Kako do južnokorejskega IP naslova leta 2020: Varno v Seulu

Če ste ljubitelj hardcore Hallyuja ali vas zanima korejski film, ga boste želeli gledati, ko potujete ali delate zunaj Južne Koreje. Na žalost zaradi geoblokov med poskusom dostopa do vsebine lahko pride do več sporočil o napaki. Z južnokorejskim IP-naslovom pa lahko dostopate do storitev pretakanja in gledate želeno vsebino. Pokazali vam bomo, kako ga lahko dobite.


S spreminjanjem svojega naslova IP boste pokvarili svojo lokacijo in obšli geobloke za dostop do želene vsebine. Če želite na primer gledati svojo najljubšo korejsko serijo na Netflixu, lahko to storite le z južnokorejskim IP naslovom. 

Netflix ponuja različne knjižnice vsebin glede na državo, kjer je na voljo. To je posledica jezikovnih in kulturnih razlik ter teritorialnega dovoljenja. Preberite naš prepovedni izdelek Netflix VPN za več podrobnosti.

Kako pridobiti južnokorejski IP-naslov. Podobno, če želite dostopati do svojega južnokorejskega bančnega računa ali spletnih storitev, ki jih uporabljate doma, ne boste mogli zaradi regijskih omejitev. Z južnokorejskim IP naslovom lahko dobite neoviran dostop do teh storitev.

Kako pridobiti južnokorejski IP naslov

Dve običajni poti, s katerimi lahko spremenite svoj IP naslov, uporabljata proxy ali navidezno zasebno omrežje. Proxyji nadomestijo vaš IP naslov tako, da vam omogočijo povezavo s strežnikom na drugem mestu, preden se premaknete na internet (preberite naš najboljši brezplačni vodič po proxyju). 

Čeprav so pooblaščenci brezplačni za uporabo, so tudi nezanesljivi in ​​ne nudijo varnosti za vašo povezavo. Vaš IP naslov bo izpostavljen in povezavo je mogoče izslediti do vas.

Priporočamo uporabo VPN-ja, da dobite južnokorejski IP naslov. VPN šifrirajo vašo povezavo in vam omogočajo tunel praktično kjerkoli na svetu (za več informacij preberite naš vodič za šifriranje).

Prav tako imajo pravilnike brez dnevnika, kar pomeni, da ne vodijo zapisov o vaši spletni dejavnosti in različnih varnostnih funkcijah VPN, ki skrivajo vaš resnični IP naslov. Več o tem v našem spletnem priročniku o zasebnosti ali VPN vs. Proxy vs. Tor kos.

VPN lahko izberete v naših VPN pregledih, vendar mora imeti strežnike v Južni Koreji, sicer ne boste mogli dobiti južnokorejskega IP naslova. Če je vaša prioriteta pretakanje vsebine iz Netflixa, izberite takšno, ki lahko obide njene pametne filtre in detektorje, saj jih zelo malo zanesljivo lahko stori. Naš članek o napaki proxy Netflix ima več podrobnosti.

ExpressVPN

ExpressVPN je najboljši VPN. Zaradi velikega strežniškega omrežja, ki je razširjeno v 94 državah, vključno z Južno Korejo, je dobra izbira naslova v Južni Koreji. Ima dobro zaslužen ugled po hitrih hitrostih strežnika, močni varnosti in zanesljivosti, zato je na prvem mestu med našimi najhitrejšimi storitvami VPN in najbolj varnimi vodniki VPN. 

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Prav tako lahko zanesljivo zaobide Netflixove gebloke, zato si je prislužil prvo mesto v našem najboljšem vodiču VPN za Netflix.  

ExpressVPN je enostaven za uporabo in namestitev v sistemih Windows, macOS, Linux, Android in iOS. Razširitve brskalnika lahko prenesete tudi za Google Chrome, Mozilla Firefox in Safari. 

Če potrebujete pomoč pri namestitvi ali drugih poizvedbah, je podpora za stranke na voljo 24/7. Osebje daje koristne in temeljite odgovore prek e-pošte in klepeta v živo. Preberite naš pregled ExpressVPN za več.

Čeprav je ExpressVPN drago, njegova odlična storitev zagotavlja zaslužek. Ponuja tudi sedemdnevno brezplačno preizkusno in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da ga lahko preizkusite brez tveganja.

