Če želite gledati nizozemsko televizijo zunaj EU, boste ugotovili, da običajna spletna mesta, kot sta NPO Start in Uitzending Gemist, niso dostopna. V tem članku vam bomo pokazali, kako zaobiti te geobloke – in si prihraniti nekaj sitnosti – tako, da dobite nizozemski IP naslov.


Niso blokirana samo spletna mesta za zabavo. Do vladnih spletnih mest lahko dostopate znotraj EU, če pa ste zunaj njega, se pripravite odgovoriti na ducat varnostnih vprašanj, ki se lahko končajo z e-poštnim dopisom, ki ga boste z varnostno kodo poslali na vaš domači naslov. Očitno je celoten “e” del e-uprave še vedno v teku.

Tudi znotraj EU boste občasno naleteli na težave. Marktplaats.nl je na primer nizozemski odgovor na eBayu blokiran iz ne-nizozemskih naslovov IP, kot so nekatere manjše radijske in televizijske postaje. Nekatere banke vam bodo vrgle stanovanje tudi, če do njih dostopate zunaj Nizozemske, kar je bolečina, ko poskušate prenesti najemnino..

Da bi olajšali življenje prebivalcem Nizozemske in ljubiteljem nizozemske javne televizije, smo pripravili ta hitri vodnik za pridobitev naslova IP na Nizozemskem. Preberite več o tem, kaj, kje in kako skriti IP naslov.

Kako pridobiti nizozemski IP naslov

Najlažji način za pridobitev nizozemskega IP-naslova ali enega od kjer koli drugje v tej zadevi je, da svojo lokacijo zavedete ali ponaredite prek proxyja. Proxyji so storitve, ki pogosto delujejo v vašem brskalniku in ki preusmerijo vaš internetni promet prek druge izstopne točke v internetu, zaradi česar je videti, da ste tam. Za priporočila si oglejte naš članek o najboljših brezplačnih pooblaščencih.

Kljub temu imajo pooblaščenci resno slabost: niso varni. Povezava je preusmerjena, vendar ni zavarovana, kar omogoča spletnim mestom, da lažje ugotovijo, da jih želite prevarati. Priporočamo, da uporabite virtualno zasebno omrežje, da ne boste samo obšli geoblokov, ampak tudi za zaščito povezave in se izognili radovednim očem trgovcev in tajnih agentov.

Razliko med VPN in proxyji razlagamo bolj v članku o VPN v primerjavi s proxyjem, vendar je jedro varnosti. Niso pa vse storitve VPN ustvarjene enakovredno, zato smo pregledali najboljše ponudnike VPN in izbrali tri, ki vam bodo pomagali dobiti nizozemski IP naslov brez težav. Poglejmo jih.

ExpressVPN

Najprej smo izbrali ExpressVPN, ker gre za eno najboljših storitev VPN. V Amsterdamu ima več strežnikov, je najhitrejši VPN na trgu, ima odlično varnost in je enostaven za uporabo. Vse, kar morate storiti, je, da ga zaženete, pritisnete velik gumb na sredini vmesnika in želite nadaljevati. Oglejte si naš pregled ExpressVPN za več podrobnosti o uporabi.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

To je tudi najboljši VPN za pretakanje, tako da če se kdaj naveličate nizozemske javne televizije, lahko namesto tega gledate ameriški Netflix, ne da bi vas skrbeli napake proxyja. Slaba stran ExpressVPN je njegova cena, ki prihaja z vrtoglavih 99 USD na leto, zaradi česar je ena najdražjih VPN storitev na trgu. Če rečem, dobite tisto, kar plačate, ExpressVPN pa je odličen.

Gos VPN

Če vas cena ExpressVPN prestraši, poskusite preizkusiti Goose VPN. Prednost domačega polja ima, saj je tako nizozemski kot rumenega sira in zmede zakone o marihuani. Goose VPN ima ogromno število strežnikov na Nizozemskem, zato boste nastavili nizozemski IP naslov in stane le 60 dolarjev na leto. Poleg tega lahko to zmanjšate na manj kot polovico, tako da se odločite za omejen načrt.

Gos-VPN-drsnik1

Gos-VPN-drsnik2

Gos-VPN-drsnik3

Gos-VPN-drsnik4

GosVPN-drsnik5

Prejšnja

Naslednji

Goose VPN je užitek uporabljati in je varen kot kateri koli od naših najboljših ponudnikov VPN, vendar ima slabost, da je lahko počasen, kot smo ugotovili pri raziskovanju našega pregleda Goose VPN. To ne bi smelo biti prevelika težava, če dostopate do nizozemskih IP naslovov iz Evrope, toda iz tujine, morda bi radi izbrali tretjo možnost.

NordVPN

Nenazadnje je NordVPN. Tako kot naša druga priporočila ponuja tudi nizozemske strežnike na več lokacijah po majhni državi in ​​ima veliko varnost, tako da lahko brskate in veste, da ste varni. To je tudi eno najboljših VPN-jev za Netflix, tako da je NPO skoraj zagotovljen, da vas bo prodal.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Njegova hitrost je lahko nedosledna, zato boste morali kadar koli iskati najboljšega strežnika. Povedano je, da je preklapljanje strežnikov zaradi prefinjenega vmesnika in hitrih časov preklopa lahka. Na splošno bi lahko pri iskanju naslova IP na Nizozemskem naredili veliko slabše kot NordVPN. Preberite naš pregled NordVPN za več podrobnosti.

Nevarnosti uporabe nizozemskega IP naslova

Uporaba drugega naslova IP ni brez tveganja. Čeprav vas bo zasebni zasebni dostop zaščitil pred najhujšim, kar lahko ponuja internet, morate pri uporabi nizozemskega IP naslova imeti v mislih nekaj stvari..

Prvič, Nizozemska je žarišče kibernetske kriminalitete. Goljufij je veliko in se množijo, z uporabo lokalnega naslova IP pa boste odprli nekatere od njih. Kljub temu bi morali biti po zaslugi podeljenih VPN za anonimnost varni pred najslabšimi, vendar vseeno priporočamo, da preberete naš spletni vodič o zasebnosti, da bo varen..

Na Nizozemskem je še vedno vztrajen vladni nadzor, o katerem si lahko preberete v uvodu za naš kos o najboljšem VPN za Nizozemsko. Ponovno bi vas morali zaščititi z omrežji VPN, vendar boste morda želeli imeti v mislih, da bo vaš IP naslov verjetno sledil, tudi če je anonimen. To je bolj zaviralna stvar, vendar bolj varna kot žal.

Končne misli

Pridobitev nizozemskega IP naslova je preprosta stvar izbire VPN, prijave nanj in izbiranja strežnika na Nizozemskem. Ne samo, da boste lahko spletno bančništvo in televizijo gledali, kot da ste doma, ampak boste to počeli varneje kot prej, ne da bi vam bilo treba skrbeti za kriminalce ali vladne agente, ki vedo, kaj nameravate.

Priporočamo ExpressVPN, vendar bosta tudi katera koli od drugih uspela.

Če želite izvedeti več o tem, kako delujejo VPN, preberite naš vodič o varnosti VPN. Imate predloge za dobre storitve VPN za Holland ali vprašanja, kako povezati VPN? Sporočite nam v spodnjih komentarjih in kot vedno hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me