Kako do kitajskega naslova IP leta 2020: Za velikim požarnim zidom

V vseh državah ni na voljo vsa vsebina. Poskus, da si ogledate, na kar ste navajeni, ko potujete, lahko postane frustrirajoče. Pojavijo se sporočila o napakah ali pa se prikaže drugačna različica spletnega mesta. Edini način za omejitev omejitev je, da spremenite svoj IP naslov v enega iz dane države. V tem članku vam bomo pokazali, kako pridobiti kitajski IP naslov.


Vaš IP naslov pove spletnim mestom, ki jih obiščete, kje ste. Če si želite ogledati nekaj, kar je omejeno na določeno državo, morate biti tam nameščeni. To je, če ne spremenite svojega naslova IP in spustite pot.

Omejitve so znane kot geobloki. Vzemite za primer Netflix. Njegova knjižnica se razlikuje glede na to, v kateri državi ste. To je zato, ker so za predvajanje oddaj potrebne državne licence. Poleg tega nekatere oddaje v svetu niso primerne zaradi jezikovnih ali kulturnih razlik. Podrobneje razložimo v svojem delu o prepovedi Netflix.

Kot del kitajskih omejitev Netflix ni na voljo, vendar lahko preberete naš najboljši vodnik VPN za Netflix, če želite dostop. Potemtakem ste morda ljubitelj IQiyija, ki so ga poimenovali kitajski Netflix, ali pa želite deblokirati Youku in tam gledati videoposnetke.

Obstaja veliko držav, ki cenzurirajo internet, vendar je na Kitajskem toliko omejitev, da bi se mnogi vprašali, zakaj bi tam želeli dobiti naslov IP. Njen Great Firewall blokira vse, od pornografije do Googla in družbenih medijev. Celo Winnie Pooh je bil cenzuriran, potem ko so ga primerjali z Xi Jinpingom.

V bistvu gre za svoj internet. Kljub temu, da so ti bloki na voljo, je vsebina, ki si jo je mogoče ogledati le na Kitajskem.

Drugi razlogi, zakaj boste morda potrebovali kitajski IP naslov, vključujejo dostop do finančnih računov. Mnoge banke vam omogočajo, da se v svoj račun prijavite samo iz pravilne države kot sredstvo za boj proti goljufijam. Druga možnost je, da morate klepetati s prijatelji ali družino prek kitajske storitve za sporočanje WeChat.

Ne glede na vaš razlog, boste morali spremeniti svoj IP naslov v kitajski.

Kako pridobiti kitajski IP naslov

Za spremembo IP naslova lahko uporabite proxy. To je najlažji način, vendar tega ne priporočamo, čeprav uporabljate naš najboljši brezplačni proxy. Za zaščito ni nobenih zaščitnih funkcij in vaš naslov IP je mogoče zaslediti do vas. Primerjava VPN vs proxy v primerjavi s Torom je podrobnejša.

Priporočamo uporabo virtualnega zasebnega omrežja. Tako lahko spremenite svoj IP naslov in zaščiteni boste zaradi njegove varnosti. Poleg tega bodo vaše dejavnosti ostale zasebne, dokler VPN ne bo imel pravilnika.

Izberete ga lahko z našega najboljšega seznama VPN, vendar se morate prepričati, ali je primeren za Kitajsko. Na Kitajskem bodo morali imeti strežnike, in če želite tok, bodo morali imeti hitrost in neomejeno pasovno širino.

Kljub temu veliko VPN-jev ni dovolj dobro, da bi prebili Great Firewall. Kitajska vlada lahko zazna in blokira povezave VPN. To je igra mačke in miške za ponudnike, ki si morajo neprestano opomoreti od blokov. Le nekaj jih je namenjenih služenju kitajskemu trgu, in še takrat večina tam nima strežnikov.

Varnost je glavni dejavnik pri izbiri VPN-ja za Kitajsko, kot si lahko preberete v našem najboljšem priročniku VPN za Kitajsko. ExpressVPN in NordVPN sta najboljši možnosti za Kitajsko, saj imata odlično varnost in lahko prestrežeta kitajski internet. Kljub temu strežniki nimajo strežnikov, zato še vedno ne boste mogli dostopati do vsebine, omejene na Kitajsko.

TorGuard je še ena varna storitev za Kitajsko, vendar je od tam odstranila svoje strežnike. Tekoče blokade in omejitve VPN ponudnikom otežujejo zagotavljanje zasebnosti uporabnikov. Poleg tega se VPN podjetja morajo registrirati pri kitajski državi in ​​upoštevati njena pravila. Če tega ne storijo, se storitev blokira.

Na Kitajskem smo našli storitve, ki imajo strežnike, vendar boste morda še vedno imeli težave, ker niso najboljše. Poleg tega je vaša zasebnost ogrožena, če so se odločili za registracijo pri kitajski državi.