NordVPN

NordVPN je še ena dobra izbira za pridobitev IP naslova v Južni Koreji. Ima mrežo več kot 5000 strežnikov, ki pokrivajo 60 držav, od tega 10 v Južni Koreji, tako da ne bi smeli imeti težav z dostopom do vsebine od tam. 

Varnost je vrhunska, s killswitch, strežniki z dvojnim skokom, ki dvakrat šifrirajo vašo povezavo, in politiko brez dnevnika, s katero spoštujete vašo zasebnost. NordVPN ponuja tudi neomejeno pasovno širino in dobre hitrosti. 

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Pri povezovanju na dolge razdalje se sicer lahko upočasni, vendar to nadomestite s časom hitrega preklopa strežnika. Preusmerili vas boste tudi v Netflix Južna Koreja in hudournike, zato je bil prvi v našem najboljšem VPN-ju za vodnik torrentov. 

Lahko ga preprosto namestite in hitro povežete v operacijskem sistemu Windows, macOS, Android in iOS. Podpora strankam je na voljo tudi v živo klepetu, e-pošti in koristni zbirki znanja. 

NordVPN ponuja cenovno ugodno mesečno ceno, vendar boste prihranili denar, če se naročite na daljši načrt. Omogoča 30-dnevno okno vračila, tako da ga lahko najprej preizkusite. Preberite naš pregled NordVPN, če želite izvedeti več.

VPNArea

VPNArea lahko dobite tudi IP naslov za Južno Korejo. Varnost je dobra in za dodatno varnost dobite strežnike z dvojnimi skoki, tako kot NordVPN. Njeni strežniki pokrivajo 65 držav, tako da imate na izbiro številne lokacije, vključno z Južno Korejo. Obstaja tudi pravilnik o nedelovanju dnevnika za dodatno zasebnost.

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Njegove hitrosti so dokaj počasne, vendar lahko uživate v neomejeni pasovni širini in lahko se vključite v storitve pretakanja, kot je Netflix. Preberite naš pregled VPNArea za več podrobnosti.

Uporabljate ga lahko v operacijskem sistemu Windows, macOS, Android in iOS, hkrati pa lahko priključite do šest naprav. Podpora strankam je na voljo prek e-pošte ali klepeta v živo 24/7 in baze znanja. Storitev je poceni, a če jo želite preizkusiti pred naročnino, obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. 

Nevarnosti uporabe južnokorejskega IP naslova

Pridobiti ali celo uporabiti južnokorejski IP naslov ni nevarnosti, kot ste prebrali v našem najboljšem vodiču VPN za Južno Korejo. Vendar morate vedeti nekaj posebnih pravil o uporabi interneta v državi.

Glede na zagovorniško telo Freedom House je internetna svoboda v Južni Koreji delno brezplačna. Južnokorejska vlada izvaja intenzivna prizadevanja za cenzuro interneta in medijev, da uredi, kaj se lahko in česa ne da narediti na spletu. 

Blokira določene vrste vsebine, na primer pornografske in igralniške strani, komentarje in spletne strani proroverne Koreje ter vsakršno odklonilno politično mnenje, zlasti v zvezi s predsednikom.

Uporabniki interneta se morajo tudi identificirati, če na spletna mesta brez cenzure dodajo katero koli javno vidno objavo ali komentar ali želijo dostop do strani, ki se jim zdijo neprimerni za mladoletnike. Njihove identitete se nato preverijo s kopijo potnega lista uporabnika ali, za državljane Južne Koreje, matično registracijsko številko.

Te omejitve imajo precej širok doseg, deloma tudi zaradi zakona o kibernetski obrekovanju, zaradi česar je kaznivo dejanje razkrivanje kakršnih koli informacij z namenom škode ugleda osebe. Zakon je bil uporabljen za boj proti ustanavljanju ali kritičnim razpravam vlade.

Končne misli

Upamo, da zdaj veste, kako dobiti južnokorejski IP naslov. VPN je najbolj varen in najučinkovitejši način za to. Naši trije ponudniki VPN vam lahko priskrbijo IP naslov za Južno Korejo, hkrati pa ohranite varno povezavo in zaščitite identiteto. 

Z veseljem bi slišali vaše izkušnje in priporočila za pridobitev naslova IP za Južno Korejo. Dajte jih v spodnji del komentarjev. Hvala za branje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me