Kako do italijanskega naslova IP leta 2020, Rapidamente

Če še nikoli niste doživeli geoblokov, obstaja velika verjetnost, da boste med potovanjem iz države v državo. Nekatera spletna mesta so omejena na državo, kar pomeni, da ob poskusu dostopa do njih izven njihovih meja dobite sporočilo o napaki. To lahko obiščete tako, da spremenite svoj IP naslov. V tem članku vam bomo pokazali, kako pridobiti italijanski naslov IP.


Ko obiščete spletno mesto, lahko zazna vašo lokacijo prek vašega naslova IP. Če niste v državi, v kateri je na voljo, boste včasih videli sporočilo o napaki. V drugih primerih boste lahko dostopali do njega, vendar bo to različica, ki ste je bili vajeni. Ko spremenite svoj IP naslov, boste lahko deskali kot običajno.

Netflix je dober primer geoblockinga. Čeprav je na voljo v mnogih državah, je vsaka knjižnica drugačna. Nekatere oddaje so omejene na eno ali dve državi, kar pomeni, da si jih lahko ogledate samo na teh lokacijah. Razlogi za to so omejitve dovoljenj in jezikovne ali kulturne razlike. Veliko uporabnikov si želi dostopa do ameriške različice, saj ima eno največjih knjižnic.

Če si želite ogledati oddajo na Netflixu, ki je na voljo samo v Italiji in vas tam fizično ni, morate od tam dobiti italijanski IP naslov. Naš vodič o prepovedi Netflix vas bo poučil o tej temi. Če je Netflix vaša prioriteta, si oglejte tudi naš najboljši VPN za Netflix kos.

Morda vam manjkajo določeni kanali iz Italije, na primer Rai News 24, ali pa želite brskati po storitvah za pretakanje, kot sta Rai Play in Sling Italian, spremenite svoj IP naslov v italijanski in ste v.

Morda boste tudi ugotovili, da se ne morete prijaviti v svojo spletno bančno aplikacijo ali drugo finančno storitev. Mnoge banke se za boj proti goljufijam prijavljajo samo iz svoje države. Frustrira, vendar ko spremenite svoj IP naslov, boste lahko dostopali do svojega računa kot običajno.

Kako pridobiti italijanski naslov IP

Priljubljen način za spremembo naslova IP je proxy, vendar to še ne pomeni, da je to najboljši način. Čeprav bodo pooblaščenci spremenili vaš IP naslov, niso zanesljivi in ​​imajo varnostne težave. Bili boste ranljivi za kibernetsko kriminaliteto, zaradi katere bo vaš IP naslov izpostavljen. Če želite izvedeti več, preberite primerjavo VPN proti proxy in Tor.

Najboljši način za pridobitev italijanskega naslova IP je z virtualnim zasebnim omrežjem. Naši najboljši VPN-ji opravijo delo bolje kot pooblaščenci, z vrhunskimi varnostnimi in nepropustnimi politikami zasebnosti. S tem bosta zaščitena vi in ​​vaš IP naslov, s pravilnikom o nedelovanju dnevnika, ki zagotavlja, da bodo vaše spletne aktivnosti ostale skrivne.

Iz naših pregledov VPN lahko izberete naključnega ponudnika, vendar želimo zagotoviti, da izberete tistega, ki je primeren za Italijo. Poskrbeti morate za strežnike v državi. V nasprotnem primeru boste v istem položaju.

Če želite dostopati do Netflix-a, boste potrebovali enega, ki bo prehitel svoje pametne detektorje VPN, na tem področju pa je le nekaj zanesljivih. Preberite naš kos o napaki proxy Netflix, če želite izvedeti več o tem.

CyberGhost

CyberGhost je dobra izbira za pridobitev italijanskega naslova IP. Ima veliko mrežo strežnikov, od tega jih je 70 v Italiji. Njegova varnost je dobra in spoštuje vašo zasebnost s pravilnikom o nedelovanju. Hitrosti so tudi spodobne. Poleg tega lahko prodre v Netflix in druge storitve pretakanja.

CyberGhost-drsnik1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Namestite ga lahko v sistemu Windows, macOS, Android in iOS. Je tudi eden naših najboljših VPN-jev za več naprav, saj vam omogoča, da hkrati povežete do sedem naprav. Obstaja sedemdnevno preizkušanje, ki ga lahko uporabite, in če to ni dovolj časa za preizkus, obstaja tudi garancija za vračilo denarja. Za boljši pregled storitve si preberite naš CyberGhost pregled.

