Kako do malezijskega naslova IP leta 2020: protokol za polotok

Malezija je ena največjih topilnic na svetu, z bogato kulturo, fantastično hrano in dih jemajočimi izkušnjami. Če ne morete uživati ​​v teh stvareh, ker ste se preselili ali potovali iz države, si lahko še vedno ogledate svoje najljubše oddaje v Tontonu. Pokazali vam bomo, kako pridobiti malezijski IP naslov, da se boste počutili, kot da ste tam.


Pretočna spletna mesta, banke, omrežja družabnih medijev in dnevniki uporabljajo vaš naslov IP. Brez malezijskega IP naslova zaradi geoblokov ne boste mogli uporabljati računa Maybank ali dostopati do epizod Bukan Cinta Aku in Ariana Rose v Tontonu ali Netflix Maleziji..

Netflix ima enega najbolj izpopolnjenih sistemov za odkrivanje proxy in VPN, s katerim lahko izpolnjuje pogoje svojih zakonov o licenciranju in avtorskih pravicah. Preberite več v našem članku o prepovedi Netflix VPN.

Na srečo lahko svojo lokacijo pokvarite tako, da dobite malezijski IP naslov, ki bo spletke storitev in spletnih mest nagajal, da mislijo, da pretakate ali brskate iz Malezije, tudi če niste nikjer blizu.

Ta vodič o tem, kako dobiti malezijski IP naslov, vam bo pokazal najvarnejši način za skrivanje IP naslova.

Kako pridobiti malezijski IP naslov

Obstajata dva načina malezijskega naslova IP: proxy ali navidezno zasebno omrežje. 

Proxy deluje v vašem brskalniku in preusmeri spletni promet prek druge izstopne točke v internetu, tako da je videti, kot da ste tam. Oglejte si naš članek o najboljših brezplačnih pooblaščencih za priporočila. Proxyji niso najboljši način za spreminjanje vašega naslova IP, ker so nezanesljivi in ​​nimajo varnostnih funkcij, ki bi vas zaščitile ali skrile vaš resnični naslov IP. 

Priporočamo, da namesto tega uporabite VPN. Ne bo pritegnil samo geoblokov, ampak bo tudi zavaroval vašo povezavo in vam pomagal preprečiti radovedne oči nadzornih agencij in drugih spletnih opozoril. V članku o VPN v primerjavi s proxyjem v primerjavi s Torom so podrobneje razložene razlike med proxyji in VPN-ji, vendar je jedro varnosti. 

Kljub temu storitve VPN niso enake, zato smo izbrali tri najboljše ponudnike VPN, ki vam bodo pomagali dobiti malezijski IP naslov.

ExpressVPN

ExpressVPN je najboljši VPN. Naredi vse, za kar želimo, da deluje VPN. To je najhitrejši VPN in na prvem mestu najboljšega VPN za Netflix in najbolj varnih vodnikov VPN. Glede na to, njegova skladnost ga loči, zato ste prepričani v odlično izkušnjo, ne glede na to, kako je vzpostavljena vaša povezava ali kateri strežnik izberete.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Je zelo varen, ponuja stikalo za uničenje in zanesljivo politiko zasebnosti, tako da se vaši podatki ne beležijo in ne spremljajo. Ima tudi mrežo več kot 3.000 strežnikov na 160 lokacijah v 94 državah. Ko smo se obrnili na njegovo skupino za podporo, so rekli, da ima za Malezijo samo en strežnik, vendar so prepričani, da bo poskrbel za število strank, ki jih potrebujejo. 

Kljub počasnemu času preklopa strežnika je ExpressVPN enostaven za uporabo in ko ga namestite, bo naredil skoraj vse za vas. Deluje v sistemih Windows, macOS, Android in iOS, poleg tega pa lahko prenesete razširitev brskalnika za Google Chrome, Mozilla Firefox in Safari.  

Podpora strankam je na voljo 24/7. Osebje nudi koristne in izčrpne odgovore prek klepeta v živo in e-pošte. Več o storitvi preberite v našem pregledu ExpressVPN.

ExpressVPN je eden najdražjih VPN-jev, vendar je njegova osnovna storitev tako dobra, da boste za dodatne stroške zaslužili svoj denar. Denar lahko prihranite tako, da se naročite na daljši načrt in za brezskrbnost je 30-dnevno okno za vračilo denarja..

