Kako do novozelandskega IP naslova v letu 2020: povezava kivija

Če ste poskušali dostopati do novozelandske vsebine od drugod po svetu, ste verjetno prejeli sporočilo o napaki. To je zaradi geoblocksov in obstaja samo en način, kako jih obiti. V tem članku vam bomo povedali, kako pridobiti novozelandski IP naslov.


Veliko razlogov je, da dobite novozelandski IP naslov. Na primer, morda potujete in morate upravljati spletno podjetje na daljavo ali pa ste morda Novozelandec v tujini in morate prek spleta preveriti svoj bančni račun. V obeh primerih bo to verjetno onemogočeno.

Nekatere igre so objavljene istočasno po vsem svetu, vendar jih lahko igralci dobijo več ur vnaprej na Novi Zelandiji, ker njen časovni pas prehiteva večino sveta. Novozelandski IP-naslov bo prikril vašo resnično lokacijo in ponudniku prikazal, da ste tam, ter vam omogočil dostop do teh izdaj, če jih je mogoče naložiti.

Oglejte si naš najboljši VPN za igranje iger, če vas to zanima.

Morda bi radi gledali lokalne kanale, na primer TVNZ ali zadnjo tekmo All Blacks. Storitev pretakanja Lightbox in novozelandska različica Netflix sta Kiwisu na voljo le zaradi težav z licenciranjem vsebine. Preberite si naš del o prepovedi Netflix VPN, če želite izvedeti več o tem, in si oglejte naša najboljša VPN za Netflix za priporočila.

Kako pridobiti IP naslov Nove Zelandije

Najlažji način ponarejanja naslova IP je uporaba proxyja, vendar to ni najboljši način. Proxyji niso zanesljivi. Pogosto ne delajo in tudi če te naredijo, te ne ščitijo. Ni varnosti in vaš pravi IP naslov je sledljiv. Preberite si naš VPN vs. proxy vs. Tor komad, da se podrobneje seznanite s temo.

Uporaba virtualnega zasebnega omrežja je najboljši način, čeprav se splača preveriti naš najboljši brezplačni vodič po proxyju, če ste na tej poti. Vsebujejo varnostne funkcije in številni ne vodijo dnevnikov, zato bodo vaše dejavnosti ostale skrivne. Večina naših najboljših ponudnikov VPN bo kos nalogi, vendar je nekaj takih, ki bodo za Novo Zelandijo boljše.

Za začetek boste želeli, da ima ponudnik tam strežnike, da lahko dostopate do vsebine. Brez njih boste v istem položaju, v katerem ste začeli. Če je Netflix, ki ga iščete, izberite VPN, ki lahko premaga Netflixov sistem za odkrivanje VPN, ali vse, kar vas bo moralo zabavati, je sporočilo o napaki. Naš članek o napaki proxy Netflix se poglablja v temo.

NordVPN

NordVPN je dobra izbira za Novo Zelandijo. Ima veliko strežniško omrežje, ki pokriva večji del sveta. Enaindvajset njegovih strežnikov je na Novi Zelandiji, kar bi moralo biti veliko za dostop do vsebine, ki jo iščete. Ima nekaj najboljših razpoložljivih varnosti in tudi zasebnost jemlje resno. Nekatere funkcije vključujejo neomejeno pasovno širino, spodobno hitrost in hitro preklapljanje strežnika.

Prejšnja

Naslednji

Uporabljate ga lahko z vsemi glavnimi operacijskimi sistemi. Poleg tega vas bo brez pretiravanja vključil v Netflix in druge storitve pretakanja. Obstaja 30-dnevno obdobje vračila, ki vam daje dovolj časa, da ugotovite, ali vam je všeč. Za več podrobnosti o storitvi si oglejte naš NordVPN pregled.

CyberGhost

CyberGhost je še en ponudnik, ki je primeren za Novo Zelandijo. Ima veliko strežniško omrežje, ki pokriva 60 držav, vključno z Novo Zelandijo, kjer ima na voljo 10. Njegova varnost je dobra in obstaja stroga politika zasebnosti za mir.

Lahko ga namestite v večino operacijskih sistemov in je eden najboljših VPN-jev za več naprav, ker lahko hkrati povežete do sedem naprav.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Ima spodobno hitrost in brez omejitev pasovne širine, zaradi česar je dober za pretakanje. Prav tako lahko dostopa do Netflixa. Pred vami je sedemdnevno preizkušanje in, če še vedno niste prepričani, se lahko vrnete na garancijo za vračilo denarja. Preberite naš pregled CyberGhost za več.

ExpressVPN

ExpressVPN je dobra izbira, saj je eden najboljših VPN-jev na trgu. Strežniki so na voljo v 94 državah, vključno z Novo Zelandijo. Poleg velike varnosti in zasebnosti je najhitrejši VPN na trgu in ima neomejeno pasovno širino. To je primerljiva storitev z NordVPN, kot lahko preberete v našem članku.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Ni problem, da bi vstopili v Netflix in zmagali v našem najboljšem VPN-ju za vodnik za pretakanje. Uporabljate ga lahko v vseh večjih operacijskih sistemih. Če nimate veliko izkušenj z VPN-ji, je to še posebej dobra izbira, saj je tako enostaven za uporabo. Lahko ga preizkusite sami s 30-dnevno garancijo za vračilo denarja ali si preberite naš pregled ExpressVPN za več podrobnosti.

Nevarnosti uporabe IP naslova na Novi Zelandiji

Imeti novozelandski IP naslov ne predstavlja veliko nevarnosti, vendar morate vedeti nekaj stvari. Kjer podjetje VPN ima sedež, je pomembno, ali bodo vaše dejavnosti tvegane, kot lahko preberete v našem zakonu o zasebnosti. Varovanje sebe z VPN je pomembno.

Nova Zelandija je bila ena izmed številnih držav, za katere so obstajali dokazi o uporabi množičnega nadzora v odkritjih Snowdena. Analizirali smo spletno komunikacijo in vlada je lahko spremljala vaša spletna gibanja. Več o tem si lahko preberete v našem najboljšem članku o VPN za Novo Zelandijo.

Uporaba VPN vas bo skriti pred nadzorom in vaše dejavnosti bodo ostale zasebne.

Končne misli

Zdaj bi morali vedeti, kako spremeniti svoj IP v novozelandsko. Ne glede na to, ali želite dostopati do svojega bančnega računa ali biti na tekočem z lokalno televizijo, je uporaba VPN-ja najboljši način za to. Ne samo da boste lahko dostopali do novozelandske vsebine in storitev, ampak boste imeli tudi koristi od številnih funkcij, ki so vključene v VPN, kot je varnost.

NordVPN je odlična izbira za Novo Zelandijo. Zaščiteni boste, saj z 21 strežniki tam ne bi smeli imeti težav z dostopom do ničesar. Poleg tega 30-dnevno obdobje vračila pomeni, da ne izgubite ničesar, če poskusite.

Če imate priporočila za pridobitev novozelandskega IP naslova, nam to sporočite v razdelku za komentarje. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me