Kako do južnoafriškega IP naslova leta 2020

Lahko je moteče, če zaradi geoblokov ne morete dostopati do želene vsebine ali spletne storitve. Če ste Južnoafričanka v tujini in poskušate pogledati vsebino, omejeno na svojo državo, boste preučili sporočilo o napaki. Če ga želite videti, morate dobiti južnoafriški IP naslov, zato vam bomo pokazali, kako ga dobiti.


Morda je videti kot kup naključnih števil, toda vaš IP naslov ima v sebi veliko skritih informacij. Ko greste v splet, vam spletno mesto ali storitev pove, kje se nahajate. Če si želite ogledati vsebino, ki je omejena na določeno državo, morate imeti IP naslov, ki pokaže, da ste tam.

Mogoče ste poskušali preveriti svoja sredstva na spletu po nočnem izhodu, vendar se niste mogli prijaviti. Nekatere banke vam dovolijo, da se prijavite samo, če ste v državi, zato vam brez južnoafriškega IP-naslova ne bo dovoljen dostop.

Morda si želite ogledati svoje najljubše oddaje iz Južnoafriške korporacije za radiodifuzijo ali dostopati do storitev, kot so e.tv, Soweto TV, DSTV in Showmax. Kolikor želite, zunaj Južne Afrike ni na voljo nobene.

Razlog za to so omejitve dovoljenj. Mreže morajo pridobiti licenco v vsaki državi, v kateri želijo predvajati oddajo. Netflix je dober primer. Čeprav je na voljo v mnogih državah, je vsaka knjižnica zaradi licenc drugačna.

Več o tem si lahko preberete v našem delu na prepovedi Netflix VPN. Če že veste za to in se želite samo prijaviti, si poglejte naš najboljši VPN za Netflix za priporočila.

Kako pridobiti južnoafriški IP naslov

Odvisno je od tega, katero metodo boste uporabili za pridobitev južnoafriškega IP naslova. Lahko bi uporabili proxy, ki je najlažja pot, vendar so lahko nezanesljivi (tudi naš najboljši brezplačni proxy). Prav tako ne vključujejo varnosti, zato ste izpostavljeni kibernetski kriminaliteti in sledite vam, ker vaš IP naslov ni zaščiten. Naše razlago VPN vs. proxy v primerjavi s Torom vsebuje več informacij.

Vaša najboljša stava je uporaba navideznega zasebnega omrežja, ker vas bo anonimna in varna pred spletnimi nevarnostmi. Oglejte si ponudnike v naših najboljših VPN pregledih za nekaj dobrih možnosti, vendar se morate prepričati, ali je tisti, ki ga izberete, dober za Južno Afriko.

Potrebovali boste tistega, ki ima strežnike tam, ker boste v istem položaju, kot ste zdaj brez njih. Več ko ima ponudnik tam, bolje je.

Za dostop do Netflixa boste morali izbrati ponudnika, ki se bo vanj lahko vključil. Netflix ima zapleten sistem zaznavanja VPN in obstaja le peščica VPN-jev, ki ga lahko zaobidejo. Za več informacij preberite naš kos o napaki proxy Netflix.

NordVPN

NordVPN je dobra možnost za pridobitev IP naslova v Južni Afriki. Ima mrežo s tisoči strežnikov, od tega 19 v Južni Afriki. Ima odlično varnost z enkripcijo z dvojnim skokom in tudi stroga politika brez zapisov. Ima dobre hitrosti z neomejeno pasovno širino in vas lahko preprosto vključi v storitve pretakanja.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

NordVPN je mogoče namestiti v sistemu Windows, macOS, Android in iOS. Odjemalci so enostavni za uporabo in lahko imate hkrati povezanih do šest naprav. Preberite naš pregled NordVPN za več podrobnosti o storitvi. Poskusite lahko, če želite, da tudi vam je všeč, ker ima 30-dnevno obdobje vračila.

CyberGhost

Drug dostojen ponudnik je CyberGhost, ki ima veliko strežniško omrežje in ima 10 strežnikov v Južni Afriki. Varnost je tesna in ne vodi dnevnika vaših dejavnosti. Hitrosti so dobre in ni omejitev pasovne širine. Prav tako boste lahko vstopili v Netflix in druge storitve pretakanja.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

CyberGhost je združljiv z večino glavnih operacijskih sistemov in je eden naših najboljših VPN za več naprav, saj vam omogoča, da naenkrat povežete do sedem naprav. Izkoristite lahko sedemdnevno preskušanje in se prepričajte, da vam je všeč. Poleg tega obstaja garancija za vračilo denarja. Za boljši pregled storitve si oglejte naš pregled CyberGhost.

Astrill

Priporočamo tudi Astrill za pridobitev IP naslova v Južni Afriki. Ima majhno strežniško omrežje v primerjavi z drugima dvema ponudnikoma, vendar obstajajo strežniki v Johannesburgu. Varni boste, saj imate dostojno varnost z več protokoli, med katerimi lahko izbirate, vključno z dvema, ki sta ekskluzivni za VPN.

Drsnik-drsnik1

Astrill-drsnik2

Astrill-drsnik3

Astrill-drsnik4

Prejšnja

Naslednji

Lahko vas vključi v storitve pretakanja in ima visoke hitrosti z neomejeno pasovno širino. Uporabljate ga lahko v operacijskem sistemu Windows, macOS, Android in iOS in omogočil vam bo, da hkrati povežete kar pet naprav. Na voljo je sedemdnevno preskusno obdobje, tako da lahko vidite, ali vam je všeč, preden se prijavite. Preberite naš pregled Astrill, če želite izvedeti več.

Nevarnosti uporabe južnoafriškega IP naslova

Uporaba južnoafriškega IP naslova ni nevarna, vendar se morate zavedati tveganj. Čeprav obstajajo države, ki cenijo zasebnost, kot lahko preberete v našem zakonu o zasebnosti, drugi ne in lahko pride do invazivnega nadzora in zakonov.

Leta 2017 so se razkrila, da južnoafriška vlada spremlja tisoče mobilnih telefonov. Vrzel v zakonih o nadzoru države je omogočila, da se je to zgodilo.

Poleg tega so brezplačne dostopne točke WiFi na voljo po vsej državi, vendar je nemogoče vedeti, kako varne so. Brez ustrezne zaščite ste lahko ranljivi za krampanje in viruse. Dvanajstmesečna raziskava je pokazala, da je bilo skoraj 9 milijonov Južnoafričanov žrtev kibernetske kriminalitete, kar je dober razlog za pridobitev protivirusnega programa..

Preberite naš najboljši članek VPN za Južnoafriško republiko za več o državi.

Končne misli

Upamo, da zdaj veste, kako dobiti južnoafriški IP naslov in zakaj potrebujete zaščito, ne glede na to, kje ste. VPN je najboljša možnost za pridobitev obeh, pa tudi mnogih drugih funkcij.

Vsak od zgornjih ponudnikov vam bo priskrbel tisto, kar potrebujete, vendar je NordVPN najboljša izbira. S svojo vrhunsko varnostjo in možnostjo vključevanja v storitve pretočnega pretoka mora imeti vse funkcije, ki jih potrebujete za varno pridobivanje želene vsebine. Poleg tega 30-dnevno obdobje vračila ni razloga, da ga ne preizkusite.

Če imate priporočila za pridobitev južnoafriškega IP naslova, nam to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji. Radi bi jih slišali. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map