NordVPN

Varnost NordVPN-a je vrhunska, s stikalom kill, ki vas ščiti, če VPN ne uspe, in strežniki, ki dvakrat šifrirajo vašo povezavo. Prav tako spoštuje vašo zasebnost s svojo politiko brez zapisov.

Ima več kot 5000 strežnikov, kar je več kot ExpressVPN, in razširili so se v 60 držav. Šest jih je v Maleziji, zato ne bi smeli imeti težav z dostopom do vsebine od tam. Če želite izvedeti več o storitvi, si lahko preberete naš pregled NordVPN.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

NordVPN ima dobre hitrosti in neomejeno pasovno širino, vendar je pri povezovanju na velike razdalje lahko počasen. Ima tudi hiter čas preklopa strežnika in ga lahko preprosto namestite in hitro povežete v Windows, macOS, Android in iOS. 

Podpora strankam je na voljo prek e-pošte ali klepetanja v živo, vendar lahko manjše težave poskusite odpraviti sami s pomočjo uporabne zbirke znanja. 

NordVPN se ceni po cenovno ugodni mesečni ceni, vendar pa vam bo naročanje na daljši načrt prihranilo denar. Ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da lahko poskusite brez tveganja.

CyberGhost

CyberGhost ponuja dobro storitev, in čeprav ne more premagati naših prvih dveh odločitev, zagotavlja veliko varnost in stikalo za ubijanje, da se zažene. Prav tako ne hrani dnevnikov, zato vam ne bo treba skrbeti za zasebnost.

Ima več kot 4500 strežnikov, ki pokrivajo 60 držav. V Maleziji jih je 10, tako da imate med njimi veliko izbire. Naš pregled CyberGhost ponuja bolj poglobljen pogled na storitev.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

CyberGhost nima omejitev pasovne širine, zato vam ne bo treba skrbeti, koliko podatkov uporabljate. Poleg tega ima dobre hitrosti, vendar kot NordVPN niso velike na dolgih razdaljah. CyberGhost lahko uporabljate v operacijskem sistemu Windows, macOS, Android in iOS, vendar morda ne najdete privlačnega dinamičnega vmesnika za ploščice namiznega odjemalca.

Za nasvete za odpravljanje težav lahko uporabite obsežno zbirko znanja. Če potrebujete več strokovne pomoči, se lahko obrnete na podporo strankam prek klepeta v živo ali e-pošte. 

Mesečni paket CyberGhost je cenovno dostopen, vendar se lahko naročite na daljši načrt za varčevanje z gotovino. Ponuja sedemdnevno preizkusno različico, tako da lahko poskusite, preden začnete, in obstaja tudi velikodušna 45-dnevna garancija za vračilo denarja.

Nevarnosti uporabe malezijskega naslova IP

Internet Malezije je “delno brezplačen” zaradi obsega nadzora malezijske vlade nad njenimi državljani, piše v poročilu Freedom on Net 2018. To pomeni, da če poskušate dostopati do spleta z malezijskega naslova IP, obstajajo resne omejitve vsebine. 

Leta 2016 je bilo več poročil o spletnih mestih, blogih in računih v družbenih medijih zaustavljenih ali blokiranih po poročanju o korupcijskih škandalih premierja Najiba Razžaka. Posledično so nekatera spletna mesta prenehala poslovati in dostop do založniških platform, kot je Medium, je bil omejen.

Varovanje zasebnosti je na splošno slabo. Raziskovalna skupina Citizen Lab, univerza v Torontu, je sporočila, da je v Maleziji odkrila FinFisher, vsiljivo programsko opremo za nadzor, ki se uporablja na strežnikih po vsem svetu. Preberite naš del o najboljšem VPN za Malezijo za več vpogleda. 

Pri izbiri VPN morate upoštevati več dejavnikov, vendar morate v Maleziji izbrati enega z veliko varnostjo, ker sta vladni nadzor in kibernetska kriminaliteta velika vprašanja. To bo zaščitilo vaše podatke pred spletnimi grožnjami in vas skriti pred oblastmi.

Končne misli

Upamo, da je ta vodnik olajšal postopek pridobivanja malezijskega IP naslova in da se bodo naši trije najboljši ponudniki VPN lahko odpravili v Malezijo, hkrati pa zaščitili svojo identiteto in ohranili varno povezavo.

Oglejte si naš spletni varnostni arhiv za več člankov, kot je ta, in priporočila za varnost v spletu. Kateri VPN uporabljate za vstop v Malezijo? Povejte nam o tem v spodnjih komentarjih. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me