Kako do mehiškega IP naslova leta 2020

Če ste zunaj Mehike, boste morda imeli težave pri dostopu do spletnih mest in storitev od tam. To je zato, ker vaš IP naslov kaže, da niste v Mehiki, vsebina pa je omejena na geo. Pokazali vam bomo, kako pridobiti mehiški IP naslov, da boste lahko obšli te omejitve.


Morda boste morali preveriti svoj mehiški bančni račun ali pa si želite ogledati lokalno TV omrežje, na primer Televiso. Morda vas kličejo ekskluzivne ponudbe mehiškega Netflixa. V tem primeru je morda najboljši naš VPN za Netflix kos vreden branja. Kakor koli, dokler ne spremenite svojega naslova IP, da bi bil videti, kot da ste v Mehiki, do njih ne boste mogli dostopati.

Televizijske oddaje in filme veže zakon o omejevanju vsebine in države so različne. Licenčne pogodbe zanje so potrebne in jih je treba skleniti v vsaki državi, v kateri želi storitev delovati. Določene vsebine v nekaterih državah ni mogoče licencirati, v drugih pa je ni smiselno posredovati, ker je povpraševanje malo.

Kako do mehiškega IP naslova

Odvisno od metode, s katero boste dobili mehiški IP naslov. Lahko bi šli po najlažji poti in uporabili proxy, vendar to ni zanesljiv način. Tudi naš najboljši brezplačni proxy ne deluje vedno in vas lahko pusti ranljive. Poleg tega vaš resnični naslov IP ni zaščiten in stvari je zelo enostavno izslediti. Za več informacij preberite naš VPN vs. proxy vs. Tor.

Najboljši način za pridobitev mehiškega IP naslova je z virtualnim zasebnim omrežjem. Tako se boste zaščitili in ostali anonimni. V naših najboljših ocenah VPN je veliko dobrih možnosti, vendar so nekatere boljše od drugih za Mehiko. Najpomembneje je, da ima ponudnik tam strežnike in bolj ko jih ima bolje, drugače se boste obtičali tam, kjer ste začeli.

Če je to Netflix, ki ga želite, potrebujete storitev, ki lahko preide njegov sistem zaznavanja VPN. Če izberete takšno, ki ne bo opravila naloge, boste prebrali sporočilo o napaki. Za več informacij preberite naš kos o napaki proxy Netflix. Kljub temu jih je nekaj, kar jih lahko presežemo.

CyberGhost

CyberGhost je dobra izbira za Mehiko. Od več kot 3000 strežnikov po vsem svetu jih je 20 v Mehiki, kar vam ponuja veliko možnosti za spremembo IP naslova. Ima tudi dobro varnost in časti zasebnost.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Poleg tega so njegove hitrosti spodobne in ni omejitev pasovne širine, kar pomeni, da je to dobro za pretakanje. Preusmerili vas boste na spletna mesta Netflix po vsem svetu in BBC iPlayer. S Hulujem smo imeli le mešane rezultate, čeprav bi moral poseči v večino mehiških kabelskih omrežij.

Uporabljate ga lahko v vseh glavnih operacijskih sistemih in hkrati povežete do sedem naprav, s čimer si je prislužil drugo mesto v našem najboljšem VPN-ju za več naprav. Izkoristite lahko sedemdnevno preizkušanje in preverite, ali vam je všeč, ter garancijo za vračilo denarja. Za več informacij o storitvi preberite naš CyberGhost pregled.

ExpressVPN

ExpressVPN ponuja odlično storitev z vrhunsko varnostjo in zasebnostjo. Ima več kot 2000 strežnikov v 94 državah, od katerih je ena v Mehiki. Preden pa se zaskrbite, ExpressVPN uporablja posebne strežnike z visoko zmogljivostjo in le redko smo doživeli preobremenitev med uporabo enega.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

ExpressVPN je bil najhitrejši VPN med našim testiranjem in ponuja neomejeno pasovno širino. Prav tako nima težav z Netflixom, zato ni težko razumeti, zakaj je najboljši VPN za pretakanje.

Deluje z vsemi glavnimi operacijskimi sistemi in je odlična izbira za tiste, ki nimajo veliko izkušenj z VPN-ji, ker je enostaven za uporabo. Obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da ni tveganja, da bi ga preizkusili. Naš pregled ExpressVPN podrobneje pogleda ponudnika.

NordVPN

NordVPN je še ena dobra izbira za Mehiko. Ima na tisoče strežnikov po vsem svetu, od tega osem v Mehiki. Tako kot ExpressVPN ima vrhunsko varnost in zasebnost, kot lahko preberete v našem članku.

Prejšnja

Naslednji

Ima neomejeno pasovno širino z dostojnimi hitrostmi in lahko vstopi v Netflix. Vključeno je 30-dnevno vračilo, tako da se lahko prepričate, da vam je všeč. Oglejte si naš NordVPN pregled, če želite videti, zakaj to počnemo.

Nevarnosti uporabe mehiškega IP naslova

Kljub temu, da mehiški IP naslov ni posebej nevaren, obstajajo razlogi, zakaj bi morali biti prepričani, da je vaša povezava varna. Preverjanje, kje ima ponudnik sedež, je dobra ideja, če bodo vaše dejavnosti bolj občutljive narave. Lahko vidite, zakaj v našem delu o zakonih o zasebnosti.

V Mehiki se je povečal vladni nadzor, kar omogoča hrambo podatkov in zbiranje informacij o geolokaciji uporabnikov. Ponudniki internetnih storitev in mobilna omrežja morajo organom posredovati geolokacijo in metapodatke. Poleg tega je treba te evidence hraniti najmanj dve leti, tako da je do njih mogoče dostopati, kadar koli se zahteva.

Mehika je tudi velik porabnik pri nadzorni programski opremi, ki omogoča pregonom in drugim subjektom, da vohunijo za državljani. Več o državi si lahko preberete v našem najboljšem VPN-ju za Mehiko.

Končne misli

Upamo, da smo vam pomagali razumeti, kako dobiti mehiški IP naslov. Ne glede na vaš razlog, je VPN najboljši način za to. Preprosti so za uporabo, a vsebujejo odlične funkcije, vključno z varnostjo.

Najboljši kandidat za Mehiko je CyberGhost. Tako vas bo varoval, spravil vas v Netflix in pustil, da ostanete pod radarjem. Sedemdnevna preizkusna različica bi vam morala dati dovolj časa, da jo položite skozi korake, garancija za vračilo denarja pa je le zaledenitev na torti. Kljub temu bi bilo katero od naših drugih priporočil dobra izbira tudi za Mehiko.

Imate predloge za pridobitev mehiškega IP naslova? Če je tako, jih dodajte v spodnje komentarje. Radi bi jih slišali. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me