Kako do jordanskega IP naslova leta 2020: Priključite se v Petro

Dostop do določene vsebine v spletu je lahko moteč, če potujete. Nekatere spletne storitve in spletna mesta so omejena na regijo, zato če fizično niste tam, boste dobili drugo različico ali sporočilo o napaki. Dobra novica je, da lahko takšne omejitve zaobidete tako, da spremenite svoj IP naslov. V tem priročniku vam bomo pokazali, kako dobiti jordanski IP naslov.


IP naslov vsebuje podatke o vaši lokaciji in napravi, ki jo uporabljate. Če želite dostopati do geografsko omejene vsebine, lahko to storite le z naslovom IP, ki pokaže, da ste na območju, na katerem je na voljo. S spreminjanjem svojega naslova IP zavajate svojo lokacijo, da se izognete geoblokom, ki vas ovirajo pri dostopu do želene vsebine.

Na primer, če pogrešate jordansko različico Netflixa, si ga lahko ogledate le, ko dobite jordanski IP naslov. Netflix ima v vsaki državi različno knjižnico vsebin zaradi licenc in jezikovnih in kulturnih razlik. Preberite si, kako premagati prepoved Netflix VPN, če želite izvedeti več.

Ne glede na to, ali želite odblokirati pretočna spletna mesta ali ostati anonimni v spletu, vam bo v tem priročniku prikazano, kako dobiti jordanski IP naslov od kjer koli na svetu.

Kako do jordanskega IP naslova

Obstaja več načinov, s katerimi lahko spremenite svoj IP naslov. Dve pogosti poti uporabljata proxy ali navidezno zasebno omrežje.

Proxy nadomešča vaš IP naslov, tako da vam omogoči povezavo s strežnikom na drugem mestu, preden se premaknete na internet. Glavna prednost pooblaščencev je, da so običajno brezplačni (preberite naš najboljši vodič po proxyju). Kljub temu jih ne priporočamo, ker niso varne in vašo povezavo je mogoče izslediti do vas. Več o tem v naši VPN vs. proxy vs. Tor.

Za uporabo jordanskega IP naslova priporočamo uporabo VPN-ja. VPNS vam omogočajo tunel praktično kjerkoli na svetu, hkrati pa ohranite povezavo šifrirano. To pomeni, da bodo zahteve, ki jih pošiljate zasebne, ohranile. Naložene so varnostne funkcije, ki bodo skrivale vaš resnični naslov IP. Poleg tega ne vodijo evidenc o vaših spletnih aktivnostih, zahvaljujoč svojim pravilnikom o zasebnosti.

VPN lahko izberete v naših VPN pregledih, vendar morate biti prepričani, da je primeren za Jordanijo. Če v državi ni strežnikov, ne boste mogli dobiti jordanskega IP naslova. Če je Netflix prednostna naloga, preverite ponudnika, ki lahko obide njegove pametne detektorje VPN, ker jih le malo zanesljivo. Za več podrobnosti preberite naš Netflix proxy error error.

Tukaj so naša priporočila za pridobivanje jordanskega IP naslova, ki izhajajo iz našega najboljšega VPN vodnika.

SkrijMyAss

HideMyAss vam lahko priskrbi jordanski IP naslov. Ima več kot 960 strežnikov na več kot 280 lokacijah v 190 državah, od tega dva v Jordaniji. Varnost je dobra, 256-bitno šifriranje AES, in vam daje neomejeno pasovno širino.

Drsnik HMA1

Drsnik HMA2

HMA-drsnik3

HMA-drsnik4

Prejšnja

Naslednji

Kljub temu pa njegovi učinki presegajo povprečno hitrost in vprašljivo politiko zasebnosti. Dnevnike povezave in prekinitve hranijo 30 dni. To pomeni, da vam pri skrivanju rit ne gre tako dobro.

Lahko ga namestite v Windows, macOS, Android in iOS in uporabite do pet povezav hkrati. Njegova uporabniška podpora je odlična, ker dobivate pomoč v živo in pomoč pri e-pošti, pa tudi bazo znanja in forum skupnosti.

Na voljo je tudi sedemdnevno preizkušanje, če želite preizkusiti HideMyAss, in obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Preberite naš pregled HideMyAss in si oglejte storitev.