ExpressVPN

ExpressVPN je še en dober ponudnik, ki vam bo priskrbel IP naslov v Italiji. Ima veliko strežnikov po vsem svetu, tudi nekaj v Italiji. Njegova varnost je odlična in ne vodi dnevnika vaših dejavnosti. Poleg tega je to najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili. Zaradi neomejene pasovne širine je najboljši VPN za pretakanje.

ExpressVPN-Spletna stran

ExpressVPN-registracija

ExpressVPN-Speedtest

Možnosti ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Full-App

Prejšnja

Naslednji

Vsi glavni operacijski sistemi so podprti in vsaka stranka je enostavna za uporabo, zato je odlična izbira, če nimate predhodnih izkušenj z uporabo VPN-ja. 30-dnevna garancija za vračilo denarja vam daje tudi veliko časa, da ga preizkusite. Naš pregled ExpressVPN ima več informacij.

 

NordVPN

Priporočamo tudi NordVPN za pridobitev italijanskega IP naslova. Ima več kot 5000 strežnikov, od tega 56 v Italiji. Njegova varnost je med najboljšimi in ima trdno politiko brez zapisov. Njegove hitrosti niso tako dobre kot ExpressVPN, a malo kopanja gre daleč. To napako sestavljajo posebni strežniki NordVPN, ki so si prislužili prvo mesto v našem najboljšem VPN-ju za vodnike torrentov.

NordVPN-drsnik1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Prejšnja

Naslednji

Odjemalci so na voljo za Windows, macOS, Android in iOS, vsaka različica pa je preprosta za uporabo. Obstaja 30-dnevno obdobje vračila, s čimer boste imeli dovolj časa, da se odločite, ali vam je všeč. Preberite naš NordVPN pregled za bolj poglobljen pogled na storitev.

Nevarnosti uporabe italijanskega naslova IP

Sprememba naslova IP sama po sebi ni nevarna, vendar imajo različne države različne predpise za internet (preberite si naš vodič o ruski prepovedi VPN, če želite to videti v praksi), zato se prepričajte, ali veste, kaj lahko povzroči težave.

Obrekovanje je v Italiji kaznivo dejanje, v skladu s kazenskim zakonikom pa se lahko hujša obrekovanja kaznuje z zaporom do treh let in najmanj 516 eurov (580 dolarjev). Pazite, kaj objavljate na spletu.

Vlade po vsem svetu se ukvarjajo s spletnim nadzorom in Italija ni izjema. Po zakonu, ki je bil sprejet leta 2017, vlada lahko ureja zlonamerno programsko opremo za hekerske namene in obstajajo pomisleki, da se z njo prestrežejo osebne komunikacije. Poleg tega morajo telekomunikacijski operaterji internetne podatke shranjevati do šest mesecev.

Ne pozabite tudi na tveganje kibernetskega kriminala, kjer koli ste, še posebej, če nameravate uporabljati javni WiFi. Hekerji in druge nevarnosti na spletu lahko skrivajo in nikakor ne moremo povedati, kako varna je povezava. Prepričajte se, da ste zaščiteni z dobrim VPN-jem in protivirusom. Preberite naš najboljši priročnik za protivirusno programsko opremo za priporočila.

Končne misli

Zdaj veste, kako varno dobiti italijanski naslov IP. Uporaba VPN je najboljša izbira, ker vas bo zaščitila njegova varnost in vaš pravi IP naslov bo skrit.

CyberGhost je najboljša možnost za Italijo, saj ima tam največ strežnikov. Zaščiteni boste tudi zaradi njegove varnostne in zaščitne politike. Poleg tega lahko pride v storitve pretakanja. Vzemite ga za testno vožnjo s sedemdnevno preizkušnjo in uporabite garancijo za vračilo denarja, če potrebujete več časa za odločitev.

Če želite prebrati več člankov, kot je ta, si oglejte naš spletni varnostni arhiv. Našli boste vse načine, kako se zaščititi v spletu, vključno z našo najvarnejšo protivirusno programsko opremo in našimi najboljšimi priročniki za upravljanje gesel.

V razdelku s komentarji nam sporočite, če imate izkušnje s pridobivanjem italijanskega naslova IP. Pozdravljamo vse nasvete, ki jih imate. Hvala za branje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map