Kako do naslova IP v ZDA leta 2020, enostavna pot

Vaš IP naslov je več kot kup številk. Spletna mesta in spletne storitve povejo vašo lokacijo, kar lahko privede do blokiranja vsebine, ki si jo želite ogledati. IP-naslov v ZDA za prebivalce drugih držav in ameriške državljane v tujini ima več koristi. V tem članku vam bomo pokazali, kako.


Morda boste želeli gledati film, TV oddajo ali športni dogodek, vendar boste ugotovili, da je na voljo le tistim v ZDA zaradi zakonov o omejitvi vsebine in geoblokov. Nekatere storitve so ekskluzivne za ZDA, na primer ameriška Netflix, na katero se mnogi želijo povezati, ker je različica njihove države omejena. Naš del o prepovedi Netflix VPN ima več informacij.

Ameriški Netflix ima številne oddaje in filme, ki niso na voljo drugje, zato mnogi, ki uporabljajo storitev, občutijo, da so bili umazani. Oglejte si naš najboljši VPN za Netflix kos za priporočila, če je to vaša glavna skrb.

Morda imate drug razlog, da želite ameriški naslov IP. Nekaj ​​naložljivih iger je objavljenih v ZDA pred drugimi regijami, nekatere pa jih nikoli ne objavijo. Socialni mediji in druge spletne storitve so v nekaterih državah prepovedane. Če ste na dopustu, nekatere ameriške banke dovolijo dostop do spleta samo iz naslovov IP, ki se nahajajo v ZDA.

Kako pridobiti ameriški IP naslov

Obstaja nekaj načinov za pridobitev ameriškega naslova IP. Eden od načinov je prek posredniškega strežnika in, če smo pošteni, je verjetno najlažje. To pa še ne pomeni, da je to najboljši način. Velikokrat ne delujejo in vašo povezavo puščajo negotovo. Celo naš najboljši brezplačni proxy je mogoče zaslediti, da ugotovite svoj resnični naslov IP. Za več informacij preberite članek o VPN vs. proxy vs. Tor.

Najbolj zanesljiv in varen način je uporaba virtualnega zasebnega omrežja. Tako boste zagotovili varno povezavo in ostali anonimni. Mnogo naših najboljših VPN-jev vam bo priskrbilo ameriški IP naslov, nekateri pa vas morda ne bodo spravili v želene storitve.

Netflix ima verjetno najboljši sistem zaznavanja VPN na svetu in nekateri VPN-ji ga preprosto ne morejo prebrati (preberite si naš del o napaki proxy Netflix proxy). Obstaja nekaj peščic, ki so dokazale, da imajo kar je potrebno.

ExpressVPN

ExpressVPN je ena najboljših storitev, ki so na voljo. Ne le da zagotavlja odlično varnost in zasebnost, ampak je tudi najhitrejši VPN. To, poleg neomejene pasovne širine, je najboljši VPN za pretakanje, če je to tisto, kar želite. Brez problema boste prešli v Netflix in druge storitve pretakanja.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

ExpressVPN ima v ZDA več kot 30 strežnikov, zato ne smete imeti težav s ponarejanjem svojega naslova IP. Deluje z vsemi operacijskimi sistemi in je enostaven za uporabo, tudi za tiste, ki nimajo izkušenj z VPN. Poleg tega s 30-dnevno garancijo za vračilo denarja nimate česa izgubiti. Več o storitvi preberite v našem pregledu ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN je še en odličen ponudnik, ki se ponaša z varnostjo in zasebnostjo. ExpressVPN samo premaga, ker lahko na dolge razdalje pride počasi, a oba sta najboljša kandidata, kot lahko preberete v našem primerjalnem članku.

Prejšnja

Naslednji

NordVPN ima več kot 5000 strežnikov, od tega jih je nekaj več kot 1.900 v ZDA. Omejitve pasovne širine ni, kar vam bo omogočilo ogled najljubših oddaj na Netflixu. Na voljo je tudi 30-dnevno vračilo, da lahko to preverite tudi sami. Preberite naš pregled NordVPN za več podrobnosti.

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta je še ena dobra možnost za dostop do naslova v ZDA. Privzeto ima trdno varnost, ki jo je mogoče ročno povečati na varnejšo AES 256-bitno šifriranje. Ne vodi dnevnika svoje dejavnosti in ni omejitve, koliko pasovne širine lahko uporabite. Na splošno ima več kot 3000 strežnikov, od katerih je skoraj polovica v ZDA.

Prejšnja

Naslednji

Moramo pa opozoriti, da ima PIA sedež v ZDA, zato bodo tisti, ki iščejo popolno zasebnost, morda želeli iti drugam. Preberite naš del o nadzoru vlade, da ugotovite, zakaj. PIA ima sedemdnevno garancijo za vračilo denarja, tako da se lahko prepričate, da vam je všeč, preden se boste prijavili. Preberite naš pregled PIA za več informacij o storitvi.

Nevarnosti uporabe ameriškega naslova IP

Pridobivanje ameriškega naslova IP ni posebej nevarno, če ste prepričani, da je vaša povezava zaščitena. Glede na to je dobro preveriti, kje ima ponudnik VPN. Naša dva najboljša priporočila sta v državah, ki so prijazne zasebnosti, vendar, kot smo omenili, PIA ima sedež v ZDA.

V ZDA je veliko nadzora in verjetno sploh ne bi vedeli, da se dogaja. Uporaba tamkajšnjega VPN pomeni, da spada pod pristojnost ZDA, kar ni dobro. Oglejte si članek o zakonih o zasebnosti, da ugotovite, katere države so najboljše in preberite naš najboljši VPN za ZDA za več o državi..

Pomanjkanje nevtralnosti omrežja je težava tudi v ZDA. Brez tega lahko ponudniki internetnih storitev pospešijo prednostna spletna mesta in upočasnijo druge. Imamo tudi nekaj o nevtralnosti mreže, tako da lahko svoje znanje nadaljujete.

Končne misli

Upajmo, da zdaj poznate najboljši način, da dobite ameriški IP naslov in prikrijete svojo resnično lokacijo. Ne glede na to, ali želite pretakati najnovejši film ali uporabljati druge spletne storitve, je VPN najboljša rešitev.

Preprosti so za uporabo in lahko ste prepričani, da ste zaščiteni. ExpressVPN je najboljši za ZDA in s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja ga lahko tudi preizkusite..

Če imate nasvete za pridobitev ameriškega naslova IP, nam to sporočite v komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me