PureVPN je dober primer. Čeprav ima strežnike na Kitajskem, sta njegova varnost in zasebnost vprašljivi. Preberite naš pregled PureVPN, če želite izvedeti več, zakaj ga ne priporočamo.

Ivacy

Ivacy je mogoče uporabiti za kitajski IP naslov. Ima nekaj sto strežnikov po vsem svetu, med njimi nekaj v Pekingu in Šanghaju. Njegova varnost je dobra in nima no-log pravil. Njegov največji padec so neskladne hitrosti, vendar ima koristi od neomejene pasovne širine. Prav tako se lahko vključi v večino pretočnih storitev.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Njegov vmesnik ni najboljši, vendar ga lahko namestite v Windows, macOS, Android in iOS. Naenkrat lahko uporabite do pet povezav. Če želite poskusiti, obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Naš pregled Ivacy ima več informacij o storitvi.

SkrijMyAss

HideMyAss vam bo omogočil tudi kitajski IP naslov. Ima veliko omrežje strežnikov, ki pokriva 190 držav, s štirimi strežniki v Pekingu. Njegova varnost je dobra in vzpostavljena je politika zasebnosti. Kljub temu vodi dnevnike povezav in prekinitve povezave. Ima pa dovolj hitrosti in neomejeno pasovno širino, vendar lahko dostopate do storitev pretakanja.

HidemyAss-homepage-2019

Lahko ga uporabljate v operacijskem sistemu Windows, macOS, Android in iOS z do petimi povezanimi napravami. Za preskus lahko uporabite sedemdnevno preizkusno različico in obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Za več podrobnosti si oglejte naš pregled HideMyAss.

VPNArea

Strežniki VPNArea pokrivajo 70 držav, kar vključuje tudi Kitajsko. VPN ponuja dobro varnost in ne vodi dnevnikov. Čeprav bi morale biti v redu, se njegove hitrosti razlikujejo, omejitev pasovne širine pa ni. Prav tako se lahko vključijo v storitve pretakanja.


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Za Windows, macOS, Android, iOS in Linux so na voljo preprosto odjemalci. Naenkrat lahko povežete tudi do šest naprav. Če se potopite, vas pokrije sedemdnevna garancija za vračilo denarja, ki vam daje dovolj časa, da jo preizkusite. Za boljši pregled storitve si preberite naš pregled VPNArea.

Nevarnosti uporabe kitajskega naslova IP

Če boste uporabljali kitajski naslov IP, morate zagotoviti, da ste varni iz več razlogov. Čeprav obstajajo avtomatizirani mehanizmi za nadzor cenzure na spletu, pa milijoni človeških monitorjev uporabljajo tudi za presejanje vsebine in uveljavljanje blokov.

Znani disidenti so obsojeni s težkimi kazni in državljani so lahko zaprti zaradi svojih spletnih dejavnosti. Kritika voditeljev in drugi spletni govor je pogosto kaznovan, kar ima za posledico samocenzuro. Objavljanje prepovedanih vsebin je prav tako kaznivo, saj deluje tudi civilna družba ali spletno mesto za človekove pravice.

Vpadljiv nadzor obstaja in policija lahko dobi dostop do podatkov uporabnikov za pomoč pri aretacijah in pregonu. Kitajska zakonodaja o zasebnosti je minimalna, nadzirajo pa se internetna in mobilna telefonska komunikacija.

Kot zatiranje orodij za izogibanje so tisti, ki so našli prodajo orodij brez licence, kaznovani. Leta 2017 je bil Wu Xiangyang kaznovan zaradi prodaje storitev VPN. Dobil je kazen več kot pet let zapora in globo 500.000 juanov (78.000 dolarjev).

Poleg tega vedno tvegate kibernetsko kriminaliteto, vendar uporaba javne WiFi pomeni večje tveganje. Varnost ni velika prednostna točka na vročih točkah, zato bi morali sprejeti ukrepe za zaščito. VPN bo pomagal, vendar je dobro, da namestite tudi dostojen antivirus (preberite naš najboljši priročnik za protivirusno programsko opremo).

Končne misli

Upamo, da ste zdaj razumeli, kako do kitajskega naslova IP in razlogov, da to storite varno. Kot v mnogih naših člankih o VPN-ju tudi za najboljšo zaščito priporočamo uporabo VPN-ja.

Ivacy je najboljša izbira za povezavo s kitajskim strežnikom. S 30-dnevno garancijo za vračilo denarja nimate česa izgubiti.

Ne pozabite pa, da VPN-ji, ki ponujajo uporabo kitajskih strežnikov, morda nimajo najboljše varnosti. Za to priporočamo uporabo ExpressVPN, ki ga zajema tudi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Če imate izkušnje s pridobivanjem kitajskega IP naslova, spišite komentar spodaj, da nas obvestite o njem. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map