Kako do pakistanskega IP naslova leta 2020: lokacija na Lahoreju

Če ste že iskali dostop do pakistanske vsebine zunaj Pakistana, ste verjetno že uvedeni v geobloke. So pogosti, vendar so lahko nadležni. Edini način, kako jih obiti, je, da spremenite svoj IP. V tem članku vam bomo povedali, kako pridobiti pakistanski IP naslov.


Vaš IP naslov je edinstvena identifikacijska številka, ki vključuje vašo geografsko lokacijo. Ko poskusite dostopati do nečesa, kar je omejeno na določeno državo, boste blokirani, če nimate pravega IP-ja. Če spremenite svoj naslov IP, v bistvu zavedete spletno mesto ali spletno storitev, da mislite, da ste v tej državi.

Mogoče bi radi gledali kakšno lokalno televizijo, na primer Dunya News ali Samaa TV. Morda pogrešate gledanje novic ali drugih programov v vašem lokalnem jeziku, kot so urdu, pudžabi ali sindhi. Ne glede na to, kateri koli najverjetneje boste potrebovali pakistanski IP naslov.

Netflix je na voljo tudi v Pakistanu, nekateri programi, ki so na voljo tam, pa drugje morda niso drugje. To je zaradi omejitev licenc. Dovoljenje je potrebno za vsako državo, v kateri želi storitev voditi oddajo. Mnogi uporabniki želijo dostop do ameriške različice Netflixa, ker ima največ možnosti. V tej temi bomo podrobneje obravnavali prepoved Netflix VPN.

Če je vaš glavni cilj Netflix, si oglejte naša priporočila v našem najboljšem priročniku VPN for Netflix.

Drug razlog, da boste morda želeli pakistanski naslov IP, je prijava na vaš bančni račun. Mnoge banke ne dovolijo dostopa zunaj države. Moteče je, toda dodatna varnost je na voljo za zaustavitev goljufij.

Kako pridobiti pakistanski IP naslov

Za pridobitev pakistanskega IP naslova je mogoče uporabiti nekaj načinov. Lahko bi uporabili proxy – preberite naš najboljši brezplačni vodič po proxyju – to je enostavna pot, vendar ne delujejo vedno. Tudi če proxy deluje, vaš IP pusti izpostavljen, tako da ga je mogoče izslediti nazaj. Poleg tega ni varnosti, zato lahko postanete žrtev kibernetske kriminalitete. Naš članek o VPN v primerjavi s proxyjem proti Toru ima več o tej temi.

Bolje je uporabljati navidezno zasebno omrežje. Tako vas bo zaščitila njegova varnost in omogočila vam bo brskanje anonimno.

Nekaj ​​dejavnikov, zaradi katerih bodo nekateri najboljši VPN-ji dobri izbranci za Pakistan. Najpomembneje je, da mora ponudnik imeti strežnike tam. V nasprotnem primeru še vedno ne boste mogli dostopati do omejene vsebine.

Če želite uporabljati storitve pretakanja, boste želeli VPN z dobro hitrostjo in neomejeno pasovno širino. Za dostop do Netflixa bo moral napredni sistem za zaznavanje VPN storitve ostati neopažen. Nekateri VPN preprosto nimajo potrebnega. Za več informacij preberite naš kos o napaki proxy Netflix.

CyberGhost

Lahko uporabite CyberGhost, da dobite pakistanski IP naslov. Od več tisoč strežnikov jih je 10 v Pakistanu. Ima dobro varnost in spoštuje vašo zasebnost s trdno politiko brez zapisov. Hitrosti so dostojne in ima neomejeno pasovno širino. Poleg tega vas lahko pripelje do pretočnih storitev, vključno z Netflixom.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Namestite ga lahko v sistemu Windows, macOS, Android in iOS in hkrati povežete do sedem naprav. Zaradi tega je bil eden izmed naših najboljših VPN-jev za več naprav. Za več informacij o storitvi si oglejte naš pregled CyberGhost ali pa uporabite sedemdnevno preskusno preizkus. Obstaja tudi garancija za vračilo denarja, tako da nimate česa izgubiti.

ExpressVPN

ExpressVPN je še ena dobra izbira, saj ima dobro strežniško omrežje, ki vključuje nekatere strežnike v Pakistanu. Njegova varnost je odlična in ne vodi dnevnika vaših dejavnosti. Brez težav boste prejeli storitve pretakanja, vključno z Netflixom. Pravzaprav je najboljši VPN za pretakanje. Poleg tega ima neomejeno pasovno širino in je najhitrejši VPN okoli.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Združljiv je z večino operacijskih sistemov in omogoča povezavo treh naprav naenkrat. Stranke so enostavne za uporabo in odlična izbira je, če nimate izkušenj z uporabo VPN-ja. Obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja, ki vam daje dovolj časa, da vam bo všeč. Preberite naš pregled ExpressVPN za podrobnejši pogled na storitev.

Astrill

Astrill lahko uporabite tudi za pridobitev pakistanskega IP naslova. Njegova strežniška mreža ni tako velika kot njeni konkurenti, vendar ima strežnike v Bahawalpurju. Ima dostojno varnost, ki vas ščiti, in izbirate lahko med številnimi protokoli VPN, vključno z dvema, ki sta zanj edinstvena. Astrill vas bo usmeril v storitve pretakanja, kot je Netflix, in ima visoke hitrosti z neomejeno pasovno širino.

Drsnik-drsnik1

Astrill-drsnik2

Astrill-drsnik3

Astrill-drsnik4

Prejšnja

Naslednji

Uporablja se lahko v večini namiznih in mobilnih operacijskih sistemov. Poleg tega lahko hkrati povežete do pet naprav. Obstaja sedemdnevno preizkušanje, ki ga lahko izkoristite tudi vi. Oglejte si naš pregled Astrill za več.

Nevarnosti uporabe pakistanskega IP naslova

Če uporabljate pakistanski IP naslov, tehnično niste v nevarnosti. Kljub temu je treba upoštevati nekaj, kar morate storiti. Nadzor je največja težava v mnogih delih sveta, zasebnost pa ceni le nekaj držav.

Vlada ne dopušča kritik vojaških ali militantnih verskih skupin. Po kritiki je bilo pet blogerjev pogrešanih, eden pa je trdil, da ga je mučila vladna institucija.

Poleg tega je bogokletstvo kaznivo dejanje in strogo kaznovanje. Številni poročevalci uveljavljajo samocenzuro, ko pišejo o občutljivih temah, kot so vera, protesti in vprašanja LGBT. Preberite naš najboljši VPN za Pakistan del za več o državi.

Obstaja tudi nevarnost uporabe javnega WiFi. Ko se povežete z vročo točko, ne moremo vedeti, kako varna je. Z uporabo VPN-ja se zaščitite pred kibernetsko kriminaliteto. Tudi dober antivirus ne bi šel v poštev.

Končne misli

Upamo, da vam je naš vodič pomagal razumeti, kako spremeniti svoj IP naslov v pakistanski. Če želite biti varni, je najbolje, da se odpravite po VPN poti, saj bo tako zagotovljena zaščita in spoštovanje zasebnosti.

Vsa naša priporočila ustrezajo nalogi, toda CyberGhost ima v Pakistanu prednost z 10 strežniki. S sedemdnevno preizkusno garancijo in vračilom denarja imate na voljo dovolj časa, da se odločite, ali je pravi za vas.

Če imate priporočila za pridobitev pakistanskega IP naslova, nam pustite komentar spodaj. Radi bi se oglasili od vas. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map