo postalo težavo, je tuneliranje iz druge države lahko problematično. Kot lahko preberete v našem priročniku za cenzuro interneta, številne države po svetu omejujejo ali blokirajo internet. Uporaba proxy orodja, kot je VPN, lahko pomeni denarno kazen ali zapor.

Zaradi tega je pomembno, da uporabljate ponudnika, ki se najbolje drži varnosti VPN. Če združite močno šifriranje in strogo politiko brez dnevnika, vas VPN lahko prepreči. Zgoraj navedene tri možnosti so v naših najboljših VPN storitvah za Kitajsko vodile zaslužene točke zaradi odlične varnosti.

Tudi če ne živite pod tlačno kitajsko vlado, bi morali vseeno upoštevati varnost VPN. Na primer, ameriška vlada sledi uporabniškim podatkom prek programov, kot je PRISM, in množična tehnološka podjetja, kot sta Facebook in Amazon, hranijo zahteve, ki jih pošljete.

Čeprav se zaščitite pred očitnimi spletnimi grožnjami, je očitno, da lahko nekatere razposajene in bolj zlobne kolekcije zdrsnejo skozi razpoke. Varni VPN to ustavi.

Končne misli

Obstaja veliko razlogov, zakaj želite španski IP naslov, pri čemer so fútbol tokovi blizu vrha seznama. Čeprav se španska vlada glede varnosti ali zasebnosti ne more bati veliko, lahko država, v kateri živite, in storitve, ki jih uporabljate, povzročajo težave.

VPN je ključnega pomena za spletno varnost, vendar je le en korak pri zagotavljanju, da ste med brskanjem po spletu varni. Če želite izvedeti več načinov za zaščito, si oglejte naš spletni varnostni arhiv.

Kateri VPN uporabljate za pridobitev španskega IP naslova? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map