PureVPN

PureVPN težko priporočam komu. Pravzaprav je edini razlog za to seznam, ker ima šest strežnikov v Jordaniji. Ponaša se z več kot 2000 strežniki v več kot 140 državah, kar je več od tistega, kar ponujata ExpressVPN ali NordVPN. Večina njegovih nenavadnih lokacij je zagotovljena prek virtualnega strežnika, kar PureVPN jasno pove.

Vendar na nekaterih ključnih področjih primanjkuje. Naši testi so pokazali slabo šifriranje, puščanje DNS, grozljive hitrosti, želeli so zasebnost in pravila vračila ter grozno storitev za stranke.

PureVPN-homepage-2018

Varnost je šibka, vendar vam omogoča izbiro med 128-bitnim in 256-bitnim šifriranjem. Sredi vsega žargona pa se pod pokrovom veliko dogaja. Na Cloudwards.net priporočamo, da ne sprejemate besede PureVPN o varnosti in zasebnosti. Morda bi bilo več tveganja, kot je vredno. 

Lahko ga namestite v Windows, Mac, Android in iOS. Poleg tega ponuja razširitve brskalnika Google Chrome in Mozilla Firefox, ki jih lahko namestite tudi na vaš usmerjevalnik. Lahko ga uporabljate na največ petih napravah hkrati, čeprav ni eden izmed najboljših VPN-jev za izbiro več naprav.

Na voljo je 31-dnevna garancija za vračilo denarja, tako da jo lahko preizkusite. Za več informacij o storitvi preberite naš pregled PureVPN.

Nevarnosti uporabe jordanskega IP naslova

Jordan je bil opazen model svobode, čeprav je bil v regiji z dolgo zgodovino internetne cenzure. Spreminjanje vašega naslova IP ne bo nevarno, razen če počnete kaj nezakonitega, na primer sodelovanje v sovražnem govoru ali podporo terorizmu.

Kljub temu morate pred spreminjanjem naslova IP določiti pravila za državo. Mnoge države omejujejo ali blokirajo internet, medtem ko nalagajo stroga pravila, ki kaznujejo uporabnike in znane disidente za nekatere spletne dejavnosti.

Poročilo Freedom House za leto 2018 kaže, da se je svoboda interneta v Jordanu izboljšala zaradi boljšega dostopa, učinkovitega digitalnega aktivizma in upada blokiranja spletnih strani z novicami v primerjavi z letom 2017. 

Organi še vedno blokirajo aplikacije za družbene medije, vključno s WhatsApp, Facebook Messenger, Twitter in Instagram, med šolskimi izpiti. Več aktivistov je bilo aretiranih zaradi pozivanja k reformam ali obtožb javnih uslužbencev v korupciji. 

Obstaja tudi nevarnost kibernetske kriminalitete, javni WiFi pa resno ogroža vašo zasebnost in varnost. Jordanska vlada lahko spremlja tudi dostop do interneta, kar je bilo v zadnjih letih že večkrat omejeno, poročajo novinarji Brez meja..

Tudi če ne živite v Jordaniji, vam mora biti prednostna varnost VPN. Na primer, ameriška vlada uporablja programe, kot je PRISM, za sledenje podatkov uporabnikov. Facebook in Amazon se med drugimi tehnološkimi velikani hranijo tudi s prošnjami, ki jih pošljete. Z varnim VPN-om se lahko zaščitite pred snežimi spletnimi grožnjami, ki lahko padejo skozi razpoke.

Končne misli

Upamo, da zdaj poznate najboljši način za pridobivanje jordanskega IP naslova. VPN je najboljši način uporabe, saj vas bo ščitil pred spletnimi grožnjami in skrival svoj resnični naslov IP. Oglejte si naš spletni varnostni arhiv, če želite izvedeti več načinov za zaščito.

HideMyAss je dobra storitev z dostojno varnostjo in strežniki v Jordaniji, zato priporočamo, da jo uporabite za pridobitev IP naslova v Jordaniji. Poleg tega lahko izkoristite brezplačno sedemdnevno preskusno obdobje in 30-dnevno obdobje vračila in preverite, ali vam je všeč.

Imate izkušnje s pridobivanjem jordanskega IP naslova? Povejte nam o tem v razdelku s komentarji. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map